Wysłany: Czw 08 Cze, 2017 19:10
No, przepraszam, nie poznać Rysia po głosie to zbrodnia karana bardzo ciężko.
Hmm... dawno Thorntona nie oglądałam...
_________________ Get me out into the night-time
Four walls won't hold me tonight
If this town is just an apple
Then let me take a bite MJ
----------------------------------------
Kocham mój kraj, NIENAWIDZĘ tego państwa.
No, przepraszam, nie poznać Rysia po głosie to zbrodnia karana bardzo ciężko.
Hmm... dawno Thorntona nie oglądałam...
Słyszę ten głos hmm - dość często, bo mam ustawiony jako sygnał sms
Też ostatnio mam ochotę na NS, ale nie ma kiedy. Ale już sama myśl o tym, że sobie w końcu obejrzę jest przyjemnością
W tym zwiastunie fajne jest to, że właśnie najpierw słyszymy głos, a dopiero później go widzimy
Wysłany: Czw 08 Cze, 2017 19:51
Tez mam w planach powtórkę, ale wszytko odkładam na wakacje.
_________________ „But the music is broken, the words half-forgotten, the sunlight has faded, the moon grown old." "We are star stuff. We are the universe made manifest trying to figure itself out."
Wysłany: Czw 08 Cze, 2017 20:01
Będę sobie musiała odświeżyć serial.
Książkę zresztą też, bo i to, i to zacne.
Trochę o Pilgrimage i innych aktualnych projektach. Z ciekawostek - o swoim agencie, zaangażowaniu w akcję Cybersmile.
Jest maleńkie nawiązanie do North & South. Rozwaliło mnie określenie gatunku serialu
Ja w końcu. Zaczynając od pozytywów. Podoba mi się problem postawiony w filmie. Jego ogólny klimat, światło, kolorystyka, muzyka. Gra aktorów. Ale ... Nie dziwię się, że RA gdzieś po premierze wspomniał o jego brutalności. Były momenty, że musiałam zamykać oczy. Właściwie, to bardziej mnie interesowała obecność ulubionego aktora na ekranie, niż cała reszta. Ciekawe było usłyszeć jego głos języku starofrancuskim.
Cieszę się, że zaspokoiłam swoją ciekawość, ale dla mnie to film na jeden raz, na pewno nie będę do niego wracać.
Wysłany: Nie 20 Sie, 2017 11:01
Nieczęsto mi się zdarza takie oglądanie pod aktora, ale miewam i takie napady
_________________ „But the music is broken, the words half-forgotten, the sunlight has faded, the moon grown old." "We are star stuff. We are the universe made manifest trying to figure itself out."
Wysłany: Nie 20 Sie, 2017 11:13
Deanariell napisał/a:
znaczy się... czego się nie ogląda.
Oj tak... miewam tak, że dla ulubionego aktora obejrzę wszystko.
Kurczę, muszę sobie zobaczyć Ryśka w czymś innym niż PiP i Hobbit. W czym ja go jeszcze widziałam? Wydaje mi się, że coś widziałam... Ale nie wiem, co.
Czego się nie robi dla ulubionego aktora - znaczy się... czego się nie ogląda.
To były najgorsze rzeczy, jakie widziałam od bardzo długiego czasu. Ale ja też po pierwsze mało oglądam, a po drugie jak gdzieś tylko wyniucham, że coś może mnie przestraszyć to nie ma szans, że się wezmę za oglądanie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Na stronach naszego forum stosuje się pliki cookies, które są zapisywane na dysku urządzenia końcowego użytkownika w celu ułatwienia nawigacji oraz dostosowaniu forum do preferencji użytkownika. Zablokowanie zapisywania plików cookies na urządzeniu końcowym jest możliwe po właściwym skonfigurowaniu ustawień używanej przeglądarki internetowej. Zablokowanie możliwości zapisywania plików cookies może znacznie utrudnić używanie forum lub powodować błędne działanie niektórych stron. Brak blokady na zapisywanie plików cookies jest jednoznaczny z wyrażeniem zgody na ich zapisywanie i używanie przez stronę naszego forum.