Fantastyka - Fantastyka na małym i dużym ekranie
BeeMeR - Czw 05 Lis, 2009 15:31
No... piła była bubu
A najbardziej lubiłam kościotrupa i walkę z nim
Gosia - Czw 05 Lis, 2009 15:43
O, kościotrup był hardcorowy
Z sentymentem wspominam tę grę, pamiętam jak się męczyłam z górnym poziomem, gdy trzeba było szybko przebiec, a potem doskoczyć do krat
Admete - Czw 05 Lis, 2009 22:07
Rozpieszczają nas ostatnio serialami z elementem fantastyki czy sf. Obejrzałam własnie V i nawet mi sie podoba, choć leci schematem Ostatecznie obcy, to obcy i musza się odpowiednio zachowywać. Podoba mi się pomysł, że obcy stawiają się w pozycji zbawców i szerzy się ich kult. Jednym z bohaterów jest ksiądz, który nie wierzy w dobre intencje gości. Bardzo dobre efekty - statek obcych ma niezłe wejście. Sami obcy jak tradycja nakazuje dzielą się na tych złych i dobrych No i ruch oporu już mamy, więc wszystko na swoim miejcu
Admete - Nie 08 Lis, 2009 14:31
Nie wiem czy ktoś ma zamiar nadal to oglądać, ale pojawił się drugi sezon Legend of the Seeker. Poszukiwacz wygląda odrobinę doroslej
Aragonte - Nie 08 Lis, 2009 15:05
A toto będzie według drugiego tomu Goodkinda?
Mocno się zastanowię nad oglądaniem, bo pierwszego sezonu ciągle nie obejrzałam
Admete - Nie 08 Lis, 2009 19:16
A nie mam pojęcia - też nie dokończyłam oglądania
praedzio - Nie 08 Lis, 2009 19:30
Jako i ja. Ale teraz mam motywację, żeby jednak dokończyć pierwszy sezon. Stęskniłam się za pięknymi okolicznościami przyrody.
Admete - Nie 08 Lis, 2009 19:31
Praedzio udało Ci się obejrzeć ten pierwszy odcinek V do końca?
Aragonte - Nie 08 Lis, 2009 19:32
| praedzio napisał/a: | Jako i ja. Ale teraz mam motywację, żeby jednak dokończyć pierwszy sezon. Stęskniłam się za pięknymi okolicznościami przyrody. |
Hehe
A ja nie pamiętam, na którym dokładnie odcinku zawisłam Stawiam na piętnasty albo jakoś w tych okolicach
Admete - Nie 08 Lis, 2009 19:34
Ja zawisłam po tych odcinkach z sadomasochistycznymi pannami
praedzio - Nie 08 Lis, 2009 19:38
| Admete napisał/a: | Praedzio udało Ci się obejrzeć ten pierwszy odcinek V do końca? |
Yyyy... nie. Jakoś ciągle nie po drodze mi było. Wieczorami padam na pysk i moje oglądanie... zresztą sama wiesz, jak wygląda moje oglądanie. Jakbyśmy dwa różne filmy oglądały.
Na dziś mam zaplanowany najnowszy SPN, za który się zaraz zabiorę, bo inaczej zasnę z głową na klawiaturze. Nie znoszę wstawać w weekendy o piątej rano.
Aragonte - Nie 08 Lis, 2009 19:39
Admete, zmartwię Cię - te panny sado-maso pojawiały się jeszcze na końcu
Admete - Nie 08 Lis, 2009 19:44
| Cytat: | | Admete, zmartwię Cię - te panny sado-maso pojawiały się jeszcze na końcu |
Nie mogę na nie patrzeć Chude zdziry w skórzanych portkach i z bacikiem
| Cytat: | | zresztą sama wiesz, jak wygląda moje oglądanie |
Chyba wiem Sprawdziłam potem specjalnie czy gadają tam w tych innych językach i faktycznie gadają Ten angielski to Ci się jednak przyśnił
Idź oglądać Spn
aneby - Nie 08 Lis, 2009 22:37
Pierwszy odc. V mnie nie zaciekawił, chyba nie będę oglądać
Natomiast kolejny FF (już siódmy) bardzo mi się podobał. Łezka mi się zakręciła w oku na końcu ....
