Aktorzy - Ben Barnes
Agn - Wto 09 Gru, 2008 21:35
Oj tam zaraz wielkie. Ale i tak ładne. Mają ładny kształt, o!
Nie daj się tepsie!!!
Ech, żadnego nowego zdjęcia... *le sigh*
Agn - Sob 13 Gru, 2008 20:49
Nadal żadnych nowych zdjęć, chlip! Czuję się zaniedbana i niedopieszczona! *pout* Jednakowoż nadziałam się na tę fotkę i mam nieeleganckie myśli.
A przy tym ómarłam.
Gunia - Sob 13 Gru, 2008 22:49
| Agn napisał/a: | Jednakowoż nadziałam się na tę fotkę i mam nieeleganckie myśli. |
W sumie to nic nowego.
A ten wywiad widziałaś?
http://www.youtube.com/wa...feature=related
Agn - Pon 15 Gru, 2008 14:34
Nie widziałam!!! O jak on cudnie wygląda... *ogląda wywiad* Uroczy jest. I tak się ładnie RZADKO zacina. I w ogóle wymiana zdań między nim, a prowadzącym jest słodka. *le sigh*
snowdrop - Pon 15 Gru, 2008 20:48
Och, tutaj ile fanek Bena
Calipso - Pon 15 Gru, 2008 21:35
| snowdrop napisał/a: | | Och, tutaj ile fanek Bena |
Aktywne dwie
Z doskoku też dwie
Gunia - Pon 15 Gru, 2008 22:36
| snowdrop napisał/a: | Och, tutaj ile fanek Bena |
Ocean, ocean moje drogie! Ostatnio jakoś przestałyśmy się trochę bawić w liczbę mnogą.
Calipso - Pon 15 Gru, 2008 22:40
Cierpliwości,a będzie dobrze
Agn - Czw 18 Gru, 2008 18:23
Trafiła mi w łapki taka informacja...
27-letni gwiazdor filmu "Opowieści z Narnii: Książę Kaspian" marzy o roli czytającego w myślach wampira Aro w nowym filmie "New Moon", którego produkcja rozpocznie się już za 3 miesiące.
Dokładny skład obsady filmu nie jest jeszcze znany, chociaż pojawiła się plotka, że wytwórnia Summit Entertainment pozbyła się znanego ze "Zmierzchu" Taylora Lautnera w obawie, że aktor nie poradzi sobie z fizycznymi wymogami roli. Wśród kandydatów na jego zastępcę w roli Jacoba Blacka wymienia się m.in. Michaela Copona znanego z filmu "Król Skorpion 2".
Mam nadzieję, że to nieprawda, bo nie będę mogła się bezczelnie śmiać z filmu. Jak mi się Ben zaplącze na ekranie, to już niczego innego nie zobaczę.
Gunia - Czw 18 Gru, 2008 18:36
A co, ten zmierzchający cykl jest aż tak beznadziejny, na jaki się zapowiada na etapie "miłość nastoletniej, zakompleksionej śmiertelniczki i myhyryhyhohocznego wamipra?
Agn - Czw 18 Gru, 2008 19:14
Wiesz co? To grafomania, która wciąga. Czytasz i się krzywisz jak nieszczęście, a kiedy kończysz czujesz się winna, że zmarnowałaś tyle czasu dla takiej żenady.
Aczkolwiek chcę kupić te książki, bo wtedy będę mogła na marginesie poczynić zjadliwe komentarze.
Gunia - Czw 18 Gru, 2008 19:20
| Agn napisał/a: | Wiesz co? To grafomania, która wciąga. Czytasz i się krzywisz jak nieszczęście, a kiedy kończysz czujesz się winna, że zmarnowałaś tyle czasu dla takiej żenady.
Aczkolwiek chcę kupić te książki, bo wtedy będę mogła na marginesie poczynić zjadliwe komentarze. |
Jak skończysz, to mi je pożycz, co? <charyzmatyczny uśmiech>
Ben chyba wziął urlop i gania za prezentami, bo już 1,5 tygodnia nie ma nic nowego...
Agn - Pią 19 Gru, 2008 19:24
To się da załatwić.
No właśnie, o Benie przycichło. No dobra, jeśli nie liczyć tej ploty o Volturi. Proszę, nie... Aczkolwiek wyglądałby wspaniale jako wampir.
