To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Z Południa na Północ
Jane Austen, Elizabeth Gaskell, siostry Brontë - forum poświęcone ich twórczości, ekranizacji ich prozy i nie tylko.

Kącik graficzny - Avatary - niech Cię zobaczą...

malmik - Czw 04 Gru, 2008 20:07

Harry_the_Cat napisał/a:
Świąteczne avki: http://iconseeyou.livejou...036.html#cutid1

No dobra - a gdzie Gerry???

malmik - Czw 04 Gru, 2008 20:07

Harry_the_Cat napisał/a:
Aż boję się powiedzieć, co bym wybrała....

Jakoś nie koniecznie nawet musisz :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:

Caitriona - Sob 06 Gru, 2008 20:34

Zrobiłam kilka avków Świątecznych z Spn: http://i-love-impala67.bl...ng-to-town.html
Admete - Sob 06 Gru, 2008 20:37

Mam problem - nie wiem, który wybrać :-D Na pewno rezerwuję Impale ;-) I którys z Deanem i z chłopakami...
Agn - Sob 06 Gru, 2008 20:54

Ekhm! A gdzie jest wersja "All I want for Christmas is Sam"??? *krzyżuje ramiona & tupie nóżką*

PS I czy można prosić o "All I want for Christmas is Impala" w tej cudnej czerwieni? *robi słodkie oczka*

PPS Z tego wszystkiego nie napisałam - avki rozkoszne. :serce2:

praedzio - Sob 06 Gru, 2008 20:56

Agn napisał/a:
Ekhm! A gdzie jest wersja "All I want for Christmas is Sam"??? *krzyżuje ramiona & tupie nóżką*

Prawda? ;)

Caitriona - Sob 06 Gru, 2008 21:03

Sama jeszcze zrobię ;) Tylko wyszukam jakiegoś fajnego screenka. I oczywiście zrobię Impalę na czerwonym tle ;)

Cieszę się ze się podobają :D :D

Agn - Sob 06 Gru, 2008 21:22

Caitriona napisał/a:
Sama jeszcze zrobię ;) Tylko wyszukam jakiegoś fajnego screenka. I oczywiście zrobię Impalę na czerwonym tle ;)

SQUEEEE!!! Z góry dziękować!!! :serce:

Caitriona - Sob 06 Gru, 2008 21:39

Agn napisał/a:

PS I czy można prosić o "All I want for Christmas is Impala" w tej cudnej czerwieni? *robi słodkie oczka*

Już jest ;) http://i-love-impala67.bl...ng-to-town.html

Calipso - Sob 06 Gru, 2008 23:50

O qrczaki :excited:
Caitri prześlicznościowe avki :oklaski: :serce: I jaki słodki Rudolf :lol:

Agn - Nie 07 Gru, 2008 10:42

AAAAAAAAAAWWWWWWWWWWW!!!!!!!!!!!! Caiti, dziękuję!!! Pozwoliłam sobie... ekhm ekhm... Miałam się rzucić na Sama, ale jak zobaczyłam jak Impala prezentuje się w tej cudnej czerwieni... No i ubrałam się troszeńkę inaczej. :)
Caitriona - Nie 07 Gru, 2008 16:51

Cieszę się niesamowicie że avki się podobają! :-D :-D
Dzięki!!

Aragonte - Nie 07 Gru, 2008 19:57

Avki pierwsza klasa, Caitri :D
Ale ja jeszcze nie czuję świąt, więc na razie na żaden się nie rzucam :wink:

Caitriona - Nie 07 Gru, 2008 21:56

Dzięki!

Ja już powoli zaczynam kojarzyć ze już niedługo moje ulubione Święta ;) A że minęły właśnie Mikołajki to sezon można już rozpocząć ;)

Agn - Nie 07 Gru, 2008 21:58

Ja już teraz się przybrałam, żeby skusić los. Może Mikołaj zauważy i mi ową Impalę wrzuci pod choinkę. :mrgreen:
Katarynka - Pon 08 Gru, 2008 11:18

A ja właśnie nie wiem gdzie zapytać więc zrobię to tutaj. Nie potrafię robić takich cudeniek ja Wy(w ogólnie umiem robić avków, tapet, bannerków), a marzą mi się bannerek i avek z Harry'm i Geraldine z "Vicar of Dibley" czy któraś z Dam w wolniej chwili mogłaby coś takiego zrobić dla mnie??? :)
Caitriona - Pon 08 Gru, 2008 16:57

Ja chętnie pomogę, ale avki byłyby dopiero za parę dni; teraz kompletnie nie mam czasu...
Anonymous - Pon 08 Gru, 2008 22:44

[quote="Caitriona"]Ja chętnie pomogę, ale avki byłyby dopiero za parę dni; teraz kompletnie nie mam czasu...[/quote]

O wielkie dzięki :) :) :) Ja poczekam ile trzeba będzie :) :) :)

Anonymous - Pon 08 Gru, 2008 22:45

zonk.
Katarynka - Pon 08 Gru, 2008 22:46

Anonymous napisał/a:
Caitriona napisał/a:
Ja chętnie pomogę, ale avki byłyby dopiero za parę dni; teraz kompletnie nie mam czasu...

O wielkie dzięki :) :) :) Ja poczekam ile trzeba będzie :) :) :)

To ja napisałam :( Tylko nie rozumiem dlaczego jako gość, skoro się zalogowałam :( :(
Czy można usunąć te posty, które wysłałam jako gość?

Caitriona - Czw 11 Gru, 2008 20:33

Zrobiłam kilka avków z Vicara: http://i-love-impala67.bl...-of-dibley.html
Póki co tylko na tyle starczyło mi czasu ;) Ale będę robić za jakiś czas następne. Katarynko, jeśli coś Ci się podoba to smacznego! :mrgreen:

Katarynka - Pią 12 Gru, 2008 09:12

Caitriona piękne :) :) :) Dziękuję :) :) :)Sama chciałabym umieć robić takie dzieła :) :)
Caitriona - Sob 13 Gru, 2008 01:01

Katarynka napisał/a:
Caitriona piękne :) :) :) Dziękuję :) :) :)Sama chciałabym umieć robić takie dzieła :) :)

Dzięki ;) I cieszę się że coś się przydało ;) Jak będę miała czas to zrobię jeszcze kilka :D

Caitriona - Pon 15 Gru, 2008 21:55

:D :D :D

Gosia "założyła" świątecznego Rysia :D :D

Gosia - Pon 15 Gru, 2008 21:56

Czas już przyszedł na niego :serduszkate: :-D