Seriale - Supernatural
Admete - Sob 10 Lut, 2007 22:57
Wiedziałas Podczas następnego odcinka chyba sobie odpoczniemy, będzie raczej zabawnie - popatrz na zwiastun, zrobiony w stylu takich brukowców sf z lat 50 Everan byłby zachwycony http://www.thewb.com/show...al/episodes/215
Deanariell - Sob 10 Lut, 2007 23:33
Muszą zrobić jakieś opóźnienie w akcji, bo widzowie o słabych sercach mogliby takiego stałego napięcia nie przeżyć Poza tym chłopcy też powini trochę odpocząć i "rozerwać" się trochę... Byle nie dosłownie
Admete - Śro 14 Lut, 2007 08:28
Idź obejrzeć Directors Cut z Tall Tales To będzie pokręcony odcinek, ale szczerze powiem, że wcale się nie dziwię reakcjom braci. jak sobie przypomnę moje klótnie z rodzeństwem
http://www.thewb.com/show...al/episodes/215
Deanariell - Śro 14 Lut, 2007 21:19
Obejrzałam Cudne! Ja się też tak z siorą kłóciłam... i też się nie dziwię - realnie im to wychodzi. Widać, że aktorzy naprawdę się ze sobą zżyli - prawie jak bracia
Czy ja mówiłam, że kocham Winchesterów?
Admete - Śro 14 Lut, 2007 21:31
Mówiłaś, ale zawsze możesz powtórzyć:
Deanariell - Czw 15 Lut, 2007 00:44
WOW! Skąd takie masz?! Ja też chcę
Admete - Czw 15 Lut, 2007 05:51
Ze strony: http://www.smiliegenerato...erator_eng.html
Ten nastepny odcinek będzie taka opowieścia z dwóch punktów widzenia. Sam będzie opowiadał o Deani i odwrotnie. To dlatego te fragmenty sa tak przesadzone i pokręcone. A potem miesięczny odwyk...Chyba umrę...A w 19 odcinku ma się znów pojawic agent FBI Hendrickson.
Kati - Czw 15 Lut, 2007 09:55
Moje Kochane, pozwolicie, że dołączę do wielbicieli Supernatural
od pierwszego odcinka jestem zahipnotyzowana, i z każdym odcinkiem ten stan się pogłębia.
Serial - SUPER! To naprawdę sama przyjemność!
jak na razie, to jestem, na etapie 12 odcinaka 1 sezonu, troszkę przede mną
wczoraj właśnie, zastanawiałam się, skąd oni biorą te wszystkie pomysły ?
z odcinka na odcinek są lepsi, mroczniejści i bardziej zagadkowi + do tego wymiana zdań obu braci z cudną nutką ironii = REWELACJA
Admete to dla ciebie Kochana
Admete - Czw 15 Lut, 2007 12:02
Dziękuję za kwiatuszka Kati. Bardzo się cieszę, ze serial Ci się spodobał. To my teraz będziemy miec pretekst, zeby razem z Toba powtarzać sobie wczesniejsz odcinki. 12 jest bardzo dobry - tam będzie początek takiego dosyć ważnego motywu - wiary. Potem będzie nawiązanie do tego w serii II w Houses of the Holy ( 13 ). Przed tobą świetne - wręcz rewelacyjne odcinki. I będzie coraz mroczniej. Atmosfera się zagęszcza, a bracia jeszcze nie wiedza, że pakuja się w środek czegoś naprawde paskudnego.
My teraz taki mały odwyk mieć będziemy, bo po 15 odcinku Tall Tales miesięczna przerwa.
