Seriale - SUPERNATURAL Next Generation
Harry_the_Cat - Nie 20 Lip, 2008 16:29
| praedzio napisał/a: | | malmik napisał/a: | | Oczywiście prawdopodobnie "zakupię" drugi sezon ale chyba będę oglądać wolniej bo to za dużo przeżyć jak na krótki weekend po którym czekają mnie kolejne horrory w pracy.... |
Ale teraz przynajmniej wiesz jak się bronić... POSOLIĆ I SPALIĆ!! |
Łącznie z włosami lali
Admete - Nie 20 Lip, 2008 16:30
Ależ takie seriale ucza człowieka własciwego stosunku do życia i świata. Masz Praedzio całkowita rację - POSOLIĆ I SPALIĆ
Czuję się troche jak misjonarka - zaczęło się przecież dwa lata temu ode mnie i Rielli
Anonymous - Nie 20 Lip, 2008 16:33
| Harry_the_Cat napisał/a: | | Łącznie z włosami lali |
oraz różnymi srebrnymi hakami czy innymi częściami ciała
praedzio - Nie 20 Lip, 2008 16:35
Ciekawa jestem, co na to młody współpracownik Malmika, o którym nam opowiadała w trakcie jazdy do Harry'ego...
Admete - u mnie, w specjalnym kąciku stoi twój pomnik.
Caitriona - Nie 20 Lip, 2008 16:50
| Admete napisał/a: | | Czuję się troche jak misjonarka - zaczęło się przecież dwa lata temu ode mnie i Rielli |
i dobrze że głosisz dobrą nowinę wsród ludu, ja jestem Ci za to ogromnie wdzięczna!!
Harry_the_Cat - Nie 20 Lip, 2008 16:51
Nie Cait jedna -
Deanariell - Nie 20 Lip, 2008 19:50
Malmik zabiła mnie tym komentarzem na temat słodkich i niewinnych koleżanek z forum! Patrzcie, patrzcie do czego to może doprowadzić "zwykły" serial o duchach, demonach i innych... ekhmmmm... pierdołach No to przybyła nam kolejna wierna w świątyni Dean'a A tak fajnie było... wszystkie się rzucały na ogół na Sammiego... hmmmmmm... coś tłoczno się robi...
Anonymous - Nie 20 Lip, 2008 20:01
Bo Malmik zawsze ma dobre oko i trafne wybory...
praedzio - Nie 20 Lip, 2008 20:24
Że ja to niby zezowata jestem?!
Anonymous - Nie 20 Lip, 2008 20:41
| praedzio napisał/a: | | Że ja to niby zezowata jestem?! |
no właśnie?
Anonymous - Nie 20 Lip, 2008 20:43
Dlaczego od razu zezowata? Ot astygmatyzm masz
praedzio - Nie 20 Lip, 2008 20:50
Wzajemnie.
EDIT: To jest żart, oczywiście. Poprawiam się, bo wiem, jak czasem może wyglądać taki pisany komentarz - zupełnie inaczej od mówionego.
Harry_the_Cat - Nie 20 Lip, 2008 23:23
Znowu popełniłam ikonki.... http://community.livejour...html?mode=reply
Admete - Nie 20 Lip, 2008 23:31
Świetne. Rezerwuje sobie 8 i 21 avatar A ta czerwona róża z boku to tez Twoje? Piekna.
Harry_the_Cat - Nie 20 Lip, 2008 23:37
Dzięki, Tak, te z boku też. Starsze.
malmik - Pon 21 Lip, 2008 07:12
| praedzio napisał/a: | Ciekawa jestem, co na to młody współpracownik Malmika, o którym nam opowiadała w trakcie jazdy do Harry'ego...
Admete - u mnie, w specjalnym kąciku stoi twój pomnik. |
W razie cziego jak będzie podskakiwał to go posolę i spalę, ale tak naprawdę to mam 2 inne kandydatki które zdecydowanie wymagają egzorcyzmów
malmik - Pon 21 Lip, 2008 07:14
| AineNiRigani napisał/a: | Bo Malmik zawsze ma dobre oko i trafne wybory... |
Caitriona - Pon 21 Lip, 2008 10:54
Świetne avki - szczególnie 3 i 4
praedzio - Pon 21 Lip, 2008 13:27
A propos jeszcze urodzin Jareda, The CW Source wystosowała specjalną notkę urodzinową:
http://blogs.trb.com/netw...cki_1.html#more
Aha, i na tej samej stronie, tylko w innym newsie podano zmienioną datę premiery czwartego sezonu. Nie będzie ona jak wcześniej ustaliłyśmy, czwartego września, tylko osiemnastego...
Admete - Pon 21 Lip, 2008 15:34
To ja już mam w kajeciku zapisany ten 18 - z The Futon critic miałam. Trudno. I tak nie jest bardzo późno.
Agn - Pon 21 Lip, 2008 15:38
| praedzio napisał/a: | Aha, i na tej samej stronie, tylko w innym newsie podano zmienioną datę premiery czwartego sezonu. Nie będzie ona jak wcześniej ustaliłyśmy, czwartego września, tylko osiemnastego... |
Ale to ciągle wrzesień. Mogli przesunąć na grudzień. Albo w ogóle zrobić konkurencję Euro i przesunąć na 2012 rok...
Witam! Wróciłam z Berlina, jestem gotowa chłonąć "niusy".
praedzio - Pon 21 Lip, 2008 15:46
| Agn napisał/a: | | Ale to ciągle wrzesień. Mogli przesunąć na grudzień. Albo w ogóle zrobić konkurencję Euro i przesunąć na 2012 rok... |
Nie strasz...
| Agn napisał/a: | Witam! Wróciłam z Berlina, jestem gotowa chłonąć "niusy". |
Witajjjjj!!! Proponuję zacząć od złożenia życzeń Czcigodnemu J.T.P.
Deanariell - Pon 21 Lip, 2008 15:54
| praedzio napisał/a: | Witajjjjj!!! Proponuję zacząć od złożenia życzeń Czcigodnemu J.T.P. |
Witaj Obieżyświecie No to ja też złożę zaległe życzenia solenizantowi - Happy Birthday Jared
Nie załapałam się na imprezę, ale co tam
Malmiku droga - jeśli chcesz wiedzieć, co jest przyczyną tajemniczej przemiany/ewentualnie podwójnej tożsamości uroczych i słodkich dam z tego forum - spójrz tylko na mojego avka <------- oto jeden z powodów
Anonymous - Pon 21 Lip, 2008 16:05
| Deanariell napisał/a: | | oto jeden z powodów |
zerknij na avka praedzia to kolejny powód | Agn napisał/a: | | Albo w ogóle zrobić konkurencję Euro i przesunąć na 2012 rok... |
prędzej już Euro przesuną
Agn - Pon 21 Lip, 2008 16:09
HAPPY BIRTHDAY, JARED!!!!!!!!!!!!!!!!!
Za krótko tam byłam, muszę sobie:
1) zorganizować większy urlop, a potem namówić Petrę, by mnie przyjęła u siebie raz jeszcze (i wtedy NAPRAWDĘ zwiedzić to miasto)
2) podszkolić się w niemieckim (aczkolwiek w Berlinie jest to absolutnie zbędne - fajnie, nie?)
3) dorwać jakąś książkę z historią Berlina (any ideas???) - miasto ma fascynującą historię!
I już kończę OT.
|
|
|