Seriale - Dramy, czyli urok Azji część 2 wątku
BeeMeR - Sob 31 Maj, 2014 09:55
W ogóle postać tego przyjaciela wnosi lżejsze tony - ale żeby aż musiał skakać, śpiewać i wygłupiać się w programie?
Ciekawe co pan Cha na to
Agn - Sob 31 Maj, 2014 11:21
| BeeMeR napisał/a: | ale żeby aż musiał skakać, śpiewać i wygłupiać się w programie?
Ciekawe co pan Cha na to |
Ależ była już o tym mowa wcześniej, że facet startuje w różnych mamtalentach, jakoś prezesowi do tej pory to nie przeszkadzało.
Admete - Sob 31 Maj, 2014 13:17
Ogólnie ten przyjaciel w firmie bierze sprawy mniej reprezentacyjne, rozwody i takie tam Obejrzałam pierwszy odcinek tego koreańskiego, historycznego X Files Myślę, że obejrzę całość, choć zastosowano tam trzęsąca się kamerę. Zupełnie nie wiem, po co. Takie ujęcia mnie drażnią.
BeeMeR - Sob 31 Maj, 2014 15:49
| Agn napisał/a: | Ależ była już o tym mowa wcześniej, że facet startuje w różnych mamtalentach, jakoś prezesowi do tej pory to nie przeszkadzało. | Musiałam przegapić
| Admete napisał/a: | | zastosowano tam trzęsąca się kamerę. Zupełnie nie wiem, po co. Takie ujęcia mnie drażnią. | Mnie też strasznie drażnią
Admete - Sob 31 Maj, 2014 15:58
| BeeMeR napisał/a: | | Musiałam przegapić |
To było wtedy, jak stażystka zbierała wiadomości na temat Sang Tae Jestem po drugim odcinku Joseon X Files i mam banana na twarzy. Nawet Palacz jest Choć pali fajkę rzecz oczywista Ta - co zrobić, żebym obejrzała serial? Dać tam UFO
Agn - Sob 31 Maj, 2014 17:38
| Admete napisał/a: | | Jestem po drugim odcinku Joseon X Files |
Poczekaj - Joseon X Files? Znaczy się - historyczne X Files?
BeeMeR - Sob 31 Maj, 2014 17:59
| Agn napisał/a: | | Joseon X Files? | Niewątpliwie, znane tez jako Secret Investigation Record/Book
Tez mam tą dramę w planach
Nie mam za to pojęcia, o co chodzi z Palaczem
Admete - Sob 31 Maj, 2014 20:28
Palacz to była jedna z ważniejszych postaci w Archiwum X, taka trochę szara eminencja. Zawsze z papierosem
http://www.swiatseriali.p...,15948,iAId,352
Trzykrotka - Sob 31 Maj, 2014 21:40
Aaaa... właśnie, przeciez ja joseońskie X Files muszę dokończyć Byłam już chyba w piątym odcinku Mignęło mi w pamięci, że na podobnym pomyśle - znaczy: doniesieniach o pokazywaniu się tajemniczych świateł nad Joseonem, zasadzał się Koszmit. Zaczął się tak, jak ta drama.
Mnie się tam ogromnie klimat podobał oraz para agentów
Koleżanki z teamu Dokko owoc ciężkiej pracy wysłałam Wam jakieś pół godziny temu: odcinki 12 i 13 przetłumaczone i zostanie już sama końcówka...
Jestem w trakcie 9 NL i ogromnie podoba mi się fakt, że Stażystka to kobieta z charakterem. Mimo pokłonów i biegania truchcikiem bierze się do sprawy chłopaczka - mordercy ojca. SJ nie chce, ale przecież ona nie po to harowała, żeby być do końca życia jego asystentka?
Mam za sobą kolejny - absolutnie śliczny - odcinek YAB
PSH coraz ładniejsza - aż się ją chce pomiziać po postrzępionych włosach. Zostaje też Króliczą Świnką
Wredna maUpa knuje zajadle, odbywa się wielka afera spinkowa, równa niemal aferze piórowej z TGL oraz bitwie o spinki z Trzech Muszkieterów, a nasza Dziewuszka musi dokonywać bolesnych wyborów:
Które kółko najbardziej ci się podoba, Go Mi Nam?

(Kółkowy Lider ma cudnie zmarszczoną brew )
Czego się napijesz, Go Mi Nam?
a/ herbaty
b/ wody
c/ soczku?
