Przesunięty przez: Caitriona Nie 19 Lis, 2006 22:54 |
Toby Stephens |
| Autor |
Wiadomość |
Harry_the_Cat
poszukująca

|
Wysłany: Wto 10 Maj, 2011 01:07
|
|
|
| Normalnie widzialam dzis Tobika na ulicy!!!!! Szedl sobie tak zwyczajnie... |
_________________ Carry on my wayward son, For there'll be peace when you are done. Lay your weary head to rest, Now don't you cry no more... |
|
|
|
 |
Deanariell
nie z tego świata /Jensenated

|
Wysłany: Wto 10 Maj, 2011 01:14
|
|
|
| Harry_the_Cat napisał/a: | | Normalnie widzialam dzis Tobika na ulicy!!!!! Szedl sobie tak zwyczajnie... |
Harry! Kupę lat... Ty to w ogóle "błogosławiona" jesteś - dziś widziałaś Tobika, a niegdyś samego Jensen'a - z którym to nawet masz fotki... Czego nadal po przyjacielsku zazdroszczę. |
_________________ "Carry on my wayward son,
For there'll be peace when you are done
Lay your weary head to rest
Now don't you cry no more..."
["...Lost in the wilderness, so far from home..."]
Acklesism is my religion Winchesterland forever and ever!
 |
|
|
|
 |
praedzio

|
Wysłany: Wto 10 Maj, 2011 05:29
|
|
|
Qrczę, Harry... |
|
 |
Yvain
...

|
Wysłany: Wto 10 Maj, 2011 10:18
|
|
|
Woow ! zazdraszczam |
_________________ ... jest kraj, do którego tęsknię. Jest to ojczyzna jabłek, pagórków, leniwych rzek, cierpkiego wina i miłości... |
|
|
|
 |
Anaru

|
Wysłany: Wto 10 Maj, 2011 11:58
|
|
|
To sie nazywa dobre miejsce zamieszkania
A ja z nim obejrzałam jakieś dwa dni temu badziewny horror , nie podejrzewałam go o granie w takich rzeczach, ale jak widać gra. |
|
 |
Harry_the_Cat
poszukująca

|
Wysłany: Wto 10 Maj, 2011 23:08
|
|
|
To bylo w takiej okolicy, ze sie absolutnie niespodziewalam - w City, gdzie zawsze tlum garniturkow... Ale go nie napastowalam, jako, ze autograf swego czasu po teatrze wyciagnelam.
I tak w ogole to wszystkich serdecznie pozdrawiam i sciskam! Nikt sie do Londynu nie wybiera??
ps. ale za to nie mam jak na razie Game of Thrones obejrzec.... |
_________________ Carry on my wayward son, For there'll be peace when you are done. Lay your weary head to rest, Now don't you cry no more... |
|
|
|
 |
AineNiRigani [Usunięty]
|
Wysłany: Śro 11 Maj, 2011 01:09
|
|
|
| Harry_the_Cat napisał/a: | | To bylo w takiej okolicy, ze sie absolutnie niespodziewalam - w City, gdzie zawsze tlum garniturkow... Ale go nie napastowalam, jako, ze autograf swego czasu po teatrze wyciagnelam. |
Trzeba bylo na niego "przypadkiem" wejsc i przeprosic za to. On by ci odpowiedzial, ze nie szkodzi o moglabys sie potem kfalic, ze rozmawialas z Rochesterem
| Harry_the_Cat napisał/a: | | I tak w ogole to wszystkich serdecznie pozdrawiam i sciskam! Nikt sie do Londynu nie wybiera?? ( |
Pisalam do Ciebie w tej sprawie 2 miesiace temu... |
|
|
|
 |
Admete
shadows and stars

|
Wysłany: Śro 11 Maj, 2011 15:14
|
|
|
| Harry odwiedzaj nas czasami. |
_________________ „But the music is broken, the words half-forgotten, the sunlight has faded, the moon grown old."
"We are star stuff. We are the universe made manifest trying to figure itself out."
Lubię jesień.
 |
|
|
|
 |
Harry_the_Cat
poszukująca

