Filmy - Powiew Orientu
Anaru - Nie 15 Lut, 2009 19:24
| Calipso napisał/a: | Mój brat jest okropny,ale całe szczęscie że przynajmniej dzisiaj nie podkłada głosu |
Obejrzyj sobie Yes Boss, faceci tak mają
Anonymous - Nie 15 Lut, 2009 19:31
| trifle napisał/a: | | Byłam pierwsza!!! |
nic to!! Kocham Go!!
Ile tchu w piersi. A pierś potężna to i tchu wiele
Caitriona - Nie 15 Lut, 2009 21:24
| lady_kasiek napisał/a: | Po prostu się zakochałam.
A i polubiłam Kareenę, bo wcześniej raczej za nią nie przepadałam |
Hehe, miałam tak samo
trifle - Nie 15 Lut, 2009 21:24
| Calipso napisał/a: | | trifle napisał/a: | | A Żony dla zuchwałych jeszcze nie oglądałam, a chyba nawet gdzieś mam.. |
Trifle oglądaj,bo mój brat właśnie teraz ma przerwę pomiędzy dwiema częsciami |
Calipso - Nie 15 Lut, 2009 22:03
Niektórzy uważają że Żona dla zuchwałych składa się z dwóch częsci :Londyn i podróż po Europie,druga to Indie i przygotowania do ślubu
Anonymous - Nie 15 Lut, 2009 22:03
Żona dla zuchwałych jest świetna. I ma cudną muzykę
Calipso - Nie 15 Lut, 2009 22:04
| Anaru napisał/a: | | Obejrzyj sobie Yes Boss |
Możesz jaśniej?
trifle - Nie 15 Lut, 2009 22:06
| Calipso napisał/a: | Niektórzy uważają że Żona dla zuchwałych składa się z dwóch częsci :Londyn i podróż po Europie,druga to Indie i przygotowania do ślubu |
Hehe Ja nie zrozumiałam związku między "oglądaj" a "bo mój brat ma przerwę"
Calipso - Nie 15 Lut, 2009 22:10
Faktycznie,sorry Korzystałam z wolnego kompa i widać co nabazgrałam
Anaru - Nie 15 Lut, 2009 22:46
| Calipso napisał/a: | Możesz jaśniej? |
Tak mi się skojarzyło
Tam w filmie jest taki fragment gdzie SRK i Juhi Chawla siedzą w pokoju hotelowym i oglądają film bez głosu. I podkładają własny dialog
Trzykrotka - Pon 16 Lut, 2009 00:17
| Calipso napisał/a: | | Anaru napisał/a: | | Obejrzyj sobie Yes Boss |
Możesz jaśniej? |
Oglądają Niemoralną propozycję dubbingujac po swojemu, z urozmaiceniem soczystych całusów w wykonaniu Shahrukha i innych efektów dodatkowych, a że ktoś podsłuchuje pod drzwiami, robi się z tego fajna komedia
Dla zakochanych Pań: Shahid na dobranoc
Jab We Met ma fajne nawiązania do Żony, zwłaszcza a scenę z drugiej części, w której Adi i Geet gonią pociąg, on wskakuje do niego pierwszy i wciąga ją. To jawne nawiązanie do finału Żony
Calipso - Pon 16 Lut, 2009 06:06
No dobrze drogie panie,tytuł filmu o którym mówicie to Yes Boss?
Trzykrotka - Pon 16 Lut, 2009 08:28
Ten z podkładaniem głosów - Yes Boss z końca lat 90. Shahrukh gra w nim ambitnego pracownika agencji reklamowej, którego jedynym pragnieniem jest kariera i własna firma. Dąży do niej, będąc na razie kimś w rodzaju naganiacza panienek dla swojego leniwego i głupiego szefa, który po prostu wżenił się w majątek. Wszystko idzie dobrze i nikt nie ma skrupułów, póki kolejna namierzona do szybkiego romasnu modelka nie spodoba się nie tylko szefowi, ale i jego przybocznemu.
To żadne dzieło, ale ogląda się sympatycznie. Jest też mały wątek polski.
Calipso - Pon 16 Lut, 2009 17:36
| Trzykrotka napisał/a: | | To żadne dzieło, ale ogląda się sympatycznie |
Nie nastawiałam się na film oscarowy,ale opis brzmi zachęcająco
Anonymous - Pon 16 Lut, 2009 17:43
A wiesz, że mnie to nie raziło za bradzo, może trochę za pierwszym zamachem. To świetny film jest. Genialne kreacje aktorskie, cudna muzyka, śłiczne krajobrazy...
