Rufus Sewell zagra obok Emmanuelle Beart w "Vinyan", nowym horrorze w reżyserii Fabrice’a du Welz, autora intrygującego dreszczowca "Calvaire".
Akcja "Vinyan" (słowo to oznacza po tajsku duszę) toczy się w czerwcu 2006. Rodzice nie mogący pogodzić się ze stratą syna w tsunami powracają do Bangkoku. Ciało zaginionego nigdy nie zostało odnalezione, więc matka nie ustaje w poszukiwaniach. Niespodziewanie w jej ręce trafia kasta wideo, na której kobieta dostrzega chłopca wyglądającego identycznie jak jej dziecko. Małżonkowie wyruszają w śmiertelnie niebezpieczną podróż w głąb tajskiego półświatka.
Zdjęcia rozpoczną się w połowie maja w Tajlandii i potrwają 10 tygodni (wiadomość z filmweba)
_________________ Z Tobą ciemność nie będzie ciemna..........
Matkoooo! Nigdy nie widziałam żeby ktoś miał tak zieloniste oczyska jak on. W tym czarnym golfie i rzymskiej zbroi z bródką, to jakem się złomotała pod biurko z wrażenia, to do teraz nie mogę sie wgramolić z powrotem na fotel.
Uwielbiam jak on tak patrzy spode łba, nozdrza ma rozdęte a dolną wargę ściągniętą w taki kpiący uśmiech. Kurcze nie jest on ci za piękny, ale testosteronem tak po oczach wali, że wycieraczki nie nadążają ścierać...
Wysłany: Wto 15 Maj, 2007 22:48
Zdecydowanie bardziej podoba mi sie z krotkimi wlosami (Lord Marek ) , ale w ogole ma w sobie to cos, bez watpienia! Chwilami wyglada tak, ze nogi sie uginaja...
_________________ Nie wiemy nigdy, czym i jacy jesteśmy w oczach bliźnich, ale nie wiemy również,
czy istotnie jesteśmy tacy, jakimi wydajemy się sami sobie.
Adresy moich blogów:
I believe we have already met Strona North and South by Gosia
Czy Damy znaja te dwa filmy:
co do mnie czujesz i Farma na odludziu czyli Cold Comford Farm ??
--- phpBB : The Protected Message is not copied in this quote ---
Nie widziałam, a warto?
_________________ Dobra wiadomość jest taka, że Bóg zawsze odpowiada na nasze modlitwy.
Czasami po prostu odpowiedź brzmi: nie.
Cold Farm mi sie podobal, ale jak juz wczesniej pisalam, jest z lekka cyniczny i jest to pastiz - takze filmow grozy.
A ten drugi, to ekranizacja Hardego, jest romantyczny, ale bardzo smutny i ciezki i oczywiscie bez happy endu, jak to Hardy. Jesli widzialas Burmistrza z Casterbridge, to mozesz sobie wyobrazic ( bo nawet aktorki te same)...Ale tutaj zamiast Ciarana i Purefoya jest Rufus
Obejrzalam film, ktorego nie polecam : " Marta i wielbiciele", swietna obsada niby, bo i Rufus w czarnym plaszczu i J.Fiennes zakochany po uszy bez Szekspira i Tom Hollander cyniczny niecynik i kilka zarcikow, ale calosc chyba pomyslana dla bardzo mlodego pokolenia... nie kupilam pomyslu, chociaz kupilam film w ciemno i zaluje...
Ostatnio nabyłam "Miasteczko Middlemarch" i po lekturze postanowiłam odświeżyć sobie serial i Jak ja mogłam nie docenić Rufusa po pierwszym obejrzeniu serialu? Teraz wydaje mi się to niemożliwe. Jako Will prezentuje się wspaniale - te jego spojrzenia A jak w ostatnim odcinku idzie do Dorotei przez ten śliczny zielony trawnik to normalnie
No cóż. Chciałabym mieć takiego krewnego lub znajomego, żeby moja rodzina zrozumiała, co to znaczy "piorun w miotłę strzelił" i mi dali spokój, bo do pięt mu nie dorastam.
_________________ Dobra wiadomość jest taka, że Bóg zawsze odpowiada na nasze modlitwy.
Czasami po prostu odpowiedź brzmi: nie.
Wysłany: Czw 06 Wrz, 2007 21:46
Ostatnio mialam przyjemnosc ogladac Rufusa w pewnym filmie i tak mnie jakos naszlo
Pewnie to juz bylo, ale ciekawie zrobiony klip, w ktorym filmy sie zmieniaja, ale jego niesamowite oczy pozostaja wciaz te same.
Rufus the Best:
http://www.youtube.com/watch?v=uZMvJ5ZmhAo
A tu video z "Tristana i Izoldy", w ktorym to filmie Rufus mnie podbil calkowicie i odtad juz robi na mnie zawsze wrazenie, gdy go widze, choc jako Lord Mark jest po prostu najprzystojniejszy i baaaaaaaaaardzo seksowny,
http://www.youtube.com/watch?v=dcRUxgYNEc8
jak on caluje i jak.... w ogole
Ja tez tak chce!
_________________ Nie wiemy nigdy, czym i jacy jesteśmy w oczach bliźnich, ale nie wiemy również,
Adresy moich blogów:
Wysłany: Pią 07 Wrz, 2007 20:02
Byc tak całowaną
Adresy moich blogów:
Wysłany: Nie 09 Wrz, 2007 14:11
O zmianie avatarka mozecie nie marzyc
Adresy moich blogów:
Wysłany: Nie 09 Wrz, 2007 15:42
Najwyzej moze to byc inny Paul McGann
Adresy moich blogów:
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Na stronach tego forum (w domenie forum.northandsouth.info) stosuje się pliki cookies, które są zapisywane na dysku urządzenia końcowego użytkownika w celu ułatwienia nawigacji oraz dostosowaniu forum do preferencji użytkownika. Zablokowanie zapisywania plików cookies na urządzeniu końcowym jest możliwe po właściwym skonfigurowaniu ustawień używanej przeglądarki internetowej. Zablokowanie możliwości zapisywania plików cookies może znacznie utrudnić używanie forum lub powodować błędne działanie niektórych stron. Brak blokady na zapisywanie plików cookies jest jednoznaczny z wyrażeniem zgody na ich zapisywanie i używanie przez stronę tego forum. Administracją danych związanych z zawartością forum, w tym ewentualnych, dobrowolnie podanych danych osobowych użytkowników, zgromadzonych w bazie danych tego forum, zajmuje się osoba fizyczna Łukasz Głodkowski.