Seriale - The Good Wife
milenaj - Śro 29 Lut, 2012 19:27
Ja też kwitnę.
Ale jeszcze bardziej jestem ciekawa: CO DALEJ??????
Anonymous - Śro 29 Lut, 2012 19:39
No dokładnie! szok Co Will będzie czynił?!
Eeva - Czw 01 Mar, 2012 08:57
Ja tez kwitnę. co dalej??
Admete - Czw 01 Mar, 2012 15:44
A możecie zaspoilerować o co chodzi? I nie tylko o Willu, jesli mozna
Anonymous - Czw 01 Mar, 2012 16:33
Admete piękna cynowo-żołnierzykowa for You all
Admete - Czw 01 Mar, 2012 20:24
To faktycznie ma zgryza.
Anonymous - Czw 01 Mar, 2012 20:59
W sumie nie ma już... podjął decyzję o tej półrocznej przerwie.
Admete - Czw 01 Mar, 2012 21:41
A to ciekawe, co teraz będzie robił.
A cynowy żołnierzyk jest dobry na deprechę...
Anaru - Czw 01 Mar, 2012 23:11
Przydałby mi się cynowy żołnierzyk...
Anonymous - Pią 02 Mar, 2012 16:35
Czytam "Bollywood dla poczatkujących" i miałam ochotę na powtórkę kilku filmów, ale pożyczyłam nieopatrznie komuś i ktoś zapomniał, ze na nich bylo napisane "wróc do mnie"
Admete - Pią 02 Mar, 2012 17:52
To przypomnij temu ktosiowi. Cynowy żołnierzyk w akcji
Anonymous - Pią 02 Mar, 2012 21:15
Ktoś się wypiera i twierdzi, że na oczy mojego bolly nie widział...
Admete - Pią 02 Mar, 2012 21:21
A to przykre. Naprawdę.
Anonymous - Pią 02 Mar, 2012 21:34
Ale daje nauczkę...
milenaj - Pon 05 Mar, 2012 12:05
Zerknijacie na nowy odcinek.
Will i jego ( żeby nie zdradzić za wiele ) wsparcie + Kalinda.
Anonymous - Sob 10 Mar, 2012 20:02
Genialny odcinek, aczkolwiek żal mi Willa strasznie... nie wiem dlaczego, ale po prostu. Alicja chyba zejdzie się z tą kanalią chyba, bo wmiesza się do tego polityka Eli i reszta wszystkich świętych.
milenaj - Sob 10 Mar, 2012 20:12
| lady_kasiek napisał/a: | | Alicja chyba zejdzie się z tą kanalią chyba, bo wmiesza się do tego polityka Eli i reszta wszystkich świętych. |
Mnie też to przeszło przez myśl i moja sympatia do nie jznacząco stopniała.
Anonymous - Sob 10 Mar, 2012 20:50
Mi ta sympatia topniala jak widziałam jak ona na Catlin patrzy, jakby była niezadowolona, ze przestała być czarnym koniem kancelarii, że ktoś inny jest doceniany
milenaj - Sob 10 Mar, 2012 21:01
Mnie się wydaje, że ta Catlin, to coś nie teges. Kalinda radziła na nią uważać, a ona zwykle wie co mówi.
Ale odnoszę wrażenie, że Alicja wykalkulowała, że będąc z Peterem ma lepsze notowania w kancelarii i tu mi podpadła bardzo.
Żal mi sie Willa w tym momencie zrobiło.
milenaj - Sob 10 Mar, 2012 21:07
A, jeszcze jedno: mieszkanie Willa
I sam Will oczywiście.
Ale ja naprawdę nie tylko dlatego oglądam ten serial.
Anonymous - Sob 10 Mar, 2012 21:11
Ja tylko koncypuję jak rzucić się na Willa. Willowe mieszkanie wzięłabym w obroty, bo tam książek nie ma, nie lubię takich wnętrz.
Alicja powinna być z Willem, a nie okazuje się być zołżą zimnokrwistą,
milenaj - Sob 10 Mar, 2012 21:14
| lady_kasiek napisał/a: | | Willowe mieszkanie wzięłabym w obroty, bo tam książek nie ma, nie lubię takich wnętrz |
ale dużo miejsca na nie jest.
Akaterine - Sob 10 Mar, 2012 22:52
| lady_kasiek napisał/a: | | Mi ta sympatia topniala jak widziałam jak ona na Catlin patrzy, jakby była niezadowolona, ze przestała być czarnym koniem kancelarii, że ktoś inny jest doceniany |
Eee, według mnie nie o to chodzi. Alicia boi się, że po prostu będzie musiała z Caitlin rywalizować, tak jak w pierwszym sezonie musiała rywalizować z Carym. Alicia ma więcej doświadczenia, ale za to Caitlin ma plecy, i może się rzeczywiście okazać dla niej zagrożeniem.
Anonymous - Nie 11 Mar, 2012 07:59
I to jest Alicjowa hipokryzja.
Akaterine - Nie 11 Mar, 2012 11:41
Hipokryzją jest to, że chce utrzymać swoje znaczenie w firmie? To jest normalna rzecz, nie każdy jest typem ofiary, która chętnie odda to, na co pracowała, w imię jakichś wyższych zasad.
| lady_kasiek napisał/a: | | Alicja powinna być z Willem |
Gdyby miała na głowie tylko Petera, to bym się zgodziła. Ale ma jeszcze dzieci, co zdecydowanie utrudnia sprawę - co, miałaby mieszkać i z dziećmi i z Willem? Will nie wydaje mi się typem, który by do takiej sytuacji pasował. Miałaby być po prostu jego kochanką, tylko tym razem by wszyscy o tym widzieli? Też nie wydaje mi się, żeby jej to pasowało. Sytuacja nie jest prosta (ale też dlatego serial jest ciekawy ).
|
|
|