To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Z Południa na Północ
Jane Austen, Elizabeth Gaskell, siostry Brontë - forum poświęcone ich twórczości, ekranizacji ich prozy i nie tylko.

Seriale - SUPERNATURAL: Heaven, Hell and in-between

praedzio - Śro 04 Lut, 2009 14:31

Natomiast aktorowi grającego młodego Sama wróżę spory sukces. ;)
spin_girl - Śro 04 Lut, 2009 14:43

Słodki chłopczyk i całkiem dobry aktor. Też mu wróżę :mrgreen:
Agn - Śro 04 Lut, 2009 14:50

Dziewuszki, a czy możemy po prostu przyjąć, że nikt Jensenowi do pięt nie dorasta? Bo to wiadome jest, nikt nie wygląda jak on (może i dobrze?). ^^
Caitriona - Śro 04 Lut, 2009 14:55

praedzio napisał/a:
Żeby oddać sprawiedliwość, to przyznam, że uchwycono podobieństwo - podobne gesty, mimika i takie tam.

Właśnie o to mi chodzi.
praedzio napisał/a:
Ale ani cienia tej słynnej urody Deanowej, jakiegoś uroku... ja wiem?

Bo nie jest Jensenem ;)

praedzio - Śro 04 Lut, 2009 14:59

Sama nie wiem. Młody aktor grający Sama też nie jest Jaredem, a jestem nim zachwycona. Wiem - trudno porównywać dziecko z dorosłym facetem, ale... No, dobra. Nieważne. Mnie po prostu młody Dean cholernie nie podpasował. Mam nadzieję, że to tylko jednorazowy występ tego pana w SPN. Tyle z mojej strony.
Admete - Śro 04 Lut, 2009 15:23

Nie miałam problemu ani z młodym deanem ani z Samem. Może bardziej wam się ten dziecięcy Sam podoba, bo jest pokazany w zdecydowanie bardziej pozytywnym świetle niż Dean? Jemu się autentycznie udaje w pewien sposób wpasować w szkolną rzeczywistość, a Deanowi nie.
Ogólnie też wszyscy lubią słodkie szczeniaczki, co to pokazują ząbki ;-)

spin_girl - Śro 04 Lut, 2009 15:36

Agn napisał/a:
Dziewuszki, a czy możemy po prostu przyjąć, że nikt Jensenowi do pięt nie dorasta? Bo to wiadome jest, nikt nie wygląda jak on (może i dobrze?). ^^

Możemy! :oklaski:

BeeMeR - Śro 04 Lut, 2009 15:46

spin_girl napisał/a:
Agn napisał/a:

Możemy! :oklaski:
Pewnie, że możemy :serce: , nawet nie widziawszy młodego w akcji :P
trifle - Śro 04 Lut, 2009 16:04

Matko jedyna, BeeMer, zawału mało nie dostałam! :paddotylu: Patrzę na Twój avek, Dean spogląda gdzieś w dół, aż tu nagle patrzy wprost na mnie! :paddotylu: :paddotylu: Ale bajer :thud:
spin_girl - Śro 04 Lut, 2009 16:10

Tak, avek jest czadowy. Siła tego spojrzenia... :serduszkate: :paddotylu:
BeeMeR - Śro 04 Lut, 2009 17:01

:banan_czerwony: :banan_czerwony: :banan_czerwony:
Też mi się podoba :serce2:

trifle - Śro 04 Lut, 2009 17:06

Siła spojrzenia to jedno, a przekonanie, że mam zwidy - drugie! :paddotylu:
spin_girl - Śro 04 Lut, 2009 17:08

trifle napisał/a:

poczułaś się...supernaturalnie? Jakbyś była świadkiem czegoś nie z tego świata? :mrgreen:

BeeMeR - Śro 04 Lut, 2009 17:22

Jak tylko zobaczyłam to ujęcie, to zdecydowałam, że muszę, MUSZĘ nauczyć się robić ruchome gify :serduszkate:
trifle - Śro 04 Lut, 2009 17:23

spin_girl napisał/a:
trifle napisał/a:

poczułaś się...supernaturalnie? Jakbyś była świadkiem czegoś nie z tego świata? :mrgreen:

Poczułam się jak wariatka raczej :P

Agn - Śro 04 Lut, 2009 17:36

trifle napisał/a:
spin_girl napisał/a:
trifle napisał/a:

Poczułam się jak wariatka raczej :P

Witaj wśród swoich! :mrgreen:
Zaiste, avek Basi jest powalający... :thud:

praedzio - Śro 04 Lut, 2009 19:16

Przeczytałam sobie jeden spoiler dotyczący końcówki sezonu czwartego i czuję się średnio. Właściwie to było do przewidzenia, ale przewidywać to jedno, a wiedzieć - to zupełnie co innego. :(

Spoiler:
Ostatnie trzy odcinki sezonu można podsumować trzema słowa - Dean kontra Sam.
Źródło:
http://ausiellofiles.ew.c...lo-sp.html#more

Harry_the_Cat - Śro 04 Lut, 2009 19:20

praedzio napisał/a:
Żeby oddać sprawiedliwość, to przyznam, że uchwycono podobieństwo - podobne gesty, mimika i takie tam. Nie wspominając o nieśmiertelnej skórzanej kurtce ( :lol: ).

Ale ani cienia tej słynnej urody Deanowej, jakiegoś uroku... ja wiem? A ta scena, w której się całował z laską z klasy... yh... aż mnie zemdliło. :obrzydzenie:

szczerze - zgadzam się z Tobą... niby powierzchownie powinno być ok, ale to zupełnie nie to...
Mały Sam to słodziak.

Admete - Śro 04 Lut, 2009 19:27

Praedzio chyba wszyscy się tego spodziewają i nikomu się nie podoba...To jak z końcówką sezonu 3...Będzie trauma...Jak oni z tego potem wybrną? Nie mam pojęcia...Może 5 sezonu nie będzie? Życie byłoby wtedy jakieś dziwne ;-)
praedzio - Śro 04 Lut, 2009 19:31

Spoiler:
Może po prostu każdy z nich pójdzie swoją drogą? W najlepszym razie....

Admete - Śro 04 Lut, 2009 19:32

Gdyby tak było, jak piszesz, to serial przestałby istnieć.
praedzio - Śro 04 Lut, 2009 19:36

Dlatego takie rozwiązanie przewiduję na wypadek, gdyby miano skończyć na czwartym sezonie.
Agn - Śro 04 Lut, 2009 19:50

Natentychmiast wyplujcie coście nagadały! Ma być piąty sezon i basta! Ja wam dam straszyć tatusia!
Będziepiątysezonbędziepiątysezonbędziepiątysezonbędziepiątysezonbędziepiątysezon... :trzyma_kciuki:

praedzio - Śro 04 Lut, 2009 20:19

Nie, no... Skoro tak mówisz, to Kripke nie ma wyboru... :lol: Szkoda, że bez Kima... :(
praedzio - Śro 04 Lut, 2009 20:35

Kolejny spoiler:
Spoiler:
Dean dowie się, że przez to, iż został wyciągnięty z piekła, Lilith mogła zacząć łamać pieczęcie, które trzymają Lucyfera w zamknięciu. Będzie mu się bardzo trudno z tym pogodzić i odbije się to na jego poczuciu wartości.