nie wiem o co chodzi, ale nie mogę przeczytać tematu o BH zanim nie obejrzę filmu, bo nie chcę niczego wiedzieć i teraz będzie mnie przez ciebie gniotła ciekawość
czy wyście porównywały mężczyzn do inwentarza?
_________________ Człowiek może mieć rację i może się mylić, ale musi decydować, wiedząc, że dobro i zło bywają wcale nieoczywiste, a czasem nawet że wybiera między dwoma rodzajami zła, że nie ma żadnej racji. I zawsze, zawsze wybiera sam. Pratchett,Carpe Jugulum
nie bedę spojlerpwać. ale zwróc uwagę sama, kogo Ci bedzie przypominał pan J. i niejaki doktorek, smalący cholewki do jednej przedwcześnie dojrzałej małolaty
_________________ Pamięci wieku XIX, kiedy to literatura była wielka, wiara w postęp -
bezgraniczna, a zbrodnie popełniano i wykrywano ze smakiem tudzież
elegancją.
Wysłany: Sro 08 Lip, 2009 11:58
Admete napisał/a:
Powody? Gosia bez polskich sosów nie lubi A serial jak chcecie, to wiecie
Gosia lubi filmy obtaczane w sosie staropolskim, bo takie najlepiej smakują
_________________ Nie wiemy nigdy, czym i jacy jesteśmy w oczach bliźnich, ale nie wiemy również,
czy istotnie jesteśmy tacy, jakimi wydajemy się sami sobie.
Adresy moich blogów:
I believe we have already met Strona North and South by Gosia
w zasadzie tak jest, ale jeśli nie ma co się lubi to zjada się też z mniejszym smakiem (patrz Cookson)
_________________ Człowiek może mieć rację i może się mylić, ale musi decydować, wiedząc, że dobro i zło bywają wcale nieoczywiste, a czasem nawet że wybiera między dwoma rodzajami zła, że nie ma żadnej racji. I zawsze, zawsze wybiera sam. Pratchett,Carpe Jugulum
Wysłany: Czw 09 Lip, 2009 15:36
Jasne, ale niestety trochę smaczków (tj. treści) umyka
_________________ Nie wiemy nigdy, czym i jacy jesteśmy w oczach bliźnich, ale nie wiemy również,
Adresy moich blogów:
Wysłany: Pon 13 Lip, 2009 06:54
Gitka napisał/a:
Tu chiami una vita
Ładne
Wysłany: Pon 17 Sie, 2009 20:17
ooglądnęłam dwa odcinki po dłuższej przerwie i mam ochotę roztelepać brata Lizzi. No Smarkacz drażni mnie strasznie. Ten cały Nauczyciel Jaśnie Pan jest tak niepokojący, ze nie wiem jak po tym wybuchu na cmentarzu będę mogła Go oglądać w RiR. Ale nieodmiennie kocham Eugene`a. I Bella jest śłiczna. Boffinowie(kojarzący mi się z Muffinkami) są uroczą parą....
wracam do oglądania(zaciera ręce)
BeeMer czy wiesz, ze Cię kocham?
Wysłany: Wto 18 Sie, 2009 07:07
Wiem, wiem - wiesz, że to wzajemna miłość? Aczkolwiek bez wspólnoty łoża i stołu, bo Tomek się nie zgodzi
Ja mam ochotę przypomnieć sobie ten serial, chodzi za mną tym bardziej, że pierwszą część przeziewałam - teraz chcę spojrzeć nowym okiem na całość - ale tyle dobra ostatnio dostałam i zdobyłam do obejrzenia że chyba szybko mi to nie wyjdzie
Wysłany: Wto 18 Sie, 2009 12:49
Skończyłam oglądać. Jejuńciu ten serial jest cudowny. Naprawdę(jakby powiedział mój Miszcz Słaowmir ) tak łądnie zrobiony. Ledwo skończyłam oglądać już mam ochotę zacząć od nowa.
I bez sensu bo mam nawroty bezsensownego romantyzmu
Wysłany: Wto 18 Sie, 2009 19:10
Cieszę się, że ktoś docenia Eugene`a, bo niektórzy strasznie na niego psioczyli
Adresy moich blogów:
lady_kasiek [Usunięty]
Wysłany: Wto 18 Sie, 2009 19:11
Na Eugene`a?? Jak można? Przecież On jest wspaniały!!
Wysłany: Wto 18 Sie, 2009 19:15
No właśnie. Dlatego tego nie rozumiem.
Adresy moich blogów:
Wysłany: Sro 19 Sie, 2009 14:36
Gosia napisał/a:
Cieszę się, że ktoś docenia Eugene`a, bo niektórzy strasznie na niego psioczyli
Na przykład ja - że taki uwodziciel bez kręgosłupa moralnego
_________________ „But the music is broken, the words half-forgotten, the sunlight has faded, the moon grown old." "We are star stuff. We are the universe made manifest trying to figure itself out."
lady_kasiek [Usunięty]
Wysłany: Sro 19 Sie, 2009 14:43
Admete napisał/a:
Oj, ale przecież żałował.... i się poprawił..... Bella też była bez kręgosłupa z oślim pędem do pieniędzy a ją olśniło i też się poprawiła.
Wysłany: Sro 19 Sie, 2009 20:28
lady_kasiek napisał/a:
Admete napisał/a:
Oj, ale przecież żałował.... i się poprawił..... Bella też była bez kręgosłupa z oślim pędem do pieniędzy a ją olśniło i też się poprawiła.
Poprawił się? Leży na końcu w łódce i tak będzie leżał przez resztę życia
_________________ „But the music is broken, the words half-forgotten, the sunlight has faded, the moon grown old." "We are star stuff. We are the universe made manifest trying to figure itself out."
lady_kasiek [Usunięty]
Wysłany: Sro 19 Sie, 2009 20:35
Admete napisał/a:
Leży na końcu w łódce i tak będzie leżał przez resztę życia
Wysłany: Sro 19 Sie, 2009 20:59
lady_kasiek napisał/a:
Admete napisał/a:
Leży na końcu w łódce i tak będzie leżał przez resztę życia
leży i planuje. Chce żyć pożytecznie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Na stronach tego forum (w domenie forum.northandsouth.info) stosuje się pliki cookies, które są zapisywane na dysku urządzenia końcowego użytkownika w celu ułatwienia nawigacji oraz dostosowaniu forum do preferencji użytkownika. Zablokowanie zapisywania plików cookies na urządzeniu końcowym jest możliwe po właściwym skonfigurowaniu ustawień używanej przeglądarki internetowej. Zablokowanie możliwości zapisywania plików cookies może znacznie utrudnić używanie forum lub powodować błędne działanie niektórych stron. Brak blokady na zapisywanie plików cookies jest jednoznaczny z wyrażeniem zgody na ich zapisywanie i używanie przez stronę tego forum. Administracją danych związanych z zawartością forum, w tym ewentualnych, dobrowolnie podanych danych osobowych użytkowników, zgromadzonych w bazie danych tego forum, zajmuje się osoba fizyczna Łukasz Głodkowski.