Z Południa na Północ Jane Austen, Elizabeth Gaskell, siostry Brontë - forum poświęcone ich twórczości, ekranizacji ich prozy i nie tylko.
Seriale - Bones (Kości)
praedzio - Wto 17 Mar, 2009 10:19 No, co? Nie chciałybyście znaleźć pewnego dnia konia w ogródku? Gosiu, sorry.
Zapraszam na kontynuację tematu już do stosownego wątku. <--- jak znam życie, to żadna tam nie zajrzy. Harry_the_Cat - Wto 17 Mar, 2009 21:27 Obejrzałam ostatni odcinek Bones. Ostatnia scena - rewelacyjna!
Męczy mnie trochę ten asystent - ale chyba nie tylko mnie Admete - Wto 17 Mar, 2009 21:29 A ja lubie mr Nigela Murraya Własciwie to nie wiem, którego asystenta bym wolała. Na pewno nie tego w ciagłej depresji Wendell jest takiz wyczajny.Alicja - Śro 18 Mar, 2009 07:30 nie da się ukryć że kolejni asystenci ubarwiają serial Caitriona - Śro 18 Mar, 2009 10:35 A ja nie wybieram zadnego, podoba mi się ta ciągła zmniana. Ciągle coś innego, nowego, każdy z nich wprowadza inny humor. Wolę żeby tak zostało.Caitriona - Śro 18 Mar, 2009 19:54 Oki, obejrzałam ostatni odcinek. Sprawa nieco okropna - ta cała piana, ble. Ale reszta zupełnie w porządku, a nawet więcej. Asystent jest fajny, lubię jego akcent Miny Sweetsa, gdy szkolił Bones - super. Ogólnie niezły pomysł: poszła na jedną lekcję i już jest specem od przesłuchań, to mogło powstać tylko w głowie Bones Uśmiałam się na tej scenie w klubie dla panów Angela zwracająca uwagę Tempe, ze to dla niej właśnie Booth udaje głupszego, a ta nadal nie kuma o co biega... Ale przynajmniej przyznała agentowi, że w czymś jest od niej lepszy Swoją drogą coś zawiesili ostatnio wątek Angeli i Hodginsa...Harry_the_Cat - Czw 19 Mar, 2009 22:05 Oh, noes!
Spoiler:
Suddenly, the cancer-induced ghost sex Izzie was partaking in on Grey's Anatomy isn't looking so preposterous.
As I previously reported, David Boreanaz' Bones alter ego will suffer a life-threatening health crisis this May that will cause him to hallucinate. Well, I can finally reveal the destination of his head trip: Quahog, Rhode Island. Put another way, Booth is getting a visit from Family Guy's acid-tongued baby villain, Stewie!
No joke!
"This is going to sound odd, but it is a completely believable event given [Booth's condition]," maintains executive producer Stephen Nathan, who declined to reveal the mystery ailment causing his visions. "It's not just a fantasy of ours. There's medical research to back up what's going on with Booth. There are conditions where you can see cartoon characters."
But don't expect to see Emily Deschanel's Brennan sparring with the evil tot: The cartoon cameo will be limited to Boreanaz. "We were never going to have Stewie just walk into the lab and start talking to everybody -- that would be a bald and shameless crossover," Nathan adds with a laugh. "It was always conceived to be a realistic hallucination... one that would lead us to what we wanted to do with Booth and Brennan."
In case you've been living under a rock without Wi-Fi, what they want to do is get the two detectives in bed having sex in the May 14 season finale -- an event Nathan assures me will "not be a hallucination." But first, Brennan will ask Booth to father her child on May 7, a request that leads to Stewie's first of two appearances. "Stewie will be in the sperm donation room with Booth," explains Nathan, who says Family Guy creator Seth MacFarlane will sign off on all of Stewie's dialogue. "Whatever Seth wants to do is fine. As far as I'm concerned Stewie can sing!"
What do you think? Is this crossover too silly even for Bones? Or do you have faith that the ends (Booth's diagnosis on May 7) will justify the means (Stewie!) Sound off below!
Alicja - Pią 20 Mar, 2009 10:38 czy ja dobrze rozumiem, w planach przyszły potomek? Anonymous - Sob 21 Mar, 2009 12:50 Omijam spojlery, ale oglądnęłam najnowszy odcinek
Spoiler:
bez polskich wyrazów, więc nie wszystko pojęłam, ale sporo, co za akcja z tymi nastolatkami w ciąży.. Jakaś chodząca patologia
Ale z innych spraw. Angela nie jest już z Roxie ta ostatnia(tym razem jako tleniona blondynka) zerwała z nią, Angela wykorzystałą to na mały "epizod" z Hodginsem, którego jest mi strasznie żal bo lubię go bardzo.
Pojawił się nowy stażysta. Całkiem nowy, który jest wyznawcą Allaha i robi sobie przerwy na modlitwę co irytuje nieco Temperance.
Przez krótką chwilę można było obserwować ANgelę i Słodko jako małżeństwo, i to było ciekawe doświadczenie dla Słodko
Nie mogło oczywiscie zabraknąć w końcówce Booth`a jako moralizatora i zbawecę świata oraz naprawicza wszelkiego zła...