Jaki kolor lubisz najbardziej, Go Mi Nam?
a/ limonkowy
b/ czarny
c/ żółty?
Odpowiedź "biały" nikogo nie zadowoli
Odbywa się jeszcze kręcenie teledysku, oraz zbiorowe odśpiewanie Rudolfa, czerwononosego renifera, a Oziębła Mamusia odkrywa kolejną alergię emo - syna, o której nie miała bladego pojęcia...
Na koniec sprawa tajemnicza: przez sekund pięć, ale za to dobitnie pokazano Czerwonego Kapurka.
Pod kapturkiem kryje się ulubiony Nefrytowy cesarz, wojownik Un i w ogóle - ukochanie Gosi, Yoo Seung Hoo.
Ciekawam... Pokazali go ot tak, od czapy, czy wtrąci się do akcji na piątego?
Agn - Sob 31 Maj, 2014 22:24
AAAAAAAAAAAAA!!!
Pierwsze foty z Gangnam blues!
Tak się będzie prezentował Kim Rae Won:
Jak będzie wyglądał LMH wciąż nie wiadomo. Umrę niedługo z ciekawości!
Agn - Nie 01 Cze, 2014 08:33
Więc LMH właśnie ogłosił, że na planie filmu będzie zajęty do sierpnia (nic dziwnego, póki co szwenda się po różnych eventach, kręci reklamy, zamiast łaskawie polecieć na plan), potem będzie się bawił reklamami i promocją filmu.
A to może oznaczać, że nie będzie w tym roku dramy z nim.
Pozwólcie, że to skomentuję następująco...
NIECH MNIE KTOŚ PRZYTULI!!!
Admete - Nie 01 Cze, 2014 08:39
| Cytat: | | SJ nie chce, ale przecież ona nie po to harowała, żeby być do końca życia jego asystentka? |
I przekonuje się, że wygrana to nie wszystko. Teraz ma wątpliwości, czy nie wybroniła podwójnego mordercy.
Trzykrotka - Nie 01 Cze, 2014 09:26
| Agn napisał/a: |
A to może oznaczać, że nie będzie w tym roku dramy z nim.
|
To i tak lepsze niż wojsko...
Ten Blues jawi się wizualnie coraz ciekawiej Teraz już temperatura czekania na fryzurę LMH dojdzie do stanu wrzenia!
W NL rzeczywiście - gwiazdzistooka i zapewne chcąca przez prawo "pomagać ludziom" stażystka odebrała kolejną lekcję zawodu - i życia. Szkoda, że dojrzewanie musi tak się objawiać - to już tak na marginesie. Jak w powiedzeniu instruktora narciarskiego z Bukowiny: jak się nie przewrocis, to się nie naucys..
Czy możecie mi przybliżyć, o co chodziło w aferach rodziny narzeczonej? Nie połapałam się...
Tal Tal rzeczywiście nabrał urody i dorosłości z nowym wyglądem i jego scenka z JY była bardzo fajna - wzajemnie fajna.
Admete - Nie 01 Cze, 2014 09:50
| Trzykrotka napisał/a: | | Tal Tal rzeczywiście nabrał urody i dorosłości z nowym wyglądem i jego scenka z JY była bardzo fajna - wzajemnie fajna. |
Nie mam nic przeciwko, żeby ich ewentualnie sparowali - pod warunkiem, że sędzia uwolni się z sieci prezesa Cha. Dla mnie to oczywiste, że kiedyś prezes wykorzystał kiedyś gniew i konflikt z ojcem, by przerobić SJ na maszynę do robienia pieniędzy. I teraz mam plany względem młodego...A młody ambitny jest, to pewne. Niestety też nie wiem, o co dokładnie chodzi z firmą narzeczonej, ale oni wypuścili na rynek coś - może obligacje? I teraz grozi im, że z upadkiem firmy polecą oszczędności ludzi - na przykład ciotki stażystki. A PMY trzeba przyznać, że coraz lepiej wypada.
zooshe - Nie 01 Cze, 2014 09:59
| Admete napisał/a: | Jestem po drugim odcinku Joseon X Files i mam banana na twarzy. Nawet Palacz jest Choć pali fajkę rzecz oczywista Ta - co zrobić, żebym obejrzała serial? Dać tam UFO |
Ooo ciekawe. Napisz coś więcej o intrydze i może jakieś zdjęcia poglądowe.
| Trzykrotka napisał/a: |
Koleżanki z teamu Dokko owoc ciężkiej pracy wysłałam Wam jakieś pół godziny temu: odcinki 12 i 13 przetłumaczone i zostanie już sama końcówka... |
Kamsahamnida.
