Seriale - SUPERNATURAL
aneby - Nie 16 Lis, 2008 20:12
NKOTB jako żywo
Harry_the_Cat - Nie 16 Lis, 2008 20:45
Chciałam powiedzieć, że mamy kolejną zainfekowaną , ale na razie się ukrywa
Admete - Nie 16 Lis, 2008 21:06
| Cytat: | | No, śliczny jak ta lala. |
Jak kiedys mówiłysmy z Riellą - 100% cherubinka Facet ma szczęście - z wiekiem wygląda lepiej. Zainfekowana pewnie się obawia naszego obszernego wątku
Harry_the_Cat - Nie 16 Lis, 2008 21:11
Chyba nawet nie to. Ale zdecydowanie Dean!Team, jakby ktoś pytał
Admete - Nie 16 Lis, 2008 21:14
A co pytałaś?
Harry_the_Cat - Nie 16 Lis, 2008 21:16
Nawet nie musiałam. W drugim zdaniu się wysypała
BTW - chłopcy w ten weekend byli na konwencji w Chicago: http://pl.youtube.com/watch?v=c_PmJBIZIv8
Admete - Nie 16 Lis, 2008 21:20
To niech się koniecznie ujawni Zawsze chętnie przyjmujemy w nasze szeregi gorliwe neofitki
Jestem z siebie dumna - zrobiłam sama dzwonek do komórki z Carry on...Nie mam niestety mp3 w komórce, u mnie jest jakis dziwny format mmf. Znalazłam program do konwertowania dzwonków, był darmowy, ale załadowanie dzwonka kosztowało trochę ponad złotówkę. Stwierdziłam, że to nie tak duzo i wato spróbowac Udało się No i mam kabelek do telefonu, więc i tapetki się pojawiły różne.
Harry_the_Cat - Nie 16 Lis, 2008 21:49
drugi filmik - chłopaki na początku opowiadają o tym, jak powstało Eye of the Tiger: http://pl.youtube.com/watch?v=3OeHNmwnef8
Calipso - Nie 16 Lis, 2008 21:56
| Harry_the_Cat napisał/a: | | Chciałam powiedzieć, że mamy kolejną zainfekowaną |
No proszę Siostro ujawnij się My nie gryziemy ( ale za wilkołaki nie gwarantujemy )
Deanariell - Nie 16 Lis, 2008 21:58
| Admete napisał/a: | | Jak kiedys mówiłysmy z Riellą - 100% cherubinka |
Taaaaa... Lukier przy nim byłby kwaśny
| Harry_the_Cat napisał/a: | | Chciałam powiedzieć, że mamy kolejną zainfekowaną |
| Harry_the_Cat napisał/a: | | zdecydowanie Dean!Team |
To może mój nowy avek ją wywabi z ukrycia?
| Admete napisał/a: | | Jestem z siebie dumna - zrobiłam sama dzwonek do komórki z Carry on... |
No widzisz Zawsze wiedziałam, że zdolna z Ciebie bestyja
Calipso - Nie 16 Lis, 2008 22:10
| Deanariell napisał/a: | To może mój nowy avek ją wywabi z ukrycia? |
*mądra wypowiedź*
Harry_the_Cat - Nie 16 Lis, 2008 22:19
Przynoszę wieści
Aragonte - Nie 16 Lis, 2008 22:20
Riella, ale avek!
praedzio - Nie 16 Lis, 2008 22:21
| Harry_the_Cat napisał/a: | | Przynoszę wieści |
Eeeeee... Jak ja już się przyzwyczaiłam, to oni mi tu takie rzeczy robią.
Admete - Nie 16 Lis, 2008 22:29
Jestem ciekawaczy po 10 będzie przerwa czy nieco później, po 11...
Harry_the_Cat - Nie 16 Lis, 2008 22:31
Będzie po 10, z tego, co czytałam
Deanariell - Nie 16 Lis, 2008 22:35
| Aragonte napisał/a: | | ale avek! |
Prawda? Dziękuję za uznanie w imieniu modela
| Harry_the_Cat napisał/a: | | Przynoszę wieści |
Ciekawe w kogo się wcieli tym razem... I czy zmiana będzie korzystniejsza...
Tak btw - chciałam zauważyć, że Sam w avku Praedzi jest nieco niepokojący - to spojrzenie... Gdybym go spotkała twarzą w twarz z taką miną - wiałabym! Chociaż demonem raczej nie jestem...
| Cytat: | Będzie po 10, z tego, co czytałam |
Przerwa... buuuuuuu...
Admete - Nie 16 Lis, 2008 22:35
Do stycznia czy aż do lutego? Pewnie do lutego...Piątkowe wieczory bez Spn to nie są prawdziwe piątkowe wieczory
Deanariell - Nie 16 Lis, 2008 22:39
| Admete napisał/a: | Do stycznia czy aż do lutego? Pewnie do lutego...Piątkowe wieczory bez Spn to nie są prawdziwe piątkowe wieczory |
Znowu się będzie trzeba pocieszać czymś innym... Osobiście mam nadzieję, że będzie do stycznia tylko...
Harry_the_Cat - Nie 16 Lis, 2008 22:41
Nie wiem więcej. Próbuję się odkopać z rzeczy, które nagromadziły się przez te dwa dni do przeczytania na temat SPN. Idzie wolno. Dobrze, że jutro mam wolne
Harry_the_Cat - Pon 17 Lis, 2008 00:35
Raport z konwencji w Chicago - panel Jareda: http://blogs.trb.com/netw...tion_jared.html
A fan asked if he cringed when he saw Sera Gamble’s name on a script. “Yes,” he replied, “because it usually means I’m getting naked, crying, or getting naked AND crying.”
trifle - Pon 17 Lis, 2008 00:49
| Harry_the_Cat napisał/a: | | “Yes,” he replied, “because it usually means I’m getting naked, crying, or getting naked AND crying.” |
Buahah
A obejrzałam te filmiki "breakfast" i rzeczywiście! Jared dużo mówi, bardziej wygadany jest, Jensen spokojniejszy. Ciekawe
Harry_the_Cat - Pon 17 Lis, 2008 00:51
Taaa, w dodatkach do sezonu 1 jest taki filmik "Dzien z życia Jareda i Jensena" i tam nawet Jared mówi coś w stylu, że jak nie ma scenariusza to on jest zabawniejszy. Jensen skwapliwie przytakuje
Harry_the_Cat - Pon 17 Lis, 2008 12:52
Jensen na konwencji:
He was also asked about Supernatural only going for five seasons, and he said that actually Kripke wanted to end after this season ( ) but that once the ratings came in for Lazarus Rising he realized he had to go at least another season. (Ufff!)
Caitriona - Pon 17 Lis, 2008 13:48
| Harry_the_Cat napisał/a: | | (Ufff!) |
Dokładnie!!
|
|
|