Caitriona - Nie 22 Mar, 2009 23:59 Zrobiłam kilka avków z 4x16: The Bones That Foam: http://i-love-impala67.bl...-that-foam.htmlAnonymous - Pon 23 Mar, 2009 07:54 Cait bardzo, bardzo śliczne.... Caitriona - Pon 23 Mar, 2009 10:10 Pięknie dziękuję Alicja - Pon 23 Mar, 2009 12:17 Caitri, ładne są, bardzo podobają mi się 6,10 i 13 Harry_the_Cat - Wto 24 Mar, 2009 21:31 Obejrzałam Bones - bardzo fajne wprowadzenie do motywu dziecka Brennan, który znamy ze spoilerów Admete - Wto 24 Mar, 2009 22:47 Podobał mi się ten odcinek - Cam i nowy asystent byli cudni Uwielbiam teraz jej postać. Jak mogłam kiedyś jej nie lubić? Tym razem Bones kilkakrotnie została sprowadzona na ziemię. Ładna była ta scena na końcu, gdy przyglądała się z daleka, jak Booth rozmawia z Clintonem. Mam nadzieję, że scenarzyści nie pokręcą wszystkiego za bardzo. Trochę pewnie wprowadzą zamieszania, ale jakoś to może będzie i się na nich nie wkurzę za bardzo Myslicie, ze Angela wytrzyma pół roku bez sexu? Anonymous - Wto 24 Mar, 2009 22:50
Admete napisał/a:
Tym razem Bones kilkakrotnie została sprowadzona na ziemię.
I ta jej mina taka jak u dziecka. Upartego i nieznosnego....
Admete napisał/a:
Myslicie, ze Angela wytrzyma pół roku bez sexu?
Pół roku?
W życiu prędzej do Hodginsa wróci. Równie dobrze ja mogłabym powiedzieć, ze wytrzymam pół roku bez meczy...Anonymous - Nie 05 Kwi, 2009 11:38 W tym tygodniu był nowy Koscisty odcinek
Spoiler:
Znowu pojawia się Clarc-asystent który nadal skupia się na pracy a chce byc daleko od wszelkich innych spraw, niestety teraz ma z tym problem, bo jako, że Angela, żyje w celibacie, podnieca ją dosłownie wszystko, nawet mocz tygrysów, i ma ochotę rzucić się na wszystkich, nawet na Słodko. Odcinek w sumie niezły, Bones jest zepchnięta troszkę na dalszy plan, bo to bardziej o Camile jest odcinek troszkę o jej przeszłości i uczuciach. Ale i Bones ma okazję pokazać troszkę ludzkiej twarzy.
Admete - Nie 05 Kwi, 2009 13:54 Mnie sie ten odcinek bardzo podobał. Wyjatkowo lubie teraz Cam - świetna postać. Mądra, wrażliwa, piękna, stanowcza Bardzo jestem ciekawa jak się rozwinie ten nowy wątek. Faktycznie Bones mogła pokazać, że nie jest robotem. Scenka obmawiania facetów przez Angelę, Temperance i cam - rewelacyjna Caitriona - Nie 05 Kwi, 2009 19:47
Admete napisał/a:
Scenka obmawiania facetów przez Angelę, Temperance i cam - rewelacyjna
Bardzo fajna scenka: biedny Hodgins
Cam zawsze jakoś lubiłam, nigdy mi nie przeszkadzała, choć to ją widziałam w roli syna wdowy (tak na przekór) Bardzo ładny moment rozmowy Tempe z Cam o adopcji. Fajny odcinek mimo iż w sumie niewiele było w nim Seeleya i Tempe.Admete - Nie 05 Kwi, 2009 21:56 Zwiastun następnego odcinka Będzie więcej B&B!
Nie mogę się doczekać łąknę tej chemii jak kania dżdżuCaitriona - Pon 06 Kwi, 2009 00:31
Admete napisał/a:
Będzie więcej B&B!
To tygryski lubią najbardziej Admete - Sob 11 Kwi, 2009 09:44 Najnowszy odcinek Bones bardzo sympatyczny i zabawny - tylko nie oglądajcie początku przy jedzeniu - fuj Hodgins i mr Nigel - Murray mogli tym razem wykazać się talentem ekeprymentatorów i Cam kolejny raz miała okazję upmonieć swoje niesforne dzieci z laboratorium - cudne momenty Pojawił się na moment tatuś Angeli Było mnóstwo B&B moments - rozmowy o seksie i inteligencji - W najbliższym tygodniu mają być dwa odcinki - będzie uczta.Anonymous - Sob 11 Kwi, 2009 16:42 Oglądnęłam Kostucha jest mistrzynią komplementów Była chemia oj była. Bones miała bardzo łądne kolczyki na początku Nie wszystko zrozumiałam do końca, ale jak się jest troglodytą to tak się ma
No i niezły numer był z tymi eksperymentami skaczący indyk i wybuchające labolatorium. Kurcze...brakowało mi tego Admete - Pon 13 Kwi, 2009 11:24 W tym tygodniu dwa odcinki - zapowiada się świetna zabawa