Filmy - Powiew Orientu
Anonymous - Nie 19 Lip, 2009 21:33
jak coś zawsze google, albo filmweb, aby sprawdzić tytuł. Chodzi o Kal ho naa ho.
Moje drugie bolly w życiu
Calipso - Nie 19 Lip, 2009 21:35
No widzisz,ze mnie leniwy i niedomyślny człowiek Nie mam go
Anonymous - Nie 19 Lip, 2009 21:36
Ja mam pożyczoną wersję od koleżanki na DVD bo moja pierwsza płyta zaooglądała się niestety na śmierć
Anaru - Nie 19 Lip, 2009 21:46
Kasiek, pokaż mamie KANK, powinien jej się spodobać. I w ogóle masz zasługi w bollywoodzeniu rodziny jak widzę
Admete - Nie 19 Lip, 2009 21:50
| Calipso napisał/a: | No widzisz,ze mnie leniwy i niedomyślny człowiek Nie mam go |
Nie dałam Ci? Straszne niedopatrzenie. Pomyslę w tym tygodniu
Calipso - Nie 19 Lip, 2009 22:15
Sprawdziłam drugi raz i ni ma.Nie musisz się spieszyć,poprostu po Twoim opisie zapragnęłam tego filmu
Anaru - Nie 19 Lip, 2009 22:16
A masz KANK? I w ogóle zestaw Szarukowego kanonu?
Nawracam do KANK, bo uwielbiam ten film....
Calipso - Nie 19 Lip, 2009 22:20
Mam kilka filmów z Szarukiem,ale jeszcze wszystkich nie widziałam.
Caitriona - Nie 19 Lip, 2009 22:24
| Anaru napisał/a: | | Nawracam do KANK, bo uwielbiam ten film.... |
Popieram nawracanie. KANK jest wyjątkowym filmem.
Ja będę dodatkowo namawiać na RNDJ i Billu
Calipso - Nie 19 Lip, 2009 22:30
Mam KANK Jest pierwszy w kolejce do oglądania
Anonymous - Pon 20 Lip, 2009 07:33
| Anaru napisał/a: | | Kasiek, pokaż mamie KANK, powinien jej się spodobać. |
A!! Mam!! Mam nawet od znajomego wersję z lektorem.... i nawet prawie wiem gdzie mam ten film | Anaru napisał/a: | | I w ogóle masz zasługi w bollywoodzeniu rodziny jak widzę |
z honorowym obywatelstwem Hiszpanii nie wyszło może od Indii dostanę jakiś order
A jaki jest Szarukowy kanon? Pewnie "Coś się dzieje" jeszcze, może "K3G"
Admete - Pon 20 Lip, 2009 10:07
Calipso ode mnie też masz KANK czyli Nigdy nie mów żegnaj.
Calipso - Pon 20 Lip, 2009 17:10
Widziałam Tylko nie wiedziałam że to akurat ten film
Anaru - Pon 20 Lip, 2009 21:57
Czekam na Twoje wrażenia. Tak niezależnie od treści, postaci, w których chyba każdy znajduje cząstkę siebie i od wszelkich innych wartości, to film, w którym Shahrukh podoba mi się chyba najbardziej ze wszystkich filmów, fizycznie. No, w Devdasie też...
I w niektórych również, ale jak chodzi o absolutnie piękne ciało, to tam.
Calipso - Wto 21 Lip, 2009 10:58
Narazie nie mam czasu na ogladanie Chociaż może w tym tygodniu wyskrobię kawałek wieczoru
BeeMeR - Wto 21 Lip, 2009 13:33
| Anaru napisał/a: | | to film, w którym Shahrukh podoba mi się chyba najbardziej ze wszystkich filmów, fizycznie. | Mnie też - że tak dodam merytorycznie Ale aktorsko też uważam KANK za wspaniały - z delikatnym przymknięciem oka na Czarną Bestię
Kasiek - gratulacje za pokazywanie tego, co dobre Mamie
Anaru - Wto 21 Lip, 2009 21:42
| BeeMeR napisał/a: | z delikatnym przymknięciem oka na Czarną Bestię |
Zapomniałam o Czarnej Bestii , chyba wyrzuciłam ją z pamięci, tak jak i Delfinki z tymi drugimi bździągwami, rekinkami czy coś...
Calipso - Wto 21 Lip, 2009 21:47
No nie mogę,oglądam coś zupełnie innego a Wy kusicie Czarną Bestią
Anaru - Wto 21 Lip, 2009 21:56
Nie, Czarną Bestią nie kusimy, wręcz przeciwnie, ale to tylko chwilka haha-śmiesznej akcji w filmie.
Caitriona - Wto 21 Lip, 2009 23:51
Mnie tam Czarna Bestia kompletnie nie przeszkadzała. Wprowadzili sporo humoru na poczatku m.in. dzięki temu. A w ogóle to nie dałam rady i zrobiłam powtórkę KANKa... Uwielbiam ten film. Wszyscy są w nim świetni, a już Shah to po prostu
Admete - Śro 22 Lip, 2009 00:24
A ja się przed chwila strasznie uśmiałam podczas oglądania 12 odcinka 3 serii NCIS A dlaczego piszę tutaj? Otóż w tym odcinku Tony i Ziva zostali uwięzieni w kontenerze, w którym miała być przewożona kontrabanda. Szukali broni, a znaleźli filmy dvd - bolly! I jaki film tam był? Coś się dzieje. Wybaczam Tony'emu, że stwierdził, iż tam jest mało fabuły, a dużo gorących dziewczyn Na końcu doszedł do wniosku, że powinni ten film obejrzeć. I pomyśleć, że jeszcze kilka lat temu nie miałabym pojęcia o czym mówią
Calipso - Śro 22 Lip, 2009 09:54
Cholibka,dlaczego dni są takie krótkie,ciągle brakuje mi czasu a ogladanie filmu z dzieleniem na trzy to nie to samo
BeeMeR - Śro 22 Lip, 2009 11:16
| Admete napisał/a: | | Coś się dzieje. Wybaczam Tony'emu, że stwierdził, iż tam jest mało fabuły, a dużo gorących dziewczyn | kiedy to święta prawda. W najlepszym wydaniu
a jaki bohater...
i altanka...
Admete - Śro 22 Lip, 2009 20:03
Tony raczej zwraca uwagę na dziewczynki Obśmiałam się zdrowo.
Pożyczone, nie kradzione - nowy Shahid dla Kaśka:
Jak mi się podoba muzyka z Love Aaj Kal!
Anonymous - Śro 22 Lip, 2009 20:05
| Admete napisał/a: | | Pożyczone, nie kradzione |
ooooo
Kocham Cię Admete noremalnie
|
|
|