|
Wysłany: Śro 11 Maj, 2011 21:25
|
|
|
| AineNiRigani napisał/a: | | Harry_the_Cat napisał/a: | | To bylo w takiej okolicy, ze sie absolutnie niespodziewalam - w City, gdzie zawsze tlum garniturkow... Ale go nie napastowalam, jako, ze autograf swego czasu po teatrze wyciagnelam. |
Trzeba bylo na niego "przypadkiem" wejsc i przeprosic za to. On by ci odpowiedzial, ze nie szkodzi o moglabys sie potem kfalic, ze rozmawialas z Rochesterem
| Harry_the_Cat napisał/a: | | I tak w ogole to wszystkich serdecznie pozdrawiam i sciskam! Nikt sie do Londynu nie wybiera?? ( |
Pisalam do Ciebie w tej sprawie 2 miesiace temu... |
Aine, gdzie do mnie pisalas? Nic nie dostalam... |
|
|
|
 |
AineNiRigani [Usunięty]
|
Wysłany: Śro 11 Maj, 2011 21:53
|
|
|
| na fejsbuku... |
|
|
|
 |
Deanariell
nie z tego świata /Jensenated

|
Wysłany: Śro 11 Maj, 2011 23:58
|
|
|
| AineNiRigani napisał/a: | | na fejsbuku... |
I wszystko jasne. Fejsbuk to ZUO wcielone. |
_________________ "Carry on my wayward son,
For there'll be peace when you are done
Lay your weary head to rest
Now don't you cry no more..."
["...Lost in the wilderness, so far from home..."]
Acklesism is my religion Winchesterland forever and ever!
 |
|
|
|
 |
Harry_the_Cat
poszukująca

|
Wysłany: Nie 15 Maj, 2011 22:37
|
|
|
Fejsbuk jest dobry czsami
Juz sie wyjasnilo....
A wracajac do Tobika, to on chyba gdzies mieszka w okolicy City/Old Street bo go znowu widzialam - w piatek rano idac do pracy. Jak ktos chce sprobowac sie czaic, to byla 8:16, skrzyzowanie City Road i Sheperdess Walk.... Biegl City Road w strone Old Street i Moorfirlds Eye Hospital... |
|
|
|
 |
Caitriona
Byle do zimy

|
Wysłany: Śro 18 Maj, 2011 00:34
|
|
|
Wszelki duch... Malmik i Harry!! Oczom nie wierzę
A Ty Harry, masz kurczaki farta, wpadasz tak sobie na Tobika, zazdraszczam! Ja tam tylko ostatnio na Tomasza Lisa... |
_________________ And I'm not gonna lie Say I've been alright
'Cause it feels like I've been living upside down
What can I say? I'm survivin'
Crawling out these sheets to see another day
And I'm gonna be fine I'm gonna be fine
I think I'll be fine
 |
|
|
|
 |
AineNiRigani [Usunięty]
|
Wysłany: Śro 18 Maj, 2011 02:16
|
|
|
| Caitriona napisał/a: | Wszelki duch... Malmik i Harry!! Oczom nie wierzę
A Ty Harry, masz kurczaki farta, wpadasz tak sobie na Tobika, zazdraszczam! Ja tam tylko ostatnio na Tomasza Lisa... |
a ja na futryne w drzwiach - wiec i tak obie macie farta... |
|
|
|
 |
Hiacynta76

|
Wysłany: Pon 08 Sie, 2011 11:00
|
|
|
Toby Stephen s jest najlepszym odtwórcą Edwarda Rochestera! Jest taki zmysłowy i pociągający w tej roli az się rozmarzyłam |
_________________ Jak pięknie pomarzyć:) |
|
|
|
 |
Mara

|
Wysłany: Pon 22 Sie, 2011 20:38
|
|
|
| Jakieś 2 lata temu, oglądając III serię „Robin Hooda”, a potem czytając wypowiedzi na tym forum dziwiłam się jakie poruszenie wywołuje każdy występ Toby’ego jako Księciunia. Fakt, że był tak pełen egzaltacji i samouwielbienia, że aż przezabawny, a z drugiej strony pełen okrucieństwa. Śmieszny i straszny zarazem. Nie rozumiałam jednak tych zachwytów. Niecały miesiąc temu przeczytałam „Jane Eyre”, potem obejrzałam ekranizację z 2006 roku (uznałam, że powinna być najlepsza i nie się pomyliłam). Od tego momentu wpadłam… w podziw nad Tobym. To wspaniały Rochester, ale nie tylko. Biję się więc w małe piersi i pieję z zachwytu. Zaczynam odkrywać go na nowo w kolejnych rolach. Szkoda, że tak późno. W związku z tym mam pytanie czy można go aktualnie zobaczyć na scenie w Londynie? Próbowałam, ale trudno mi znaleźć informację. Może Harry, która miała to wielkie szczęście wpaść na niego, wie coś więcej? |
_________________ Ciemność jest szczodra, jest cierpliwa i zawsze zwycięża, lecz w samym środku jej siły leży jej słabość: wystarczy jedna, jedyna, samotna świeca, by ją pokonać. Miłość jest czymś więcej niż świecą. Miłość potrafi zapalić gwiazdy. |
|
|
|
 |
Caitriona
Byle do zimy

