To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Z Południa na Północ
Jane Austen, Elizabeth Gaskell, siostry Brontë - forum poświęcone ich twórczości, ekranizacji ich prozy i nie tylko.

Filmy - Powiew Orientu

Anonymous - Nie 19 Lip, 2009 21:33

jak coś zawsze google, albo filmweb, aby sprawdzić tytuł. Chodzi o Kal ho naa ho.

Moje drugie bolly w życiu

Calipso - Nie 19 Lip, 2009 21:35

No widzisz,ze mnie leniwy i niedomyślny człowiek :rumieniec: Nie mam go :cry2:
Anonymous - Nie 19 Lip, 2009 21:36

Ja mam pożyczoną wersję od koleżanki na DVD bo moja pierwsza płyta zaooglądała się niestety na śmierć :cry2:
Anaru - Nie 19 Lip, 2009 21:46

Kasiek, pokaż mamie KANK, powinien jej się spodobać. I w ogóle masz zasługi w bollywoodzeniu rodziny jak widzę :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Admete - Nie 19 Lip, 2009 21:50

Calipso napisał/a:
No widzisz,ze mnie leniwy i niedomyślny człowiek :rumieniec: Nie mam go :cry2:

Nie dałam Ci? Straszne niedopatrzenie. Pomyslę w tym tygodniu ;)

Calipso - Nie 19 Lip, 2009 22:15

Sprawdziłam drugi raz i ni ma.Nie musisz się spieszyć,poprostu po Twoim opisie zapragnęłam tego filmu :rumieniec:
Anaru - Nie 19 Lip, 2009 22:16

A masz KANK? I w ogóle zestaw Szarukowego kanonu? :mysle:
Nawracam do KANK, bo uwielbiam ten film....

Calipso - Nie 19 Lip, 2009 22:20

Mam kilka filmów z Szarukiem,ale jeszcze wszystkich nie widziałam.
Caitriona - Nie 19 Lip, 2009 22:24

Anaru napisał/a:
Nawracam do KANK, bo uwielbiam ten film....

Popieram nawracanie. KANK jest wyjątkowym filmem.
Ja będę dodatkowo namawiać na RNDJ i Billu ;)

Calipso - Nie 19 Lip, 2009 22:30

Mam KANK :-D Jest pierwszy w kolejce do oglądania :-D
Anonymous - Pon 20 Lip, 2009 07:33

Anaru napisał/a:
Kasiek, pokaż mamie KANK, powinien jej się spodobać.

A!! Mam!! Mam nawet od znajomego wersję z lektorem.... i nawet prawie wiem gdzie mam ten film :D
Anaru napisał/a:
I w ogóle masz zasługi w bollywoodzeniu rodziny jak widzę

z honorowym obywatelstwem Hiszpanii nie wyszło może od Indii dostanę jakiś order :mrgreen:

A jaki jest Szarukowy kanon? Pewnie "Coś się dzieje" jeszcze, może "K3G" :mysle:

Admete - Pon 20 Lip, 2009 10:07

Calipso ode mnie też masz KANK czyli Nigdy nie mów żegnaj.
Calipso - Pon 20 Lip, 2009 17:10

Widziałam :D Tylko nie wiedziałam że to akurat ten film :wink:
Anaru - Pon 20 Lip, 2009 21:57

Czekam na Twoje wrażenia. Tak niezależnie od treści, postaci, w których chyba każdy znajduje cząstkę siebie i od wszelkich innych wartości, to film, w którym Shahrukh podoba mi się chyba najbardziej ze wszystkich filmów, fizycznie. No, w Devdasie też...
I w niektórych również, ale jak chodzi o absolutnie piękne ciało, to tam.

Calipso - Wto 21 Lip, 2009 10:58

Narazie nie mam czasu na ogladanie :-| Chociaż może w tym tygodniu wyskrobię kawałek wieczoru :-)
BeeMeR - Wto 21 Lip, 2009 13:33

Anaru napisał/a:
to film, w którym Shahrukh podoba mi się chyba najbardziej ze wszystkich filmów, fizycznie.
Mnie też - że tak dodam merytorycznie :P Ale aktorsko też uważam KANK za wspaniały - z delikatnym przymknięciem oka na Czarną Bestię ;)

Kasiek - gratulacje za pokazywanie tego, co dobre Mamie :oklaski:

Anaru - Wto 21 Lip, 2009 21:42

BeeMeR napisał/a:
z delikatnym przymknięciem oka na Czarną Bestię ;)

Zapomniałam o Czarnej Bestii :mysle: , chyba wyrzuciłam ją z pamięci, tak jak i Delfinki z tymi drugimi bździągwami, rekinkami czy coś... :roll:

Calipso - Wto 21 Lip, 2009 21:47

No nie mogę,oglądam coś zupełnie innego a Wy kusicie Czarną Bestią :roll:
Anaru - Wto 21 Lip, 2009 21:56

Nie, Czarną Bestią nie kusimy, wręcz przeciwnie, ale to tylko chwilka haha-śmiesznej akcji w filmie. ;)
Caitriona - Wto 21 Lip, 2009 23:51

Mnie tam Czarna Bestia kompletnie nie przeszkadzała. Wprowadzili sporo humoru na poczatku m.in. dzięki temu. A w ogóle to nie dałam rady i zrobiłam powtórkę KANKa... Uwielbiam ten film. Wszyscy są w nim świetni, a już Shah to po prostu :serce2: :serce2: :serce2: :paddotylu:
Admete - Śro 22 Lip, 2009 00:24

A ja się przed chwila strasznie uśmiałam podczas oglądania 12 odcinka 3 serii NCIS ;) A dlaczego piszę tutaj? Otóż w tym odcinku Tony i Ziva zostali uwięzieni w kontenerze, w którym miała być przewożona kontrabanda. Szukali broni, a znaleźli filmy dvd - bolly! I jaki film tam był? Coś się dzieje. Wybaczam Tony'emu, że stwierdził, iż tam jest mało fabuły, a dużo gorących dziewczyn ;) Na końcu doszedł do wniosku, że powinni ten film obejrzeć. I pomyśleć, że jeszcze kilka lat temu nie miałabym pojęcia o czym mówią ;)
Calipso - Śro 22 Lip, 2009 09:54

Cholibka,dlaczego dni są takie krótkie,ciągle brakuje mi czasu a ogladanie filmu z dzieleniem na trzy to nie to samo :?
BeeMeR - Śro 22 Lip, 2009 11:16

Admete napisał/a:
Coś się dzieje. Wybaczam Tony'emu, że stwierdził, iż tam jest mało fabuły, a dużo gorących dziewczyn
kiedy to święta prawda. :mrgreen: W najlepszym wydaniu :banan_Bablu: :banan_Bablu: :banan_Bablu:

a jaki bohater... :serduszkate:
i altanka... :serce2: :serce2: :serce2:

Admete - Śro 22 Lip, 2009 20:03

Tony raczej zwraca uwagę na dziewczynki ;) Obśmiałam się zdrowo.
Pożyczone, nie kradzione :wink: - nowy Shahid dla Kaśka:

Jak mi się podoba muzyka z Love Aaj Kal!

Anonymous - Śro 22 Lip, 2009 20:05

Admete napisał/a:
Pożyczone, nie kradzione

ooooo
Kocham Cię Admete noremalnie :serce2: