Seriale - SUPERNATURAL Next Generation
Deanariell - Pią 18 Lip, 2008 00:27
| malmik napisał/a: | Deanariell napisał/a:
To też prawda A co? Za stary?
Dokładnie - chyba nie myślałaś, że ja??? |
Nooooo wieeeesz... dla mnie to on jest lekko za młody Aktor jest tylko rok starszy od mojej młodszej siostry... dziwnie się z tym czuję... Widocznie ja mam kompleksy jakieś...
| Caitriona napisał/a: | | I prawda że Dean cudny? |
Ja się nawet na ten temat nie wypowiadam, bo raczej nie jestem obiektywna w tej kwestii...
| Harry_the_Cat napisał/a: | | Wszystkie są SPN related. Albo tzw. official stills, albo z planu, albo promocyjne. |
No niezłe fotki w istocie Jeju... ile na tej stronie materiałów... A ja nie mam czasu tego przejrzeć Trudno... zapiszę linka na później
| Aragonte napisał/a: | Ohoho, Malmik w wątku supernaturalnym |
A co? To takie nietypowe dla niej?
| Harry_the_Cat napisał/a: | Ja myślę, że sprawa była przesądzona od początku... |
Taaak? A na podstawie jakich przesłanek tak sądzisz? Ciekawa jestem, zdradzisz nam? Jeśli wiesz coś, czego my nie wiemy...
Harry_the_Cat - Pią 18 Lip, 2008 01:08
No ja wiem tylko tyle, że zaczęła oglądać po tym, jak sobie na Deana/Jensena popatrzyła...
praedzio - Pią 18 Lip, 2008 07:55
No, trudno, uznaję swoją porażkę.
podpisane: praedzio-koneser
Harry_the_Cat - Pią 18 Lip, 2008 13:10
Dojechałam po raz drugi do końca serii 1.
Kocham Deana w tym ostatnim odcinku... Kiedy wymierza pistoletem w Papę W - pokazuje, jak bardzo dojrzał w czasie wszystkich tych polowań i wędrówki z Samem (widać to też wcześniej, w 1.16/ Shadow, ale bez takiego ładunku emocjonalnego). No i ten moment, kiedy Sammy uznaje, że Dean ma rację, że to nie jest ich ojciec - więź między nimi jest silniejsza niż między całą trójką... No jak, się pytam, można braci nie kochać?
(o spojrzeniu w lusterku na Deana pisałam już chyba przy pierwszym oglądaniu Devil's Trap... )
ETA: Ponieważ baaardzo lubię intro do Salvation, to wyciagnęłam je sobie, żeby mieć zawsze pod ręką. Jest w formacie Quicktime'a, bo ja z takich korzystam, ale jeśli ktoś chciałby .avi to też da się chyba zrobić
Carry On....
PS. Jakby ktoś miał zapotrzebowanie na jakąś konkretną scenę, to też chyba dałoby się załatwić...
Harry_the_Cat - Pią 18 Lip, 2008 23:50
Znalazłam taką sesję Jareda z czasów Gilmore Girls - jeszcze przed wybielaniem zębów
http://andreas-ri.livejou...62.html?#cutid1
praedzio - Sob 19 Lip, 2008 12:30
Jaki młodziutki!
Nie to co teraz.
Ale ja tak w ogóle to chciałam o czym innym...
A więęęcccc....
*fałszując przeokropnie*
HAPPY BIRTHDAY TO YOU!
HAPPY BIRTHDAY TO YOU!
HAPPY BIRTHDAY DEAR JARED!
HAPPY BIRTHDAY TO YOU!!!!!!
Admete - Sob 19 Lip, 2008 12:52
To wszystkiego najlepszego dla Jareda! Trzeba to oblać
Harry_the_Cat - Sob 19 Lip, 2008 13:13
No to dawajcie Dla Jareda half-caf, double vanilla latte
coś dla oka
Anonymous - Sob 19 Lip, 2008 13:40
Wypijmy za zdrowie Piękna w czystej Jaredowej Postaci
praedzio - Sob 19 Lip, 2008 14:55
| Harry_the_Cat napisał/a: | | coś dla oka |
O, żesz....
Dzięki!
Przyłączam się do ogólnego spełniania toastów.
Harry_the_Cat - Sob 19 Lip, 2008 14:58
To ile on kończy dziś? 15?
praedzio - Sob 19 Lip, 2008 14:59
To, że młodszy ode mnie, nie znaczy, że siuśmajtek!
P.S. Coś dużo życzeń dziś dostaje - nie mogę się dopchać na jego stronę...
Harry_the_Cat - Sob 19 Lip, 2008 15:17
Jak taka jestes, to sobie sama sprawdziłam ;P
praedzio - Sob 19 Lip, 2008 15:18
I co? Wiele się pomyliłaś?
