Seriale - Bones (Kości)
Caitriona - Pią 19 Gru, 2008 12:43
| Admete napisał/a: | | Popatrzcie na wąsy Booth'a! | I jeszcze piękna Natasha, co to sie wysokości nie boi
Harry_the_Cat - Pią 19 Gru, 2008 18:56
TJ jest super
Alicja - Sob 20 Gru, 2008 11:32
jestem na etapie wnerwiania się przez pojawienie się postaci Sully'ego. Popłynął na Karaiby i mam nadzieję, że nie wróci. Czy Temperance i Booth nigdy nie będą już razem? Za to psychiatra George George jest przecudny
Admete - Sob 20 Gru, 2008 11:38
Gordon Gordon Sully nie wróci, ale długa droga przed nasza parą - nie parą. Obawiam się, że może im to zabrać nawet 10 serii
Harry_the_Cat - Sob 20 Gru, 2008 12:37
| Admete napisał/a: | Gordon Gordon Sully nie wróci, ale długa droga przed nasza parą - nie parą. Obawiam się, że może im to zabrać nawet 10 serii |
mam nadzieję, że nie....
Admete - Sob 20 Gru, 2008 13:10
Tez mam taka nadzieję. Juz kiedyś pisałam - dla mnie chemia między nimi zostanie nawet, jesli się pobiorą.
Trzykrotka - Sob 20 Gru, 2008 14:10
Obejrzałam wczoraj odcinki 14 i 15 z serii 3 i nie żyję od fikołka, którego realizatorzy tam wywinęli.
Najpierw karaoke i Pam. Potem
Sprawa Zacka... . On był - od powrotu z Iraku - rzeczywiście dziwny i taki, jakby mu ktoś włożył pręt w plecy. Ale żeby aż tak...
Powiedzcie proszę, czy na tym seria 3 się kończy?
Anonymous - Sob 20 Gru, 2008 14:25
| Trzykrotka napisał/a: | | Powiedzcie proszę, czy na tym seria 3 się kończy? |
Alicja - Sob 20 Gru, 2008 19:30
| Admete napisał/a: | | Gordon Gordon |
shame on me ale widok Bootha sprawia, że mało zwracam uwagę na jego otoczenie
Admete - Sob 20 Gru, 2008 19:31
Trzykrotko seria 3 jest krótsza z powodu strajku scenarzystów. Zabieraj się za 4
Admete - Sob 20 Gru, 2008 20:37
Bardzo ładne fanvideo:
http://uk.youtube.com/wat...feature=related
http://uk.youtube.com/wat...feature=related
Alicja - Nie 21 Gru, 2008 13:37
no i mamy ślub. Romantyczne były, te oświadczyny
Para Angela - Hodgins wyjątkowo do siebie pasuje. Mam nadzieję, że żaden scenarzysta tego nie zepsuje
Sofijufka - Nie 21 Gru, 2008 23:02
ale stłukli Bootha - ja nie chcę!
aneby - Nie 21 Gru, 2008 23:07
Noooo, to rozżarzone żelastwo brrrr
Alicja - Pon 22 Gru, 2008 08:27
najgorsze w tym było chyba jednak kopanie, nieźle go skopali
Trzykrotka - Pon 22 Gru, 2008 23:39
Ta krótsza seria 3 była bardzo dobra! Przede wszystkim dr Sweets wprowadził element absurdalnego humoru i był absolutnie słodki z tymi pulchnymi ustkami i uśmieszkami. Podoba mi się, że został na stałe wprowadzony do zespołu. Od początku też zaznaczono, że będzie to seria, w której wzrośnie napięcie między Bones a Boothem - i wzrastało. Pozwolono im nawet na pocałunek, wymuszony, ale zawsze OMG, jaki Booth był zawstydany!) Podoba mi się też rozwój wątku "dr Brennan nie pojmuje świata". Ta jej niezdolność do zrozumienia tego, co w ludzkich zachowaniach jest żywiołowe i absurdalne, nie do ujęcia w formułki, jest stałym elementem komicznym, który mnie nie nudzi. Nudził mnie natomiast trochę wątek Angeli i Hodginsa. Trochę nie było na niego pomysłu, po prostu samo sie nasuwał wniosek Zack - kompletne i absolutne zaskoczenie.
Niektóre odcinki (wyścigi motocyklowe, szkolna koszykówka) były - jak dla mnie - dość smętne. Jednak większość mi się bardzo podobała. Kapitany był pomysł motywu przewodniego, tego szkieletu wymienianego po kości z srebrnego na ludzki i całego watku konspiracyjnego. Zakończono go dość raptownie, ale rozumiem, że to była obiektywna konieczność.
Seria czwarta i londyński początek, Booth wtłoczony w austina i wyklinający ruch prawostronny oraz angielską kawę - cudo! Dodatkowym smaczkiem był udział Patricka Dempsey, niegdysiejszej polowy innej pary- nie pary, czyli duetu Dempsey i Makepeace, a także pięknej Indiry Varmy (Kiran- Caroline z Bride and Prejudice, Mayi z Kama Sutry). Dobrze się zaczęło, juz się cieszę na resztę
aneby - Pon 22 Gru, 2008 23:47
| Trzykrotka napisał/a: | | Patricka Dempsey, niegdysiejszej polowy innej pary- nie pary, czyli duetu Dempsey i Makepeace, |
to Michael Brandon był ....http://www.filmweb.pl/o56246/Michael+Brandon
Trzykrotka - Pon 22 Gru, 2008 23:51
Sori, łapię się za uszy, ze nie sprawdziłam. Dzięki za sprostowanie . W każdym razie, ładnie się zestarzał.
Admete - Wto 23 Gru, 2008 09:53
Też go zauważyłam Uwielbiam Dempsey i Makepeace na tropie! To była chyba moja pierwsza para - nie para Ten odcinek z koszykówką był z serii 2 - wycofali go wtedy z emisji po strzelaninie na amerykańskim kampusie. Też jestem ogromną fanką doktora Słodziaka.
Anonymous - Wto 23 Gru, 2008 12:32
tak włąśnie myśłałam gdzie jak Patricka przegapiłam
Admete - Wto 23 Gru, 2008 13:29
Spoilery do odcinka w styczniu- tylko uważajcie, bo ludzie od spoilerów czasami lubią nas podpuszczać
Harry_the_Cat - Wto 23 Gru, 2008 19:35
Eeeee, podpucha...
Harry_the_Cat - Wto 23 Gru, 2008 19:38
I picspam Emoly: http://community.livejour...428.html#cutid1
Trzykrotka - Pon 29 Gru, 2008 00:20
Czwarta seria dobrze się zaczęła i dalej też jest dobrze. Nie podoba mi się tylko pomysł ze zmieniającymi się asystentami dr. Brennan. Może to i zabawne, oraz może budzić ciekawość, kogo następnego zobaczymy i z jakiego powodu się nie sprawdzi, ale to jest pomysł odgrzewany. W Murphy Brown ciągnięto go całymi sezonami.
Admete - Pon 29 Gru, 2008 09:37
Podobno niedługo ma byc koniec z tymi wymiennymi asystentami. Ja chcę Clarka, który pojawia się później drugi raz i jest cudny
|
|
|