Richard Armitage - Informacje i nowosci
Gosia - Śro 30 Lip, 2008 18:00
Mag, mysle ze masz racje. C19 i Armitage Army są tymi stronami, ktore wspieraly go od poczatku, to im zawdziecza najwiecej, takze zwyciestwa w plebiscytach. Jest lubiany dzieki temu jaki byl do tej pory - dzieki temu, ze ma poczucie humoru i pewien dystans, dlatego jestem troche rozczarowana tą decyzją.
Nie wiem czy wyjdzie mu to na zdrowie..
Sofijufka - Śro 30 Lip, 2008 21:03
ja to odczytałam raczej jako reakcję na rywalizację pomiedzy "forami" i niesnaski...
anika - Śro 30 Lip, 2008 21:57
Myślę, że masz rację Mag. to dobrze przemyślana strategia. Mam tylko nadzieję, że Ryś dalej pozostanie sobą. Życzę Mu jak najlepiej.
Gosia - Pią 01 Sie, 2008 20:12
Dla mnie niejasne, nie bardzo to wszystko rozumiem, czy mozesz to powiedziec po polsku, plisss?
Gosia - Pią 01 Sie, 2008 22:01
Mysle ze zdal sobie sprawe, co moze stracic i odwolal sie do tego, co mu zjednuje fanow - poczucia humoru.
Nie wiem czemu musial wydac takie oswiadcczenie jak poprzednio, nie mogl tego zalatwic inaczej? a jaka jest reakcja na forum c19?
Dziekuje bo ja nie lapalam niuansow.
Gosia - Pią 01 Sie, 2008 22:21
Tak, przeciez nic takiego w tych messagach dotad nie bylo, glownie jakies żarty.
Cos musi byc z tymi jego najnowszymi produkcjami (RH3, Spooks).
Z drugiej strony na pewno wplyw mieli jego decyzje ci fani, ktorzy przesadzali z wzajemnymi animozjami.
Ale po co musial az tak reagowac? Mysle ze mogl to zrobic inaczej, a tak wyszlo nieciekawie. A moze bedzie dalej pisal te messagesy, ale bedzie je podpisywal "spokeperson of Mr. Armitage ".
Kto wie jak bedzie? Zawiodlby mnie jednak bardzo, gdyby przestal tak bezposrednio rozmawiac z fanami. wydawal sie dotad taki normalny i fajny.
Nie, jednak ta poprzednia wiadomosc nie pozostawia zludzen, niestety...
aneby - Pią 01 Sie, 2008 22:53
Pamiętam, jak miałam 14 lub 15 lat i w tv leciał Robin Hood oczywiście w innej obsadzie. Tam Guy był blondynem (całkiem fajnym), a RA chyba jeszcze nie śniło się o aktorstwie
Gosia - Czw 07 Sie, 2008 20:24
Ojej, ile angielszczyzny!
A ja od wczoraj ledwie żyje, bo musze poprawic kilkanascie referatow z konferencji.
Mag, mozesz mnie poratowac i strescic te mesadżesy od Rysia, bo siedze obecnie nad slownikami ale poprawnej polszczyzny, ortograficznym i wyrazow bliskoznawczych i chyba nie odrozniam juz bledu od poprawnej formy
Zlituj sie nad czlowiekiem w potrzebie
Admete - Czw 07 Sie, 2008 21:30
Co oni się tak czepiają? Pisał, to pisał, zmienił zdanie - jego sprawa. Też znaleźli powód do rozpaczy
Gosia - Czw 07 Sie, 2008 21:42
Dzieki Ci o Pani, za poratowanie tego "potrzebowskiego" czlowieka.
(Jak ja lubie sobie poszalec stylistycznie, ortograficznie i gramatycznie, kiedy mogę )
Moja wdziecznosc i Twoja dobroc sa niezmierne
Trzeba przyznac, ze RA ma jednak spore poczucie humoru i za to go lubimy
Listy sa bardzo zabawne i jednak swiadcza o sporym dystansie do siebie.
Gosia - Pią 08 Sie, 2008 11:56
| Mag13 napisał/a: | | a czasem też z bliźnich słuchających soundtracków w baaardzo poważnej instytucji bliższej tradycji orkiestr dętych raczej! |
Wypraszam sobie orkiestry dęte, jeśli już to zespoły reprezentacyjne
Od wczoraj siedze nad pewnym referatem i nawet przypisy musze sprawdzac (bo są skopane)
Gosia - Pią 08 Sie, 2008 14:54
Tez sie nad tym zastanawialam. Moze i wykorzystuja jakies autentyczne mury, choc kiedys Rys pisal o tym, ze w czasie jakiejs wichury omal nie zdmuchnelo im zamku
ale moze chodzilo tylko o jakas styropianową fasade
| Cytat: | | Regułą było, że im wyżej w hierarchii naukowej postawiony autor, tym bardziej niedbała forma i warsztat! |
Tez tego doswiadczam, niestety...
Co do stopnia, to prosze mi mowic:
starszy k.... (cokolwiek to znaczy )
Gosia - Pią 08 Sie, 2008 22:36
Bez obaw, to nie jest stopien wojskowy
Info z Budapesztu praktycznie jest żadne Chyba fani nie maja tam zadnych wtyk albo teren jest dobrze strzezony..
Tamara - Sob 09 Sie, 2008 14:54
| Mag13 napisał/a: | | M Uczono tam wprawdzie, jak się ochronić od wybuchu jądrowego (przydatna jest duża gazeta! |
Mag , to powinna była być "Trybuna Ludu" bo była największa i miała porządny papier A przysposobienie obronne w szkole średniej było , uczennico Mag ?!
anika - Wto 12 Sie, 2008 13:06
Och, zazdwroszczę Ci Mag, ja w pracy bez urlopu
Czekam cierpliwie na niespodziankę.
Miłego leżakowania!!!!
Gosia - Wto 12 Sie, 2008 22:41
Ja tez bede z niecierpliwoscia oczekiwac tej niespodzianki
Alicja - Śro 13 Sie, 2008 13:46
| Mag13 napisał/a: | | Na razie znikam ponownie udając się pod lipę w celu leżenia na dowolnie wybranym boku! |
ZAZDROSZCZĘ i czekam z niecierpliwością
anika - Śro 13 Sie, 2008 15:39
U mnie leje, bo pada to mało powiedziane, więc poleżec nie mogę pod lipą.
Alicja, pozdrowienia dla siedzących w pracy, jak ja.
Alicja - Śro 13 Sie, 2008 15:42
u mnie też leje - przecież to po sąsiedzku
jeszcze 1 dzień wytrzymam w pracy, a potem witaj Małopolsko
anika - Śro 13 Sie, 2008 18:55
A ja jadę w Góry Świętokrzyskie na krótko co prawda ale zawsze.
Harry_the_Cat - Pią 22 Sie, 2008 00:39 Temat postu: Happy Birthday, Richard!
Gosia - Pią 22 Sie, 2008 09:39
Wszystkiego najlepszego Richardzie Armitage czy po prostu: Nasz Rysiu
Zyczenia nowych swietnych ról, zwlaszcza w filmach kostiumowych
Happy Birthday Richard!
praedzio - Pią 22 Sie, 2008 10:16
Wszystkiego najlepszego, Ryszardzie!!!
anika - Pią 22 Sie, 2008 10:18
Spełnienia marzeń Richard!!!!!
Caitriona - Pią 22 Sie, 2008 12:30
Kochany Rysiu nasz, zdrówka, szczęścia, pomyślności oraz wielu dobrych filmów i seriali z ciekawymi rolami do zagrania!!
|
|
|