Fascynuje mnie jak ludzie starają się walczyć ze swoim przeznaczeniem
Admete - Pon 09 Lis, 2009 20:26
Bardzo dobry był ten siódmy odcinek FF - aż mi się płakać zachciało...Natomiast V dam szansę. Podoba mi się wątek z księdzem i Obcymi w funkcji wysłanników Boga.
praedzio - Pon 09 Lis, 2009 20:40
A, właśnie. Obejrzałam dziś pierwszy odcinek V. Ze zrozumieniem. Też mi się podoba ksiądz.
Schemat fabularny właściwie jest oklepany, co jednak nie przeszkadza mi go lubić. Zobaczymy, czy w dalszym ciągu będą mi się nasuwać porównania z 4400.
praedzio - Śro 11 Lis, 2009 16:27
| aneby napisał/a: | Pierwszy odc. V mnie nie zaciekawił, chyba nie będę oglądać
Natomiast kolejny FF (już siódmy) bardzo mi się podobał. Łezka mi się zakręciła w oku na końcu ....
Fascynuje mnie jak ludzie starają się walczyć ze swoim przeznaczeniem |
Ja się poryczałam na końcówce najnowszego odcinka FF.
Admete - Śro 11 Lis, 2009 19:16
Ja też Głupia jestem, wiem. Ale to było takie smutne Na razie V mi się podoba. Postacie ciekawe, niejednoznacze.
praedzio - Śro 11 Lis, 2009 19:19
Jaka głupia?? Idź, kobieto, bo... bo... bo Cię zasmarkam na śmierć!
Ślozy mi same poleciały na widok płaczącego szefa. Wstrząsnął mną ten widok - no i tama puściła.
A za V zaraz się zabiorę.
Admete - Śro 11 Lis, 2009 19:23
W V ten dziennikarzyna jeszcze namiesza. Zaczyna mi przypominac Baltara. I syn Eriki coś mi się nie podoba. Chyba ma obsesję na punkcie tej Obcej - blondynki. I może być kiedyś niezła chemią między agentką a księżulem
praedzio - Śro 11 Lis, 2009 19:25
No, właśnie - dziennikarz... Też mam skojarzenia z Baltarem i boję się, że tak jak przez Baltara przerwałam oglądanie BSG, tak i tutaj może być podobnie. Ale dla księżulka postaram się oglądać dalej.
Admete - Śro 11 Lis, 2009 19:29
Może az tak źle nie będzie Dziennikarz na razie jeszcze nie przegiął. Obcy są faktycznie dość obcy, poza tymi renegatami, którzy z musu będa pomagać ludziom. W tym drugim odcinku razem z Eriką dostawałam paranoi na myśl o tym, czy komukolwiek można zaufać
Aragonte - Śro 11 Lis, 2009 19:35
Admete, jaki fajny avek
Kompletnie nie wiem, o czym dyskutujecie, muszę w końcu te zaległości nadrobić
Dzisiaj jednak zamierzałam pracować (oczywiście skończyło się na przestawianiu mebli i sprzątaniu, żeby tylko nie pracować).
Alicja - Śro 11 Lis, 2009 19:37
czy któraś z was oglądała Flesh Forward? od 14.11 będzie na AXN i zastanawiam się czy warto rozpoczynać
Admete - Śro 11 Lis, 2009 19:46
Oglądamy i nawet powyżej masz nasze płaczliwe reakcje w zawiązku z ostatnim odcinkiem
A przy obcych w V to mam tak:
Jak oni mnie wkurzają, gdy tak ciągle mówią: "We Are of Peace... Always"
Normalnie jak komuniści
tez mi się podoba mój avek
|
|
|