To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Z Południa na Północ
Jane Austen, Elizabeth Gaskell, siostry Brontë - forum poświęcone ich twórczości, ekranizacji ich prozy i nie tylko.

Seriale - SUPERNATURAL: Heaven, Hell and in-between

Caitriona - Pon 05 Sty, 2009 16:43

Harry_the_Cat napisał/a:
Co do kubeczka, to zasadniczo pomysł nie jest zły, ale co zrobić, żeby taki był naprawdę wyjątkowy? Bo jeśli tylko go potraktujemy napisem, to chyba jednak za mało oryginalnie, nie?

Coś mozna pokombinować ;) Ja rzuciłam tylko propozycję ;)

Kurczę, ja nie pamiętam tych wszystkich dziewczyn... Nie na nich się w końcu skupiam ;) Dorzuccie fotki, plis.

Admete - Pon 05 Sty, 2009 16:44

Ale jesteście szybkie. Ja to będę teraz jak kometa - pojawiać sie i znikać. Ciężki czas w pracy... Nie mam czasu nawet zagłosować.
BeeMeR - Pon 05 Sty, 2009 18:41

dziękuję ślicznie za zebranie dziewczyn braci W. :mrgreen: :kwiatki_wyciaga:

Nie obrażę się też za fotki, bo w zasadzie pamiętam niewiele więcej niż Cassie (była ostatnio), wampirzycę (takoż) :mrgreen: i Jess, którą widuje na suficie co odcinek :P
No i do dziewczyn Sama odpowiednie odcinki, jeśli ktoś pamięta :kwiatek:

Harry_the_Cat - Pon 05 Sty, 2009 19:13

Oczywiście zapomniałam o niektórych dziewczynach, więc poszukam zdjęć i updatuję ;)
Calipso - Pon 05 Sty, 2009 20:00

Ale szalejecie :confused3: Gdy wczoraj wczesnym wieczorkim odchodziłam spać,w tym temacie były tylko trzy wiadomości,a teraz są cztery strony :shock: :paddotylu: :paddotylu:
trifle - Pon 05 Sty, 2009 20:02

Eeee, cztery to nic. Ja miałam 40 do nadrobienia ostatnio... ;)
Calipso - Pon 05 Sty, 2009 20:09

Tiaa,ale wtedy był quiz :wink:
Harry_the_Cat - Pon 05 Sty, 2009 20:13

No to lecimy:

Dziewczyny SAMA:

1) Jessica/ Pilot i ten o bardzo długim tytule...:

2) Lori/ Hookman:

3) Meg/ Scarecrow, Shadow, Salvation, Devil's Trap...

4) Sarah/ Provenence (czy-ja-temu-tam):

5) Madison/ Heart:

6) Bela/ głównie Dream a Little Dream of Me

7) nowa!Ruby/ I know what you did last summer:

Dziewczyny DEANA:

1) Haley/ Wendigo

2) Andrea/ Dead in the Water

3) Cassie/ Route666

4) Layla/ Faith

5) Jo/ drugi sezon

6) aktorka której imienia nie pomnę/ Holywood Babylon

7) Carmen/ Ten o bardzo długim tytule (Co jest...):

8) Lisa/ The Kids are llright:

9) Bela/ Red Sky at Morning:

10) Jamie/ Movie Monster:

11) Anna/ Heaven vs Hell:

12) był jeszcze flirt z tą damą/ Sin City:

i jako bonus ;) - demonice na rozstaju dróg ;)

trifle - Pon 05 Sty, 2009 20:14

No to co? 40 stron do czytania i tak :D
To jest zaiste zadziwiające - takie tempo i autentycznie żadnych offtopów. Wszystko na temat!
To kiedy kiedy 11 odcinek? W ten czwartek czy następny? Znowu durna nie zabrałam z domu pierwszych sezonów do powtórki :frustracja:

trifle - Pon 05 Sty, 2009 20:17

Czy - przy tych dziewczynach - oceniamy urodę czy kompatybilność z chłopakami? ;)
Harry_the_Cat - Pon 05 Sty, 2009 20:17

trifle napisał/a:
To kiedy kiedy 11 odcinek?

15 stycznia :mrgreen: A ja jak ta idiotka umówiłam się na 16 z koleżankami z pracy :frustracja: :frustracja: :frustracja:

Harry_the_Cat - Pon 05 Sty, 2009 20:17

trifle napisał/a:
Czy - przy tych dziewczynach - oceniamy urodę czy kompatybilność z chłopakami? ;)

Możemy jedno i drugie, nie?

trifle - Pon 05 Sty, 2009 20:21

Dean:
Jamie -
Bela +
(ale by z nich wybuchowa para była...)

