Komunikaty - Spotkanie w W-wie????
BeeMeR - Pią 27 Lis, 2009 14:36
Best of Paul?
Jadę dziś wieczorem
Gosia - Pią 27 Lis, 2009 16:02
Best of Paul, of course.
I coś jeszcze (nie ode mnie, ale z przyjemnością przekażę )
Anonymous - Pią 27 Lis, 2009 16:23
Gosiu mnie wprawdzie nie będzie, ale mogłabyś mi coco jambo "Miłość przychodzi powoli"
Gosia - Pią 27 Lis, 2009 18:11
Nie wiem co to znaczy coco jumbo
Admete - Pią 27 Lis, 2009 19:52
Gosiu Serio?
Gosia - Pią 27 Lis, 2009 20:25
Serio
Fibula - Pią 27 Lis, 2009 21:15
Jako że przed spotkaniem zamierzam zajrzeć na targi i nie ma sensu, bym wracała pod Rotundę, podjadę bezpośrednio na Muranów.
Aragonte - Pią 27 Lis, 2009 22:45
Jeśli ktoś chce, żebym mu coś przytargała, to proszę o szybki sygnał, żebym zdążyła zarejestrować ten fakt
Fibulo, będę miała Forsythe'ów i Branle
zuza - Sob 28 Lis, 2009 20:12
Na spotkaniu bylam , miodu i wina nie pilam, bo bylam autem, ale za to pilam herbatke zielona pachnaca jak papier ryzowe ewentualnie prtzypalony ryz
Dziekuje wszystkim Damom za mile spotlkanie, ciesze sie, ze mialam okazje Was poznac i porozmawiac. Jak zwykle w takich wypadkach odczuwam pewien niedosyt
Admete - Sob 28 Lis, 2009 20:45
Wszyscy gadali jednocześnie U mnie w domu tez było spotkanie katarzynkowo-andrzejkowe. Bratowe i przyjaciółki, razem 9 bab
Aragonte - Sob 28 Lis, 2009 21:45
Admete, raczej chodziło o kłopoty z transmisją, bo siedziałyśmy przy sporym prostokątnym stole i rozmowy z konieczności toczyły się w podgrupach. Ja miałam okazję uczestniczyć np. w dyskursie pt. "Dlaczego spoilery to Zuo" (tego poglądu broniła Caitriona, jej oponentkami były Harry i Zuza). Inne dyskusje były takoż ciekawe, momentami równie merytoryczne jak ostatnio wymiana poglądów w wątku wampirycznym (i nie jest to wcale ironia )
Zu, cieszę się, że byłaś
Wszystkim dziękuję za spotkanie i domagam się częstszych
trifle - Sob 28 Lis, 2009 21:59
Będą jakieś zdjęcia?
Aragonte - Sob 28 Lis, 2009 22:01
Na forum to chyba nie, ale trochę natrzaskałyśmy (niestety, zbyt późno, żeby znaleźli się na nich wszyscy). Trzeba negocjować z fotografkami
trifle - Sob 28 Lis, 2009 22:05
Tak tak, wiem, że nie na forum. Bene, będę negocjować
Harry_the_Cat - Sob 28 Lis, 2009 22:16
Ja tez wszystkim bardzo dziekuje za obecnosc
praedzio - Sob 28 Lis, 2009 22:22
Ja też!
Dziękuję wszystkim razem i każdej z osobna za spędzenie miłego wieczoru w tak zacnym towarzystwie. Zaiste, musimy częściej się zlatywać. Kaśku i Trifle - żałujcie!!!
Anaru i BeeMer - jak zwykle rozbawiłyście mnie do łez. A, i dziękuję Tamarze za cierpliwe znoszenie mojego słowotoku w tramwaju.
A Malmik to mam nadzieję, będzie częściej tu zaglądał?
Fibula - Sob 28 Lis, 2009 22:58
Ja również dziękuję wszystkim za miłe spotkanie. Czy istnieją knajpki z okrągłymi stołami? .
Anaru za poświęcenie czasu na sprawy techniczne .
zuza - Sob 28 Lis, 2009 23:30
No no
Caitriona - Sob 28 Lis, 2009 23:42
| Harry_the_Cat napisał/a: | | w nawiazniu do rozmowy o kartach miejskich... moja mam nadzieje bedzie wygladac tak: |
ha! Jednak Bradley Ładna, bardzo ładna.
Dziewczyny, ja równiez dziekuję za przyjemny wieczór Zu, miło Cię było poznać
Harry_the_Cat - Sob 28 Lis, 2009 23:45
| Caitriona napisał/a: | | Harry_the_Cat napisał/a: | | w nawiazniu do rozmowy o kartach miejskich... moja mam nadzieje bedzie wygladac tak: |
ha! Jednak Bradley Ładna, bardzo ładna.
Dziewczyny, ja równiez dziekuję za przyjemny wieczór Zu, miło Cię było poznać |
Nie moglam sie zdecydowac bardzo dluuuugo... Przegladalam wiele zdjec, ale sporo mialam problemow z ulozeniem.... Szkoda tylko, ze tam moje zdjecie tez musialam umiescic...
praedzio - Sob 28 Lis, 2009 23:52
| Harry_the_Cat napisał/a: | | Szkoda tylko, ze tam moje zdjecie tez musialam umiescic... |
Znam ten ból...
Grafika bardzo ładna, Harry. Ciekawe tylko, czy w druku też tak wyjdzie.
Caroline - Nie 29 Lis, 2009 11:51
Ja też dziękuję za spotkanie (odruchowo wpisało mi się psotkanie, ale psotnie nie było, choć wesoło ).
Mam nadzieję na powtórkę wkrótce.
Teraz przyszło mi do głowy, że knajpy stanowią jednak pewne ograniczenie, może na sezon letni wymyślimy jakiś zlot piknikowy?
Harry, fajowa karta, ale gdzie reszta ulubieńców?
Harry_the_Cat - Nie 29 Lis, 2009 12:44
| Cytat: | Harry, fajowa karta, ale gdzie reszta ulubieńców?
|
Nie zmiescila sie... Powinnam zrobic w sumie taki melanz... nic to, najwyzej udam pozniej, ze zgubilam karte
Tamara - Nie 29 Lis, 2009 19:46
I ja dziękuję i kcem jeszcze przy węższym stole , żeby drugą stronę było słychać
malmik - Nie 29 Lis, 2009 20:14
Ja również dziękuję - żałuję, ze mogłam być tylko tak krótko.
|
|
|