Seriale - SUPERNATURAL Next Generation
Aragonte - Pon 21 Lip, 2008 21:01
Happy Birthday, Jared!
soph - Pon 21 Lip, 2008 21:06
Harry_the_Cat - Pon 21 Lip, 2008 22:03
Nie wiem, jak Wy, ale ja tych zdjęc promocyjnych z 1. sezonu nie widziałam: http://andreas-ri.livejou...=796156#t796156
praedzio - Pon 21 Lip, 2008 22:06
Ja widziałam.
Harry_the_Cat - Pon 21 Lip, 2008 22:08
Agn - Pon 21 Lip, 2008 22:18
A ja nie. Piękne! Esp. ostatnie...
Harry_the_Cat - Wto 22 Lip, 2008 00:13
Dobre video z sezonu 3 - recap, a więc i spoilery: http://www.youtube.com/watch?v=NXkb1-95K7g
Deanariell - Wto 22 Lip, 2008 00:31
| Harry_the_Cat napisał/a: | | Dobre video z sezonu 3 - recap, a więc i spoilery |
Noooooooo... dobre... w istocie samej... A już sobie prawie zdołałam wmówić, że to się nie wydarzyło... KRIPKE!!! Dawaj ten sezon 4!
Harry_the_Cat - Śro 23 Lip, 2008 20:20
Interesujące posty o motelach w sezonie 3:
http://bellanut.livejournal.com/281025.html#cutid1
http://bellanut.livejournal.com/280750.html#cutid1
(w tym drugim są linki do omówień moteli z sezonów 1 i 2)
Admete - Śro 23 Lip, 2008 21:08
Pamiętam, że oglądałyśmy kiedyś te wcześniejsze pokoje motelowe. Niesamowite jak ludzie od dekoracji pieczołowicie przygotowują takie wnętrza.
praedzio - Śro 23 Lip, 2008 21:24
Piękne są niektóre motele... W takim mieszkać.... *rozmarzyła się*
Deanariell - Śro 23 Lip, 2008 21:37
| Admete napisał/a: | | Pamiętam, że oglądałyśmy kiedyś te wcześniejsze pokoje motelowe. Niesamowite jak ludzie od dekoracji pieczołowicie przygotowują takie wnętrza. |
Motele w SPN są więcej niż cool Ciekawe jakiej orientacji są projektanci tych scenografii i czy to wpływa na ich pomysły... Ja obecnie przegrzewam swoje umysłowe zwoje debatując i projektując wykończenie mieszkania Strasznie wyczerpujące... Może wystrój tych moteli mnie natchnie? Odjazd
Admete - Śro 23 Lip, 2008 21:54
| Deanariell napisał/a: | | Admete napisał/a: | | Pamiętam, że oglądałyśmy kiedyś te wcześniejsze pokoje motelowe. Niesamowite jak ludzie od dekoracji pieczołowicie przygotowują takie wnętrza. |
Motele w SPN są więcej niż cool Ciekawe jakiej orientacji są projektanci tych scenografii i czy to wpływa na ich pomysły... Ja obecnie przegrzewam swoje umysłowe zwoje debatując i projektując wykończenie mieszkania Strasznie wyczerpujące... Może wystrój tych moteli mnie natchnie? Odjazd |
O tym samym pomyslałam - że zaraz zaczniesz wzorować wystrój tego pokoju na górze na jakimś pokoju motelowym
Agn - Śro 23 Lip, 2008 21:56
A czy przed domem wyrośnie wobec tego impala?
PS Riella, masz genialną kieckę!
