To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Z Południa na Północ
Jane Austen, Elizabeth Gaskell, siostry Brontë - forum poświęcone ich twórczości, ekranizacji ich prozy i nie tylko.

Seriale - The Good Wife

milenaj - Sob 20 Sie, 2011 13:23

A teraz kolej na nowy zwiastun:

http://www.popcorner.pl/b...n_3_sezonu?bo=1

Już się doczekać nie mogę. :mrgreen:

Admete - Sob 20 Sie, 2011 13:50

Pewnie będzie jeszcze ciekawiej niż dotychczas ;) Trzeci sezon - te z reguły są najlepsze ;)
Anonymous - Czw 01 Wrz, 2011 12:33

25 września, jeszcze taka kupa czasu. Toteż robię sobie maluczkie powtórki. Uwielbiam ten serial. I naprawdę bym chciała, zeby Alicja była z Willem, nawet bardziej niż pragnęłam związki Bones z Boothem.
milenaj - Nie 04 Wrz, 2011 19:17

Ja dzisiaj w telewizorni trafiłam przypadkiem na dwa odcinki pierwszego sezonu. No kocham ten serial po prostu.
milenaj - Pon 19 Wrz, 2011 06:10

Julianna Margulies ma emmy. :mrgreen:
milenaj - Nie 25 Wrz, 2011 11:43

Kilka scen z pierwszego odcinka trzeciego sezonu.

http://www.youtube.com/wa...feature=related

Anonymous - Pon 26 Wrz, 2011 19:58

Milemak widziałaś kilkudziesięciominutową część New begining. Ja jestem tak w połowie i zapowiada się ciekawie :)
milenaj - Pon 26 Wrz, 2011 19:59

Obejrzałam najnowszy odcinek.
Oczywiście głęboko gdzieś miałam sprawę, bo obchodziły mnie relacje Willa i Alicji. ale o tym w spoilerze.

Spoiler:

mam mieszane uczucia. Alicja w pierwszych scenach podekscytowana. Później rozmowa, z której nic nie wiemy i chłód Willa.
A na końcu pukanie do drzwi. Mam nadzieję, że to Will, ale za ładne to mi się wydaje

Peter wredny, Cary to samo plus mniej wymuskany. :mrgreen:
Nadal uwielbiam Eli Golda.

Anonymous - Wto 27 Wrz, 2011 09:58

Też oglądałam dla relacji Will-Alicja a że dosyć późno nabyłam to kilka scen nawet przewinęłam.

Czy Will jest chłodny? Bo ja wiem... na pewno musi oddzielić pracy od prywaty. No i to pukanie mnie zastanawia. Może ewentualnie Peter, lub/i dzieci przyłapią Willów in flagranti?

Eli jest genialny zwłaszcza z tym drugim małym(z Hałsa).

Źle, że Peter skumal się z Carym.

Admete - Wto 27 Wrz, 2011 16:25

Ja jednak zrezygnuje z oglądania. Nie mam jakos ochoty. Bedę zaglądać do wątku i czytac wasze komentarze.
trifle - Wto 27 Wrz, 2011 17:02

Mi się nieszczególnie podobał ten nowy odcinek. Jakoś nie wiem, chyba też zrezygnuję z oglądania. Alicia to już nie ta Alicia, właściwie to najbardziej lubię Kalindę, Cary'ego i Eli'a. Peter beznadziejny.
Admete - Wto 27 Wrz, 2011 17:08

To samo u mnie - kalinda, Cary i przede wszystkim Eli.
milenaj - Wto 27 Wrz, 2011 19:36

Zapowiedź drugiego odcinka:

http://www.youtube.com/watch?v=Qh5SDen1q4M

Anonymous - Sob 08 Paź, 2011 13:26

No Will daje czadu. W sensie ostatnia scena odcinka sugeruje, że może i migdali się z Alicją, ale jednak jeśli zajdzie potrzeba wyzbyje się sentymentów
milenaj - Sob 08 Paź, 2011 15:25

Nadal lubię ten serial i oglądam z przyjemnością. Sprawa w drugim odcinku była bardzo dobra. Ale mam wrażenie, że oglądam inny serial.

Zawsze podejrzewałam, że Will jest bezwzględny, chociaż tutaj uważam, że został bardzo przyparty do ściany przez Diane.

Alicia bardzo się zmieniła. Nawet zdjęcia w czołówce zmienili. Po tym odcinku jestem ciekawa co przyniesie współpraca Kalindy z Elim. Oj, może być ciekawie.

Promo nastepnego odcinka:

http://www.youtube.com/watch?v=kywcJ1ktaBk

milenaj - Pon 10 Paź, 2011 17:51

lady_kasiek napisał/a:
W sensie ostatnia scena odcinka sugeruje, że może i migdali się z Alicją, ale jednak jeśli zajdzie potrzeba wyzbyje się sentymentów

No, po trzecim odcinku widzę, że z Alicją jest podobnie.

milenaj - Śro 19 Paź, 2011 17:40

Czwarty odcinek za mną. Willowi wymskło się magiczne słowo. Tylko zastanawiam się, czy faktycznie powiedział prawdę.
aneby - Nie 23 Paź, 2011 13:55

Przełamałam się i zaczęłam 3 sezon. I bardzo, bardzo mi się podoba :-D Te prawnicze podchody, kto kogo przechytrzy, knowania, niedomówienia - to lubię :excited:
Bez zbędnych scen łóżkowych, które trącałyby telenowelą. A odc. drugi, z angielskim sędzią, po prostu boski :rotfl: Eli zdecydowanie jest the best :mrgreen:

milenaj - Nie 23 Paź, 2011 18:58

Cieszę się, że ci się podoba. Ja też ogladam z przyjemnością.

aneby napisał/a:
A odc. drugi, z angielskim sędzią, po prostu boski

I cała historia też była dobra.

milenaj - Śro 09 Lis, 2011 09:58

Na tapecie w tym sezonie będzie przeszłość Willa. Pewnie nie kryształowa. Ciekawe do czego dojdą Peter i Cary. A w międzyczasie Diane dowiedziała się o romansie Willa i Alicji.
Anonymous - Śro 09 Lis, 2011 10:03

Ja to robię sobie przerwę jestem ładnych kilka odcinków w plecy :( W poniedziałki zawsze CH wygrywa z GW
milenaj - Śro 09 Lis, 2011 10:05

lady_kasiek napisał/a:
W poniedziałki zawsze CH wygrywa z GW

A co to jest CH?

Eeva - Pon 14 Lis, 2011 10:01

milenaj napisał/a:
w międzyczasie Diane dowiedziała się o romansie Willa i Alicji.

ciekawa jestem co z tego wyniknie.

milenaj - Pon 21 Lis, 2011 16:05

No i jest ciekawie. Alicja nakryła Jackie na przeglądaniu jej rzeczy i zmieniła klucze.
A Diane postawiła Willowi ultimatum. Plus powtórka z sądu wojskowego. :mrgreen:

milenaj - Wto 29 Lis, 2011 22:27

Nikt już nie ogląda? :(