Sam:
Ruby -(!!!)
Lori + ( :mysle: )

Edit: Kilka słów komentarza ;)
Dean:
Jamie mi się nie podoba ani z urody ani z niczego. A Bela - nie wiem, czy ją lubię - ale ma fantastyczną urodę, świetny akcent :D i chemia między nią a Deanem była zauważalna, ne c'est pas? :mysle:
Sam:
Ta nowa Ruby mi się w ogóle nie podoba. Brrrrrr! Nijak! Co do tej na plus to trochę się nie mogę zdecydować.. Nie do końca je wszystkie pamiętam. Madison była ładniejsza, ale nie podobała mi się tak do końca jako dziewczyna dla Sama. Lori - zdecydowanie bardziej.. Tamte inne to jakieś takie niewyraźne :mysle: Do Lori zatem przekonana nie jestem, ale z braku laku... :wink:

Call me master... jeśli chodzi o znajdowanie sobie zajęć dodatkowych zamiast się uczyć :zalamka:

Harry_the_Cat - Pon 05 Sty, 2009 20:27

trifle napisał/a:
Dean:
Jamie -
Bela +

Sam:
Ruby -(!!!)

to to jest uroda czy knompatybilność?

bo ja mam zamiar to oddzielnie zrobić ;)

trifle - Pon 05 Sty, 2009 20:29

Harry_the_Cat napisał/a:
trifle napisał/a:
Dean:
Jamie -
Bela +

Sam:
Ruby -(!!!)

to to jest uroda czy knompatybilność?

bo ja mam zamiar to oddzielnie zrobić ;)

To się pogubiłam :D Próbowałam połączyć urodę z kompatybilnością. To ja to jeszcze przemyśleć muszę :mysle: :wink:

Harry_the_Cat - Pon 05 Sty, 2009 20:32

No to ja, zamiast przemyśliwać panienki ;) wrzucam coś, co ma nas utwierdzić w przekonaniu, że warto obejrzeć MBV 3D... uwaga - bardzo niewyraźne:

http://sammynce.livejournal.com/103127.html#cutid1

kurna nie wiem... ale bardzo mi się podoba... :rumieniec:

Caitriona - Pon 05 Sty, 2009 20:44

Nad dziewczynami chłopaków się jeszcze zastanowię, ale za ten trailerek jest niezły - tzn. jak nic zawał na seansie u Caitri murowany, albo będę oczy zamykac :mrgreen:
BeeMeR - Pon 05 Sty, 2009 20:48

Jestem pod wrażeniem szczegółowego przygotowania fotek i opisów dziewczyn :thud:

:kwiatki_wyciaga: :kwiatki_wyciaga: :kwiatki_wyciaga:

Dużo jeszcze przede mną - na razie najbardziej podobają mi się plecy Deana ;)
(swoją droga ładnie filmowana scena :serduszkate: )

Kilka dziewczyn podoba mi się z twarzy, np. Meg, Cassie jest ciekawą mieszanką ras (?), ale to straszne chudziny :roll:

praedzio - Pon 05 Sty, 2009 20:52

Co mnie nie zabije, to mnie wzmocni. ;) Piątek 13-go jeszcze w odwodzie. :P

Stosowny artykulik: http://www.buddytv.com/ar...rnat-25452.aspx

Jeśli chodzi o dziewczyny chłopaków (poza mną oczywiście :P ), to dla Sama najchętniej widziałabym Sarę, aczkolwiek Sam się bardzo zmienił i teraz nie wiem, czy to byłby trafny wybór. Może jednak Madison? Hmmm... Ale Meg też mi się podobała... Dobra, jeszcze pomyślę. :D

Co do Deana... W sumie Cassie nie była taka zła. Cudniaście między nimi iskrzyło. Poza tym to naprawdę śliczna dziewczyna. Hmmm... Podobała mi się także ta demonica z Sin City. Nad tym też się muszę zastanowić. ;)

Admete - Pon 05 Sty, 2009 20:53

Basia jakieś uwagi na temat serialu? Oczywiście oprócz pleców deana. Ja się nie pdoejmuje analizować panienek Sama i Deana ;-) - przynajmniej na razie sił mi brak.
praedzio - Pon 05 Sty, 2009 20:58

Hm... Właśnie doczytałam w pewnym spoilerze, że w 16 odcinku wróci Anna - i to w anielskiej chwale. ;) To dobrze, nie? :mysle:
Admete - Pon 05 Sty, 2009 21:00

To się będzie działo ;-) Czy aniołom wolno kochac cieleśnie? ;-)
praedzio - Pon 05 Sty, 2009 21:07

ADMETE!!! :shock:
Harry_the_Cat - Pon 05 Sty, 2009 21:10

Admete napisał/a:
To się będzie działo ;-) Czy aniołom wolno kochac cieleśnie? ;-)

Oj szczerze mam nadzieję, że nie... to zupełnie byłoby nie w stylu SPN...

Admete - Pon 05 Sty, 2009 21:17

Co Admete, co Admete. Ja się normalnie pytam ;-) Też mi wychodzi, że nie ;-) To istotna kwestia. Ciekawe czy jej sympatia do Deana zostanie czy wręcz przeciwnie.