Harry_the_Cat - Śro 23 Lip, 2008 22:06
Mi się szalenie ta analiza podoba lubię takie wynajdywanie już użytych przedmiotów
I zawsze jest to jakies pseudonaukowe wytłumaczenie na bardzo szczegółowe oglądanie, ze stop klatką co chwilę
Deanariell - Śro 23 Lip, 2008 22:32
| Admete napisał/a: | O tym samym pomyslałam - że zaraz zaczniesz wzorować wystrój tego pokoju na górze na jakimś pokoju motelowym |
Coś jakby Znów mnie skanujesz telepatycznie?! Niestety z tym wzorowaniem ciężko - gdzie ja znajdę takie dodatki jak tam mają... Trzeba będzie improwizować
| Agn napisał/a: | A czy przed domem wyrośnie wobec tego impala? |
MARZENIE! Następna, co czyta w moich myślach?! Niestety nie stać by mnie było później na paliwo do niej, oczywiście, gdyby w ogóle było mnie stać na kupno ten rocznik, to już zabytek... kosztuje całkiem sporo. [A Jensen jedną taką rozwalił na potrzeby serialu... ]
| Agn napisał/a: | PS Riella, masz genialną kieckę! |
A dziękuję, w isssstocie boska Ukradłam... znaczy się znalazłam/pożyczyłam sobie na LJ-ju (mają tam niektórzy fantazję, oj mają ) - posiadam teraz pełną szafę nowych kiecek, a i tak nie mogę się zdecydować, co ubrać... jak w życiu
Anonymous - Czw 24 Lip, 2008 10:28
| Agn napisał/a: | | PS Riella, masz genialną kieckę! |
o si na widok tej miny nie da sie nie uśmiechnąć
Harry_the_Cat - Czw 24 Lip, 2008 22:09
Tu podobno są spoilery do 4 sezonu...: http://community.livejour...674.html#cutid1
Nieco ten zapis zaszyfrowany jest
Admete - Czw 24 Lip, 2008 22:28
Nie rozumiem - czyżby mieli nam pokazac rodziców Sama i Dean'a zanim zostali rodzicami? Czy to jakaś podpucha?
Harry_the_Cat - Czw 24 Lip, 2008 22:30
Ja trochę też nie rozumiem, szczerze mówiąc... Ale chyba tak... To jest z jakiejś strony z zamkniętym dostępem, gdzie, z tego, co zakapowałam, wrzucają streszczenia/fragmenty scenariusza (?) odcinków, które są w trakcie pisania.
Rick to ma być Dean, a Jeff Sammy....
Admete - Czw 24 Lip, 2008 22:43
No to kurcze podróż w czasie? Niezłe zamieszanie. Moze Sam będzie mieć taką zdolność?
Harry_the_Cat - Czw 24 Lip, 2008 23:37
I jeszcze Ruby w wydaniu ciemnowłosym: http://community.livejour...42574#t33642574
Deanariell - Pią 25 Lip, 2008 00:32
| Harry_the_Cat napisał/a: | | jeszcze Ruby w wydaniu ciemnowłosym |
Bardzo ładna i całkiem miła No ale... jak ją wykopali, to trudno...
| Harry_the_Cat napisał/a: | | Tu podobno są spoilery do 4 sezonu |
Podróż w czasie a la SPN? Podoba mi się - ciekawy pomysł - znaczy się zobaczymy znowu żywego JDM?! To się może sprawdzić, bo w końcu Kripke obiecywał zdradzić rodzinną tajemnicę na temat Mary w 4 sezonie A tak btw - John nie mógł się oświadczyć przyszłej pani W. nigdzie indziej, jak tylko w Impali Metallicar pełen rodzinnych wspomnień I Sammy próbujący ostrzec matkę - cały Sam. Ciekawa sprawa - czyżby dziadek chłopców ze strony Mary miał mieć na imię Samuel? To by wyjaśniało po kim młodszy syn ma imię
Harry_the_Cat - Pią 25 Lip, 2008 23:11
Oglądaliśmy wczoraj No Exit (chyba 2.06?). I po raz kolejny myślę, że wcale mi Jo nie brakuje. W sumie zgadzam się, że wyglądała trochę, jak 14-latka, więc mimo fajnych dialogów, nie czułam żadnego napięcia między nią a Deanem, ale poza tym, ten cały business z jej ojcem - wtf? Odbieram jej reakcję na wiadomość, że to Papa przyczynił się do jego śmierci jako mocno przesadzoną. Ellen pamięta, ale jednak nie chowa urazy. A Jo - zna chłopaków, leci na Dean tak, że to aż momentami , nie znała Johna, prawie nie znała ojca i tak emocjonalnie reaguje, jakby to była faktycznie ich wina... Ja tam za Papą W. nie przepadam, ale żeby przez to wyżywać się na Deanie? O co to to nie.
Admete - Sob 26 Lip, 2008 22:48
A myśmy obejrzały wczoraj ten odcinek z końca 2 sezonu z dżinem. Genialny. Dean taki był w tym wszystkim słodki. A dzis dostałam od esemesa od mojej dawniejszej uczennicy, teraz już studentki. Obejrzała 3 sezon do końca i biedactwo potem spac nie mogła
|
|
|