To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Z Południa na Północ
Jane Austen, Elizabeth Gaskell, siostry Brontë - forum poświęcone ich twórczości, ekranizacji ich prozy i nie tylko.

Filmy - Powiew Orientu

trifle - Czw 09 Lip, 2009 16:28

A Aish zazdrościsz? Zawsze się zastanawiałam, co ludzie w niej takiego widzą :mysle: Pryanka (matko, nie wiem, jak się to pisze..) albo dziewczyny z "Jestem przy tobie" albo Kajol - o wiele dla mnie ładniejsze.

A z panów to aktualnie Shahid K. :wink: Abishek, Saif, Shah Rukh. Innych nie odróżniam chyba :rumieniec:

Anonymous - Czw 09 Lip, 2009 16:32

Nie Aish nie zazdroszczę też. Ale uważam, ze jest ładna ale na niektórych zdjeciach wygląda naprawdę bardzo łądnie, na wielu jest sztuczna jak PCV
Trzykrotka - Czw 09 Lip, 2009 20:25

Bo mnie się wydaje, że ona za bardzo lubi makijaż. Ma rzeczywiście urodę zapierającą dech, choć ja też zawsze wolałam Sushmitę Sen, tę piękną nauczycielkę z Jestem przy tobie. One w jednym roku zdobyły dla Indii tytuł Miss World i Miss Universe, to jest klasa! Aishwarya robi piorunujące wrażenie, kiedy jest bez makijażu. A ona lubi nakładać go tony i sprawia przez to wrażenie malowanej lali
Anonymous - Czw 09 Lip, 2009 20:37

Nie zdajecie sobie sprawy jaką mam ochotę na "Czasem słońce czasem deszcz" wieki nie widziałam tego filmu..... teraz przekopuję tony płyt żeby znaleźć.... jak znajdę(jeśli) będę taka zła, ze pewnie nie oglądnę.... a ochotę mam straszną....
Calipso - Pią 10 Lip, 2009 18:33

Kaśku,nie przekopuj płyt ;) W stosownym czasie podzielę się tym filmem :wink:
BeeMeR - Wto 14 Lip, 2009 15:21

Cytat:
A ja coś dziś dostałam - z tańcem, choć nie bolly - Gealforce 2000, Riverdance New Show, Riverdance Show from Dublin 1995 :)
Oooo! Lepiej późno (przeczytać) niż wcale :mrgreen:
Będę się kiedyś uśmiechać pięknie :kwiatek:

Piękna była wymiana zdań o JWM - ale też film ciepły, udany :serduszkate: też go lubię, a muzykę nawet bardzo :cheerleader2:

Admete - Wto 14 Lip, 2009 19:47

Basiu nie ma sprawy - kiedyś przy okazji ;) Teraz dostałam jeszcze coś.
BeeMeR - Śro 15 Lip, 2009 08:06

Oki doki :mrgreen:
Calipso - Śro 15 Lip, 2009 19:00

Po całym dniu łażenia włączyłam Om Shanti Om i film zapowiada się świetnie :-D To jest bolly jakie lubię,żywe kolory i dużo śpiewu i tańca :-D No i Szaruk :serce: Żeby nie zapeszyć,wracam do oglądania :-D
Caitriona - Czw 16 Lip, 2009 14:46

Jab We Met po prostu uwielbiam. Karena jest w tym filmie wspaniała!! Bardzo mi się podobała. Ten film sobie zapuszczam na poprawę humoru ;)

Admete, cieszę się, że Ci się Billu i RNBDJ spodobały. Ten drugi zakupię sobie na pewno na dvd jak u nas wyjdzie :D

I z niecierpliwością czekam na te dwa filmy co podała do nich linka Admete: Dil Bole Hadippa - moja ukochana Rani i chłopak z Jab We Met, plus szałowe kolory; Love Aaj Kal - Saif w podwójnej roli, może być ciekawie :D

Admete - Czw 16 Lip, 2009 15:30

Poczekamy jeszcze trochę. RNBDJ też zamierzam kupić :) Właśnie dałam koleżance do obejrzenia. Moze się jej spodoba.
Anonymous - Sob 18 Lip, 2009 20:35

Nawracam Mamę na bolly. nie udało mi się wstać na "jestem przy Tobie" ale włączyłam "Żonę dla zuchwałych" z lektorem wiec Mama szczęśliwa. Prawie zakochała się Kajol. Podoba jej się Szaruk.....

