Seriale - SUPERNATURAL
Harry_the_Cat - Śro 26 Lis, 2008 23:49
Masz Trifle, specjalnie dla Ciebie takie milutkie zdjęcie Deana...
trifle - Śro 26 Lis, 2008 23:54
O to to! Skąd wiedziałaś, że takie mi się najbardziej podobają?
Ale serio - nie mogli lepiej aktorów wybrać..
Harry_the_Cat - Śro 26 Lis, 2008 23:59
Nie wiedziałam... Ale jak mogą się nie podobać?
trifle - Czw 27 Lis, 2008 00:02
| Harry_the_Cat napisał/a: | Nie wiedziałam... Ale jak mogą się nie podobać? |
No w sumie nie wiem
Aragonte - Czw 27 Lis, 2008 00:14
| Harry_the_Cat napisał/a: | No i nie wiem, czy Riella i Admete to docenią... Ja nieszczególnie... |
Harry, czasami mam przykre wrażenie, że w tym wątku tylko zachwycanie się Deanem jest w dobrym tonie Czy ja Wam w tym przeszkadzam? Jeśli tak, to zwyczajnie przestanę tu zaglądać, bo jakoś przykro mi się robi... Czy nie może być tak, że Wy się zachwycacie Deanem (ja się chętnie do tego dołączę, czemu nie), a Praedzio, ja czy ktoś inny Samem (bez oczekiwań, że Wy dołączycie), i nie padają przy tej okazji żadne zbędne komentarze?
Ja wiem, że to w sumie durne - kłócić się o film i fikcyjnych bohaterów - ale istotne jest dla mnie poczucie, że ktoś akceptuje mnie i moje wybory, bez docinania dla sportu. Ostatnio się na tym przejechałam i jestem drażliwa, sorry.
Straciłam ochotę, żeby pisać cokolwiek o obejrzanym powtórnie odcinku dziesiątym, więc idę sobie
Harry_the_Cat - Czw 27 Lis, 2008 00:36
Szczerze mówiąc, miałam zawsze wrażenie, że przekomarzanie się Sam czy Dean jest częścią uroku tego wątku. I jestem szczerze zaskoczona i zmartwiona, że tak to odbierasz.
Admete - Czw 27 Lis, 2008 05:22
| Harry_the_Cat napisał/a: | | Szczerze mówiąc, miałam zawsze wrażenie, że przekomarzanie się Sam czy Dean jest częścią uroku tego wątku. I jestem szczerze zaskoczona i zmartwiona, że tak to odbierasz. |
Aragonte - szczerze mówiąc ja tez miałam takie wrażenie, jak Harry Wiesz przecież, że ja nieustannie prawie mam na avatarach obu braci. Oni obaj tworzą ten serial, a że fizycznie akurat bardziej mi odpowiada Jensen Ackles grający Deana, na to już chyba nic nie poradzę A poza tym to aktor i Dean to postać fikcyjna, więc tak szczerze wyznam, że dla mnie to ogólnie zabawa jest - jestem zbyt trzeźwa i racjonalna na coś innego Natomiast za Rielle nie ręczę Aragonte!
Jestem ciekawa kolejnego odcinka. Chyba teraz dostaniemy część tylko częściowo związaną z mitologią serialu.
praedzio - Czw 27 Lis, 2008 06:19
Mea culpa
I znów daje znać o sobie niezrozumienie słowa pisanego na forum. Nie wiem, jak wy, ale ja bardzo serio traktuję niektóre emotki, jako że one zastępują przekaz niewerbalny w realnej rozmowie.
I kiedy widzę coś takiego: traktuję to jako objaw lekceważenia. Najwidoczniej też jestem drażliwa.
Wklejając link do zdjęć Samowych zapraszałam tym samym frakcję Deanową do popełnienia czegoś w tym samym tonie jeśli chodzi o Deana. I miałybyśmy tym samym wspaniały przyczynek do rozmów o sezonie pierwszym pt.: A pamiętacie jak w tym a tym odcinku Sam czy Dean zrobili to i tamto, byli ubrani tak i tak, powiedzieli to i tamto?
A tymczasem znów wywołałam niepotrzebny zgrzyt.
P.S. Przy śniadaniu znalazło mi się to: http://anteka.livejournal.com/69277.html#cutid1
Przy literce Q dostałam ataku dzikiego śmiechu.
Natomiast w obu picspamach literka L...
Nie szkodzi, że Sam jest mi bliższy. Ja kocham obu braci!
spin_girl - Czw 27 Lis, 2008 09:44
| Calipso napisał/a: | Witaj Spin w naszym jakże chwilami gorącym przybytku Zresztą z takim nickiem jak Twój,to była tylko kwestia czasu,kiedy do nas dołączysz |
Jeszcze raz dziękuję za wszystkie miłe powitania Tego kawałka o nicku nie rozumiem zupełnie- Calipso, wytłumaczysz mi?
Aneby- to właśnie Twój avatarek i offtopowanie w czasie niedzielnego konkursu mnie zachęciły
praedzio - Czw 27 Lis, 2008 13:19
| Cytat: | | Tego kawałka o nicku nie rozumiem zupełnie- Calipso, wytłumaczysz mi? |
Chyba właśnie zajarzyłam.
SPiN
Calipso, am I right?
Calipso - Czw 27 Lis, 2008 13:26
| praedzio napisał/a: | | Cytat: | | Tego kawałka o nicku nie rozumiem zupełnie- Calipso, wytłumaczysz mi? |
Chyba właśnie zajarzyłam.
