To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Z Południa na Północ
Jane Austen, Elizabeth Gaskell, siostry Brontë - forum poświęcone ich twórczości, ekranizacji ich prozy i nie tylko.

Seriale - The Good Wife

Caitriona - Śro 26 Mar, 2014 18:10

Oki, dzięki.
Akaterine - Sob 10 Maj, 2014 15:43

Wygląda na to, że Matthew Goode zagości w serialu na dłużej i stwierdzam, że bardzo tam pasuje :) .
Eeva - Pon 12 Maj, 2014 08:34

Piękny jest. No może nie Piękny-piękny, ale ma coś takiego w sobie, ze nie mogę przestać się na niego patrzeć :-)
Myślę, ze po smierci Willa twórcy serialu potrzebowali kogoś na kogo patrzy się z zainteresowaniem;-)

Caitriona - Pon 12 Maj, 2014 17:19

Kurcze, gdybym wiedziala ze Goode bedzie w obsadzie, moze bym nie rezygnowala z tego serialu. Ale coz, teraz juz wracac nie bede ;)
BeeMeR - Pon 12 Maj, 2014 17:24

Caitriona napisał/a:
Kurcze, gdybym wiedziala ze Goode bedzie w obsadzie, moze bym nie rezygnowala z tego serialu. Ale coz, teraz juz wracac nie bede ;)
z ust mi to wyjęłaś :kwiatek:
Caitriona - Pon 12 Maj, 2014 17:29

Piateczka! :D
BeeMeR - Pon 12 Maj, 2014 18:25

Ja Goode'a bardzo lubię i wolałabym, żeby grał w nowym serialu - wtedy bym się tymże serialem pewnie i zainteresowała - ale do GW już nie zamierzam wracać.
Akaterine - Pon 19 Maj, 2014 20:47

Stwierdzam, że mi Willa nie brakuje, a nawet bez niego serial nabrał pewnej dynamiki. No i końcówka sezonu (bo już był ostatni odcinek, buuu) nie mogłaby być taka, gdyby był Will ;) .
Ale załamałabym się, gdyby zabrakło Eli Golda ;) .