Z Południa na Północ Jane Austen, Elizabeth Gaskell, siostry Brontë - forum poświęcone ich twórczości, ekranizacji ich prozy i nie tylko.
Seriale - SUPERNATURAL
praedzio - Śro 19 Lis, 2008 20:43 a jaką masz przeglądarkę? bo może blokuje ci okienka pop-up. Dla tej strony musisz je odblokować.Caitriona - Śro 19 Lis, 2008 20:47 Hmm... Ale nic mi nie wyskoczyło, a jak mam zablokowane to mnie powiadamia że coś chcialo wyskoczyć.
No nic, pobawię się a jak się nie uda to posłucham sobie muzyki z mojego SPN folderku
edit: juz jest oki! Weszłam na stronkę po raz dtugi i działa praedzio - Śro 19 Lis, 2008 21:05 Super! Szkoda, że ktoś wpadł na taki pomysł dopiero teraz.Deanariell - Śro 19 Lis, 2008 21:41
praedzio napisał/a:
a jaką masz przeglądarkę? bo może blokuje ci okienka pop-up. Dla tej strony musisz je odblokować.
A ja wchodziłam tam kilka razy, coś tam odblokowałam i dalej nie działa Komunikat głosi "przesyłanie danych" i nic się nie dzieje
Harry przecudnościowa tapetka z Samem praedzio - Śro 19 Lis, 2008 21:46 Może musisz poczekać, aż się zabuforuje.
Tak to powinno wyglądać:
Deanariell - Śro 19 Lis, 2008 21:53
praedzio napisał/a:
Tak to powinno wyglądać
Domyślam się, że tak powinno, ale nie jest... Ale będę jeszcze próbować...Harry_the_Cat - Śro 19 Lis, 2008 23:57 Coś dla fanek Jareda: http://www.people.com/peo...0238484,00.html (btw - nie ze wszystkim się zgadzam... )Harry_the_Cat - Czw 20 Lis, 2008 00:18 i Jensena... rzęsy....
trifle - Czw 20 Lis, 2008 00:56 Znaczy co z tymi rzęsami? Harry_the_Cat - Czw 20 Lis, 2008 01:25 O jeny... że długie!!! Aragonte - Czw 20 Lis, 2008 09:51
praedzio napisał/a:
To będzie ten sam aktor, którego widzieliśmy w odcinku świątecznym 3 sezonu. I fajnie! Bardzo go polubiłam!
Hmmm, nie pamiętam, który to był
Co do rzęs Deana - ja tam od razu zauważyłam długość
A swoją drogą to czasami faceci mają ładniejsze rzęsy niż kobiety, ech....
Xo do tapetki - ja tam na parę dni ją w domu zainstaluję, zobaczymy, czy będzie mnie mocno rozpraszać praedzio - Czw 20 Lis, 2008 10:17 Wczoraj próbowałam obejrzeć na TVN-ie Dom Woskowych Ciał, ale senność mię zmogła, poza tym miałam w świadomości to, że mój ulubieniec ginie jako pierwszy... Jakoś straciłam motywację...
Za to dziś może pooglądam sobie Christmas Cottage.
Były rzęsy Jensenowe (zzieleniałam z zazdrości), to teraz będzie opalenizna Jareda:
aneby - Czw 20 Lis, 2008 10:41
praedzio napisał/a:
mój ulubieniec
Właśnie jakaś znajoma gęba mi mignęła, ale nie obejrzałam. Siła wyższa chciała oglądać Babylon 5 na dvd . Swoja drogą, niech ten film mu się wreszcie skończy
Praedzio a po polsku masz Cottage ? Ja sie właśnie nie mogę zabrać do obejrzenia po angielsku praedzio - Czw 20 Lis, 2008 11:43 Niestety, nie. Caitriona - Czw 20 Lis, 2008 12:47 No, obejrzałam sobie odcinek 09. Ogólnie bardzo mi się podobał. I ta cała Anna i te wspomnienia. A ze już się gubię co kto widział więc reszte zakryję
Spoiler:
Scena z Samem i Ruby, cóz, dziwnie się przyznać ale ogólnie mi w susmie pasowała. Mogę się podopisać pod wytłumaczeniem Rielli. I przyznaję że faktycznie nawet nieźle im wyszła. Ale sam Jared mógłby odpuścić sobie na jakiś czas słownię.
Harry, tapetka naprawdę niezła
Co do historii Anny, to dokładnie takiego zakończenia się spodziewałam tzn że anioły będę chciały ją zlikwidować. Już wiemy że nie mają one puszystych skrzydełek, a apokalipsa się zbiża; z Anną w rękach demonów nie byłoby szans... Chociaż jak rozumiem THE Dean coś wykombinuje. Piękna była ta scenka A tak w ogóle to czemu nożyk Ruby niezadział?
Admete - Czw 20 Lis, 2008 15:14 Czemu nożyk nie zadziałał? Bo Alastair jest superdemonem
Aneby kto u Ciebie ogląda Babylon 5?Caitriona - Czw 20 Lis, 2008 16:03 Zrozumiałam że miał działac na wszystkie demony, ale oki, kupuję A swoją drogą ja bardzo lubię to imię, Alastair, a tu nazwali nim takiego wrednego demona...praedzio - Czw 20 Lis, 2008 18:53 Wywiadzik z serialową Ruby:
http://www.tvguide.com/Ne...rnatural-3.aspxaneby - Czw 20 Lis, 2008 20:28
Admete napisał/a:
Aneby kto u Ciebie ogląda Babylon 5
Mój szanowny małżonek męczy 4 sezon obecnie. Dobrze, że swoje filmy mogę na kompie oglądać, bo byłaby wojna o telewizor. Admete - Czw 20 Lis, 2008 20:44 To pozdrów męża Ja i Riella jesteśmy zatwardziałymi fankami B5 Jesteśmy przy piątym sezonie ( przy czym ja oglądam ten serial trzeci raz... Riella drugi. ).Harry_the_Cat - Czw 20 Lis, 2008 21:46 Dziś ostatni odcinek!!! praedzio - Czw 20 Lis, 2008 22:00 ... przed przerwą... Nie siej paniki, Harry. Harry_the_Cat - Czw 20 Lis, 2008 22:14 Jak nie siej paniki, kiedy ja cała spanikowana!!!!???!!!!praedzio - Czw 20 Lis, 2008 22:19
I gadaj tu z taką.
P.S. Taaa, a za tydzień sama będę chodzić z nosem na kwintę.trifle - Czw 20 Lis, 2008 22:26 Ej, co wy gadacie? Dziesiąty odcinek to ostatni? Co za przerwa?