BeeMerr a podeślesz mi napisy do 9 odc. U mnie w momencie kiedy bohaterka się upija jest jakiś przeskok czasowy.
| Admete napisał/a: | ...a nasza Dziewuszka musi dokonywać bolesnych wyborów:
|
Też bym chciała mieć takie dylematy.
A powiedz czy nasz bohater rozpracował już czemu zakonnica trzyma się za nos??
| Agn napisał/a: | AAAAAAAAAAAAA!!!
Pierwsze foty z Gangnam blues!
Tak się będzie prezentował Kim Rae Won: |
No nareszcie, ale czemu tylko Rae Won, co mnie on obchodzi dawać mi tu LMH.
| Agn napisał/a: |
NIECH MNIE KTOŚ PRZYTULI!!! |
Łączę się z tobą w bólu. there there.
Obejrzałam 8 YAAS.
Nasz ulubiony policjant próbuje poukładać życie osobiste i zalicza wtopę za wtopą. Ledwo co mu się udało wybronić po randce, zostaje nakryty ze stażystką w domu.
Bidula jedna. I miej tu dobre serce.
Ale za to mina żabula kiedy zobaczył swoją partnerkę w domu u "wroga" bezcenna. Ciekawe jak długo jeszcze będzie zaprzeczał oczywistym faktom.
No i nareszcie jakiś przełom. Nasz Dokko odkrywa tożsamość młodego, ale nie ma dowodów więc nie zdziwię się jeśli żabul wszystkiemu zaprzeczy i pozostaniemy w punkcie wyjścia.
Co szwagier kosmity zdradził temu drugiemu o sobie że ten się tak zachowuje?
BeeMeR - Nie 01 Cze, 2014 13:35
| Agn napisał/a: | Więc LMH właśnie ogłosił, że na planie filmu będzie zajęty do sierpnia (nic dziwnego, póki co szwenda się po różnych eventach, kręci reklamy, zamiast łaskawie polecieć na plan), potem będzie się bawił reklamami i promocją filmu.
A to może oznaczać, że nie będzie w tym roku dramy z nim. | Miałam nadzieję (jak pewnie i nie tylko ja ), że będzie celował z dramą na koniec roku, jak z Heirs, tuż przed nagrodami, żeby znów zgarnąć pulę, ale cóż, widać milion reklam i eventów ważniejsze (i pewnie lepiej płatne ).
NL
Ja też bym nie miała nic przeciwko sparowaniu sparowaniu stażystki i Tal Tala. Prawnik to mi nijak romantycznie nie pasuje do nikogo póki co, a już na pewno nie do swej stażystki Dużo bardziej by mi pasował zdroworozsądkowo do kogoś, np. pani prokurator
Podoba mi się w postaci prawnika (nie umiem zapamiętać jego imienia) to, że wraz z pamięcią utracił tylko trochę wiary w to, co powinien pamiętać i co przyjmuje na wiarę, jak kłamstewka "wisisz mi kasę" (na razie, ufam, że zacznie odróżniać podpuszczanie od rzeczywistych faktów) ale nie stracił tupetu i pewności siebie - jak przy odrzuceniu śmierdzącej sprawy bro bono czy odcięciu się od machlojek firmy rodzinki narzeczonej. Ja tez zrozumiałam, że wypuścili jakieś akcje czy obligacje (dla mnie to jeden pies ) za jego podpowiedzią ale już sami coś spartolili (zła inwestycja?) i jedną z firm muszą zamknąć - oczywiście starca na tym ludzie. Cieszę się, że prawnik nie zamierza brać na siebie odpowiedzialności za interes teścia
YAAS
| zooshe napisał/a: | Nasz ulubiony policjant próbuje poukładać życie osobiste i zalicza wtopę za wtopą. Ledwo co mu się udało wybronić po randce, zostaje nakryty ze stażystką w domu. | Ja to jestem zła, że nie pokazali czym to się skończyło Zołza przyszła, zobaczyła pannę i co? Mnie właśnie najbardziej interesowało co zrobi ona i on (zołza ucieknie z fochem? Zostanie? Wyjdą razem?), a tu pstryk, koniec sceny. Za takie numery właśnie jestem zła na tą dramę
| zooshe napisał/a: | | Nasz Dokko odkrywa tożsamość młodego, ale nie ma dowodów więc nie zdziwię się jeśli żabul wszystkiemu zaprzeczy i pozostaniemy w punkcie wyjścia. | Mam nadzieję, że już nie. Skoro nie uwierzył dyrektor sierocińca, a wszystkie elementy układanki do siebie pasują - to już nie powinien uwierzyć. Ciekawa jestem co zrobi jak odkryje że jest w ukrytej kamerze.
