Fantastyka - Wampiry i wilkołaki
RaczejRozwazna - Nie 27 Gru, 2009 14:54
dziewczyny, z paktami to nie ma żartów
a tak w temacie
<--------------------------------
Calipso - Nie 27 Gru, 2009 18:09
| asiek napisał/a: | Co tak słabiutko, hę? Tylko jeden odcinek ? ... Ja to półsezonu obejrzałam na raz. |
Dobrze rzeczy dozuję po trochę żeby na dłużej zostały Na razie obejrzałam cztery i chcę jeszcze i więcej Mogę na razie powiedzieć łał
I wracamy to mrokowego tematu...
Agn - Śro 30 Gru, 2009 00:45
Buuu, dzień mnie nie ma i skończyła się parada karzełków. Ech... Szkoda.
To ja tylko napiszę, że Pałac Yarbro za mną. Znowu świetny, znowu kocham tę kobietę za język i za bohatera. Jejku, gdzie ona była przez całe moje (wampiryczne) literackie życie?
spin_girl - Śro 30 Gru, 2009 10:25
O? Dobra książka o wampirach?
Agn - Śro 30 Gru, 2009 10:33
Bardzo dobra. Przeczytaj sobie Hotel Transylwania (wznawiane niedawno przez Rebis - kocham to wydawnictwo - kosztuje 29,90 czy jakoś tak). Zakochałam się normalnie. Potem wyszedł Pałac, ale akcja dzieje się znacznie wcześniej, więc można przeczytać bez znajomości Hotelu...
spin_girl - Śro 30 Gru, 2009 10:36
Na pewno przeczytam a jaki jest język oryginału?
Calipso - Pią 01 Sty, 2010 21:47
| Agn napisał/a: | Spin, wykasuj to ostatnie słowo, proszę cię, bom grafomanka jak rzadko*** [.....]
***Mod Aragonte - i nie tylko rzeczony mod - jest odrębnego zdania i postara się przy najbliższej okazji wespół z Admete wybić durne poglądy z głowy Agn-Thin. |
Dobre,bardzo dobre dziewczyny
( siet ,powtarzam się )
Ja nadal taplam się w czystej krwi,jajks wciągające zajęcie Po każdym moczeniu się bierem głęboki oddech i odpalam kolejny odcinek.Prz każdym wyglądam tak i tak ,czasami tez tak i niezmiennie
asiek - Pią 01 Sty, 2010 22:22
| Calipso napisał/a: | | Ja nadal taplam się w czystej krwi, |
... Zaczęłaś już drugi sezon ?
Agn - Sob 02 Sty, 2010 10:26
| Calipso napisał/a: | Ja nadal taplam się w czystej krwi,jajks wciągające zajęcie |
Może i ja dokończę? Wysiadłam na szóstym odcinku, w końcu i mnie wykończyła ta cała erotyka. Choć oś serialu b. mi się podobała... No i wampiry były niebezpieczne.
Calipso - Sob 02 Sty, 2010 11:08
| asiek napisał/a: | | Zaczęłaś już drugi sezon ? |
Wczoraj skończyłam na 5 odcinku drugiej serii
Agn,ja erotykę przewijam Od kilku odcinków Jason nie świeci żupskiem,to jest znoście.
Agn - Sob 02 Sty, 2010 11:58
| Calipso napisał/a: | | Od kilku odcinków Jason nie świeci żupskiem,to jest znoście. |
To po przewinięciu scenek rodzajowych Jason jeszcze jest widoczny? Bo wg mnie to on po ocenzurowaniu znika z historii i Sookie jest jedynaczką.
Anaru - Sob 02 Sty, 2010 12:09
Eee, Jason świecił w każdym
Zastanawiam się czy tam się ostał któryś facet jeszcze nie rozebrany w sezonie do gołej zupy.
