Aktorzy - Gerard upiór
Admete - Pią 21 Wrz, 2007 20:49
Nadeszła jesień i czas na Tolkiena zamierzam znów czytać. Bieg przez Rohan zawsze najlepiej mi się czyta o tej porze roku. I film tez sobie odświeżę. Obawiam się, że czeka was tolkienistyczny sezon avatarkowy
praedzio - Pią 21 Wrz, 2007 21:13
| Admete napisał/a: | | A mnie tam Jeffrey Dean Morgan mignał i się cieszę | No to się cieszymy razem!
| Admete napisał/a: | | Obawiam się, że czeka was tolkienistyczny sezon avatarkowy |
Jeśli Faramir będzie na zmianę z Boromirem - to ja nie mam nic przeciwko!
Harry_the_Cat - Pią 21 Wrz, 2007 21:19
Hola, hola! To wąteczek Gerry'ego!
praedzio - Pią 21 Wrz, 2007 21:23
Nic nie poradzę, że nie załapał się do WP... Mógłby chociaż jakowegoś krasnoluda zagrać, albo lepiej jeźdźca Rohanu...
Marija - Pią 21 Wrz, 2007 21:30
Eeee...Ja bym go widziała w Gondorze wyłącznie, jako kuzyna Aragorna, nawet nie musiałby się odmalowywać z Attylowego makijażu . Krasnoluda!...
praedzio - Pią 21 Wrz, 2007 21:34
| Marija napisał/a: | Krasnoluda!... | A co? Wolałabyś go jako orka?
Śmiechem, żartem, ale z niego byłby lepszy Aragorn niż z Mortensena (fanki Viggo proszę o wybaczenie! ).
Marija - Pią 21 Wrz, 2007 21:36
| praedzio napisał/a: | | Marija napisał/a: | Krasnoluda!... | A co? Wolałabyś go jako orka?
Śmiechem, żartem, ale z niego byłby lepszy Aragorn niż z Mortensena (fanki Viggo proszę o wybaczenie! ). | Miałam na końcu języka, alem zmilczała . Byłby Aragorn, mmmmmmm???
Anonymous - Pią 21 Wrz, 2007 21:38
| praedzio napisał/a: | Jeśli Faramir będzie na zmianę z Boromirem - to ja nie mam nic przeciwko! |
Praedzio - tuś mi siostą !!!!
Na elfa Gerry odpada, na krasnoluda tyż (za wysoki kruca bomba ). Gondor - tak !!! To ciekawa propozycja - któryś ze strażników, na ten przyklad.
Ale co byście powiedziały na Radagasta?
praedzio - Pią 21 Wrz, 2007 21:40
A kto grał Radagasta? Mogłabyś przypomnieć?
Anonymous - Pią 21 Wrz, 2007 21:47
Radagast był bury i nikt go nie grał. Pewnie dlatego, ze Jackowski nie poznał sie na Gerrym,. Gdyby sie na nim poznał - z całą pewnością zmontowałby cała sekwencje z Radagastem, wprowadzajac jego postac na pierwszy plan
Nie jestem fanka Vigga, ale bardzo mi odpowiadal jako Aragorn. Akurat tej postaci bym nie zmieniła. ale powiem Wam, ze zawsze chciałam, aby lovelas był bardziej męski w filmie...
Caitriona - Pią 21 Wrz, 2007 23:04
Ja sobie już dwa dni temu odświeżyłam Władcę (bo jak leci w tv nie lubię oglądać). I ja tam lubię Viggo jako Aragorna i przepadam za Faramirem
Anonymous - Pią 21 Wrz, 2007 23:13
Cait, ja takoż i stąd moja sugestia - upiór na Lovelasa.
Zniewieściałym i wołkowatym elfom mówmy stanowcze "Iiiii tam!!!"
praedzio - Pią 21 Wrz, 2007 23:26
Zaraz, zaraz... Aine, przecież ty lubisz blondasów...
Anonymous - Pią 21 Wrz, 2007 23:43
i znowu umarł ...
Anonymous - Pią 21 Wrz, 2007 23:44
Praedzio - a juści. Ale męskich. Wołki zbożowe mnie nie interesują.
poza tym najwidoczniej wyczuwam który to naturalny blondas, a który nie.
Boromir to blondas, upiorek również. W sam raz do ślinienia
Lovelas jest farbowany i sory winetu, ale to nie moja bajka (tylko nie wiedziec czemu mam wicej filmow z tym wołkiem, niż z Upiorkiem - trzeba bedzie to kiedys naprawić...)
praedzio - Pią 21 Wrz, 2007 23:52
Upiorek blondynem???? Ło matko, to my o tym samym Gerrym mówimy?? Gdzież on był blondynem??
Anonymous - Sob 22 Wrz, 2007 08:17
Praedzio - to sie czuje. Nie patrz na wygląd zewnętrzny. Gerry ma duszę 100%-owego blondyna
praedzio - Sob 22 Wrz, 2007 08:20
Hmmmm, idąc tym tokiem rozumowania, Michael Biehn ma duszę 100%-owego bruneta...
Admete - Nie 23 Wrz, 2007 14:44
Podoba mi się ta dyskusja Faramir będzie, Aragorn takoż ( albo cześć Aragorna ) na razie wybrałam Galadrielę. Gerry jako Jeżdziec Rohanu wyglądałby nieźle, ale chyba bardziej by mi odpowiadał jako jeden z Gondorczyków - dumny, postawny
Anonymous - Nie 23 Wrz, 2007 15:11
| praedzio napisał/a: | Hmmmm, idąc tym tokiem rozumowania, Michael Biehn ma duszę 100%-owego bruneta... |
A juści - to bardo proste i nieskomplikowane rozumowanie, prawda?
| Admete napisał/a: | Gerry jako Jeżdziec Rohanu wyglądałby nieźle, ale chyba bardziej by mi odpowiadał jako jeden z Gondorczyków - dumny, postawny |
Tylko w Gondorze byłoby go mało. a może Hama? Troche by sie nagrał i byłby dostrzegalny. No i raczej bardziej prawdopodony wiekiem.
malmik - Nie 23 Wrz, 2007 19:21
"o czym wy tu baby gadacie"
Harry_the_Cat - Nie 23 Wrz, 2007 19:28
Tak.. Gerry mówi: Koniec offtopa!
Caitriona - Nie 23 Wrz, 2007 20:05
Matko! Malmik!! Oplułam ekran herbatką
Anonymous - Nie 23 Wrz, 2007 20:23
Kotek, to żaden offtop. karyjere mu planujemy
Ja nie plułam - wypróżniłam sie z nadmiaru wody innymi metodami naturalnymi ...
malmik - Nie 23 Wrz, 2007 20:34
Dzień dobry czy zastałam Jolkę
|
|
|