Wysłany: Pią 27 Cze, 2008 17:52
Właśnie, Impala - to chyba jednak mroczny Dean
_________________ And I'm not gonna lie Say I've been alright
'Cause it feels like I've been living upside down
What can I say? I'm survivin'
Crawling out these sheets to see another day
And I'm gonna be fine I'm gonna be fine
I think I'll be fine
Wysłany: Sob 28 Cze, 2008 09:12
To ja chcę mrrocznego Deana z Impalą, a nad drugim się zastanowię - Hot albo pierwszy, żeby mieć też Sama.
_________________ „But the music is broken, the words half-forgotten, the sunlight has faded, the moon grown old." "We are star stuff. We are the universe made manifest trying to figure itself out."
lady_kasiek [Usunięty]
Wysłany: Sob 28 Cze, 2008 09:24
A może jakiś projekt na naczynie rytualne z Samem?
Wysłany: Sob 28 Cze, 2008 18:10
Harry_the_Cat napisał/a:
Co Ty, ślepa jesteś? TEAM DEAN!
I think I'll be fine
Witaj Harry ossssstra jesteś Ale ja osobiście lubię osoby, które stawiają sprawę jasno Sama oczywiście też bardzo cenimy - w końcu to młodszy Winchester (krew nie woda), jednak dusza sprzedana za Dean'a Team Dean... piękny ten bannerek Oj będziesz biedna cierpieć na koniec III sezonu, oj, oj... Wspólnie jakoś przetrwamy
No to pomyśl w takim razie nad naczyniem rytualnym z podobizną Deana
_________________ "Carry on my wayward son,
For there'll be peace when you are done
Lay your weary head to rest
Now don't you cry no more..."
["...Lost in the wilderness, so far from home..."]
Acklesism is my religion Winchesterland forever and ever!
A zbliżam się już coraz bardziej... Ale złem takiego maratonu jest to, że trochę mi się odcinki mylą - nie pamiętam tytułów ani numerów
Nie przejmuj się ja też nie pamiętam - Admete mi zawsze wszystko przypomina albo sama muszę sobie to sprawdzać - są w necie spisy tytułów (nawet z opisami odcinków), no problem
A kubeczki jak Ci się podobają? Np. ten czarny projekt z Dean'em i Impalą?
_________________ "Carry on my wayward son,
For there'll be peace when you are done
Lay your weary head to rest
Now don't you cry no more..."
["...Lost in the wilderness, so far from home..."]
Acklesism is my religion Winchesterland forever and ever!
Wysłany: Nie 29 Cze, 2008 17:42
Ja wzięłam rozmiary ze strony empik-foto tzn 2244x945 Ta oferta jest atrakcyjniejsza niż np oferta firmy Orfi gdzie robiłyśmy salonowe przypinki.
I think I'll be fine
Dzięki. I nie masz pojęcia... Czasami się dziwię, że Warszawianki ze mną jeszcze gadają...
Harry, w realu to mniej gryzie
Praedzio, Kasiek - mnie w sumie wystarczy chyba kubeczek z obu braćmi, bo w sumie obu chciałabym oglądać, pijąc kawę czy herbatę (tzn. chętnie wykorzystam projekt Caitri, jeśli się zgodzi ) Uwielbiam braci W., ale moje serce i tak od lat należy do pana spoza SPN...
Wysłany: Wto 01 Lip, 2008 08:58
Aragonte napisał/a:
tzn. chętnie wykorzystam projekt Caitri, jeśli się zgodzi
Nie tyle się zgodzę, ale będę zaszczycona Szalenie będę się cieszyć jeśli któryś projekt będzie wykorzystany
praedzio napisał/a:
A tak w ogóle, to jak to cenowo wychodzi?
W empiku kubeczek kosztuje 20 zł.
I think I'll be fine
lady_kasiek [Usunięty]
Wysłany: Wto 01 Lip, 2008 09:19
praedzio napisał/a:
Ja, gdybym chciała pomieścić wszystkich panów, którzy skradli me serducho, to kawę musiałabym pić w sporych rozmiarów garnuszku...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Na stronach tego forum (w domenie forum.northandsouth.info) stosuje się pliki cookies, które są zapisywane na dysku urządzenia końcowego użytkownika w celu ułatwienia nawigacji oraz dostosowaniu forum do preferencji użytkownika. Zablokowanie zapisywania plików cookies na urządzeniu końcowym jest możliwe po właściwym skonfigurowaniu ustawień używanej przeglądarki internetowej. Zablokowanie możliwości zapisywania plików cookies może znacznie utrudnić używanie forum lub powodować błędne działanie niektórych stron. Brak blokady na zapisywanie plików cookies jest jednoznaczny z wyrażeniem zgody na ich zapisywanie i używanie przez stronę tego forum. Administracją danych związanych z zawartością forum, w tym ewentualnych, dobrowolnie podanych danych osobowych użytkowników, zgromadzonych w bazie danych tego forum, zajmuje się osoba fizyczna Łukasz Głodkowski.