Filmy - Powiew Orientu
Trzykrotka - Śro 12 Sie, 2009 08:21
Shahid w ogóle jest tancerzem, od tego zaczynał karierę, więc nie dziwota, że tak świetnie się rusza. Ale Rani - klękajcie narody! Jakby wraz z utratą nadmiernego tłuszczyku straciła jakieś kości. Jest giętka, piękna, ostra - rewelacyjna.
Kiedy Kareena zrobiła sobie taką odmianę wizerunku, jej kariera ruszyła z kopyta. Mam nadzieję, że dla Rani, która jest dobrą aktorką i piękną kobietą, film z Shahidem też będzie trampoliną do wielkiego sukcesu.
Admete - Śro 12 Sie, 2009 09:22
Tyle że ja mam wrażenie, że Kareena w tańcu nie nadążała za Shahidem w Jab We Met, a tego ich wspólnego tańca nie było wiele. Natomiast Rani - wow Bardzo ją lubię i mam nadzieję, że jej się teraz uda.
Trzykrotka - Śro 12 Sie, 2009 09:45
Tak, Kareena po prostu wygląda oszałamiająco, a Rani świetnie się też rusza. W zajawce filmu widać też, ze jej rola będzie miała komediowy posmak. Ta angielszczyzna! Prawie jak Oma Kapoora, z jego happy endings i all wells? Rani zawsze swietnie wypadała w rolach niegrzecznych dziewczynek, jak w Bunty i Babli na przykład. Lubię ją i trzymam kciuki
Calipso - Śro 12 Sie, 2009 09:47
Poczytałam Wasze zachwyty nad tańcem i w nocy miałam piękny sen.Niech Rani się schowa,ja w czerwonej sukience byłam o niebo lepsza Wiem tylko że to była scena z bollywoodu i na twarzy miałam woalkę
Admete - Śro 12 Sie, 2009 09:56
| Cytat: | | W zajawce filmu widać też, ze jej rola będzie miała komediowy posmak. Ta angielszczyzna! |
Za każdym razem się śmieję, gdy słysze: "You from english?" i potem ""You think you very jokey" I ta jej minka, gdy on do niej mrugnął Chyba mam ochotę na Bunty i Babli.
Calipso ja Ci wierzę, że tańczyłaś pięknie Na jawie też byś świetnie wypadła.
Calipso - Śro 12 Sie, 2009 10:08
| Admete napisał/a: | | Na jawie też byś świetnie wypadła. |
Tiaa Mam jedno wspólne z Bellą,potykam się wszędzie i o wszystko
Admete - Śro 12 Sie, 2009 10:17
Nie przesadzaj Cieszę się na spotkanie w niedzielę. Trzykrotko dasz radę czy masz inne plany?
Calipso - Śro 12 Sie, 2009 10:24
No dobrze,ciut przesadziłam
Trzykrotka - Śro 12 Sie, 2009 10:37
| Admete napisał/a: | | Trzykrotko dasz radę czy masz inne plany? |
Hm chyba nie będę mogła być. Niedziele są dla mnie problematyczne.
Edit: Calipso, tak wyglądałaś? Z takim partnerem u boku? Jeśli tak, to zazdraszczam
Admete - Śro 12 Sie, 2009 10:45
jacy oni oboje śliczni...szkoda Trzykrotko. Moż enastepnym razem. Pewnie u Basi
Calipso - Śro 12 Sie, 2009 10:46
| Trzykrotka napisał/a: | | Calipso, tak wyglądałaś? Z takim partnerem u boku? Jeśli tak, to zazdraszczam |
Czarna woalka się zgadza,sukienka była krwistoczerwona z zamaszystym dołem.Partnerem chyba był pan bardzo podobny do tego,którego Beemerek wrzuciła zdjęcia na stronie poprzedniej.
| Trzykrotka napisał/a: | | Niedziele są dla mnie problematyczne. |
Trzykrotko,może chcociaż mała kawa ? Mam nadzieję że znajdziesz dla nas chociaż godzinę czasu
Trzykrotka - Śro 12 Sie, 2009 10:54
Mniam, to zazdraszczam tym bardziej .
U mnie jest tak, ze przez caly tydzień mam czas dla znajomych, a niedziela jest dla rodziny. A po tej niedzieli jeszcze wyjeżdżam, więc tym trudniej będzie . Ale u Basi będę na pewno.
Anonymous - Pią 14 Sie, 2009 00:33
No ładnie. Admete mi kazała się tu pojawić i ledwo wlazłam już myślą zgrzeszyłam
Admete - Pią 14 Sie, 2009 00:35
| lady_kasiek napisał/a: | No ładnie. Admete mi kazała się tu pojawić i ledwo wlazłam już myślą zgrzeszyłam |
Prosze zajrzeć na wcześniejsza strone i podziwiać taniec
Jestem zła deprawatorka
BeeMeR - Pią 14 Sie, 2009 14:25
| Trzykrotka napisał/a: | | Ale u Basi będę na pewno. | Należy brać przykład z Trzykrotki!
