Seriale - Seriale kryminalne i sensacyjne
praedzio - Śro 23 Wrz, 2009 05:52
Czy ktoś coś wie na temat serialu Bored to Death? Warto się zainteresować?
Admete - Czw 24 Wrz, 2009 20:50
Tu nikt tego nie ogląda, ale musze napisac, że nowy sezon Criminal Minds zaczął się genialnie. Obok Mentalisty i Fringe to najlepszy początek sezonu.
soph - Czw 24 Wrz, 2009 21:06
Ja oglądam (znowu dzięki Tobie ) - właśnie jestem po pierwszym odcinku 5 serii.
Admete - Czw 24 Wrz, 2009 23:54
Niesamowity był! Co oni zrobili agentowi Hotnerowi? Czysty angst teraz będzie. Od razu stał się bardziej interesujący I jak ładnie doktor Reid wyglądał, gdy tak odważnie mierzył z broni w tego szaleńca
soph - Pią 25 Wrz, 2009 04:47
Zgadza się . Swoją drogą - można odnieść wrażenie, że scenarzysta, który to wymyślił odbywał wakacyjne praktyki u Kripke .
Admete - Pią 25 Wrz, 2009 06:13
Nauczyli się jak dręczyć bohaterów
soph - Pią 25 Wrz, 2009 14:56
Zastanawiam się tylko, kto jest bardziej sadystyczny: scenarzyści czy my, którym takie dręczenie bohaterów się podoba .
Admete - Pią 25 Wrz, 2009 14:57
| soph napisał/a: | Zastanawiam się tylko, kto jest bardziej sadystyczny: scenarzyści czy my, którym takie dręczenie bohaterów się podoba . |
W zasadzie ono mi sie nie podoba, ale jest atrakcyjne
soph - Pią 25 Wrz, 2009 15:32
| Admete napisał/a: | W zasadzie ono mi sie nie podoba, ale jest atrakcyjne |
Nawet bardzo
Caitriona - Wto 29 Wrz, 2009 13:23
Mentalista wrócił Zaczynając ten serial nie sądziłam, że mi się tak bardzo spodoba. Na samym początku Patrick Jane mnie niesamowicie denerwował, ale teraz go lubię Tak samo jak całą wesołą gromadkę z Kalifornijskiego Biura
Pierwszy odcinek bez większych fajerwerków, są małe, niewielkie zmiany w wyglądzie niektórych bohaterów, ale i tak się cieszę
Admete - Wto 29 Wrz, 2009 13:49
Mnie sie ten pierwszy odcinek bardzo podobał. Jane zmienił się od pierwszego sezonu. Na poczatku to był z pozoru taki cwaniaczek. teraz wiadomo, że siedzi w nim okropny gniew.
Caitriona - Śro 30 Wrz, 2009 13:14
Jane już wcześniej pokazywał, że jest zdeterminowany i że zależy mu tylko na jednym. Ale tak czy siak przywiązał się do oddziału i tej roboty, i faktycznie jest to o niebo lepsze niż powrót do poprzedniego zajęcia i rozpamiętywania.
Obejrzałam też pierwszy odcinek Castle Jak ja lubię tego faceta! Ma ogromny urok w sobie.
Admete - Śro 30 Wrz, 2009 13:54
Wczoraj tak strasznie śmiałam się podczas oglądania 2 odcinka, że aż mi było głupio W tym serialu liczy sie rpzede wszystkim gra aktorów, rozwiązywane zagadki są nieważne Fillion jako Castle jest do schrupania. On ma taki niesamowity komediowy urok i lekkość.
Caitriona - Śro 30 Wrz, 2009 14:27
| Admete napisał/a: | | Fillion jako Castle jest do schrupania. On ma taki niesamowity komediowy urok i lekkość. |
Gdyby nie on ten serial nawet w połowie nie byłby taki fajny Strrrasznie go lubię: taki wieczny chłopiec z niego
Caitriona - Wto 06 Paź, 2009 13:39
Obejrzałam kolejny odcinek Castle - jak oni tam wszyscy na tym posterunku boją się tej pani detektyw. Były zakłady o najszybsze rozwiązanie sprawy Załowałam tylko, że w końcu nikt nie paradował w sukience z ogoląną głową
Mentalistę tez najnowszego mam za sobą. Zmienili czołówkę A Rigsby na pewno umrze samotny
Admete - Wto 06 Paź, 2009 16:59
Nowe odcinki Mentalisty są świetne
Anonymous - Sob 10 Paź, 2009 23:41
Skończyłam pierwszy sezon Lie to me dobry, dobry to serial, fajnie się ogląda ze względu na bohaterów... chociaż Ria mnie wkurza często... zakończyli tak bez fajerwerków. I faktycznie te emocje okazywane są przejaskrawione, ale mimo wszystko baaardzo podobał mi się ten serial... mam jeszcze do oglądnięcia pierwszy odcinek drugiego sezonu.
A w kolejce czeka Mentalista
Admete - Nie 11 Paź, 2009 13:44
Mentalista trzyma wysoki poziom
Caitriona - Czw 22 Paź, 2009 13:37
| Admete napisał/a: | | Mentalista trzyma wysoki poziom |
Dokładnie. Bardzo dobrze się go ogląda. poodbnie moim zdaniem jest z serialem Castle. Fillon nadal ma tyle uroku jako niesforny pisarz, miodzio. W ostatnim odcinku był cały uradowany z powodu sprawy jaka się im trafiła przekręty, szpiedzy, CIA itp. Cieszył siię jak dziecko
Drugi sezon Lie to me też trzyma poziom i ciekawie się go ogląda. Choć przyznaję, że nie chcioałabym mieć szefa, który będąc na wakacjach podgląda swoich pracowników poprzez kamery i internet...
Admete - Czw 22 Paź, 2009 14:05
To podglądanie pracowników mnie zabiło Moja szefowa też by tak pewnie chciała Spodoba Ci się ostatni odcinek Lie to me, ma prześliczne zakończenie - rozmowę Cala i Gillian. Strasznie lubię postać Gillian.
Admete - Nie 25 Paź, 2009 21:28
W następnym odcinku Castle będa wampiry i Castle będzie nosił kostium z serialu Firefly
Anonymous - Nie 25 Paź, 2009 21:33
zaprzestałam oglądania tego serialu.... nic nie wnosil do mej serialowej egzystencji to bez większego żalu się pożegnaliśmy...
praedzio - Nie 25 Paź, 2009 21:35
Na arenie serialowej pojawiła się nowość pod postacią "White Collar". Właśnie sobie podglądam i się nawet nieźle bawię.
Admete - Nie 25 Paź, 2009 21:39
A ja uwielbiam Castle - ten sezon jest świetny. Chyba zajął miejsce Bones O czym jest ten White Collar?
Caitriona - Nie 25 Paź, 2009 21:42
Bonesów miejsca nie zajął, ale razem z Mentalistą Castle jest na trzecim miejscu w chwili obecnej Bardzo lubie ten serial.
| Admete napisał/a: | | W następnym odcinku Castle będa wampiry i Castle będzie nosił kostium z serialu Firefly |
Rewelacja! Firefly był rewelacyjny
|
|
|