A na mnie czeka drugi sezon, nie mogę się jakoś zabrać do niego, bo mnie główna bohaterka nadal denerwuje
Calipso - Sob 02 Sty, 2010 15:07
| Agn napisał/a: | | To po przewinięciu scenek rodzajowych Jason jeszcze jest widoczny? Bo wg mnie to on po ocenzurowaniu znika z historii i Sookie jest jedynaczką. |
Jest widoczny,ale w ubraniu tak bardzo nie rzuca się w oczy
| Anaru napisał/a: | | Eee, Jason świecił w każdym |
W pierwszej serii tak
| Anaru napisał/a: | | Zastanawiam się czy tam się ostał któryś facet jeszcze nie rozebrany w sezonie do gołej zupy. |
Hmmm Erica nie widziałam nagiego Lafayette zawsze cosik miał na sobie
praedzio - Sob 02 Sty, 2010 17:11
| Calipso napisał/a: | Erica nie widziałam nagiego |
Jeszcze. Będzie fajna scenka z jego udziałem.
O, LaFayette'a nie pamiętam gołego... Chyba się mu upiekło.
Mnie się bardzo podobał odcinek z 2000-letnim wampirem. Płakałam razem z Erikiem.
asiek - Sob 02 Sty, 2010 18:18
| Calipso napisał/a: | | Hmmm Erica nie widziałam nagiego |
To jeszcze wszystko przed Tobą.
| Agn napisał/a: | Calipso napisał/a:
Od kilku odcinków Jason nie świeci żupskiem,to jest znoście.
To po przewinięciu scenek rodzajowych Jason jeszcze jest widoczny? Bo wg mnie to on po ocenzurowaniu znika z historii i Sookie jest jedynaczką. |
W II sezonie Sookie zdecydowanie nie jest jedynaczką.
Calipso - Sob 02 Sty, 2010 18:19
| praedzio napisał/a: | | Jeszcze. Będzie fajna scenka z jego udziałem. |
Mówisz ? To zaraz bierę się za oglądanie
| praedzio napisał/a: | | Mnie się bardzo podobał odcinek z 2000-letnim wampirem. Płakałam razem z Erikiem. |
Jeszcze nie doszłam do tego odcinka,ale już mu depczę po piętach,bo wczoraj ekipa doleciała do Dallas
Agn - Sob 02 Sty, 2010 20:10
| asiek napisał/a: | W II sezonie Sookie zdecydowanie nie jest jedynaczką. |
To może jednak się wezmę znów za ten serial. Jak tylko skończę Tajemnicę twierdzy szyfrów, Układy, skończy się SPN ( ) i sama nie wiem, co jeszcze mi przeszkodzi w zabraniu się za TB.
Calipso - Pon 04 Sty, 2010 21:06
Jak ładnie Eric się uśmiecha Słodko | praedzio napisał/a: | | Mnie się bardzo podobał odcinek z 2000-letnim wampirem. Płakałam razem z Erikiem. |
Wczoraj obejrzałam ten odcinek.Od Godrika bije spokój i ciepło.Eric był czuły i taki.....prawie ludzki.Coraz bardziej go lubię
asiek - Wto 05 Sty, 2010 20:11
Zrobiłam sobie powtórkę z Van Helsinga /płytka dołączona do magazynu CD/.
Ach, jaka odmiana po tych subtelnych i dobrze ułożonych wampirach z ostatnich seriali, tu wampiry ani myślą o zabutelkowanej namiastce krwi.
Admete - Wto 05 Sty, 2010 20:28
No właśnie - te ostatnie serialowe wampiry to takie jakieś niemrawe Na szczęście w Spn były krwiożercze, choć kiczowate
asiek - Wto 05 Sty, 2010 20:31
A, czy Ktoś już obejrzał Daybreakes ? ... Dobry ?
http://www.youtube.com/watch?v=ayYiMygqlfo
Admete - Wto 05 Sty, 2010 20:39
Ale fajny pomysł! Świat na opak, opanowany przez wampiry. Już mi się podoba Całkiem ładny Ethan Hawke
Agn - Wto 05 Sty, 2010 21:26
Idę na to 19-ego (kocham tanie wtorki w heliosku! ), podzielę się wrażeniami. Nawiasem pisząc niedawno podrzucałam linka do trailera do tego filmu i chyba nikt nie zauważył. Ech...
Admete - Wto 05 Sty, 2010 21:31
Jeśli to było przed podziałem wątku, to mogłam nie zauważyć czekam na wrażenia, bo ja raczej w kinie tego nie obejrzę.
asiek - Wto 05 Sty, 2010 21:34
| Agn napisał/a: | | Nawiasem pisząc niedawno podrzucałam linka do trailera do tego filmu i chyba nikt nie zauważył. Ech... |
Sooooory, też nie zauważyłam.
|
|
|