Wysłany: Wto 01 Sty, 2019 18:12
To my dziękujemy za gościnę!
_________________ For the test of the heart is trouble
And it always comes with years.
And the smile that is worth the praises of earth
Is the smile that shines through the tears.
Tylko przepraszam, że moje samopoczucie sprawiło, że nie byłam najlepszą gospodynią na świecie. Wstyd mi, że zmywałyście gary i nawet nie zaprotestowałam.
Wysłany: Wto 01 Sty, 2019 19:24
Skoro goście zmywają gary, to znaczy, że czują się jak u siebie. Ja bym nie płakała z tego powodu.
Wysłany: Wto 01 Sty, 2019 20:38
Udało się wam pospacerować? Nie zlało was tam?
Akurat jak na złość mnie to choróbsko dorwało, strasznie żałuję, że dzisiaj już nie mogłam z wami spędzić czasu . Takie rzadkie te spotkania, a tu jak na złość
Cudnie się było z wami wszystkimi spotkać
Planszówki świetne, w jedno i drugie bardzo chętnie zagrałabym jeszcze
Tylko te nocne autobusy
praedzio napisał/a:
Plus żarełko i zacne napitki. Szampan z brokatem mnie rozwalił.
Mam nadzieję, że dopiłyście
Żarełko było pyszne
Agn napisał/a:
Tylko przepraszam, że moje samopoczucie sprawiło, że nie byłam najlepszą gospodynią na świecie. Wstyd mi, że zmywałyście gary i nawet nie zaprotestowałam.
Trzeba było przekimać u Agn.
Dziewczyny, dziękuję za spotkanie! Naładowałam akumulatory na początek roku.
Jestem za cyklicznym organizowaniem spotkań planszówkowych!!!
I zdecydowanie musimy jeszcze zagrać w Magię i miecz.
Wysłany: Wto 01 Sty, 2019 21:47
Dotarłam do domu.
Mało brakowało, a zostawiłabym torbę z "Magią i mieczem" na przystanku. Położyłam ją na ławce przystanku, jak sprawdzałam rozkład, musiałabym trochę czekać, więc wezwałam Ubera. I wstałam, podeszłam do początku zatoczki busowej, i zostawiłam skarb!
Na szczęście, kiedy wsiadałam do samochodu, od razu zdałam sobie sprawę, ze nie mam torby. Poprosiłam kierowcę, zeby poczekał, wyskoczyłam jak błyskawica, nie licząc, ze torba dalej będzie tam leżeć (zosatwiłam na jakieś 8 min). Ale cud nowego roku - była:D
Wysłany: Wto 01 Sty, 2019 23:43
Barbarella napisał/a:
Trzeba było przekimać u Agn.
Nie, ja się już pod koniec źle czułam, jakoś się tak zaczęło rozwijać badziewie . Zdecydowanie lepiej mi było spać we własnym łóżku i tam sobie kaszleć
praedzio napisał/a:
Dotarłam do domu.
To dobrze
I dobrze, że Szafran też
Mam nadzieję, że Barbarella również już dawno.
Barbarella napisał/a:
Jestem za cyklicznym organizowaniem spotkań planszówkowych!!!
Mało brakowało, a zostawiłabym torbę z "Magią i mieczem" na przystanku.
Uffff, całe szczęście, że sobie przypomniałaś o grze. Już nie mogę się doczekać kolejnej rozgrywki. I starcia psychicznego, najlepiej w wykonaniu Anaru.
I wspomnę jeszcze, że jadłyśmy przepyszną szarlotkę wykonaną przez koleżankę Agn oraz pierogi Praedzia ze szpinakiem i wędzonym łososiem.
Dzisiaj zjadłam resztkę moczki, który gotowałyśmy na Sylwestra.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Na stronach tego forum (w domenie forum.northandsouth.info) stosuje się pliki cookies, które są zapisywane na dysku urządzenia końcowego użytkownika w celu ułatwienia nawigacji oraz dostosowaniu forum do preferencji użytkownika. Zablokowanie zapisywania plików cookies na urządzeniu końcowym jest możliwe po właściwym skonfigurowaniu ustawień używanej przeglądarki internetowej. Zablokowanie możliwości zapisywania plików cookies może znacznie utrudnić używanie forum lub powodować błędne działanie niektórych stron. Brak blokady na zapisywanie plików cookies jest jednoznaczny z wyrażeniem zgody na ich zapisywanie i używanie przez stronę tego forum. Administracją danych związanych z zawartością forum, w tym ewentualnych, dobrowolnie podanych danych osobowych użytkowników, zgromadzonych w bazie danych tego forum, zajmuje się osoba fizyczna Łukasz Głodkowski.