W weekend 17-18 też pojawię się we Wrocławiu. Szeroko uśmiecham się o nocleg.
Zastanawiam się jeszcze nad piątkiem, ale to zależy jakie będą plany. Już jakieś są?
Eevo, a może dałoby się zmienić rozkład Wrocław / Drezno? Bo kapkę jednak dziwny układ Wrocław - Drezno - Drezno - Wrocław. Czym to jest w zasadzie podyktowane?
Barbarello, kącik się na pewno znajdzie, pomyślimy.
Wysłany: Pon 29 Lip, 2013 08:32
Agn napisał/a:
Eevo, a może dałoby się zmienić rozkład Wrocław / Drezno? Bo kapkę jednak dziwny układ Wrocław - Drezno - Drezno - Wrocław. Czym to jest w zasadzie podyktowane?
Podyktowane jest tylko, ze przyjeżdżamy autem i jechać do Drezna z warszawy, albo z Warszawy do Drezna to już byłoby kapkę męczące Wiem, ze to mało komfortowe rozwiązanie dla Was, postaram się zmienić, zobacze co da się zrobić
_________________ I live in the real world where vampires burn in the sun.
I don't want to achieve immortality through my work; I want to achieve it through not dying.
The Cure, Joy Division and Morrissey make it cool to be unloved.
Wysłany: Czw 01 Sie, 2013 14:13
Podejrzewam, że Kazimierza, no bo w sumie kogo innego?;-)
Jak spytałam o nazwę ulicy to osoba u której będziemy nocować tylko powiedziała "Jagiellończyka"
I don't want to achieve immortality through my work; I want to achieve it through not dying.
Wysłany: Pon 12 Sie, 2013 10:50
Czwartek przybliża się wielkimi krokami, więc chciałabym podpytać jakie mamy na ten dzień plany? Gdzie się widzimy, o której, co robimy i jaki bilet powinnam sobie kupić
Pytanie zasadnicze - o której będziesz? Bilet... chyba najlepiej czasówka? W planach miałam raczej coś spacerowego (żeby ci nogi odpadły ze zmęczenia, hehe), ale z dobówką najwygodniej by było w razie Niemca.
Wysłany: Wto 13 Sie, 2013 09:12
Znaczy się, tak. Nie jestem masochistką, żeby jechać całą noc i zajechać do Wrocławia o brzasku
Poza tym jestem wprawiona w chodzeniu po mieście, więc mała szansa powodzenia Twojego planu (tego z odpadnięciem nóg)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Na stronach tego forum (w domenie forum.northandsouth.info) stosuje się pliki cookies, które są zapisywane na dysku urządzenia końcowego użytkownika w celu ułatwienia nawigacji oraz dostosowaniu forum do preferencji użytkownika. Zablokowanie zapisywania plików cookies na urządzeniu końcowym jest możliwe po właściwym skonfigurowaniu ustawień używanej przeglądarki internetowej. Zablokowanie możliwości zapisywania plików cookies może znacznie utrudnić używanie forum lub powodować błędne działanie niektórych stron. Brak blokady na zapisywanie plików cookies jest jednoznaczny z wyrażeniem zgody na ich zapisywanie i używanie przez stronę tego forum. Administracją danych związanych z zawartością forum, w tym ewentualnych, dobrowolnie podanych danych osobowych użytkowników, zgromadzonych w bazie danych tego forum, zajmuje się osoba fizyczna Łukasz Głodkowski.