To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Z Południa na Północ
Jane Austen, Elizabeth Gaskell, siostry Brontë - forum poświęcone ich twórczości, ekranizacji ich prozy i nie tylko.

Seriale - SUPERNATURAL

praedzio - Śro 19 Lis, 2008 20:43

a jaką masz przeglądarkę? bo może blokuje ci okienka pop-up. Dla tej strony musisz je odblokować.
Caitriona - Śro 19 Lis, 2008 20:47

Hmm... Ale nic mi nie wyskoczyło, a jak mam zablokowane to mnie powiadamia że coś chcialo wyskoczyć.

No nic, pobawię się a jak się nie uda to posłucham sobie muzyki z mojego SPN folderku ;)

edit: juz jest oki! Weszłam na stronkę po raz dtugi i działa :D :D

praedzio - Śro 19 Lis, 2008 21:05

Super! :D Szkoda, że ktoś wpadł na taki pomysł dopiero teraz.
Deanariell - Śro 19 Lis, 2008 21:41

praedzio napisał/a:
a jaką masz przeglądarkę? bo może blokuje ci okienka pop-up. Dla tej strony musisz je odblokować.

A ja wchodziłam tam kilka razy, coś tam odblokowałam i dalej nie działa :cry2: Komunikat głosi "przesyłanie danych" i nic się nie dzieje :(

Harry przecudnościowa tapetka z Samem :oklaski: :thud:

praedzio - Śro 19 Lis, 2008 21:46

Może musisz poczekać, aż się zabuforuje.

Tak to powinno wyglądać:

Deanariell - Śro 19 Lis, 2008 21:53

praedzio napisał/a:
Tak to powinno wyglądać

Domyślam się, że tak powinno, ale nie jest... :roll: Ale będę jeszcze próbować...

Harry_the_Cat - Śro 19 Lis, 2008 23:57

Coś dla fanek Jareda: http://www.people.com/peo...0238484,00.html (btw - nie ze wszystkim się zgadzam... )
Harry_the_Cat - Czw 20 Lis, 2008 00:18

i Jensena... rzęsy.... :thud:

trifle - Czw 20 Lis, 2008 00:56

Znaczy co z tymi rzęsami? :mysle:
Harry_the_Cat - Czw 20 Lis, 2008 01:25

O jeny... że długie!!! :roll:
Aragonte - Czw 20 Lis, 2008 09:51

praedzio napisał/a:
To będzie ten sam aktor, którego widzieliśmy w odcinku świątecznym 3 sezonu. I fajnie! Bardzo go polubiłam! :-D

Hmmm, nie pamiętam, który to był :mysle:

Co do rzęs Deana - ja tam od razu zauważyłam długość :-D
A swoją drogą to czasami faceci mają ładniejsze rzęsy niż kobiety, ech....

Xo do tapetki - ja tam na parę dni ją w domu zainstaluję, zobaczymy, czy będzie mnie mocno rozpraszać :wink:

praedzio - Czw 20 Lis, 2008 10:17

Wczoraj próbowałam obejrzeć na TVN-ie Dom Woskowych Ciał, ale senność mię zmogła, poza tym miałam w świadomości to, że mój ulubieniec ginie jako pierwszy... Jakoś straciłam motywację... :roll:

Za to dziś może pooglądam sobie Christmas Cottage. :D

Były rzęsy Jensenowe (zzieleniałam z zazdrości), to teraz będzie opalenizna Jareda:

aneby - Czw 20 Lis, 2008 10:41

praedzio napisał/a:
mój ulubieniec

Właśnie jakaś znajoma gęba mi mignęła, ale nie obejrzałam. Siła wyższa chciała oglądać Babylon 5 na dvd . Swoja drogą, niech ten film mu się wreszcie skończy :frustracja:

Praedzio a po polsku masz Cottage ? Ja sie właśnie nie mogę zabrać do obejrzenia po angielsku :(

praedzio - Czw 20 Lis, 2008 11:43

Niestety, nie. :(
Caitriona - Czw 20 Lis, 2008 12:47

No, obejrzałam sobie odcinek 09. Ogólnie bardzo mi się podobał. I ta cała Anna i te wspomnienia. A ze już się gubię co kto widział więc reszte zakryję ;)

Spoiler:
Scena z Samem i Ruby, cóz, dziwnie się przyznać ale ogólnie mi w susmie pasowała. Mogę się podopisać pod wytłumaczeniem Rielli. I przyznaję że faktycznie nawet nieźle im wyszła. Ale sam Jared mógłby odpuścić sobie na jakiś czas słownię.
Harry, tapetka naprawdę niezła ;)
Co do historii Anny, to dokładnie takiego zakończenia się spodziewałam tzn że anioły będę chciały ją zlikwidować. Już wiemy że nie mają one puszystych skrzydełek, a apokalipsa się zbiża; z Anną w rękach demonów nie byłoby szans... Chociaż jak rozumiem THE Dean coś wykombinuje. Piękna była ta scenka :D :D A tak w ogóle to czemu nożyk Ruby niezadział?

Admete - Czw 20 Lis, 2008 15:14

Czemu nożyk nie zadziałał? Bo Alastair jest superdemonem ;-)
Aneby kto u Ciebie ogląda Babylon 5?

Caitriona - Czw 20 Lis, 2008 16:03

Zrozumiałam że miał działac na wszystkie demony, ale oki, kupuję ;) A swoją drogą ja bardzo lubię to imię, Alastair, a tu nazwali nim takiego wrednego demona...
praedzio - Czw 20 Lis, 2008 18:53

Wywiadzik z serialową Ruby:
http://www.tvguide.com/Ne...rnatural-3.aspx

aneby - Czw 20 Lis, 2008 20:28

Admete napisał/a:
Aneby kto u Ciebie ogląda Babylon 5

Mój szanowny małżonek męczy 4 sezon obecnie. Dobrze, że swoje filmy mogę na kompie oglądać, bo byłaby wojna o telewizor. :wink: :mrgreen:

Admete - Czw 20 Lis, 2008 20:44

To pozdrów męża :-D Ja i Riella jesteśmy zatwardziałymi fankami B5 :-) Jesteśmy przy piątym sezonie ( przy czym ja oglądam ten serial trzeci raz... :rumieniec: Riella drugi. ).
Harry_the_Cat - Czw 20 Lis, 2008 21:46

Dziś ostatni odcinek!!! :cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2:
praedzio - Czw 20 Lis, 2008 22:00

... przed przerwą... ;) Nie siej paniki, Harry. :D
Harry_the_Cat - Czw 20 Lis, 2008 22:14

Jak nie siej paniki, kiedy ja cała spanikowana!!!!???!!!!
praedzio - Czw 20 Lis, 2008 22:19

:rotfl:

I gadaj tu z taką.

P.S. Taaa, a za tydzień sama będę chodzić z nosem na kwintę.

trifle - Czw 20 Lis, 2008 22:26

Ej, co wy gadacie? Dziesiąty odcinek to ostatni? Co za przerwa?