YAB
Ja jestem po sesji w basenie, akcji maskująco-kryjącej się oraz akcji ratunkowo-ratunkowej. Bawię się cudnie I liczę na kolejne ratowanie się wzajem z opresji
Trzykrotko, za napisy dziękuję
Admete - Nie 01 Cze, 2014 13:49
| zooshe napisał/a: | | Ooo ciekawe. Napisz coś więcej o intrydze i może jakieś zdjęcia poglądowe |
To już chyba nie dziś, bo jadę d pracy i wrócę wieczorem. Festyn...bleee...Koleżanka - archiwistka może? | BeeMeR napisał/a: | | Cieszę się, że prawnik nie zamierza brać na siebie odpowiedzialności za interes teścia |
Obawiam się, że teść znalazł sposób na zaangażowanie prawnika...
BeeMeR - Nie 01 Cze, 2014 13:57
| Admete napisał/a: | | Obawiam się, że teść znalazł sposób na zaangażowanie prawnika... | No to ufam, że tylko do czasu (powrotu pamięci lub wymyślenia sposobu wywinięcia się)
GD odc.2
Podobała mi się wizualizacja Mad Monka w roli Gap Donga oraz propozycja gry w zombie Oj, nie zagrałabym, ani jako ofiara ani jako zombie Po co durna zapraszała go do domu?
zooshe - Nie 01 Cze, 2014 15:09
| BeeMeR napisał/a: |
GD odc.2
Podobała mi się wizualizacja Mad Monka w roli Gap Donga oraz propozycja gry w zombie Oj, nie zagrałabym, ani jako ofiara ani jako zombie Po co durna zapraszała go do domu? |
Ponieważ wygląda i zachowuje się niewinnie dopóki nie włączy mu się tryb psychola.
Trzykrotka - Nie 01 Cze, 2014 16:48
| zooshe napisał/a: | | BeeMeR napisał/a: |
GD odc.2
Podobała mi się wizualizacja Mad Monka w roli Gap Donga oraz propozycja gry w zombie Oj, nie zagrałabym, ani jako ofiara ani jako zombie Po co durna zapraszała go do domu? |
Ponieważ wygląda i zachowuje się niewinnie dopóki nie włączy mu się tryb psychola. |
I na dodatek podoba się dziewczynom - niejedna już na takim czymś poległa.
Nie pamiętałam już, że TGL 12-14 są takie dramatyczne, a sztucznie wywołana afera wokół Ae Jeong osiągnie rozmiary tajfunu. Lałam łzy, kiedy Dokko - cały jak czarny irys - smukły i gorący (skubany, jak on wyglądał ) - powiedział Sprzedaj im mnie. I Doktorka kocham - cudowny facet, dajcie mu niebiosa równie cudowną lekarkę
zooshe - Nie 01 Cze, 2014 17:35
Napatoczyłam się w sieci na spoilerujace zdjęcia z Gap Donga i aż boje się odpalić nowy odcinek.
Nie pamiętałam już, że TGL 12-14 są takie dramatyczne, a sztucznie wywołana afera wokół Ae Jeong osiągnie rozmiary tajfunu. |
Mówisz o tej dziennikarskiej nagonce? Trochę dramatu jest ale wszystko we właściwych proporcjach.
| Trzykrotka napisał/a: | Lałam łzy, kiedy Dokko - cały jak czarny irys - smukły i gorący (skubany, jak on wyglądał ) - powiedział Sprzedaj im mnie. |
Prezencje to on ma skubany.
Może nie podoba mi się tak bardzo jak Jo Seung Woo, ale w top 5 mieści się na pewno.
