Seriale - The Good Wife
Akaterine - Wto 29 Lis, 2011 22:33
Ja oglądam . Ale bardziej traktuję jako poobiedni serial zanim zabiorę się do pracy, więc i wrażeń szczególnych nie mam .
Choć przyznam, że scena konfrontacji Alicji z Jackie była świetna, tak samo jak szybka decyzja o kupnie samochodu dla syna
Anonymous - Wto 29 Lis, 2011 22:41
ja właśnie nadrabiałam odcinki, skończyłam na 8 więc to co najlepsze według Was przede mną. Biorę się do coco.
Anonymous - Śro 30 Lis, 2011 20:56
Naprawdę świetny odcinek, mimo że miałam podły dzień, roześmiałam się w glos kilka razy. Uwielbiam sąd wojskowy.
Cary się robi jakiś taki dziwkowaty...
milenaj - Pon 19 Gru, 2011 16:54
Oglądam sobie dalej. Dalej z przyjemnością. Atmosfera się zagęszcza. Jestem ciekawa gdzie to dojdzie.
Sezon chyba dopiero teraz nabiera rozpędu.
Zadziwia mnie ilość kurtek skórzanych Kalindy.
Anonymous - Pon 19 Gru, 2011 17:11
chyba znowu ponadrabiam hurtem
Admete - Pon 19 Gru, 2011 17:43
Możecie coś opowiedzieć? Nie mam czasu oglądac, ale jak cos się dzieje, to się chętnie dowiem.
Akaterine - Pon 19 Gru, 2011 20:07
Ostatnio z takich ważniejszych rzeczy to:
(nie wiem, czy w takim wątku też używa się spoilerów, na wszelki wypadek to zrobię, choćby żeby lady_kasiek przyjemności nie psuć, bo jak napisała milenaj, sezon chyba dopiero zaczyna się rozkręcać)
milenaj - Pon 19 Gru, 2011 20:42
To ja dodam tylko, że
Z ostatniego odcinka podobała mi się jeszcze rozmowa Petera z dyrektorką szkoły:
"To moment kiedy masz powiedzieć: "Tak"."
Ja bym się go bała po takiej rozmowie.
Admete - Pon 19 Gru, 2011 21:39
Dzięki za informacje Może kiedyś obejrzę, w innym życiu. Możecie mnie tak informować na bieżąco
Anonymous - Śro 21 Gru, 2011 11:27
Peter ma coś bezwzględnego w oczach i w sposobie bycia... ale zaczynają się dogadywać z Alicją, która zaprzestała romansowania z Willem, tak po prostu, jakby od niechcenia, a Will dla mnie jest niesamowicie hot. Mówcie co chcecie Ostatnia scena z Wendy, jest taki kochany, ja bym go zjadła, a przynajmniej przetrzymywała pod łóżkiem!
Cary upodabnia się do Petera, bo nawet dziwkowaty, jak ostatnio mówilam, już się zrobił...
milenaj - Pon 02 Sty, 2012 21:43
Interesująco się zapowiada:
http://www.youtube.com/watch?v=NPT2HPAkMjg
Eeva - Śro 04 Sty, 2012 08:40
W końcu jestem na bieżąco.
Trochę mnie zasmuciła Alicja podczas rozmowy z Owenem. No weź się ogarnij kobieto.
Wendy Scott-Carr niezmiernie mnie irytuje. Ma coś takiego w sposobie bycia i mówienia, że mam ochote walnąc ja łopata w twarz.
No i gdzie jest Eli?
Akaterine - Śro 04 Sty, 2012 14:17
| Eeva napisał/a: | | Wendy Scott-Carr niezmiernie mnie irytuje. Ma coś takiego w sposobie bycia i mówienia, że mam ochote walnąc ja łopata w twarz. |
A myślałam, że tylko ja tak mam
Eeva - Śro 04 Sty, 2012 15:46
weź, "och jestem taka słodka i uśmiechnięta, unosze się na obłoczku uprzejmości i mam głos jak 9-letnia dziewczynka, och och och".
Fuj.
Anonymous - Śro 04 Sty, 2012 16:32
Dokładnie, Ona jest tak słodka, ze aż mdli. Wkurza mnie okrutnie.
A i jeśli Wam spojlery nie przeszkadzają, to nie oznaczajcie ich speszial for mi. Ja sobie dam radę
milenaj - Śro 04 Sty, 2012 20:17
Mnie też wkurza.
Ten jej głosik.
Ale jestem ciekawa tych nowych odcinków.
Eeva - Czw 05 Sty, 2012 09:11
Bardzo licze, że ktoś ja kropnie albo, ze po prostu przejedzie się na tym graniu na dwa frony, to jak wiemy zarówno z życia jak i z historii oraz innych filmów/seriali, że takie zachowanie nie poplaca
milenaj - Pon 09 Sty, 2012 17:32
Bardzo dobry odcinek.
Eli się pojawił. A Will wynajął Elizabeth Tassioni ( tą rudą prawniczkę od "zadań specjalnych").:mrgreen:
Eeva - Pon 06 Lut, 2012 09:46
Bardzo mi się podobał ostatni odcinek - szczególnie dyskusja ławników
Rowniez bardzo mi się pdobało zakończenie z Wendy "jestem taka słodka" Scott-Carr. Chociaz mam niemiłe wrażenie, że jeszcze o niej usłyszymy. Strasnzie mnie irytowała podczas przesluchania, chociaz uśmiałam się jak zostala wyjasniona sprawa z kopertą
Tak w ogóle z innej strony - jak myślicie, jak to naprawdę było z Willem i przekupywaniem sędziów?
milenaj - Pon 06 Lut, 2012 13:56
| Eeva napisał/a: | | Chociaz mam niemiłe wrażenie, że jeszcze o niej usłyszymy |
Zapowiedź następnego odcinka pokazuje, że z pewnością usłyszymy.
| Cytat: | | Tak w ogóle z innej strony - jak myślicie, jak to naprawdę było z Willem i przekupywaniem sędziów? |
Mam mieszane uczucia, ale myślę, że może czasem coś mogło być niezbyt okej...
Eeva - Pon 06 Lut, 2012 14:04
| milenaj napisał/a: | | Zapowiedź następnego odcinka pokazuje, że z pewnością usłyszymy |
O, nie oglądałam zapowiedzi. Teraz to mi przykro, bo mimo iż napisałam, że mam wrażenie, że o niej usłyszymy, to w głębi serca wolalabym nie.
| milenaj napisał/a: | | że może czasem coś mogło być niezbyt okej |
Ja bym bardzo chciała żeby okazało się że Will jest czysty jak łza, ale też obawiam się, że coś w tych wszystkich oskarżeniach moze być...
Anonymous - Pon 06 Lut, 2012 15:27
a są literki już?
Eeva - Pon 06 Lut, 2012 15:37
a nie wiem, oglądałam z angielskimi.
Anonymous - Pon 06 Lut, 2012 18:12
w końcu ja też
Anonymous - Wto 28 Lut, 2012 09:50
Nikt mi tu nie kwitnie oburzeniem? Oglądnęłam wczoraj piętnasty odcinek i po prostu aż się gotuję. Goopia Wendy
|
|
|