24 kwietnia wygasa nam termin domeny spdam.info.
Wznowienie na kolejny rok kosztuje 60zł.
Domenę tą stworzyłem w promocyjnej cenie za kilka złotych pięć lat temu, głównie z myślą o szybszym wpisywaniu w pasek adresu. Stanowi oczywiście skrót od Salonu Prawdziwych Dam. Podobnie jak co rok proponuję małą wymianę zdań w temacie ewentualnej zrzutki na domenę spdam.info...
Pytanie jest następujące:
Czy są osoby, którym zależy, aby spdam.info było nadal w użytku. Oczywiście między osoby, które są zainteresowane takim adresem i są gotowe zapłacić, zostanie rozbita kwota 60zł.
Samą zrzutkę - podobnie jak rok temu - połączymy ze zrzutką na serwer za dwa/trzy miesiące.
Wysłany: Pią 06 Kwi, 2012 09:28
Mnie dopisac
_________________ „But the music is broken, the words half-forgotten, the sunlight has faded, the moon grown old." "We are star stuff. We are the universe made manifest trying to figure itself out."
_________________ Człowiek może mieć rację i może się mylić, ale musi decydować, wiedząc, że dobro i zło bywają wcale nieoczywiste, a czasem nawet że wybiera między dwoma rodzajami zła, że nie ma żadnej racji. I zawsze, zawsze wybiera sam. Pratchett,Carpe Jugulum
_________________ Spieszmy się kochać wypłatę, tak szybko odchodzi.
AineNiRigani [Usunięty]
Wysłany: Pią 06 Kwi, 2012 14:24
Ja przyznaje, ze chociaz domena istnieje kilka lat, jeszcze nigdy z niej nie skorzystalam - zawsze wchodze przez skroty albo wyszukiwarke / Co nie zmienia faktu, ze jestem jak muszkieter: Jeden za wszystkich. wiec w bilansie mam magiczna liczbe 8:
1. praedzio
2. BeeMer
3. Ania Aga
4. Admete
5. Yvain
6. Alicja
7. trifle
8. Aine
wpisuję sie -
1. praedzio
2. BeeMer
3. Ania Aga
4. Admete
5. Yvain
6. Alicja
7. trifle
8. Aine
9. Sofijufka
_________________ Pamięci wieku XIX, kiedy to literatura była wielka, wiara w postęp -
bezgraniczna, a zbrodnie popełniano i wykrywano ze smakiem tudzież
elegancją.
OK, a więc sprawa jest już wyjaśniona.
Zrzutkę na obie domeny i serwer zrobimy tradycyjnie w czerwcu/lipcu, poprzedzając wcześniej listą chętnych.
Do sprawy wrócimy na początku czerwca.
Dziękuję za szybką reakcję w temacie tej domeny.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Na stronach naszego forum stosuje się pliki cookies, które są zapisywane na dysku urządzenia końcowego użytkownika w celu ułatwienia nawigacji oraz dostosowaniu forum do preferencji użytkownika. Zablokowanie zapisywania plików cookies na urządzeniu końcowym jest możliwe po właściwym skonfigurowaniu ustawień używanej przeglądarki internetowej. Zablokowanie możliwości zapisywania plików cookies może znacznie utrudnić używanie forum lub powodować błędne działanie niektórych stron. Brak blokady na zapisywanie plików cookies jest jednoznaczny z wyrażeniem zgody na ich zapisywanie i używanie przez stronę naszego forum.