To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Z Południa na Północ
Jane Austen, Elizabeth Gaskell, siostry Brontë - forum poświęcone ich twórczości, ekranizacji ich prozy i nie tylko.

Seriale - SUPERNATURAL Next Generation

Aragonte - Pon 21 Lip, 2008 21:01

Happy Birthday, Jared! :tort:
soph - Pon 21 Lip, 2008 21:06

:tort:
Harry_the_Cat - Pon 21 Lip, 2008 22:03

Nie wiem, jak Wy, ale ja tych zdjęc promocyjnych z 1. sezonu nie widziałam: http://andreas-ri.livejou...=796156#t796156
praedzio - Pon 21 Lip, 2008 22:06

Ja widziałam. :D
Harry_the_Cat - Pon 21 Lip, 2008 22:08

:-P
Agn - Pon 21 Lip, 2008 22:18

A ja nie. Piękne! Esp. ostatnie...
Harry_the_Cat - Wto 22 Lip, 2008 00:13

Dobre video z sezonu 3 - recap, a więc i spoilery: http://www.youtube.com/watch?v=NXkb1-95K7g
Deanariell - Wto 22 Lip, 2008 00:31

Harry_the_Cat napisał/a:
Dobre video z sezonu 3 - recap, a więc i spoilery

Noooooooo... dobre... w istocie samej... :cry2: A już sobie prawie zdołałam wmówić, że to się nie wydarzyło... :confused3: :( KRIPKE!!! Dawaj ten sezon 4! :wsciekla:

Harry_the_Cat - Śro 23 Lip, 2008 20:20

Interesujące posty o motelach w sezonie 3:

http://bellanut.livejournal.com/281025.html#cutid1

http://bellanut.livejournal.com/280750.html#cutid1

(w tym drugim są linki do omówień moteli z sezonów 1 i 2)

Admete - Śro 23 Lip, 2008 21:08

Pamiętam, że oglądałyśmy kiedyś te wcześniejsze pokoje motelowe. Niesamowite jak ludzie od dekoracji pieczołowicie przygotowują takie wnętrza.
praedzio - Śro 23 Lip, 2008 21:24

Piękne są niektóre motele... :thud: W takim mieszkać.... *rozmarzyła się*
Deanariell - Śro 23 Lip, 2008 21:37

Admete napisał/a:
Pamiętam, że oglądałyśmy kiedyś te wcześniejsze pokoje motelowe. Niesamowite jak ludzie od dekoracji pieczołowicie przygotowują takie wnętrza.

Motele w SPN są więcej niż cool :wink: Ciekawe jakiej orientacji są projektanci tych scenografii i czy to wpływa na ich pomysły... :rotfl: Ja obecnie przegrzewam swoje umysłowe zwoje debatując i projektując wykończenie mieszkania :zalamka: Strasznie wyczerpujące... :cool: Może wystrój tych moteli mnie natchnie? Odjazd :-P

Admete - Śro 23 Lip, 2008 21:54

Deanariell napisał/a:
Admete napisał/a:

Motele w SPN są więcej niż cool :wink: Ciekawe jakiej orientacji są projektanci tych scenografii i czy to wpływa na ich pomysły... :rotfl: Ja obecnie przegrzewam swoje umysłowe zwoje debatując i projektując wykończenie mieszkania :zalamka: Strasznie wyczerpujące... :cool: Może wystrój tych moteli mnie natchnie? Odjazd :-P

O tym samym pomyslałam - że zaraz zaczniesz wzorować wystrój tego pokoju na górze na jakimś pokoju motelowym ;-)

Agn - Śro 23 Lip, 2008 21:56

A czy przed domem wyrośnie wobec tego impala? :mrgreen:

PS Riella, masz genialną kieckę! :lol:

Harry_the_Cat - Śro 23 Lip, 2008 22:06

Mi się szalenie ta analiza podoba :) lubię takie wynajdywanie już użytych przedmiotów :D
I zawsze jest to jakies pseudonaukowe wytłumaczenie na bardzo szczegółowe oglądanie, ze stop klatką co chwilę :rotfl:

Deanariell - Śro 23 Lip, 2008 22:32

Admete napisał/a:
O tym samym pomyslałam - że zaraz zaczniesz wzorować wystrój tego pokoju na górze na jakimś pokoju motelowym ;-)

Coś jakby ;) Znów mnie skanujesz telepatycznie?! :rotfl: Niestety z tym wzorowaniem ciężko - gdzie ja znajdę takie dodatki jak tam mają... :-P Trzeba będzie improwizować :roll:

Agn napisał/a:
A czy przed domem wyrośnie wobec tego impala? :mrgreen:

