Komunikaty - Spotkanie w W-wie????
Agn - Pon 24 Paź, 2011 12:34
Tamaro, w jakieś cieplejsze miesiące postaram się złapać stosowny urlop. Podejrzewam, że uda mi się w maju lub w czerwcu. Ale to tak wstępnie.
Tamara - Pon 24 Paź, 2011 12:44
Eeva - Pon 24 Paź, 2011 15:35
jeeee
Deanariell - Wto 25 Paź, 2011 02:50
| Cytat: | | Co do Zagorska - od początku podejrzewałam , że to zbyt piękne , żeby mogło być prawdziwe |
A możecie przybliżyć niewtajemniczonym o co chodzi z tym zapachem?
| Agn napisał/a: | | Tamaro, w jakieś cieplejsze miesiące postaram się złapać stosowny urlop. Podejrzewam, że uda mi się w maju lub w czerwcu. Ale to tak wstępnie. |
Do nas też byś się mogła wybrać kiedyś w cieplejszych miesiącach - pospacerowałybyśmy po okolicy, elfimi ścieżkami.
praedzio - Wto 25 Paź, 2011 05:43
| Deanariell napisał/a: | | A możecie przybliżyć niewtajemniczonym o co chodzi z tym zapachem? |
Tu przykładowe wyszperane na szybko omówienie tych perfum: http://perfumowyblog.word...arcons-zagorsk/
Też je wspominam mile.
Agn - Wto 25 Paź, 2011 09:12
Jak to Tamara ładnie określiła - jest to zapach spalonej cerkwi, z której nie wszyscy żałobnicy zdążyli zwiać.
Faktycznie, zapach jest ciekawy.
I do Tarnowa też muszę się wybrać w cieplejsze miesiące, nie ma to tamto, fontanna mnie zafrapowała i w ogóle.
Tamara - Wto 25 Paź, 2011 13:32
| Agn napisał/a: | Jak to Tamara ładnie określiła - jest to zapach spalonej cerkwi, z której nie wszyscy żałobnicy zdążyli zwiać.
Faktycznie, zapach jest ciekawy.
|
Ale nie ja to określenie wymyśliłam , jest zapożyczone od innej autorki
Deanariell - Wto 25 Paź, 2011 13:58
| Agn napisał/a: | | fontanna mnie zafrapowała i w ogóle |
Masz zapewne na myśli tę fontannę z planetami blisko dworca? Fakt, jest niezła, czuję, że Annarielka będzie nią zachwycona, gdy w końcu się tam wybierzemy. Mam też ochotę na spacer, na tzw. Marcinkę, dawno nie byłam na ruinach zamku - stęskniłam się za panoramą miasta - dla nas to prawie jak Kopiec Kościuszki dla krakowian (może nawet lepiej ). I w ogóle...
| praedzio napisał/a: | | Tu przykładowe wyszperane na szybko omówienie tych perfum |
Tak się domyślałam, że to perfumy - drogie? Pewnie tak. I wyczytałam, że trudno kupić, więc sobie nawet nie powącham próbki. Szkoda, kocham kadzidła i zapachy tego typu, a ten opis brzmi interesująco... Sprawdzałam, ale nawet na Allegro nie ma.
Tamara - Wto 25 Paź, 2011 19:01
Ale tu http://www.sklep.lulua.pl...orsk-50-ml-EDT/ jest
I można próbki zamówić
Agn - Wto 25 Paź, 2011 23:05
| Tamara napisał/a: | Ale nie ja to określenie wymyśliłam , jest zapożyczone od innej autorki |
Wierzę na słowo. Niemniej usłyszałam od ciebie, zatem podałam cię jako źródło.
Swoją szosą określenie bardzo trafne. A najbardziej mi się podobał ten zapach jak już trochę pobył na ręce. Robił się wtedy naprawdę cudny.
Deanariell - Śro 26 Paź, 2011 06:39
50 ml - 250 zł? Chyba mnie nie stać. Ciekawe po ile te próbki.
Dzięki Tamaro.
praedzio - Śro 26 Paź, 2011 08:05
250 to jeszcze nie tak dużo. Moje ulubione kosztują około 400 zeta.
Tamara - Śro 26 Paź, 2011 13:02
Próbki po 6 zł , gdzieś tam jest wszystko opisane , o tu http://www.sklep.lulua.pl/sample.php
Eeva - Czw 27 Paź, 2011 08:50
| praedzio napisał/a: | | Moje ulubione kosztują około 400 zeta. |
Mój Victor&Rolf ok 500:( i musze liczyć na hojność Św.Mikołaja (Mikołajów;-) )
zuza - Sob 29 Paź, 2011 16:19
Ja takze dziekuje za spotkanie i ciesze sie, ze moglam w nim uczestniczyc. Wszystko bylo cudownie pyszne, a towarzystwo znakomite do tego, w co zreszta nikt watpic by nie smial
Agn - Sob 29 Paź, 2011 20:20
Zuzo, towarzystwo doborowe jak się patrzy. Już się nie mogę doczekać kolejnej wizyty.
Tak przy okazji - Aragonte, problemów z sąsiadami, mam nadzieję, nie było?
Kurczę, kusicie mnie tymi próbkami, bo mam chętkę na ten Zagorsk, strasznie ciekawie pachnie.
Aragonte - Sob 29 Paź, 2011 22:39
| Agn napisał/a: | Zuzo, towarzystwo doborowe jak się patrzy. Już się nie mogę doczekać kolejnej wizyty. |
Zapraszam
Ciekawe, kiedy uda mi się wyciągnąć z Tarnowa Admete
| Agn napisał/a: | Tak przy okazji - Aragonte, problemów z sąsiadami, mam nadzieję, nie było? |
Najmniejszych
| Agn napisał/a: | | Kurczę, kusicie mnie tymi próbkami, bo mam chętkę na ten Zagorsk, strasznie ciekawie pachnie. |
Słowo "strasznie" w sumie pasuje, biorąc pod uwagę opis Tamary
BTW ostatnio u mnie w pracy Zagorsk zrobił furrorę w kategorii dziwadeł, ale zrobił
Admete - Nie 30 Paź, 2011 11:27
Mam długi weekend w maju, bo dwa dni odpracowujemy
Agn - Nie 30 Paź, 2011 11:34
Admete, czy to oznacza: "Tak, czemu nie? Przyjadę."?
Agn - Pią 04 Lis, 2011 09:34
"Obawiam się", że jak przybędę znów do stolicy, to będę chciała zmusić Zuzę do wspólnego obejrzenia Trzech muszkieterów. Powinno być już wtedy na DVD. Zuza, strzeż się!
Aragonte - Pią 04 Lis, 2011 11:44
A ja mogę się podczepić pod to wspólne oglądanie TM?
Eeva - Pią 04 Lis, 2011 12:03
tez bym chciała
Caitriona - Pią 04 Lis, 2011 19:10
Ja także
Agn - Pią 04 Lis, 2011 19:59
Aragonte, wraz ze wszystkimi kotami!
Dziewczyny, będzie mi bardziej niż miło. Każda weźmie kota na kolana, będziemy oglądały facetów, koty odstawią nam mruczanych trzech tenorów... będzie spoko.
Aragonte - Pią 04 Lis, 2011 21:40
| Agn napisał/a: | Aragonte, wraz ze wszystkimi kotami! |
Jakoś mam wrażenie, że ewentualny seans pewnie i tak będzie u mnie w domu
|
|
|