Też uważam, że takie kluby książki to przezytek. Nigdy nie miałam ochoty należeć do czegoś takiego, bo lubię kupować książki tam, gdzie mam akurat ochotę. Byłąm dziś w miejscowej księgarni dawnego Świata Książki - niestety nie sprawidziłam ceny, bo książkę najwyraźniej ktoś kupił To bardzo dobrze.
Zamówili tylko jedną
Ale swoją drogą dużo kosztuje ja znalazłam za 49 PLN
Wysłany: Pon 01 Sie, 2011 18:43
Możliwe, że jedną. To mała księgarnia w małym miescie.
_________________ „But the music is broken, the words half-forgotten, the sunlight has faded, the moon grown old." "We are star stuff. We are the universe made manifest trying to figure itself out."
Wysłany: Pon 01 Sie, 2011 18:52
Jak człowiek zamówi w przesprzedaży.
_________________ „But the music is broken, the words half-forgotten, the sunlight has faded, the moon grown old." "We are star stuff. We are the universe made manifest trying to figure itself out."
Wysłany: Wto 02 Sie, 2011 19:41
Kobiety - jaka promocja w Empiku. 26.87 i wysyłka natychmiast.
Też uważam, że takie kluby książki to przezytek. Nigdy nie miałam ochoty należeć do czegoś takiego, bo lubię kupować książki tam, gdzie mam akurat ochotę. Byłąm dziś w miejscowej księgarni dawnego Świata Książki - niestety nie sprawidziłam ceny, bo książkę najwyraźniej ktoś kupił To bardzo dobrze.
W Świecie Książki kosztuje 42 zeta (chyba z małymi groszami, nie mam ksiązki w garści, więc nie sprawdzę).
_________________ Hell is empty. And all the devils are here.
Drogo sobie liczą. Wyczerpałam limit książek na ten miesiac. Będzie musiała poczekać na wrzesień
_________________ O panie, udziel mi zmysłu humoru.
Daj mi łaskę, ażebym rozumiał się na żartach, a dzięki temu trochę szczęścia zaznał w życiu i z innymi mógł się nim dzielić.
(św. Tomasz Morus)
Bo ja wiem, czy tak strasznie drogo? To pierwsze wydanie dość grubej książki, co prawda w miękkiej oprawie. Kupiłam, jestem przy czwartym rozdziale i jak na razie jestem zadowolona z wydania, jakości papieru i językowej formy też, tzn. tłumaczenia i redakcji - co prawda z oryginałem nie porównywałam, zastrzegam.
dostałam część pierwszą dzięki dobrej duszy
Zastanawiam się nad kupnem książki jednotomowej
_________________ Człowiek może mieć rację i może się mylić, ale musi decydować, wiedząc, że dobro i zło bywają wcale nieoczywiste, a czasem nawet że wybiera między dwoma rodzajami zła, że nie ma żadnej racji. I zawsze, zawsze wybiera sam. Pratchett,Carpe Jugulum
Ja zamówiłam w Empiku... Niestety wraz z tą książką zamówiłam i inne. Teraz muszę czekać na całość do 22 września. A w przesyłce jeszcze najnowsza książka Kate Morton.
za to gdy książki dotrą radość będzie też zwielokrotniona
_________________ Człowiek może mieć rację i może się mylić, ale musi decydować, wiedząc, że dobro i zło bywają wcale nieoczywiste, a czasem nawet że wybiera między dwoma rodzajami zła, że nie ma żadnej racji. I zawsze, zawsze wybiera sam. Pratchett,Carpe Jugulum
Wysłany: Pon 08 Sie, 2011 17:28
Mogłaś sobie podzielić zamówienie...
Ja też zamówiłam w Empiku, ale ponieważ trzeba było czekać do 10 sierpnia, to nie wytrzymałam i kupiłam wcześniej w Świecie Książki A teraz sobie czytam
I jestem na jakiejś 160 stronie
Podmiot nie zgadza się z orzeczeniem.
Ostatnio zmieniony przez Aragonte Pon 08 Sie, 2011 23:47, w całości zmieniany 1 raz
Nabyłam wydanie ze Świata Książki. Moje! Moje! Moje!!! Jak zobaczyłam, że są w towarze, kły mi się od razu wysunęły i ślinka zaczęła kapać. Rzuciłam się na kasę i oto mam polskie tłumaczenie. YEEEEESSSSS!!! A tym bardziej rozradowanam, że na okładce zapowiedzieli, że będzie też wydanie "Żon i córek". JUPIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
_________________ Fear is the mind-killer.
lady_kasiek [Usunięty]
Wysłany: Sro 10 Sie, 2011 20:45
Agn napisał/a:
A tym bardziej rozradowanam, że na okładce zapowiedzieli, że będzie też wydanie "Żon i córek". JUPIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Na stronach tego forum (w domenie forum.northandsouth.info) stosuje się pliki cookies, które są zapisywane na dysku urządzenia końcowego użytkownika w celu ułatwienia nawigacji oraz dostosowaniu forum do preferencji użytkownika. Zablokowanie zapisywania plików cookies na urządzeniu końcowym jest możliwe po właściwym skonfigurowaniu ustawień używanej przeglądarki internetowej. Zablokowanie możliwości zapisywania plików cookies może znacznie utrudnić używanie forum lub powodować błędne działanie niektórych stron. Brak blokady na zapisywanie plików cookies jest jednoznaczny z wyrażeniem zgody na ich zapisywanie i używanie przez stronę tego forum. Administracją danych związanych z zawartością forum, w tym ewentualnych, dobrowolnie podanych danych osobowych użytkowników, zgromadzonych w bazie danych tego forum, zajmuje się osoba fizyczna Łukasz Głodkowski.