Obejrzałam wczoraj dość żałosny film z 1999 pt."Kleopatra", by zobaczyć RA w egzotycznych szatach ;
no i ku memu zdumieniu nie widziałam go nawet przez sekundę, choć jestem czujna (wypatrzyłam go w "Gwiezdnych wojnach" !!!).
Jeśli ktoś wie, w którym momencie widać RA, proszę o info.
Być może wina jest z mojej strony - oglądałam film, a to ponoć jest miniserial. Jeśli ktoś ma linki, proszę o private info.
RG, chodzi o ten serial?
http://www.filmweb.pl/serial/Kleopatra-1999-31000
Ja go kiedyś widziałam, ale nie wspominam za dobrze. Raz, że Timothy Dalton w roli Juliusza Cezara to dość nietrafiony pomysł, a dwa - jakiś taki... nudnawy był.
Ryśka tam nie pamiętam, ale Eru a prawdą - Ruperta Gravesa też nie, bo to sto lat temu było.
Filmweb podaje, że Rychu zagrał jakiegoś Epifanesa (kimkolwiek by nie był). *drapie się po głowie* Pewnie pojawił się w epizodzie w którymś z odcinków i szlus.
Wysłany: Nie 28 Lip, 2013 14:19
ps - sprawdziłam, to Kleopatra gdzie grają Billy Zane, Timothy Dalton i Rupert Graves. Taką wersję oglądałaś?
http://www.filmweb.pl/serial/Kleopatra-1999-31000
Pamiętam ten serial, tzn, że oglądałam go daaawno temu i to chyba w naszej TV. Oczywiście najbardziej pamiętam ciekawą z urody Kleopatrę, Billy'ego Zane i Daltona-Cezara Nie miałam wtedy pojęcia, że istnieje jakiś Richard Armitage.
Wow !!!, ale jesteście szybcy!
Tak, o ten film mi chodzi, z tym, że ja ściągnęłam wersję, która ma 01:28 h, więc połowa jest gdzieś wycięta (pewnie ta z Epifanesem:))
To jednak musisz dopaść wersję pełną, która jest mini serialem (nie pamiętam ile on tam miał odcinków), bo podejrzewam, że tylko tam objawi się Rysiek.
Jeśli chodzi o "Gwiezdne wojny", to też bym pewnie nie zauważyła, gdyby nie FilmWeb i informacja http://www.filmweb.pl/Mroczne.Widmo.
Dlatego obejrzałam tę część jeszcze raz, czujna jak ważka wpatrując się w monitor. Mój facet turlał się ze śmiechu, kiedy pokazałam mu "rolę" RA - jest widoczny przez chyba w sumie 3 sekundy, już nie pamiętam, albo zjeżdża na linach albo jest wciągany - scena ucieczki z królową Amidalą
No dzięki, znam ten serwis, sama dałam linka przed chwilą a nie pomyślałam..
Ech, z a dużo RA oglądam i głupieję.
Dziś rano obejrzałam sobie "Miss Marie Lloyd", a wieczorem w TV jest "N&S" 3 i 4 część.
Chyba muszę się zacząć leczyć z uzależnienia.
Ja też sobie tak mówię, jak odpalam kolejną dramę, ale powtarzam sobie zawsze - lepiej mieć jakiegoś fajnego świra niż nudzić się bezświrowo.
Dlatego nie lecz się. Nie z Ryśka! Z kogo jak z kogo, ale z Ryśka?
Sądząc ze zdjęć, moja okrojona wersja filmowa to jakby pół filmu, bo kończy się na śmierci Cezara.
Można chyba sobie jednak darować poszukiwanie innej wersji, dla obejrzenia kolejnych 3 sekund z RA.
Wysłany: Sro 31 Lip, 2013 13:21
Aaa! Jakie Rupert Graves ma loczki!
Za nic go tam nie pamiętam, o Ryśku nie wspominając
Oglądałam mini-serial z Kleopatrą dobre kilka lat temu - podobał mi się nawet - nie jakaś rewelacja, ale zły nie był.
Oglądałam ten film będąc dzieckiem i nawet mi się wtedy podobał. Oglądałam go dla Daltona, ale zdziwiłam się jak po latach na filmwbie zobaczyłam,że gra tam Richard.
Filmweb mówi, że "Epifanesa". Wygląda na to, że rzymskiego żołnierza. Tutaj ktoś zebrał sceny z jego udziałem, ale raczej trzeba do nich przystępować z lupą https://www.youtube.com/watch?v=Ci8M_IqD7IA
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Na stronach tego forum (w domenie forum.northandsouth.info) stosuje się pliki cookies, które są zapisywane na dysku urządzenia końcowego użytkownika w celu ułatwienia nawigacji oraz dostosowaniu forum do preferencji użytkownika. Zablokowanie zapisywania plików cookies na urządzeniu końcowym jest możliwe po właściwym skonfigurowaniu ustawień używanej przeglądarki internetowej. Zablokowanie możliwości zapisywania plików cookies może znacznie utrudnić używanie forum lub powodować błędne działanie niektórych stron. Brak blokady na zapisywanie plików cookies jest jednoznaczny z wyrażeniem zgody na ich zapisywanie i używanie przez stronę tego forum. Administracją danych związanych z zawartością forum, w tym ewentualnych, dobrowolnie podanych danych osobowych użytkowników, zgromadzonych w bazie danych tego forum, zajmuje się osoba fizyczna Łukasz Głodkowski.