Caitriona - Nie 20 Lip, 2008 15:39
Oj, oj przegapiłam, ale naturalnie i ja mu życzę sto lat!!!!
edit: a na tej sesji z czasów GG jaki on młodziutki!!!
Harry_the_Cat - Nie 20 Lip, 2008 15:51
Malmik obejrzała całą 1 . serię, ale nie chce się tu chyba przyznać...
Caitriona - Nie 20 Lip, 2008 15:52
MALMIK! Do raportu!
praedzio - Nie 20 Lip, 2008 15:53
Juuuuuż???????
Zuch dziewczyna!!
malmik - Nie 20 Lip, 2008 15:59
| Harry_the_Cat napisał/a: | Malmik obejrzała całą 1 . serię, ale nie chce się tu chyba przyznać... |
wellll.....
helllll.......
co mam wam powiedzieć - większość życia unikałam takich filmów jak diabeł święconej wody , a już szczególnie w ostatnim okresie życia (dość nerwowym), dlatego skupiłam się na miłych przyjemnych, słodkich filmach kostiumowych. Dlatego znalazłam się na miłym przyjaznym forum Salonu Prawdziwych Dam. Poznałam tu miłe słodkie koleżanki, które podzielają moje zainteresowania. Ale te miłe przyjazne koleżanki
pożyczyły mi zdradziecko SPN - żebym się wykończyła - 3 dni wyjęte z życiorysu - o mało nie zeszłam na zawał
to jeszcze nie koniec recenzji - będzie ciąg dalszy.........
Admete - Nie 20 Lip, 2008 16:04
Poczułam się jakoś tak słodko i niewinnie To żadna sprzeczność - słodkie, miłe, grzeczne dziewczynki kochają takich chłopców jak Winchesterowie. A reszta to drobiazgi - jakieś tam wampirki milusie, zombie czy inne duszki To teraz 2 seria, co?
Harry_the_Cat - Nie 20 Lip, 2008 16:05
| malmik napisał/a: | | Harry_the_Cat napisał/a: | Malmik obejrzała całą 1 . serię, ale nie chce się tu chyba przyznać... |
wellll.....
helllll.......
co mam wam powiedzieć - większość życia unikałam takich filmów jak diabeł święconej wody , a już szczególnie w ostatnim okresie życia (dość nerwowym), dlatego skupiłam się na miłych przyjemnych, słodkich filmach kostiumowych. Dlatego znalazłam się na miłym przyjaznym forum Salonu Prawdziwych Dam. Poznałam tu miłe słodkie koleżanki, które podzielają moje zainteresowania. Ale te miłe przyjazne koleżanki
pożyczyły mi zdradziecko SPN - żebym się wykończyła - 3 dni wyjęte z życiorysu - o mało nie zeszłam na zawał
to jeszcze nie koniec recenzji - będzie ciąg dalszy......... |
Malmik - my poszerzamy Twoje horyzonty I dbamy, żebyś miała/znała/widziała wszystko to, co najlepsze...
Caitriona - Nie 20 Lip, 2008 16:08
| malmik napisał/a: |
wellll.....
helllll.......
to jeszcze nie koniec recenzji - będzie ciąg dalszy......... |
zeszłam
Najpierw Malmik czyta powieść dla niewyżytych nastolatek o wampirach i wilkołakach, a teraz robi maraton z serialu o zjawiskach paranormlnych - Malmik się nawraca na dobrą drogę
malmik - Nie 20 Lip, 2008 16:10
No dobra teraz bez żartów. Chłopcy są cudowni - każdy na swój sposób - bo Dean jest "moim" typem faceta - poczucie humoru i luz, a Sammie jest niegłupi (hm.... i bez tej koszulki nie wyglądał już jak dziecko - nie powiem ). Nie wiem czy jestem w stanie oglądać ciąg dalszy choć zaczęłam się już do demonów przyzwyczajać (ale na prawdę jestem człowiekiem, który na horrorach się boi a na kreskówkach płacze więc przyzwyczajenie się też mnie szokuje). Oczywiście prawdopodobnie "zakupię" drugi sezon ale chyba będę oglądać wolniej bo to za dużo przeżyć jak na krótki weekend po którym czekają mnie kolejne horrory w pracy....
Harry_the_Cat - Nie 20 Lip, 2008 16:14
| malmik napisał/a: | Chłopcy są cudowni - każdy na swój sposób - bo Dean jest "moim" typem faceta |
Moja szkoła
praedzio - Nie 20 Lip, 2008 16:16
| malmik napisał/a: | | Oczywiście prawdopodobnie "zakupię" drugi sezon ale chyba będę oglądać wolniej bo to za dużo przeżyć jak na krótki weekend po którym czekają mnie kolejne horrory w pracy.... |
Ale teraz przynajmniej wiesz jak się bronić... POSOLIĆ I SPALIĆ!!
|
|
|