Calipso - Pon 16 Lut, 2009 17:51
Kasiek,ale ja nie powiedziałam że film mi się nie podobał.Wprost przeciwnie,mało jest filmów do których wracam,a Żona właśnie do nich należy
Jednak ja zawsze miałam tego pecha,że widzę albo takie chybione uderzenia,zobaczę słup wysokiego napięcia na średniowiecznym placu boju,albo nawet zegarek u rycerza
BeeMeR - Śro 18 Lut, 2009 09:44
Ja też umiem wypatrzeć ślady po samolocie nad kolaską zaprzężoną w cztery koniki w przygodowo-historycznym kostiumowcu
A w Żone dla zuchwałych uwielbiam scenę bitwy na stacji od pierwszego uchachania
Ona jest tak cudnie nierealna, że nic, tylko boki zrywać
Anonymous - Śro 18 Lut, 2009 09:50
...i usta Szaruka....
Calipso - Śro 18 Lut, 2009 14:05
Szaruk w po scenie bójki wyglada jak biedny zbity piesek.który zaraz się rozpłacze
Trzykrotka - Śro 18 Lut, 2009 16:10
Do czasu! Kiedy w pewnym momencie przejmuje kontrolę nad strzelbą! Uch! Żonę po raz pierwszy oglądałam w kinie, w gronie mocno bollywoodzkim. Pamietam, jaki się zerwał aplauz na ten widok
Tej bójki nie było w scenariuszu. Rezyser wprowadził ją na prośbę Shahrukha. Jak dla mnie, mogłoby się bez niej obejść.
BeeMeR - Śro 18 Lut, 2009 18:13
Ja najmniej lubię inną scenę, też wprowadzoną według pomysły Shahrukha - jak udae, że nie umie grać i tak strasznie wali w fortepian
Oj, nie lubię takiego traktowania instrumentów, choć sama grać nie umiem - no i scena mnie jakoś nie podeszła...
Ale cały film uwielbiam
Anaru - Czw 19 Lut, 2009 00:08
| BeeMeR napisał/a: | Ja najmniej lubię inną scenę, też wprowadzoną według pomysły Shahrukha - jak udae, że nie umie grać i tak strasznie wali w fortepian |
O, z tym się zgadzam.
A teraz z innej beczki:
Zaczęły się nowe aukcje charytatywne dla Asi, tym razem fundatorem filmów jest Epelpol. To są inne filmy niż poprzednio były, w tym nowości .
http://www.allegro.pl/sho...php?uid=1254320
Można również zalicytować Stand Shahrukha
http://www.allegro.pl/ite...arytatywna.html
Ładnie w domu wygląda
(ten jest Asiny, nomen omen, czeka na nią)
Calipso - Czw 19 Lut, 2009 13:07
| Anaru napisał/a: | | BeeMeR napisał/a: | Ja najmniej lubię inną scenę, też wprowadzoną według pomysły Shahrukha - jak udae, że nie umie grać i tak strasznie wali w fortepian |
O, z tym się zgadzam. |
Ta też,ale nie chciałam przesadzać
Anaru - Nie 22 Lut, 2009 13:05
Dzisiaj, tak za chwilkę o 13:10 będzie film z Aishwaryą Rai:
Gra namiętności - Chokher Bali - melodramat, Indie 2004
Kalkuta, początek XX wieku. Pochodzący z bogatej rodziny Mahendra, student medycyny, odrzuca rękę pięknej, niezbyt majętnej Binodini. To samo robi jego przyjaciel Behari, również student medycyny, a zarazem obiecujący poeta i bojownik o wyzwolenie Bengalu spod dominacji brytyjskiej. Ostatecznie Binodini poślubia Bipina, który po roku umiera. Młoda wdowa musi się podporządkować miejscowym zwyczajom nakazującym jej życie w ubóstwie i pokucie. Nie może nosić ozdób, nie ma też większych szans na powtórne małżeństwo. Behari zaręcza się z Ashalatą.
http://www.telemagazyn.pl/program/3480800311.html
Calipso - Nie 22 Lut, 2009 13:59
Spóźniłam się
|
|
|