A właśnie 4go trafia do kin jego nowy film "Man On High Heels", będzie grał policjanta który potajemnie marzy o byciu kobietą. W filmie będzie go można zobaczyć w sukience i na obcasach
Jednak niech was nie zmyli opis. Z trailera wynika, że to mocne męskie kino, pełne akcji i mordobicia.
https://www.youtube.com/watch?v=HoEA3G8staY
Trzykrotko aż się boje ciebie zapytać, żeby nie ostudzić twojego zapału do przetłumaczenia ostatnich odcinków, które notabene jest świetne i chwała ci za chęci. Czy nie wiedziałaś że na BACE jest już tłumaczenie TGL, czy też było tak kiepskie że wolałaś własne??
BeeMeR - Nie 01 Cze, 2014 18:01
| Trzykrotka napisał/a: | | zooshe napisał/a: | | Ponieważ wygląda i zachowuje się niewinnie dopóki nie włączy mu się tryb psychola. |
I na dodatek podoba się dziewczynom - niejedna już na takim czymś poległa. | No racja. Wprawdzie jego "przystojność", o której tu nieraz słyszę do mnie nie przemawia, ale do trybu "psychola" jego fizjonomia & charakteryzacja są idealne Pięknie się rusza - tu tak szedł tanecznym krokiem, cudnie
Wzięłabym się za nr trzy, ale katar i ogólnie kijowate samopoczucie (już przynajmniej wiem, że się źle czułam bo mnie powoli rozbierało) wolało YAB 4. i aferą autografową Tak sobie myślę, że po tym filmie (jak i po innych gdzie bohaterowie boysbandu wiodą sielskie życie trochę jak z teledysku) wzrosła ilość chętnych na wokalistki
| Cytat: | Nie pamiętałam już, że TGL 12-14 są takie dramatyczne, a sztucznie wywołana afera wokół Ae Jeong osiągnie rozmiary tajfunu. Lałam łzy, kiedy Dokko - cały jak czarny irys - smukły i gorący (skubany, jak on wyglądał ) - powiedział Sprzedaj im mnie. I Doktorka kocham - cudowny facet, dajcie mu niebiosa równie cudowną lekarkę | Ja też uwielbiam Dokko Ten początkowy to mnie bawi, ale to egoistyczny palant, lekko szalony, niemal kreskówkowy, natomiast potem stopniowo się uczy (a ja uwielbiam ten motyw w dramach ) zwracać uwagę na swoją panią - początkowo dalej w przerysowany sposób, jak wielce ostrożne najeżdżanie na hopki w drodze do kina czy to już na poważnie - jak już ostatecznie dojdzie do niego, że to nie kwestia piosenki, hipnozy ani żaden inny błyskotliwy powód zainteresowania tylko sama GAJ jest dla niego najważniejsza - aż jest skłonny ofiarować jej wszystko - i to niezależnie czy ona go chce czy nie. To tak trochę ze skrajności egoizmu w skrajność bezgranicznego oddania - ale ja to kupuję
Niezależnie od tego, że w życiu wolałabym statecznego doktorka
A ja najbardziej lałam łzy po słowach "zostaw doktorka, będzie jeszcze potrzebny" bo jako żywo miałam skojarzenia z KHNH i tak po części za Amanem płakałam/ a po części na zapas
A CSW jest niesamowicie zgrabny Wprawdzie początkowo miałam wrażenie, że ma nogi lekko na beczce prostowane, ale to chyba tylko wrażenie z głupiego ujęcia na plakacie W każdym razie do Jensena mu daleko, a i jemu nic nie ubywa z tego tytułu
Ja się zamierzam na dwa jego filmy:
Z morza filmów typu łubudu oraz zabili go i uciekł gdzie na zmianę gra obrońcę prawa lub terrorystę wyłuskałam sobie ten, który mnie najbardziej zainteresował tematem ucieczki z Korei Północnej: South Of The Border (2006)
Już mam przygotowany Teraz tylko znaleźć czas i nastrój
oraz jak będzie dostępny zasadzam się na ten: High Heels
http://www.dramabeans.com...e-in-high-heel/
| zooshe napisał/a: | | Trzykrotko aż się boje ciebie zapytać, żeby nie ostudzić twojego zapału do przetłumaczenia ostatnich odcinków, które notabene jest świetne i chwała ci za chęci. Czy nie wiedziałaś że na BACE jest już tłumaczenie TGL, czy też było tak kiepskie że wolałaś własne?? | Wolała własne - jeśli to jest to tłumaczenie, z którym ja się zetknęłam, to ono jest po prostu kiepskie.