SPiN
Calipso, am I right? |
Praedziu,you're right
Spin,ja często mam takie dziwne skojarzenia Dopóki nie zaczęłam czytać DiU,to Darcy kojarzył mi się tylko i wyłącznie z czerwonym sweterkiem
Ale jak widzę Praedzia łatwo rozgryzła to co myślałam
praedzio - Czw 27 Lis, 2008 13:49
No, łatwe to nie było. Ale w końcu żaróweczka mi się zapaliła.
spin_girl - Czw 27 Lis, 2008 14:00
Ahaaaaaaaaaaaaa.....może być takie skojarzenie, akceptuję
Admete - Czw 27 Lis, 2008 14:02
A mnie się znalazło w sieci na temat spin girl coś tatkiego:
http://www.urbandictionar...in%20the%20girl
Praedzio ta emotka. o której wspomniałaś, jest w moim odczuciu takim zabawnym wzniesieniem oczu do góry - mówi się, że ktoś wzdycha i teatralnie przewraca oczami. Używam jej w takim kontekście. Zreszta zauważ, że ona ma w opisie "roll" co ma - moim zdaniem - z tymże wznoszeniem oczu ku niebu związek
Co Aneby pisała w czasie quizu?
Calipso - Czw 27 Lis, 2008 14:06
| praedzio napisał/a: | | No, łatwe to nie było. |
No bo ja mam czasami pokręcone myśli i skojarzenia
| spin_girl napisał/a: | .może być takie skojarzenie, akceptuję |
Ufff
praedzio - Czw 27 Lis, 2008 14:47
| Admete napisał/a: | | Praedzio ta emotka. o której wspomniałaś, jest w moim odczuciu takim zabawnym wzniesieniem oczu do góry - mówi się, że ktoś wzdycha i teatralnie przewraca oczami. Używam jej w takim kontekście. Zreszta zauważ, że ona ma w opisie "roll" co ma - moim zdaniem - z tymże wznoszeniem oczu ku niebu związek |
Wystarczyło dodać: i już bym wiedziała, że tych słów mam nie brać poważnie.
Mam nadzieję, że nie wychodzę na jakąś czepialską marudę?
trifle - Czw 27 Lis, 2008 15:10
Nie wychodzisz
Z Deanowego alfabetu podoba mi się E, R, S
"Z" podoba mi się u obu braci
aneby - Czw 27 Lis, 2008 22:31
| Admete napisał/a: | | Co Aneby pisała w czasie quizu? |
Zrobiłam mały offtop, bo Spin się zapytała o mój avek. To napisałam co nieco i zdjęciem rzuciłam
Tu się zaczyna http://forum.northandsout...r=asc&start=325
Admete - Czw 27 Lis, 2008 22:42
Bardzo pozytywną dywersję zrobiłaś Aneby - brawa dla Ciebie Tak trzymać. I miałyście z Kasiek rację - szacunek dla braci - to wypijmy ich zdrowie
praedzio - Czw 27 Lis, 2008 22:43
Ależ się uśmiałam, czytając ten wątek pod kątem supernaturalnego offtopu - a chyba najbardziej z reakcji totalnie nie w temacie będących uczestniczek konkursu.
Biedna Gosia!
Admete - Czw 27 Lis, 2008 22:44
Miałam takie same odczucia - tu quiz o N&S, a tu offtopicznie o chłopakach od Winchesterów Oto potęga Spn.
praedzio - Czw 27 Lis, 2008 22:45
| Admete napisał/a: | I miałyście z Kasiek rację - szacunek dla braci - to wypijmy ich zdrowie |
A jakże!
Anonymous - Czw 27 Lis, 2008 23:15
też przeglądnęlam offtop nie z tego świata i faktycznie
aneby - Czw 27 Lis, 2008 23:16
Kasiek, obiecałaś, ze jak coś, to będziesz mnie bronić przed wrogami serialu
Deanariell - Pią 28 Lis, 2008 00:27
| Aragonte napisał/a: | Harry, czasami mam przykre wrażenie, że w tym wątku tylko zachwycanie się Deanem jest w dobrym tonie Czy ja Wam w tym przeszkadzam? |
Eeeeee... noooo... ludzie... Znikam na moment, a tutaj takie herezje się szerzą Kochamy z Admete Sammy'ego jak młodszego brata i zachwycanie się nim jest jak najbardziej w dobrym tonie! Btw ten link, który wkleiła Praedzio Uśmiałam się jak norka i zaraz przekopiowałam ten picspam (czy jak mu tam ) do worda... Mam teraz dowód na to, że Sam Winchester ma jednak wiele twarzy - wbrew temu, co sądzą na ten temat niektórzy fani o Jaredzie To raz. Dwa - wyznawana tutaj religia obejmuje Trójcę - to jest Ojciec - Papa Winchester, Syn - The Dean i "Hell'y" Spirit of Sam Jest nawet Matka - Mary (i mam nadzieję, że nie obrażam tutaj niczyich uczuć religijnych... ja tworzę jedynie swoją prywatną mitologię, ludzie od wieków tak czynią i będą - teraz i na wieki wieków )
Jestem pobożną fanką i ortodoksyjną - wierzę w Trójcę SPN (choć oczywiście faworyzuję Syna Pierworodnego, ale to już inna kwestia ). Winchesterów nie można od siebie drastycznie oddzielać, bo to się katastrofalnie kończy!!! WIDZIAŁYŚCIE same na własne oczy Oni tworzą jedność. Rzekłam.
Natomiast za znalezienie "the 26 faces of Dean Winchester" chciałabym Praedzi przyznać prywatnie oskara Cudne.
Admete napisała: | Cytat: | | Natomiast za Rielle nie ręczę |
Jak mogłaś, Brutusie!
Aneby napisała:
Zdaje się, że już wycięte Nie miałam okazji poczytać... Trzeba to było przekopiować i uratować dla potomności - kiedyś ten serial będą nazywać kultowym. Zobaczycie Ja Wam to mówię, Kasandriella
|
|
|