Wysłany: Pon 29 Cze, 2009 21:24
Ja też czytam
_________________ „But the music is broken, the words half-forgotten, the sunlight has faded, the moon grown old." "We are star stuff. We are the universe made manifest trying to figure itself out."
Ostatnio zmieniony przez Admete Pon 29 Cze, 2009 22:12, w całości zmieniany 1 raz
Naprawdę miło to wiedzieć. Bo czasami to się człowiek już czuje, jakby prowadził bloga.
Ben Barnes Source poza kilkoma newsami informuje też o nowej angielskiej gazecie z Benem na okładce.
Ile razy na nią patrzę, nie mogę powstrzymać uciechy, bo to to samo ujęcie co na piśmie które rok temu przywiozłam sobie z Bułgarii.
-> http://forum.northandsout...p=159828#159828
BTW. niedawno zauważyłam, że mam jedną okładkę na zbyciu - kupiłam dla siebie dwa egzemplarze, bo w środku był z jednej plakat, z drugiej wywiad, a okładka i osobny artykuł o Narnii został. Jakby ktoś orientował na narkotyzowanie się Benem w otoczeniu cyrylicy, to mogę oddać w dobre ręce.
_________________ Dobra wiadomość jest taka, że Bóg zawsze odpowiada na nasze modlitwy.
Czasami po prostu odpowiedź brzmi: nie.
Wysłany: Wto 30 Cze, 2009 13:43
Gunia napisał/a:
BTW. niedawno zauważyłam, że mam jedną okładkę na zbyciu - kupiłam dla siebie dwa egzemplarze, bo w środku był z jednej plakat, z drugiej wywiad, a okładka i osobny artykuł o Narnii został. Jakby ktoś orientował na narkotyzowanie się Benem w otoczeniu cyrylicy, to mogę oddać w dobre ręce.
Ja chcę! Guniu,zatrzymaj dla mnie
_________________ "Nektar szczęścia nigdy nie bywa bez domieszki,lepiej jednak wypić go razem z piołunem,aniżeli nigdy nie skosztować ani kropli"
Wysłany: Wto 28 Lip, 2009 19:58
Zobaczyłam Fajne. Agn i Gunia zejdą na zawał podczas seansu
_________________ „But the music is broken, the words half-forgotten, the sunlight has faded, the moon grown old." "We are star stuff. We are the universe made manifest trying to figure itself out."
Wysłany: Sro 29 Lip, 2009 00:14
Dacie radę. Ja się dziś cucę po fragmencie pierwszego odcinka Spn, pokazli odrobinkę
No i ten wielki błękit... Ale co nas może zrazić do filmu, w któym jest tyle Bena?
Powycinane sceny, w których byłoby jeszcze więcej Bena?
Btw bardzo mu ładnie w ciuchach z epoki.
To sobie włączę trailer raz jeszcze. Ech, nie mogę się doczekać tego filmu. ^^
PS http://www.kinopoisk.ru/level/13/film/415663/
Pamiętam, jak te zdjęcia jeszcze były małe. ^^
Wysłany: Nie 02 Sie, 2009 17:34
O ten avek też miałam pytać A z plakatu możecie wyciąc ładny obrazek na avatarek.
Ostatnio zmieniony przez Admete Nie 02 Sie, 2009 20:42, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Na stronach tego forum (w domenie forum.northandsouth.info) stosuje się pliki cookies, które są zapisywane na dysku urządzenia końcowego użytkownika w celu ułatwienia nawigacji oraz dostosowaniu forum do preferencji użytkownika. Zablokowanie zapisywania plików cookies na urządzeniu końcowym jest możliwe po właściwym skonfigurowaniu ustawień używanej przeglądarki internetowej. Zablokowanie możliwości zapisywania plików cookies może znacznie utrudnić używanie forum lub powodować błędne działanie niektórych stron. Brak blokady na zapisywanie plików cookies jest jednoznaczny z wyrażeniem zgody na ich zapisywanie i używanie przez stronę tego forum. Administracją danych związanych z zawartością forum, w tym ewentualnych, dobrowolnie podanych danych osobowych użytkowników, zgromadzonych w bazie danych tego forum, zajmuje się osoba fizyczna Łukasz Głodkowski.