Trzykrotka - Nie 01 Cze, 2014 18:21
| BeeMeR napisał/a: | Wolała własne - jeśli to jest to tłumaczenie, z którym ja się zetknęłam, to ono jest po prostu kiepskie. |
Egdziaktly Dość się namordowałam z kiepskimi napisami do dram - nawet SKK Scandal wołał o pomstę do nieba, a City Hall to już w ogóle... że nie wspomnę o koszmarku jakim był sos do Faith. TGL oglądałam w oryginale, wzięłam próbkę polskiego i postanowiłam, że tak dobrej dramy zarżnąć nie dam. Nie wiem, czy moje są takie wspaniałe, ale chociaż napisane po polsku, a nie w tym jakimś dziwnym języku. Jedyne, z czego jestem szczerze dumna, to moje wersja wiersza o azaliach, nad którą się nasiedziałam...
CSW grał w joseońskim seguku - filmie, nie dramie. Gosia mnie skutecznie zniechęciła mówiąc, że jest potwornie krwawy, ale i tak mam zamiar go kiedyś obejrzeć. A ten nowy brzmi ekscytująco - sukienki, powiadasz?
BeeMeR - Nie 01 Cze, 2014 18:48
| Cytat: | | CSW grał w joseońskim seguku - filmie, nie dramie. Gosia mnie skutecznie zniechęciła mówiąc, że jest potwornie krwawy | Tja, ja właśnie pooglądąłam zwiastuny różnych jego filmów z ostatnich lat (daleko się nie cofałam znowu ) i jak nie przestępca to łapacz przestępców albo po części ofiara. Ten saeguk zaliczyłam do kategorii łubudu - mogę to wszystko obejrzeć, ale teraz nie mam po prostu ochoty. Moje życie ostatnio jest wystarczająco łubudu .
| Trzykrotka napisał/a: | | TGL oglądałam w oryginale, wzięłam próbkę polskiego i postanowiłam, że tak dobrej dramy zarżnąć nie dam. Nie wiem, czy moje są takie wspaniałe, ale chociaż napisane po polsku | Owszem, Twoje są po polsku
Tamte są polskawe - od błędów się tam roi. Najlepiej tłumaczce wyszły jednowyrazowe równoważników zdań
zooshe - Nie 01 Cze, 2014 19:06
| BeeMeR napisał/a: | No racja. Wprawdzie jego "przystojność", o której tu nieraz słyszę do mnie nie przemawia, ale do trybu "psychola" jego fizjonomia & charakteryzacja są idealne Pięknie się rusza - tu tak szedł tanecznym krokiem, cudnie |
Jak dla mnie jest ładny ale ma zbyt delikatne rysy twarzy aby go nazwać przystojnym.
Myślę sobie, że aktor miał niesamowite szczęście że dostał tak fajną rolę. Postać Tae Oh na pewno otworzy mu drzwi do kariery. Choć tak prawdę mówiąc duża zasługa w kreowaniu tej postaci leży także po stronie operatora kamery, dźwiękowca tworzącego nastrój i scenarzysty.
| BeeMeR napisał/a: |
Ja się zamierzam na dwa jego filmy:
Z morza filmów typu łubudu oraz zabili go i uciekł gdzie na zmianę gra obrońcę prawa lub terrorystę wyłuskałam sobie ten, który mnie najbardziej zainteresował tematem ucieczki z Korei Północnej: South Of The Border (2006)
Już mam przygotowany Teraz tylko znaleźć czas i nastrój |
Napisz wrażenia z seansu.
TGL oglądałam w oryginale, wzięłam próbkę polskiego i postanowiłam, że tak dobrej dramy zarżnąć nie dam. Nie wiem, czy moje są takie wspaniałe, ale chociaż napisane po polsku, a nie w tym jakimś dziwnym języku. Jedyne, z czego jestem szczerze dumna, to moje wersja wiersza o azaliach, nad którą się nasiedziałam... |
Więc czekam z niecierpliwością na postępy w pracy i nie tykam tamtego.
| Trzykrotka napisał/a: | | CSW grał w joseońskim seguku - filmie, nie dramie. Gosia mnie skutecznie zniechęciła mówiąc, że jest potwornie krwawy, ale i tak mam zamiar go kiedyś obejrzeć. |
To akurat można powiedzieć o większości koreańskich filmów. Czy chodzi o "Blades of Blood". Trailer wygląda ciekawie. Niestety doba nie jest z gumy.
|
|
|