To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Z Południa na Północ
Jane Austen, Elizabeth Gaskell, siostry Brontë - forum poświęcone ich twórczości, ekranizacji ich prozy i nie tylko.

Aktorzy - Gerard upiór

Admete - Pią 21 Wrz, 2007 20:49

Nadeszła jesień i czas na Tolkiena :-) zamierzam znów czytać. Bieg przez Rohan zawsze najlepiej mi się czyta o tej porze roku. I film tez sobie odświeżę. Obawiam się, że czeka was tolkienistyczny sezon avatarkowy ;-)
praedzio - Pią 21 Wrz, 2007 21:13

Admete napisał/a:
A mnie tam Jeffrey Dean Morgan mignał i się cieszę
No to się cieszymy razem! :D

Admete napisał/a:
Obawiam się, że czeka was tolkienistyczny sezon avatarkowy

Jeśli Faramir będzie na zmianę z Boromirem - to ja nie mam nic przeciwko! :D

Harry_the_Cat - Pią 21 Wrz, 2007 21:19

Hola, hola! To wąteczek Gerry'ego!
praedzio - Pią 21 Wrz, 2007 21:23

Nic nie poradzę, że nie załapał się do WP... :lol: Mógłby chociaż jakowegoś krasnoluda zagrać, albo lepiej jeźdźca Rohanu... :roll:
Marija - Pią 21 Wrz, 2007 21:30

Eeee...Ja bym go widziała w Gondorze wyłącznie, jako kuzyna Aragorna, nawet nie musiałby się odmalowywać z Attylowego makijażu :paddotylu: . Krasnoluda!... :bejsbol:
praedzio - Pią 21 Wrz, 2007 21:34

Marija napisał/a:
Krasnoluda!... :bejsbol:
A co? Wolałabyś go jako orka? :mrgreen:
Śmiechem, żartem, ale z niego byłby lepszy Aragorn niż z Mortensena (fanki Viggo proszę o wybaczenie! :kwiatek: ).

Marija - Pią 21 Wrz, 2007 21:36

praedzio napisał/a:
Marija napisał/a:
Krasnoluda!... :bejsbol:
A co? Wolałabyś go jako orka? :mrgreen:
Śmiechem, żartem, ale z niego byłby lepszy Aragorn niż z Mortensena (fanki Viggo proszę o wybaczenie! :kwiatek: ).
Miałam na końcu języka, alem zmilczała :wink: . Byłby Aragorn, mmmmmmm??? :slina:
Anonymous - Pią 21 Wrz, 2007 21:38

praedzio napisał/a:
Jeśli Faramir będzie na zmianę z Boromirem - to ja nie mam nic przeciwko! :D

Praedzio - tuś mi siostą !!!!
Na elfa Gerry odpada, na krasnoluda tyż (za wysoki kruca bomba :D ). Gondor - tak !!! To ciekawa propozycja - któryś ze strażników, na ten przyklad.
Ale co byście powiedziały na Radagasta?

praedzio - Pią 21 Wrz, 2007 21:40

A kto grał Radagasta? Mogłabyś przypomnieć? :mysle:
Anonymous - Pią 21 Wrz, 2007 21:47

Radagast był bury i nikt go nie grał. Pewnie dlatego, ze Jackowski nie poznał sie na Gerrym,. Gdyby sie na nim poznał - z całą pewnością zmontowałby cała sekwencje z Radagastem, wprowadzajac jego postac na pierwszy plan :D
Nie jestem fanka Vigga, ale bardzo mi odpowiadal jako Aragorn. Akurat tej postaci bym nie zmieniła. ale powiem Wam, ze zawsze chciałam, aby lovelas był bardziej męski w filmie...

Caitriona - Pią 21 Wrz, 2007 23:04

Ja sobie już dwa dni temu odświeżyłam Władcę (bo jak leci w tv nie lubię oglądać). I ja tam lubię Viggo jako Aragorna i przepadam za Faramirem ;) :)
Anonymous - Pią 21 Wrz, 2007 23:13

Cait, ja takoż i stąd moja sugestia - upiór na Lovelasa.
Zniewieściałym i wołkowatym elfom mówmy stanowcze "Iiiii tam!!!"

praedzio - Pią 21 Wrz, 2007 23:26

Zaraz, zaraz... Aine, przecież ty lubisz blondasów... :shock: :confused3:
Anonymous - Pią 21 Wrz, 2007 23:43

i znowu umarł ... :cry2: :cry2:
Anonymous - Pią 21 Wrz, 2007 23:44

Praedzio - a juści. Ale męskich. Wołki zbożowe mnie nie interesują.
poza tym najwidoczniej wyczuwam który to naturalny blondas, a który nie.
Boromir to blondas, upiorek również. W sam raz do ślinienia :slina:
Lovelas jest farbowany i sory winetu, ale to nie moja bajka (tylko nie wiedziec czemu mam wicej filmow z tym wołkiem, niż z Upiorkiem :rumieniec: - trzeba bedzie to kiedys naprawić...)

praedzio - Pią 21 Wrz, 2007 23:52

Upiorek blondynem???? :shock: Ło matko, to my o tym samym Gerrym mówimy?? Gdzież on był blondynem??
Anonymous - Sob 22 Wrz, 2007 08:17

Praedzio - to sie czuje. Nie patrz na wygląd zewnętrzny. Gerry ma duszę 100%-owego blondyna :banan:
praedzio - Sob 22 Wrz, 2007 08:20

Hmmmm, idąc tym tokiem rozumowania, Michael Biehn ma duszę 100%-owego bruneta... ;)
Admete - Nie 23 Wrz, 2007 14:44

Podoba mi się ta dyskusja :-D Faramir będzie, Aragorn takoż ( albo cześć Aragorna ;-) ) na razie wybrałam Galadrielę. Gerry jako Jeżdziec Rohanu wyglądałby nieźle, ale chyba bardziej by mi odpowiadał jako jeden z Gondorczyków - dumny, postawny :)
Anonymous - Nie 23 Wrz, 2007 15:11

praedzio napisał/a:
Hmmmm, idąc tym tokiem rozumowania, Michael Biehn ma duszę 100%-owego bruneta... ;)

A juści - to bardo proste i nieskomplikowane rozumowanie, prawda? :taniec:

Admete napisał/a:
Gerry jako Jeżdziec Rohanu wyglądałby nieźle, ale chyba bardziej by mi odpowiadał jako jeden z Gondorczyków - dumny, postawny :)

Tylko w Gondorze byłoby go mało. a może Hama? Troche by sie nagrał i byłby dostrzegalny. No i raczej bardziej prawdopodony wiekiem.

malmik - Nie 23 Wrz, 2007 19:21

"o czym wy tu baby gadacie"

Harry_the_Cat - Nie 23 Wrz, 2007 19:28

malmik napisał/a:
"o czym wy tu baby gadacie"
[url=http://img407.images....th.jpg]Obrazek[/URL]

:rotfl: :rotfl: :rotfl:

Tak.. Gerry mówi: Koniec offtopa! :nudelkula1_zolta:

Caitriona - Nie 23 Wrz, 2007 20:05

Matko! Malmik!! Oplułam ekran herbatką :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:
Anonymous - Nie 23 Wrz, 2007 20:23

Kotek, to żaden offtop. karyjere mu planujemy :oklaski:

Ja nie plułam - wypróżniłam sie z nadmiaru wody innymi metodami naturalnymi ... :rumieniec:

malmik - Nie 23 Wrz, 2007 20:34

Dzień dobry czy zastałam Jolkę