Jednakowoż:
a) wampiry szmeyer nie posiadają kłów, więc i tak grafika nie pasuje
b) widziałabym go raczej jako wampira Armanda, gdyby pokuszono się o kolejną ekranizację którejś z książek Anne Rice (o ile odrobiono by lekcje po Królowej potępionych!!! ). *le sigh*
[EDYCJA]
Niach niach niach...
Gunia - Pią 19 Gru, 2008 19:41
| Agn napisał/a: | | No właśnie, o Benie przycichło. No dobra, jeśli nie liczyć tej ploty o Volturi. Proszę, nie... Aczkolwiek wyglądałby wspaniale jako wampir. |
Mrocznie!
Śliczne te fotki na kanapie.
Agn - Wto 23 Gru, 2008 09:48
Niom, nawet kinopoisk.ru jest u siebie zamieścił. Ale w trochę mniejszym rozmiarze.
Wkurza mnie takie coś!
http://benbarnesonline.ne...s.php?album=283
Ja wiem, że te fotki już były, ale mogłyby być większe i ładniejsze. Czy tak trudno zrobić skany?! Zdjęcia zdjęć w magazynie. Pfff...
Gunia - Wto 23 Gru, 2008 16:42
| Agn napisał/a: | Niom, nawet kinopoisk.ru jest u siebie zamieścił. Ale w trochę mniejszym rozmiarze. |
Nieprędko nas znowu czymś zachwycą.
Agn - Wto 23 Gru, 2008 20:15
Albowiem jesteśmy na bieżąco ze wszystkim obrazkowymi sprawami. Oraz filmowymi.
Gunia - Wto 23 Gru, 2008 20:16
| Agn napisał/a: | Albowiem jesteśmy na bieżąco ze wszystkim obrazkowymi sprawami. Oraz filmowymi. |
No właśnie. A BBFans nas rozdzielczościowo rozpieszcza.
Agn - Śro 24 Gru, 2008 19:42
Za co im chwała i cześć po wieki wieków!
Wcale się nie chwalę, że dostałam od siostry pod choinkę muzykę z EV. Wcale a wcale. JEZUSICKU, JAKI TEN SOUNDTRACK JEST SUPER!!! Jaki klimat! I Ben tak ślicznie śpiewa. I Jessica. I jeszcze paru innych osobników, których nie znam. Muzyka rodem z lat 30-tych, serio. A najbardziej rozbrajający jest cover Sex bomb stylizowany na tamte czasy. No po perostu cud, miód i orzeszki. ^^
Gunia - Śro 24 Gru, 2008 23:36
Gratulacje, Thin! Tym bardziej nie mogę się doczekać filmu...
No to jeszcze tak w temacie świątecznym, to dodam, że liczba osób, które życzyły mi Bena oscyluje około 10.
Gunia - Pią 26 Gru, 2008 19:37
O, te dwa przedstawienia Bena mi do tej pory umknęły:
Loving Ophelia 2004
http://benbarnesonline.ne...s.php?album=155
Strona przedstawienia: http://www.epld.co.uk/gallery/ophelia/index.html
(Jest tam pierwowzór postaci Bena! )
The Dreaming 2002
http://benbarnesonline.ne...s.php?album=156
Agn - Sob 27 Gru, 2008 20:55
O, mnie też jakoś umknęły. Chociaż czekaj... Nie, o Loving Ophelia gdzieś już coś słyszałam, ale to drugie chyba nie obiło mi się o uszy.
PS Kocham twoje nowe sceptyczne wdzianko.
Gunia - Sob 27 Gru, 2008 20:59
| Gunia napisał/a: | | O, mnie też jakoś umknęły. Chociaż czekaj... Nie, o Loving Ophelia gdzieś już coś słyszałam, ale to drugie chyba nie obiło mi się o uszy. |
Mi się obiły o oczy niektóre ujęcia dot. tych przedstawień, ale nie wiedziałam, skąd są.
P.S. Twoje zamyślone też jest ekstra.
Calipso - Nie 28 Gru, 2008 00:04
To my tam w sąsiedztwie tamta-taramta z braćmi,a Wy się przebrałyście Pieknie wyglądacie
Agn - Nie 28 Gru, 2008 12:53
Za braćmi nie nadążałam, ale na nową sukienkę zawsze znajdzie się czas. Dziękować!
|
|
|