Deanariell - Czw 15 Lut, 2007 15:55
Ja też umrę chyba... SPN jest jak leki antydepresyjne... oj cóż ja biedna bez nich pocznę? :razz: Chyba w ogóle przestanę się czesać
| Kati napisał/a: | Moje Kochane, pozwolicie, że dołączę do wielbicieli Supernatural
od pierwszego odcinka jestem zahipnotyzowana, i z każdym odcinkiem ten stan się pogłębia. |
Oczywiście, że pozwolimy - nawet więcej - będzie nam niezmiernie miło dzielić naszą obsesję w większym nieco gronie Ale masz faaajnie, że jesteś jeszcze w pierwszej serii - to znaczy wszystko najlepsze przed Tobą! Ciekawe, co powiesz jak dojdziesz do dwu ostatnich i pierwszego drugiej serii - bo mnie wgniotły w fotel The Winchester boys! Normalnie są REWELACYJNI, chociaż pewnie niektórzy stwierdzą i tak, że to zwykłe przereklamowanie... Jestem bardzo ciekawa Twoich komentarzy :grin:
Narya - Pią 16 Lut, 2007 00:24
Ja też wchodzę do kółka wielbicielek 'Supernatural' Na razie jestem na etapie 8odcinka 1 serii i serial coraz bardziej mnie wciąga. Choć niekiedy bywa strasznie
Znalazłam tutaj fajne tapetki.
Admete - Pią 16 Lut, 2007 07:22
Naryo jak jesteś przy 8 to najlepsze przed tobą, bo od 9 zaczyna się dopiero to, co dobre. Pierwsze osiem odcinków nie jest najlepszych ( no może poza pilotem, 3 i 6 ). Druga połowa serii jest rewelacyjna. A druga - coś wspaniałego. Jak się cieszę, ze ktoś to oprócz mnie i Rielli ogląda
Wielkie dzięki za te namiary na tapety - piękne. Nie wiem na którą się zdecydować. A my obejrzałyśmy ostatni odcinek - to był jeden wielki śmiech ta częśc jest przedziwna, prześmieszna, a na końcu jednak przerażająca. Boshe jak oni się tam kłócili - jak stare małżeństwo, tylko ( jak Dean słusznie zauwazył ) małżenstwo może się rozwieść , a oni nie. Ta przerwa w emisji teraz mnie zabije po prostu...A tu tyle spraw niewyjaśnonych.
Deanariell - Sob 17 Lut, 2007 00:56
No niezły był ten odcinek... śmiałyśmy się okropnie A jakie miny Dean robił!!! Miodzio! Naprawdę posiada również dar komediowy! Urocze to było Też się tak tłukłam z moją siorą: "Nie dotykaj nigdy więcej moich rzeczy!!!"
Narya --> tapetki przecudnościowe! Dzięki za linka
Admete - Sob 17 Lut, 2007 09:26
A w tym wszystkim Bobby jako zastępczy ojciec ( pod nieobecnośc papy Winchestera ). Miny robili w tym odcinku przednie.
Nie mogę się oprzeć i musze wam dac linka do opisu Spn na stronie TVN - wyższa szkoła jazdy
http://www.tvn.pl/6353,1392017,nasze.html
A tu sobie można quizy zrobić
http://search.quizilla.co...rchLevel=simple
Wywiad z Kripke
http://www.tvguide.com/Ne...886FA9DA919C%7D
Mają mieć dvd z drugim sezonem już w maju. Też bym chciała.
Narya - Sob 17 Lut, 2007 12:58
Cieszę się, że tapetki sie spodobały. Rzeczywiście trudno wybrac najładniejdszą - najlepiej na każdy dzień tygodnia inną I dzięki za zachętę - na pewno bedę oglądać dalej
Admete - Sob 17 Lut, 2007 15:29
Wczoraj zdążyłam zmienić cos ze cztery, ale w koncu zatrzymałam się na takiej z nawiązaniem do dzieciństwa Dean'a Piękna, taka nostalgiczna. napisz jak Ci się spodoba 9 odcinek, bo jest przełomowy.
My czekamy na kolejne ( dopiero od 15 marca ) - będzie o dziwnym zdarzeniu na drodze i kobiecie, która szuka swojego męża ( tu się pojawi Patricia Helfer czyli Number 6 z BSG ), potem o wilkołaku, o nawiedzonym planie filmowym ( czuję, że to będzie niezłe ) no i końcówka z demonem. Ma też być odcinek z agentem Hendricksonem.
