Seriale - SUPERNATURAL: Heaven, Hell and in-between
BeeMeR - Wto 10 Lut, 2009 08:37
Oj tak, ręce Jared ma ładne (i nie tylko ręce) Jensen też
a tu SPOILERÓW S1E01 - S4E02 ciąg dalszy
Święty księgowy - hm, trochę mało go na razie było, więc tylko powiem, że wejście ma bardzo zacne a motyw wypalonych oczu zrobił chyba największe wrażenie, bo niespodziewany
No i rozłożenie skrzydeł piękne
Acha, podoba mi się kształt i kolor jego oczu (choć kolor to nie wiem, czy naturalny - może ktoś sypnie jakąś fotką nie-serialową ) - póki co jestem na tak
Ciekawa jestem, czemu zmienili dziewczynę grającą Ruby
Podobała mi się tamta - miała sporo werwy w oczach i działaniu - ta nowa jest póki co nijaka - śliczna, ale nijaka
Czy pisałam już, że lubię Bobbiego? Lubię
Nie patrzę mu na ręce czy plecy jak chłopakom ale lubię
Agn - Wto 10 Lut, 2009 12:50
| Deanariell napisał/a: | | Agn napisał/a: | | A nie jego t-shirtem?! Coś za jedna i co zrobiłaś z Riellą??? |
Eeeeeee... t-shirtem to swoją drogą Wyobraziłam sobie jednak, że jako kaptur mogłabym mu bezkarnie "siedzieć na głowie" Byłabym bliżej tego, co jest esencją Jensena (------> jak to zabrzmiało "esencja Jensena") - czyli oczy, usta i piegi |
Zabrzmiało to tak, jak zabrzmieć powinno - po Riellowemu (nowy wymiar perwersji?).
spin_girl - Wto 10 Lut, 2009 12:59
Kurczę, nie podoba mi się ten system oglądania SPN raz w tygodniu i jeszcze w dodatku z miesięcznymi przerwami co trzy odcinki! Zaczynam tracić wątek, nie mogę się wczuć. Po zakończeniu czwartego sezonu będę sobie musiała zrobić maraton.
Agn - Wto 10 Lut, 2009 13:05
Spin, hiatusy w SPN to zuo w najczystszej postaci. Ale nic na to nie poradzimy.
Pożyczyłam kumpeli pierwszy sezon. To tyle jeśli chodzi o moje systematyczne powtórki. *blat* Ale może w końcu uda mi się zrobić komuś prawdziwe, spn-owe pranie mózgu zakończone całkowitym sukcesem.
Calipso - Wto 10 Lut, 2009 19:14
| BeeMeR napisał/a: | Ciekawa jestem, czemu zmienili dziewczynę grającą Ruby
Podobała mi się tamta - miała sporo werwy w oczach i działaniu - ta nowa jest póki co nijaka - śliczna, ale nijaka |
Dla mnie też nie podoba się ta Ruby.Tamta aktorka miała iskrę,cięty język i to do niej pasowało,ta jest taka...blada Chociaż ja widziałam narazie tylko dwa pierwsze odcinki czwartej serii.
Jednak zastanawia mnie jedno.Poprzednia Ruby sprytnie i szybko podrzynała gradła innych demonów.Ta nowa nawet do pachy by im nie dostała.
Poczepiałam się i już mnie nie ma.
Agn - Wto 10 Lut, 2009 19:20
Ruby to demon, korzysta z cudzego ciała. Nie kieruje się przy wyborze wzrostem. I mnie się absolutnie tamta wypacykowana blondyna nie podobała. Wolę tą. Nie dlatego, że jest ładniejsza (chociaż też). Po prostu... bardziej mi pasują te sarnie oczy do demonicy, która wciąż pamięta, jak to jest być człowiekiem. Przy poprzedniej aktorce w ogóle w tę bajkę nie wierzyłam.
A aktorkę zmienili, bo się blondynka fanom nie spodobała (chyba).
Admete - Wto 10 Lut, 2009 19:30
Tu macie spoiler do końcówki sezonu - podobno zakończenie ma byc mocne i nietety takie, jakiego się obawiamy. Ja nie chcę
http://spoilertv.blogspot.com/search/label/Bones
Włączcie filmik.
Harry_the_Cat - Wto 10 Lut, 2009 19:44
No to dra rozluźnienia - Jared u Bonnie Hunt: http://www.youtube.com/watch?v=ch-9c4SV3QU
Nie mówi po polsku....
Admete - Wto 10 Lut, 2009 19:47
Kurcze, ale on jest bardziej Polakiem niz myslałam W połowie i przyznaje się do tego Nie spodziewałam się, że mówi po polsku - niby dlaczego. Gdyby to matka była Polką - mówiłby. Tak jest zresztą w przypadku pani prowadzącej. Matka mówi do dziecka, uczy go języka.
Harry_the_Cat - Wto 10 Lut, 2009 19:52
No ale prowadząca zna polski bo matka gadała z rodziną przez telefon
Admete - Wto 10 Lut, 2009 19:53
To miałam na myśli Ojciec by tyle nie gadał
Harry_the_Cat - Wto 10 Lut, 2009 20:02
okie dokie.