Admete - Pią 14 Sie, 2009 15:00
Obejrzałam Vivah - z Shahidem i Amritą Rao. Film jak różowa landrynka, Shahid niesamowicie śliczny i cudusiowy, a przecież to raptem trzy lata temu było. Pośmiałam się trochę podczas oglądania ( i przewijania ), ale oglądało się w miarę bezboleśnie. Z Amrity zrobili malowaną Barbie, prawie jej nie rozpoznałam.
BeeMeR - Pią 14 Sie, 2009 15:07
Mam identyczne wrażenia po Vivah - landrynka, barbie, trochę cuduś - ale oglądalne
Admete - Pią 14 Sie, 2009 15:48
Nawet chwilami śmiałam się w momentach zamierzenie zabawnych To w gruncie rzeczy taki śliczny film familijny z przesłaniem dla hinduskich ojców - "Kochajcie swoje córki" i dla mężów "Kochajcie swoje żony" A Shahid taki zawstydany - znaczy jego bohater Dobrze, że trochę zmężniał ostatnio
Admete - Sob 15 Sie, 2009 16:12
Ten utwór pojawia się na końcy Accidental Husband z JDM i Colinem.
http://www.youtube.com/watch?v=l4pNqGc9s8w
I chyba jest jeszcze jedna kompozycja Rahmana.
Admete - Nie 16 Sie, 2009 21:36
Pojawiły się już pierwsze recenzje Kaminey z Shahidem i Priyanką - wszystkie pochwalne - zarówno te dziennikarskie, jak i zwykłych widzów. Cieszy mnie to bardzo.
Trzykrotka - Nie 16 Sie, 2009 22:03
| Admete napisał/a: | | Pojawiły się już pierwsze recenzje Kaminey z Shahidem i Priyanką - wszystkie pochwalne - zarówno te dziennikarskie, jak i zwykłych widzów. Cieszy mnie to bardzo. |
Będziemy mieć relację z pierwszej ręki, bo nasz Admin i Gosia są w Londynie; Love Aaj Kaal podobał się im tak sobie (choć Łukasz zachwycał się urodą Deepiki ), a jutro wybierają się na Kaminey
Ja się cieszę, ze wreszcie coś ruszyło. Ubiegły rok był żałośnie skąpy w przeboje. Tylko Rab Ne Bana Di Jodi i Ghajini były wielkimi hitami, Dostana podobała się w miastach, reszta ledwo sobie radziła. A teraz wygląda na to, że nowe filmy jakoś trafiły w gusta. Za Kaminey niezmiennie trzymam kciuki, choćby za tę sesję w deszczu
Admete - Nie 16 Sie, 2009 22:07
Ja bym się cieszyła z sukcesu Kaminey, bo lubię Priyankę ( a myślałam, że jej nie polubię ) i Shahida. Mam nadzieję, że oboje pokazli, iż potrafią zagrac coś innego niz dotychczas Czekam na relację Gosi i Łukasza. Ich opinie o Love Aaj Kal już czytałam.
Trzykrotka - Nie 16 Sie, 2009 22:30
| Admete napisał/a: | Ja bym się cieszyła z sukcesu Kaminey, bo lubię Priyankę ( a myślałam, że jej nie polubię ) i Shahida. |
Prawda? Mnie się też wydawało, ze nigdy nie polubię zbyt drewnianej Pryianki i zbyt słodkiego Shahida. A teraz ona nie jest drewniana, a on pokazał, że ma w sobie sporo papryczki . To jest coś, co lubię w filmach hindi - mam sympatię do tylu aktorów i tylu aktorek, ze na wiele filmów czekam z przyjemnością i dreszczykiem emocji. Najbardziej czekam na My Name Is Khan i na Shahrukha grającego bohatera autystycznego. Ale po drodze jest Kaminey Pryianki i Shahida, 3 Idiots Aamira Khana, Luck Imrana Khana, Dil Bole Hadippa Rani i Shahida....
Admete - Nie 16 Sie, 2009 22:42
O czym ma być ten nowy film Aamira?
Jak się obejrzało Shahida w Viveh to można się było z lekka załamać Taka męska barbie A po Jab We Met - proszę bardzo - sympatyczny aktor. W Donie Pryianka wydawała mi się nieoróżnialna od tej drugiej aktorki, a potem zachwyciłam się jej talentem komediowym w Salaam E Ishq.
Ja też mam sympatię dla wielu hinduskich aktorów i aktorek, czego nie mogę powiedzieć o tych z Hollywood. Lubię natomiast aktorów brytyjskich. To są aktorzy mniej może piękni, ale jak grają, jak grają!
Trzykrotka - Nie 16 Sie, 2009 23:09
| Admete napisał/a: | | O czym ma być ten nowy film Aamira? |
O szkolnictwie Tyle wiem. Bardziej niż udział Aamira, zachęca mnie do niego nazwisko reżysera, Rajkumara Hirani. On nakręcił Munna Bhai M.B.B.S, jeden z najbardziej uroczych filmów bollywoodzkich, jakie oglądałam.
Plakat 3 Idiots
|
|
|