Deanariell - Nie 18 Lut, 2007 19:54
15 marca... to prawie jak wieczność... :cry:
Narya - Wto 20 Lut, 2007 20:41
No więc obejrzałam do 10 odcinka włącznie i... czemu mój komputer "pracuje" tak wolno!! Mam chwilowy brak odcinków :neutral: Zaczęło się robić naprawdę ciekawie. Podoba mi się ten "powrót do korzeni".Cóż, cierpliwość jest cnotą
A co do 15marca, to może zdążę do tego czasu nadrobić zaległości
Admete - Wto 20 Lut, 2007 21:08
Naryo pewnie zdążysz nadrobić 9 odcinek jest smutny, powrót do rodzinnego domu i spotkanie z przeszłością...Na dodatek okazuje się, że ojciec był tak blisko. Uwielbiam ten moment, gdy Missouri się do niego zwraca na końcu. Jednym z najbardziej przejmujących momentów, była tez chwila, gdy Dean nagrywał się na pocztę głosową ojca i mówił takim przytłumionym głosem, że nie wie, co robić. Natomiast 10 odcinek - Asylum za pierwszym podejściem mnie przestraszył. Oglądałam go dośc późno w nocy, sama i nastrój mi się udzielił Te duchy ze szpitala psychiatrycznego były przerażające. Wątek braci rewelacyjny - to jest zapowiedź odcinka 11 i konfliktu międzt nimi. Sam ma wrażenie, ze Dean za bardzo go ogranicza, mówi mu, co ma robić. Scarecrow to bardzo dobry odcinek, masz na co czekać Tam są nawiązania do Amerykańskich bogów Gaimana.
Deanariell - Śro 21 Lut, 2007 01:01
| Admete napisał/a: | | Jednym z najbardziej przejmujących momentów, była tez chwila, gdy Dean nagrywał się na pocztę głosową ojca i mówił takim przytłumionym głosem, że nie wie, co robić. |
O tak... bezradność w głosie Deana była dla mnie bardziej przerażająca, niż wszystkie duchy wszechświata...
Admete - Śro 21 Lut, 2007 23:06
Tutaj są spoilery - bardzo interesująco zapowiada się odcinek 19:
http://spoilerfix.com/supernatural.php
laura - Czw 22 Lut, 2007 12:55
Nastawilam sobie wczoraj kasete,aby nagrac kolejny odcinek tegoz to boskiego serialu.Wyobrazcie sobie moje zdziwienie,zlosc i frustracje,gdy zamiast pieknego oblicza Deana zobaczylam jakas panne w bikini.Nagralam jakis durny program! :cry:
Admete - Czw 22 Lut, 2007 13:18
Lauro łączymy się w żalu :-(
laura - Czw 22 Lut, 2007 13:37
Myslalam,ze chociaz sobie na youtube znajde,ale tam nie ma tego odcinka
Czy ktos mi moze opowiedziec o czym byl wczorajszy odcinek?Wiem,ze moge poszperac w internecie i znalezc streszczenie,ale wtedy nie bede wiedziala,jakie niesamowite sceny mnie ominely(to mnie nauczy,zeby 100 razy sprawdzic,czy dobrze nastawilam video )
Deanariell - Czw 22 Lut, 2007 14:14
| laura napisał/a: | | to mnie nauczy,zeby 100 razy sprawdzic,czy dobrze nastawilam video |
Mogę Cię pocieszyć, że to niekoniecznie musiała być Twoja wina czy wina sprzętu... TVN jest znany z różnych dziwnych przesunięć w emisjach programów - oczywiście bez wcześniejszego powiadomienia zainteresowanych... Admete, z tego co wiem, też nieraz miała takie przejścia... ??:
Mogę Ci opowiedzieć przegapiony odcinek z detalami , ale napisz który to był...
|
|
|