Predzia się opuszcza - tyle klipów i zdjęć Jareda się wala po sieci a ona nic...
http://users.livejournal....ss_/135087.html
btw - Jared był na premierze F13 z nową Ruby....
Admete - Wto 10 Lut, 2009 20:10
No proszę - spodobała mu się Podobno Trzeci Winchester ma być tylko w jednym odcinku.
praedzio - Wto 10 Lut, 2009 20:12
Predzia nie nadąża ze wszystkim. Poza tym kto by to poza nią oglądał? A że Jared chodzi z Genevieve, to już daaawno było wiadomo.
Agn - Wto 10 Lut, 2009 20:13
| praedzio napisał/a: | Poza tym kto by to poza nią oglądał? |
A moi to co? Pies??? HMPF!
Jezusicku, jakie fotki ładniusie...
Deanariell - Wto 10 Lut, 2009 20:20
| Admete napisał/a: | | Nie spodziewałam się, że mówi po polsku - niby dlaczego. Gdyby to matka była Polką - mówiłby. |
Mówię Wam, może spróbujemy wysłać przez Harry (i przez Jensena ) symboliczne zaproszenie dla Jareda do Polski? Niech powróci na "ojczyzny" łono... Udzielimy mu fachowo darmowych korepetycji z polskiego, no problem
| Agn napisał/a: | | Zabrzmiało to tak, jak zabrzmieć powinno - po Riellowemu (nowy wymiar perwersji?) |
Hmmmmm... jakiej perwersji? Chodziło mi [tym razem] o ciekawą grę samogłosek i spółgłosek w tym określeniu A Ty o czym sobie pomyślałaś?
Calipso - Wto 10 Lut, 2009 20:23
| Agn napisał/a: | | Jezusicku, jakie fotki ładniusie... |
I zasiliły grono innych w pliczku
Także kochana Praedziu nie tylko Ty patrzysz na Jareda
Deanariell - Wto 10 Lut, 2009 20:25
| praedzio napisał/a: | | Jared chodzi z Genevieve | Kolejna brunetka?
| praedzio napisał/a: | to już daaawno było wiadomo. |
Ja nie wiedziałam, ale w sumie było prawdopodobne, że tak się stanie... Demoniczny Sammy ma ciągotki i w życiu pozafilmowym do przeróżnych demonic, jak widać...
Agn - Wto 10 Lut, 2009 21:00
Ja się tej dziewczynie wcale nie dziwię. Wcale a wcale.
Jemu zresztą też się nie dziwię - ładna jest ta dziewczyna.
| Deanariell napisał/a: | | Agn napisał/a: | | Zabrzmiało to tak, jak zabrzmieć powinno - po Riellowemu (nowy wymiar perwersji?) |
Hmmmmm... jakiej perwersji? Chodziło mi [tym razem] o ciekawą grę samogłosek i spółgłosek w tym określeniu A Ty o czym sobie pomyślałaś? |
Riella, nie wkładaj aureolki, bo ci nie pasuje.
Agn - Śro 11 Lut, 2009 00:24
Obejrzałam właśnie 04x13 i mam pozamiatane. Tak mi się niemożliwie płakać chce, że się chyba nie pozbieram. Nad Barrym, nad Samem, Deanem, nawet tym całym Dirkiem. I jeszcze mi mądrego nauczyciela wrzucili na dokładkę. Jestem zachwycona dzieciakami. Świetnie się wpasowali. Trochę mi się szczęka młodego Deana nie zgadzała, ale w niektórych ujęciach nie było tego widać.
Idę spać. Cholernie mi smutno.
BeeMeR - Śro 11 Lut, 2009 09:14
| Agn napisał/a: | A aktorkę zmienili, bo się blondynka fanom nie spodobała (chyba). | No właśnie miałam wrażenie, że raczej "twórcom"
Ale ok, przyjmuję, że mogła się komuś nie podobać
Mnie się nie podoba ta Tzn jej gra, bo panna ładna, choć bez wyrazu
Na własne potrzeby przyjęłam, że tamto ciało zostało przez Lilith pokiereszowane w walce i musiała znaleźć nowe
| praedzio napisał/a: | Poza tym kto by to poza nią oglądał? | My
| Calipso napisał/a: | Także kochana Praedziu nie tylko Ty patrzysz na Jareda | Praedzia chyba chce tak sprytnie wyciągnąć od nas wyznania
Choć przyznaję, że w czwartym sezonie to mu podejrzanie szyja rozrosła i szczena A w drugim i trzecim to był taki śliczny
Obejrzałyśmy zaś wczoraj m/in. In the Beggining (Calipso oglądaj w te pędy - jeśli masz co )
Podobał mi się bardzo ten odcinek - ciekawy i bardzo sprytnie wkomponowany w późniejsze dzieje rodziny W. i demonów
spin_girl - Śro 11 Lut, 2009 13:15
"Do you speak Polish?"
"Nein"
praedzio - Śro 11 Lut, 2009 13:48
No co? Prawie trafił...
Agn - Śro 11 Lut, 2009 13:50
Tylko tak bardziej przy granicy był i nie po tej stronie co trzeba.
spin_girl - Śro 11 Lut, 2009 13:56
| Agn napisał/a: | Tylko tak bardziej przy granicy był i nie po tej stronie co trzeba. |
hahhaha
|
|
|