|
Wysłany: Czw 02 Sie, 2012 14:10
|
|
|
Obejrzałam sobie pierwszy odcinek brytyjskiego serialu policyjnego Vexed z Toby'm Stephensem w roli głównej. Serial ma zabarwienie komediowe, jest lekki i sympatyczny. A Toby świetnie się prezentuje. Mnie się podoba i będę oglądała dalej, zapowiedziane jest sześć odcinków (teraz jest druga seria, pierwsza, trzyodcinkowa, była puszczana w tv w 2010 roku, nie przeszkadza to jednak w oglądaniu).
http://www.youtube.com/watch?v=mTUNeXvPebc |
_________________ And I'm not gonna lie Say I've been alright
'Cause it feels like I've been living upside down
Crawling out these sheets to see another day
And I'm gonna be fine I'm gonna be fine
I think I'll be fine
 |
|
|
|
 |
Admete
shadows and stars

|
Wysłany: Czw 02 Sie, 2012 14:57
|
|
|
Dzięki za polecenie |
_________________ „But the music is broken, the words half-forgotten, the sunlight has faded, the moon grown old."
"We are star stuff. We are the universe made manifest trying to figure itself out."
Lubię jesień.
 |
|
|
|
 |
AineNiRigani [Usunięty]
|
Wysłany: Czw 02 Sie, 2012 22:19
|
|
|
| auc - on sie w ogole nie starzeje... |
|
|
|
 |
trifle

|
Wysłany: Sob 04 Sie, 2012 15:22
|
|
|
| Caitriona napisał/a: | Obejrzałam sobie pierwszy odcinek brytyjskiego serialu policyjnego Vexed z Toby'm Stephensem w roli głównej. Serial ma zabarwienie komediowe, jest lekki i sympatyczny. A Toby świetnie się prezentuje. Mnie się podoba i będę oglądała dalej, zapowiedziane jest sześć odcinków (teraz jest druga seria, pierwsza, trzyodcinkowa, była puszczana w tv w 2010 roku, nie przeszkadza to jednak w oglądaniu).
http://www.youtube.com/watch?v=mTUNeXvPebc |
Dzięki dzięki!
Pierwsze 12 minut i mój dzień już jest lepszy, Toby cudowny |
|
|
|
 |
Irm

|
Wysłany: Pią 14 Wrz, 2012 12:22
|
|
|
Za Stopklatką:
| Cytat: | Brytyjski aktor Toby Stephens ("Die Another Day") zagra rolę kapitana Flinta w serialu o piratach pt. "Black Sails" , którego głównym producentem wykonawczym jest Michael Bay .
Twórcami ośmioodcinkowego serialu są Jon Steinberg i Robert Levine. Opowieść ma rozgrywać się 20 lat przed wydarzeniami z klasycznej książki "Wyspa skarbów" Roberta Louisa Stevensona.
Akcja skupi się na przygodach słynnego kapitana Flinta i jego niezłomnej załogi. Flint jest jednym z najbłyskotliwszych piratów swoich czasów. Pewnego razu do jego załogi dołącza młody John Silver. Zagrożeni zniszczeniem, walczą o przetrwanie wyspy New Providence, najstraszniejszej przystani dla bandytów i złoczyńców.
Premiera zaplanowana jest na 2014 rok. |
Toby piratem - może być ciekawie |
|
|
|
 |
AineNiRigani [Usunięty]
|
Wysłany: Pią 14 Wrz, 2012 13:11
|
|
|
nawet bardzo... |
|
|
|
 |
Anaru

|
Wysłany: Pią 14 Wrz, 2012 13:19
|
|
|
Ohoho ile jeszcze czasu, ale brzmi smakowicie |
|
 |
Yvain
...

|
Wysłany: Sob 22 Wrz, 2012 17:35
|
|
|
Też chętnie go zobaczę w takim wydaniu |
_________________ ... jest kraj, do którego tęsknię. Jest to ojczyzna jabłek, pagórków, leniwych rzek, cierpkiego wina i miłości... |
|
|
|
 |
Akaterine

|
|
|
|
 |
|
|