Richard Armitage - Informacje i nowosci
Sofijufka - Śro 18 Cze, 2008 19:40
Bo tak by ładnie wyglądali razem: dzisiejszy Rysio i Cyd z "Deszczowej piosenki"
beatrycze - Czw 19 Cze, 2008 19:44
rzeczywiście jakiś chudszy się wydaje i trochę inaczej wygląda ,tylko jak sie uśmiecha w tym czarnym polo jest znowu sobą.
Caroline - Czw 19 Cze, 2008 22:09
Wow, ile fotek. Czadowo!
Ale czerwony sweterek musi odejść
Anonymous - Pią 20 Cze, 2008 00:09
trafiłam do nieba?
Sweterek jak sweterek gdzie on taką fryzurę wypatrzył ??
Gosia - Pią 20 Cze, 2008 00:11
Faktycznie wygląda inaczej. I jak on będzie grał Guya? Czyzby Gisborne w ramach pokuty za grzechy postanowil odmawiac sobie jedzenia?
Na niektorych fotkach wygląda niezle, na innych tak sobie.
Momentami przypomina tu Tennanta.
Na tej fotce czerwony sweterek mi nie przeszkadza, na tej drugiej wyszedl niezle:

Ale faktycznie powinien nabrac ciala.
Caitriona - Pią 20 Cze, 2008 09:41
Uuu, ale chudy Ryś. Ale na tej 4 fotce wygląda suuper I w tej granatowej marynarce też nieźle
Sofijufka - Pią 20 Cze, 2008 09:57
ale za to młodszy i bardziej Thorntonowaty....
Anonymous - Pią 20 Cze, 2008 10:44
wybiedniał strasznie. Pewnie to przez wikt Mag
trifle - Pią 20 Cze, 2008 12:01
A mi się jakoś średnio podobają te zdjęcia, zbyt yyy pozowane? Jakieś takie Numer 11 mi się podoba.
Anonymous - Pią 20 Cze, 2008 13:14
Lubię Go nadal, ale taki tutaj nieswój jest :|
Anonymous - Pią 20 Cze, 2008 14:47
No fakt zapomniałam toż on ma być zabiedzonym agentem... to tutaj jak raz pasuje wikt Mag
trifle - Pią 20 Cze, 2008 20:51
| Mag13 napisał/a: | | Teraz stał się jakiś taki wymoczkowaty, a ma też, co widać w sesjach zdjęciowych, wyraźną predylekcję do obcisłych wdzianek i koszulek, co pogarsza sprawę. |
No właśnie, nie podobają mi się te obcisłe wdzianka
Gosia - Pią 20 Cze, 2008 21:03
Thanks Mag
Gosia - Sob 21 Cze, 2008 13:40
Anonymous - Sob 21 Cze, 2008 13:52
No! Rysio
Gosiu dzięki za bardzo pięknego Rysia
beatrycze - Nie 13 Lip, 2008 21:37
Oh Rysiu, jaki cudny.Całkiem przepadłam.
snowdrop - Pon 14 Lip, 2008 22:01
Ekstra wywiad, dzieki. Rysiek wyglada super, śmieje się rozbrajająco i ten głos ...
anika - Wto 15 Lip, 2008 11:11
A mnie coś nie gra, nie mogę znaleźc tego wywiadu na tej stronie. Proszę o pomoc.!!!!
Gosia - Wto 15 Lip, 2008 23:23
Wszystko ładnie pięknie, ale ja niewiele rozumiem
anika - Śro 16 Lip, 2008 21:28
Weszłam ponownie i dopiero teraz wyświetliło mi wszystko i działa, dziękuje.
Ryś wspaniały, dobrze ze siedzę, bo było mi chwilami słabo.
Harry_the_Cat - Śro 30 Lip, 2008 07:37
za www.thearmitagearmy.co.uk:
Message from Richard 29th July 2008
In recent week there have been a number of requests and questions about the absence of messages/blog from Richard. Despite his best efforts to maintain a 'personalized' way of communicating in this way, it is no longer appropriate for him to do so. The growing number of fan sites means that it is difficult not to favour one site over another. There is no official website, and this is deliberate. Richard is often unable to discuss projects until instructed to do so and he therefore feels that an official site would always be 'out of date', in comparison with unofficial sites, which are free to discuss whatever they so choose. So far these sites have always remained of a very high standard in content, the way they are coordinated, and the respect that they show to Richard. He is adamant that this should continue as long as those sites wish to do so.
Richard will continue to respond to mail in as personal way as possible, he will communicate though official interviews in the press, TV and Radio, which has proved to be a very popular and fun way to answer questions (re. BBCA Inside Look) and of course in the way that he feels is the most personal way of communicating, through his work.
He would like to apologize for any disappointment caused by this decision."
Spokesperson for Mr Armitage.
Gosia - Śro 30 Lip, 2008 12:08
Spokesperson for Mr Armitage.
To on juz nawet sam nie moze przeslac ostatniej wiadomosci?
Domyslam sie ze duza w tym "zasluga" wasni miedzy roznymi portalami, ale to te wiadomosci powodowaly, ze wyczuwalo sie jakąś więź między nim a fanami.
Nie bardzo mi sie podoba to, ze rezygnuje z tej formy kontaktu z fanami...
anika - Śro 30 Lip, 2008 13:04
Może trzeba Go trochę zrozumiec.
Każdy chce miec odrobinę prywatności, może zaczęło Mu to już ciążyc mocno.
Nie pozostaje mam nic innego jak uszanowac Jego decyzję.
anika - Śro 30 Lip, 2008 16:49
Myślę, że dla nas zawsze zostanie normalnym swoiskim Rysiem, mimo braku bezpośredniego kontaktu.
anika - Śro 30 Lip, 2008 17:06
Dziewczyny, na porawę nastroju.
http://pl.youtube.com/watch?v=kCLKfCB4TfM
|
|
|