Może jednak nie jestem adoptowana :wink:

Admete - Nie 19 Lip, 2009 10:15

Działaj dalej :) Myślę, że inne rzeczy też się jej spodobają. Calipso jak idzie Ci oglądanie nowości?
Calipso - Nie 19 Lip, 2009 10:25

Admete napisał/a:
Calipso jak idzie Ci oglądanie nowości?

A właśnie wpadłam żeby napisać,że wczoraj wieczorem skończyłam oglądać Om Shanti Om :-D Na początku wydawał się lekki i zabawny,taka historia do śmiechu.Potem było już coraz lepiej :-D Plejada gwiazd,świetna muzyka i świetnie zrobiony film :oklaski: Oglądało sie go lekko i przyjemnie :-D
Dzięki Admete :kwiatek:

Anonymous - Nie 19 Lip, 2009 11:33

Ha!! Mama oglądnęła bez przerwy cały film tak jej się spodobał. Dziś mamy w planach do Jej wyboru "Gdyby jutra nie było", albo "Kiedy Ją spotkałem"
Calipso - Nie 19 Lip, 2009 14:33

U Ciebie Mama,a u mnie brat stoi na głową i dopytuje się co teraz będziemy oglądać :lol:
Anonymous - Nie 19 Lip, 2009 14:47

Miałyśmy oglądać, albo, albo. Mama stwierdziła, ze oglądamy najpierw jedno potem drugie. Obie zachwyciłyśmy się osobą Aditya`bardzo, bardzo, pośmiałyśmy się i było bardzo fajnie i nawet Mami nie jęszczała na długość.... teraz obiad a wieczorem "Gdyby jutra nie było"
Calipso - Nie 19 Lip, 2009 14:50

My jeszcze nie wybraliśmy,brat upiera się przy "Taal" a ja mam mieszane uczucia gdy widzę że w tym filmie gra Aishwarya :-|
Admete - Nie 19 Lip, 2009 16:49

Calipso wybierz cos innego ;) Jaki śliczny Shahid na twoim avku Kasiek ;)
Anonymous - Nie 19 Lip, 2009 17:27

Dziękuję w Jego imieniu :D
Teraz zaśmiewamy się przy "Gdyby jutra nie było" to się bratu spodoba Cal....

trifle - Nie 19 Lip, 2009 19:50

Kasku, jaki masz piekny avatarek :serduszkate:
Anonymous - Nie 19 Lip, 2009 19:51

A dziękuję. Znowu :)

Popłakałyśmy się z Mamą na "Gdyby jutra nie było"
Gooopie Baby

Admete - Nie 19 Lip, 2009 19:53

Miałam właśnie napisać, że na Gdyby jutra nie było człowiek najpierw się śmieje, a potem płacze. Za pierwszym razem szlochałam jak głupia. Za drugim zresztą też... Scena "Nie kocham cię, wcale cię nie kocham" :cry2:
Anonymous - Nie 19 Lip, 2009 19:57

Oj za pierwszym razem wyłam też jak oszalała.... teraz już mniej, ale ciągle jednak... Ta scena dookoła łóżka mnie rozwala.
Calipso - Nie 19 Lip, 2009 21:31

lady_kasiek napisał/a:
Teraz zaśmiewamy się przy "Gdyby jutra nie było" to się bratu spodoba Cal....

Kaśku droga,proszę podaj oryginalny tytuł,bo nie wiem czy mam ten film :mysle:
Admete napisał/a:
Miałam właśnie napisać, że na Gdyby jutra nie było człowiek najpierw się śmieje, a potem płacze. Za pierwszym razem szlochałam jak głupia. Za drugim zresztą też... Scena "Nie kocham cię, wcale cię nie kocham"

Muszę mieć ten film :excited: