Wiesz, on powolutku, pomalutku zbliża się do trzydziestki. Ma prawdo spoważnieć.
Świetny portret. W ogóle nie mogę się doczekać Podróży... - oj, będzie się działo. A Ben z zarostem wygląda kapitalnie. Na tej focie jak młody Vlad Palownik.
Wiesz, on mi na świra nigdy nie wyglądał, więc chyba nie musi aż tak poważnieć. Niech zachowa swój piękny uśmiech. Podejrzewam, że to tylko taka sesja i jeszcze będzie wieeeeele fotek, na których uśmiechnie się od ucha do ucha.
Patrzę na trzecią fotkę i myślę: to on jest taki rozkosznie wysoki, czy to te laski takie niskie. Ale potem sobie przypominam, że wzrostowo BB to nie ułomek.
A włosy to ma piękne, gęste, ciemne... i w ogóle... kiteczka urocza. ^^
Wysłany: Nie 04 Paź, 2009 20:39
mmmm to zdjęcie ze związanymi włosami super
Choć, jak patrzę na te kostiumy do Narni to mi się jakoś rozmija z książką. Mam takie wydanie, gdzie są ilustracje, i kaspian chodził w jakiejś takiej długiej koszuli z gwiadą (?) na przodzie. Tak się przyzwuczaiłam do tych szat z ilustracji że nie mogę się przestawić na te skóry
_________________ ...najbardziej poruszające są opowieści nieopowiedziane /J.R.R. Tolkien/
Obawiam się, że ciuszki z ilustracji sprawdziłyby się tak samo, jak koronacyjne z pierwszej części. Ból.
Wolę, jak kostiumolodzy posługują się własną wyobraźnią w przypadku ekranizacji tego typu, jak ostatnie "Narnie". Bo to nie są tak do końca ekranizacje, książki są opowieściami "czystymi", a w filmie, choć niewiele krwi, to jednak pałęta się brud i smutek wojny.
a mi w Narnii Kaspian "umknął" gdzieś. Przeleciałam ten tom bez większych uniesień. ALe jak widziałam trailery i zobaczyłam , to jakoś bardziej doceniłam ten tomik i czekam kiedy sobei obejrzę drugą część - płytka ja. tak sobei uświadomiłam własnie...
Ostatnio zmieniony przez Nashira Pią 19 Mar, 2010 09:18, w całości zmieniany 1 raz
ALe jak widziałam trailery i zobaczyłam , ze książunio może być niczego sobie, to jakoś bardziej doceniłam ten tomik i czekam kiedy sobei obejrzę drugą część - płytka ja. tak sobei uświadomiłam własnie...
Przynajmniej nie jesteś z tym sama. Mamy tu cały klub kanonowych purytanek, które zeszły na złą drogę.
A poważnie, to kto o zdrowych zmysłach zamieniłby Bena na książkowego lichego blondynka? No kto?... *cisza i świerszcze*
No właśnie. Film ma być przede wszystkim miły dla oka, od myślenia są książki. (I to dopiero było płytkie.)
_________________ Dobra wiadomość jest taka, że Bóg zawsze odpowiada na nasze modlitwy.
Czasami po prostu odpowiedź brzmi: nie.
Właśnie podziwiam Doriana Graya. Słabo pamiętam książkę, tym bardziej, że czytałam ją po ang. lata temu, kiedy jeszcze rozumiałam piąte przez dziesiąte (a i to przy dobrych wiatrach), więc w sumie podziwiam to jako nową historię. I kurde patrzę i nie wierzę, że nasz grzeczny, miły Ben Barnes gra takiego rozpustnika, bierze udział w orgiach, a teraz uwodzi, uwaga!, faceta!
I dobrze gra, skubany. Dobry jest zarówno jako naiwny i rozkoszny Dorianek, jak i Dorian, który już jest mocno pod wpływem Wottona (nawiasem pisząc - genialny Colinek). Przyjemnie się ogląda. Dobra, wracam do seansu, bo mi CocoJumboTV reklamy zaraz skończy, ekhem.
Wysłany: Nie 27 Gru, 2009 20:28
nie pamiętam żeby u Wilde'a był wątek homoseksualny! A może był Może to się odzywa moja alergia, bo mam dość, że wszędzie gdzie się da, a nawet gdzie się nie da, są wciskane te wątki
Agn czekam na recnezję po seansie!! Właśnie się zabieram za DVD z Kaspianem, stęskniłąm się za Benem troszeczkę
_________________ ...najbardziej poruszające są opowieści nieopowiedziane /J.R.R. Tolkien/
:co_stracilam: nie pamiętam żeby u Wilde'a był wątek homoseksualny! A może był Może to się odzywa moja alergia, bo mam dość, że wszędzie gdzie się da, a nawet gdzie się nie da, są wciskane te wątki
Jeśli się nie mylę, taki wątek był w pierwotnej wersji powieści, ale potem został zniwelowany z powodu cenzury.
Agn napisał/a:
I kurde patrzę i nie wierzę, że nasz grzeczny, miły Ben Barnes gra takiego rozpustnika, bierze udział w orgiach, a teraz uwodzi, uwaga!, faceta!
_________________ Dobra wiadomość jest taka, że Bóg zawsze odpowiada na nasze modlitwy.
Czasami po prostu odpowiedź brzmi: nie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Na stronach tego forum (w domenie forum.northandsouth.info) stosuje się pliki cookies, które są zapisywane na dysku urządzenia końcowego użytkownika w celu ułatwienia nawigacji oraz dostosowaniu forum do preferencji użytkownika. Zablokowanie zapisywania plików cookies na urządzeniu końcowym jest możliwe po właściwym skonfigurowaniu ustawień używanej przeglądarki internetowej. Zablokowanie możliwości zapisywania plików cookies może znacznie utrudnić używanie forum lub powodować błędne działanie niektórych stron. Brak blokady na zapisywanie plików cookies jest jednoznaczny z wyrażeniem zgody na ich zapisywanie i używanie przez stronę tego forum. Administracją danych związanych z zawartością forum, w tym ewentualnych, dobrowolnie podanych danych osobowych użytkowników, zgromadzonych w bazie danych tego forum, zajmuje się osoba fizyczna Łukasz Głodkowski.