MARZENIE! :mrgreen: Następna, co czyta w moich myślach?! :mysle: :wink: Niestety nie stać by mnie było później na paliwo do niej, oczywiście, gdyby w ogóle było mnie stać na kupno :-P ten rocznik, to już zabytek... kosztuje całkiem sporo. [A Jensen jedną taką rozwalił na potrzeby serialu... :cry2: ]

Agn napisał/a:
PS Riella, masz genialną kieckę! :lol:

A dziękuję, w isssstocie boska :mrgreen: Ukradłam... znaczy się znalazłam/pożyczyłam sobie na LJ-ju (mają tam niektórzy fantazję, oj mają :oklaski: ) - posiadam teraz pełną szafę nowych kiecek, a i tak nie mogę się zdecydować, co ubrać... jak w życiu :rotfl:

Anonymous - Czw 24 Lip, 2008 10:28

Agn napisał/a:
PS Riella, masz genialną kieckę!

o si na widok tej miny nie da sie nie uśmiechnąć :D

Harry_the_Cat - Czw 24 Lip, 2008 22:09

Tu podobno są spoilery do 4 sezonu...: http://community.livejour...674.html#cutid1

Nieco ten zapis zaszyfrowany jest :roll:

Admete - Czw 24 Lip, 2008 22:28

Nie rozumiem - czyżby mieli nam pokazac rodziców Sama i Dean'a zanim zostali rodzicami? Czy to jakaś podpucha?
Harry_the_Cat - Czw 24 Lip, 2008 22:30

Ja trochę też nie rozumiem, szczerze mówiąc... Ale chyba tak... To jest z jakiejś strony z zamkniętym dostępem, gdzie, z tego, co zakapowałam, wrzucają streszczenia/fragmenty scenariusza (?) odcinków, które są w trakcie pisania.

Rick to ma być Dean, a Jeff Sammy.... :rumieniec:

Admete - Czw 24 Lip, 2008 22:43

No to kurcze podróż w czasie? Niezłe zamieszanie. Moze Sam będzie mieć taką zdolność?
Harry_the_Cat - Czw 24 Lip, 2008 23:37

I jeszcze Ruby w wydaniu ciemnowłosym: http://community.livejour...42574#t33642574
Deanariell - Pią 25 Lip, 2008 00:32

Harry_the_Cat napisał/a:
jeszcze Ruby w wydaniu ciemnowłosym

Bardzo ładna i całkiem miła ;) No ale... jak ją wykopali, to trudno... :-|

Harry_the_Cat napisał/a:
Tu podobno są spoilery do 4 sezonu

Podróż w czasie a la SPN? Podoba mi się :love_shower: - ciekawy pomysł - znaczy się zobaczymy znowu żywego JDM?! :excited: To się może sprawdzić, bo w końcu Kripke obiecywał zdradzić rodzinną tajemnicę na temat Mary w 4 sezonie ;) A tak btw - John nie mógł się oświadczyć przyszłej pani W. nigdzie indziej, jak tylko w Impali :mrgreen: Metallicar pełen rodzinnych wspomnień :serce2: I Sammy próbujący ostrzec matkę - cały Sam. Ciekawa sprawa - czyżby dziadek chłopców ze strony Mary miał mieć na imię Samuel? To by wyjaśniało po kim młodszy syn ma imię :-)

Harry_the_Cat - Pią 25 Lip, 2008 23:11

Oglądaliśmy wczoraj No Exit (chyba 2.06?). I po raz kolejny myślę, że wcale mi Jo nie brakuje. W sumie zgadzam się, że wyglądała trochę, jak 14-latka, więc mimo fajnych dialogów, nie czułam żadnego napięcia między nią a Deanem, ale poza tym, ten cały business z jej ojcem - wtf? Odbieram jej reakcję na wiadomość, że to Papa przyczynił się do jego śmierci jako mocno przesadzoną. Ellen pamięta, ale jednak nie chowa urazy. A Jo - zna chłopaków, leci na Dean tak, że to aż momentami :roll: , nie znała Johna, prawie nie znała ojca i tak emocjonalnie reaguje, jakby to była faktycznie ich wina... Ja tam za Papą W. nie przepadam, ale żeby przez to wyżywać się na Deanie? O co to to nie.
Admete - Sob 26 Lip, 2008 22:48

A myśmy obejrzały wczoraj ten odcinek z końca 2 sezonu z dżinem. Genialny. Dean taki był w tym wszystkim słodki. A dzis dostałam od esemesa od mojej dawniejszej uczennicy, teraz już studentki. Obejrzała 3 sezon do końca i biedactwo potem spac nie mogła ;-)