To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Z Południa na Północ
Jane Austen, Elizabeth Gaskell, siostry Brontë - forum poświęcone ich twórczości, ekranizacji ich prozy i nie tylko.

Filmy - Powiew Orientu

Trzykrotka - Śro 29 Lip, 2009 00:19

Jeszcze takie znalazłam. Anaru, wachluj :ops1:

Admete - Śro 29 Lip, 2009 00:22

Trzykrotka ;) Jak zwykle niezastąpiona w wyszukiwaniu fotek ;) A taka niewinna z pozoru ;)
Mniam ;)

Caitriona - Śro 29 Lip, 2009 01:12

Nie no, niezłe mają te okładki! :D :D
BeeMeR - Śro 29 Lip, 2009 08:30

Okładki super :kwiatek:
I Jaś i Shahid całkiem, całkiem :serduszkate:

A Chak De India ponoć nie w piątek, tylko w czwartek (tj. jutro) w Wyborczej - poprawcie mnie, jeśli się mylę :)

Trzykrotka - Śro 29 Lip, 2009 09:06

Jutro! Jutro! Od rana slalom po kioskach! :excited:
No właśnie, zbereźnicy jedni, takie fotki dają na okładki, że człowiek całą przyrodzoną niewinność i skromność traci w rozważaniach, czy ta Pryianka nogę na czymś opiera, czy tylko kolanem wspiera się o pierś Shahida? :rumieniec: I tym podobnych.
Jaś z Bipashą mają w ogóle taką sesję pod tą okładką, że aż paruje!

Admete - Czw 30 Lip, 2009 09:56

Kupiłam dziś bez kłopotu CDI! W pierwszym kiosku, do którego poszłam. Fakt, że jak na lato to wcześnie wstałam. Jakoś tak szybko na zakupy poranne się wybrałam, ot ciekawostka ;)

A w Dużym Formacie artykuł o Indiach.

Caitriona - Czw 30 Lip, 2009 15:10

Ja też kupiłam, w drugim kiosku do którego dotarłam, ale jednak nie chodziłam za CDI zbyt długo ;) Bardzo się cieszę :D :D
Trzykrotka - Czw 30 Lip, 2009 15:58

W moim były co najmniej dwa, bo kiedy odchodziłam do kiosku ze swoim Kabirem, drugi patrzył na mnie zza szyby :wink:
Admete - Nie 02 Sie, 2009 17:22

Znalazłam taki blog - duzo w nim o filmach:

http://valley-of-dance.bl...8625,index.html

Anonymous - Nie 02 Sie, 2009 18:12

A dziś widziałam w TV świetny film o Indiach. Fenomenalny :)
Admete - Nie 02 Sie, 2009 20:31

Co to był za film?
Anonymous - Nie 02 Sie, 2009 20:36

film był do południa. Mama mówi, że tydzień temu było też coś w ten deseń, ale o wcześniejszej epoce. Teraz było o Indiach pod panowaniem brytyjczyków....
sprawdziłam w programie o 10.20 Opowieść o Indiach

Admete - Nie 02 Sie, 2009 20:37

Szkoda, że nie wiedziałam. Powinnam zaglądać czasami do programu tv. Zawsze zapominam.
Anonymous - Nie 02 Sie, 2009 20:44

Ja zapominam stale. Tydzień temu też podobnoż o wcześniejszej historii było ciekawie, ale ja pewnie spałam :rumieniec:
Calipso - Nie 02 Sie, 2009 20:46

To jest program dokumentalny o Indiach.Co tydzieńna TVP2 o tej samej porze była inna opowieść.Dzisiaj był ostatni,szósty odcinek.
Anonymous - Nie 02 Sie, 2009 21:18

zawsze uważałam, że moją największą zaletą jest refleks :wink:
Trzykrotka - Wto 04 Sie, 2009 18:42

Jeszcze jedno ładne zdjęcie Shahida

Admete - Pią 07 Sie, 2009 23:35

Rani i Shahid - świetnie razem wyglądaja i niesamowicie tańczą.

http://www.youtube.com/watch?v=2YWqCnKPstg

BeeMeR - Wto 11 Sie, 2009 13:08

Dziś mnie wzięło na Shahida - piron wie czemu ;)

On mi się najbardziej podoba jak się nie uśmiecha :P

BeeMeR - Wto 11 Sie, 2009 13:09

I jeszcze kilka fotek mokrego Shahida z Priyanką :mrgreen:
To nic, że się częściowo powtarzają ;)

Admete - Wto 11 Sie, 2009 13:33

To ja dziękuje pięknie. Ja tam wiem dlaczego mnie wzięło ;) Jak wiadomo od dawna jestem fanką ładnie skrojonych spodni ;) A w tym teledysku powyżej sporo ładnych krawieckich perełek, zwłaszcza na końcu ;)
Faktycznie - jak się nie uśmiecha to jest taki melancholijny.

Caitriona - Wto 11 Sie, 2009 19:42

Admete napisał/a:
Rani i Shahid - świetnie razem wyglądaja i niesamowicie tańczą.

http://www.youtube.com/watch?v=2YWqCnKPstg

To co co rzekła Admete, to czysta prawda, ale ja chciałam powiedzieć, że Rani na tym teledysku wygląda RE-WE-LA-CYJ-NIE!! Troszkę schudła i ma taki jakiś ostrzejszy wizerunek. Zapowiada się świetny film :D

Admete - Wto 11 Sie, 2009 20:30

I jak tańczy! W pewnym momencie robi taki ruch biustem, potem ręką, ramieniem i głową - niesamowite. A Shahid - płynność ruchów..no...no ;)
Caitriona - Wto 11 Sie, 2009 20:33

Tańczy świetnie. Oboje tańczą świetnie :D :D I oboje świetnie wyglądają <--- tyle słów, praktycznie żadnej treści :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Admete - Wto 11 Sie, 2009 20:36

Caitriona napisał/a:
Tańczy świetnie. Oboje tańczą świetnie :D :D I oboje świetnie wyglądają <--- tyle słów, praktycznie żadnej treści :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Bo co tu więcej pisać? Trza się analfabetycznie zachwycać duetem Rani i Shahida :D