To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Z Południa na Północ
Jane Austen, Elizabeth Gaskell, siostry Brontë - forum poświęcone ich twórczości, ekranizacji ich prozy i nie tylko.

Seriale - SUPERNATURAL

aneby - Nie 16 Lis, 2008 20:12

NKOTB jako żywo :rotfl:
Harry_the_Cat - Nie 16 Lis, 2008 20:45

Chciałam powiedzieć, że mamy kolejną zainfekowaną :banan_Bablu: , ale na razie się ukrywa :roll:
Admete - Nie 16 Lis, 2008 21:06

Cytat:
No, śliczny jak ta lala.

Jak kiedys mówiłysmy z Riellą - 100% cherubinka :rotfl: Facet ma szczęście - z wiekiem wygląda lepiej. Zainfekowana pewnie się obawia naszego obszernego wątku ;-)

Harry_the_Cat - Nie 16 Lis, 2008 21:11

Chyba nawet nie to. Ale zdecydowanie Dean!Team, jakby ktoś pytał ;)
Admete - Nie 16 Lis, 2008 21:14

A co pytałaś? :-)
Harry_the_Cat - Nie 16 Lis, 2008 21:16

Nawet nie musiałam. W drugim zdaniu się wysypała :mrgreen:

BTW - chłopcy w ten weekend byli na konwencji w Chicago: http://pl.youtube.com/watch?v=c_PmJBIZIv8

Admete - Nie 16 Lis, 2008 21:20

To niech się koniecznie ujawni :-) Zawsze chętnie przyjmujemy w nasze szeregi gorliwe neofitki ;-)

Jestem z siebie dumna - zrobiłam sama dzwonek do komórki z Carry on...Nie mam niestety mp3 w komórce, u mnie jest jakis dziwny format mmf. Znalazłam program do konwertowania dzwonków, był darmowy, ale załadowanie dzwonka kosztowało trochę ponad złotówkę. Stwierdziłam, że to nie tak duzo i wato spróbowac :-) Udało się :-) No i mam kabelek do telefonu, więc i tapetki się pojawiły różne.

Harry_the_Cat - Nie 16 Lis, 2008 21:49

:oklaski:

drugi filmik - chłopaki na początku opowiadają o tym, jak powstało Eye of the Tiger: http://pl.youtube.com/watch?v=3OeHNmwnef8

Calipso - Nie 16 Lis, 2008 21:56

Harry_the_Cat napisał/a:
Chciałam powiedzieć, że mamy kolejną zainfekowaną

No proszę :-D Siostro ujawnij się :mrgreen: My nie gryziemy ( ale za wilkołaki nie gwarantujemy :wink: )

Deanariell - Nie 16 Lis, 2008 21:58

Admete napisał/a:
Jak kiedys mówiłysmy z Riellą - 100% cherubinka

Taaaaa... Lukier przy nim byłby kwaśny :P

Harry_the_Cat napisał/a:
Chciałam powiedzieć, że mamy kolejną zainfekowaną
Harry_the_Cat napisał/a:
zdecydowanie Dean!Team

To może mój nowy avek ją wywabi z ukrycia? :twisted: :wink:

Admete napisał/a:
Jestem z siebie dumna - zrobiłam sama dzwonek do komórki z Carry on...

No widzisz :oklaski: Zawsze wiedziałam, że zdolna z Ciebie bestyja :mrgreen:

Calipso - Nie 16 Lis, 2008 22:10

Deanariell napisał/a:
To może mój nowy avek ją wywabi z ukrycia? :twisted:

:paddotylu: :paddotylu: :-P

*mądra wypowiedź*

Harry_the_Cat - Nie 16 Lis, 2008 22:19

Przynoszę wieści

Spoiler:
wygląda na to, że po odc. 11 będziemy widzieli mniej Ruby. I że będzie musiała zmienić powłokę po spotkaniu z Alisterem... Yesss!

Aragonte - Nie 16 Lis, 2008 22:20

Riella, ale avek! :paddotylu: :oklaski:
praedzio - Nie 16 Lis, 2008 22:21

Harry_the_Cat napisał/a:
Przynoszę wieści

Eeeeee... Jak ja już się przyzwyczaiłam, to oni mi tu takie rzeczy robią. :evil:

Admete - Nie 16 Lis, 2008 22:29

Jestem ciekawaczy po 10 będzie przerwa czy nieco później, po 11...
Harry_the_Cat - Nie 16 Lis, 2008 22:31

Będzie po 10, z tego, co czytałam :(
Deanariell - Nie 16 Lis, 2008 22:35

Aragonte napisał/a:
ale avek!

Prawda? :slina: Dziękuję za uznanie w imieniu modela ;)

Harry_the_Cat napisał/a:
Przynoszę wieści

Ciekawe w kogo się wcieli tym razem... :roll: I czy zmiana będzie korzystniejsza...

Tak btw - chciałam zauważyć, że Sam w avku Praedzi jest nieco niepokojący - to spojrzenie... :shock: Gdybym go spotkała twarzą w twarz z taką miną - wiałabym! Chociaż demonem raczej nie jestem... ;) :-P

Cytat:
Będzie po 10, z tego, co czytałam :(

Przerwa... buuuuuuu... :cry2:

Admete - Nie 16 Lis, 2008 22:35

Do stycznia czy aż do lutego? Pewnie do lutego...Piątkowe wieczory bez Spn to nie są prawdziwe piątkowe wieczory ;-)
Deanariell - Nie 16 Lis, 2008 22:39

Admete napisał/a:
Do stycznia czy aż do lutego? Pewnie do lutego...Piątkowe wieczory bez Spn to nie są prawdziwe piątkowe wieczory ;-)

Znowu się będzie trzeba pocieszać czymś innym... :roll: Osobiście mam nadzieję, że będzie do stycznia tylko...

Harry_the_Cat - Nie 16 Lis, 2008 22:41

Nie wiem więcej. Próbuję się odkopać z rzeczy, które nagromadziły się przez te dwa dni do przeczytania na temat SPN. Idzie wolno. Dobrze, że jutro mam wolne ;)
Harry_the_Cat - Pon 17 Lis, 2008 00:35

Raport z konwencji w Chicago - panel Jareda: http://blogs.trb.com/netw...tion_jared.html

A fan asked if he cringed when he saw Sera Gamble’s name on a script. “Yes,” he replied, “because it usually means I’m getting naked, crying, or getting naked AND crying.”

trifle - Pon 17 Lis, 2008 00:49

Harry_the_Cat napisał/a:
“Yes,” he replied, “because it usually means I’m getting naked, crying, or getting naked AND crying.”

Buahah :lol:
A obejrzałam te filmiki "breakfast" i rzeczywiście! Jared dużo mówi, bardziej wygadany jest, Jensen spokojniejszy. Ciekawe :mysle:

Harry_the_Cat - Pon 17 Lis, 2008 00:51

Taaa, w dodatkach do sezonu 1 jest taki filmik "Dzien z życia Jareda i Jensena" i tam nawet Jared mówi coś w stylu, że jak nie ma scenariusza to on jest zabawniejszy. Jensen skwapliwie przytakuje ;)
Harry_the_Cat - Pon 17 Lis, 2008 12:52

Jensen na konwencji:

He was also asked about Supernatural only going for five seasons, and he said that actually Kripke wanted to end after this season ( :paddotylu: ) but that once the ratings came in for Lazarus Rising he realized he had to go at least another season.
(Ufff!)

Caitriona - Pon 17 Lis, 2008 13:48

Harry_the_Cat napisał/a:
(Ufff!)

Dokładnie!!