To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Z Południa na Północ
Jane Austen, Elizabeth Gaskell, siostry Brontë - forum poświęcone ich twórczości, ekranizacji ich prozy i nie tylko.

Seriale - Supernatural

praedzio - Śro 18 Lip, 2007 19:55

O, to wszystko jeszcze przede mną... :-D
Admete - Śro 18 Lip, 2007 19:56

Oj Praedzio szykuj się, szykuj na odcinek z wilkołakiem ;-)
praedzio - Śro 18 Lip, 2007 19:57

Aaaaaaa!!!! Szkoda, że muszę czekać do jutra... :(
Agn - Śro 18 Lip, 2007 20:00

WILKOLAK?! Aaaaa ja chce! Ja chce!
...no chyba ze jest rownie dupny, jak wampirki. :P

A colt sie pojawil, a jusci. Oj, piekny kawalek broni, nie powiem. Mucha nie siada. Dobra, 21 leci. Lalalalalalala...

Admete - Śro 18 Lip, 2007 20:02

Hmmm...nie moge ci napisać szczegółów o wilkołaku, bo zepsuje oglądanie. Sam w odcinku Born under a bad sign tez jest baaardzo ciekawy ;-)
Jak sobie przypomne moja reakcje na odcinki 21 i 22...Carry on my wayward son...

http://www.youtube.com/watch?v=M72BKiWkZJo

praedzio - Śro 18 Lip, 2007 20:03

To ja jeszcze tylko podrzucę zdjątko jutrzejszego solenizanta. Nakładać okulary przeciwsłoneczne, co by nie oślepnąć i delektować się uśmiechem... :cool:

Admete - Śro 18 Lip, 2007 20:07

Musiał sporo wydać na dentystę ;-) Świetnie wygląda.
Agn - Śro 18 Lip, 2007 20:09

No i wypogodzilo sie. :cool:
Hmm. Czas chyba zrobic jakas propagande Sama, coby Dean sie za bardzo nie rozpanoszyl... Hmmm...

Admete - Śro 18 Lip, 2007 20:15

Znalazłam reklamówkę serialu chyba z samego początku, z pierwszej serii ;-)

http://www.youtube.com/wa...related&search=

Agn - Śro 18 Lip, 2007 21:33

Skonczylam wlasnie 21. JEZUS MARIA!!!!!!!!!!!! AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :paddotylu:
*czym predzej wlacza 22* :thud:

Caitriona - Śro 18 Lip, 2007 21:33

Uwaga! Fanki Sama!
Potrzebne fajne zdjęcie Padaleckiego. Ja, preferująca Deana, nie dysponuję takowymi.
Dziekuję za uwagę.

asiek - Śro 18 Lip, 2007 21:38

Caitriona napisał/a:

A tu tak rodzinnie:
[url=http://img374.images....th.jpg]Obrazek[/URL]

Caitri, masz talent. :cool:
Dzięki za info. :-)

Admete - Śro 18 Lip, 2007 22:01

Agn poszła oglądać finał Spn :-) Moze ja znajde jakies fotki :-)
praedzio - Śro 18 Lip, 2007 22:08

Ufff... dobiłam się jeszcze do kompa *ogląda się za siebie trwożnie*, zaraz ci coś wynajdę, Caiti.

EDIT: http://www.jared-padaleck...ndex.php?cat=23

Tutaj jest całkiem sporo zdjęć. Proponuję zajrzeć do Promo Stills i Promo Shoots - tam są zdjęcia o wysokiej rozdzielczości.

praedzio - Czw 19 Lip, 2007 09:01

Admete napisał/a:
Poczekaj do odcinka Tall Tales w II serii ;-D Pośmiejesz się.

Ło matko z córką... Wczoraj późnym wieczorem zapuściłam sobie jeszcze jeden odcinek, i to był właśnie Tall Tales... Chryste Panie! Myślałam, że padnę trupem ze śmiechu!! Jako, że noc była ciemna, domownicy już spali, a ja oglądałam film na słuchawkach, musiałam kułaki sobie wpychać w usta, żeby nie parsknąć śmiechem na cały głos...! Nie, no po prostu cudo - nie odcinek!

Ciekawie bracia siebie postrzegają, nie ma co...
Blaaah, blaaaah, blaaah, blaaaah... :rotfl:

Ekhem...! No, dobra! Pośmiałam się, a teraz chyba czas złożyć życzenia dzisiejszemu solenizantowi... Wszystkiego najlepszego! :kwiatki_wyciaga:

Caitriona - Czw 19 Lip, 2007 09:25

Sto lat!!!!!!!!! :tort:
Admete - Czw 19 Lip, 2007 09:56

Niech żyje, żyje nam i gra ;-) :kwiatek:
Mówiłam, ż eten odcinek jest nieco szalony i tekst o małym żołnierzyku też był. I Dean obżartuch no i oczywiści blah blah blah ;-)

Agn - Czw 19 Lip, 2007 12:33

Mama przegoniła mnie sprzed kompa, zanim zdążyłam zacząć 22 odcinek!!! Aaaaa!!! Co za brak serca! Złośliwość i podłość!!! :wsciekla:
*tupie nóżką*
No nic, dzisiaj obejrzę...

CZY JEŚLI NAPISZĘ, ŻE PRAWIE NIE MOGŁAM ZASNĄĆ Z NIECIERPLIWOŚCI, TO SIĘ KTOŚ ZDZIWI???

Aaaa!!! Ja chcę JUŻ!!! *pout*
...dobra, idę, mama wzywa. Hmpf!

PS WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO, JARED!!! Uśmiechaj się jak najczęściej. I pij piwo z takim wdziękiem, jak w 01x19 :mrgreen:
Dla niewtajemniczonych - patrz: avatar.
<----------

...jak propaganda, to propaganda...

PPS Praedzio, cudna fotka Jareda... ^^

Admete - Czw 19 Lip, 2007 13:52

Nikt się nie zdziwi :-) To najzupełniej normalna reakcja.
praedzio - Czw 19 Lip, 2007 13:59

Agn napisał/a:
PPS Praedzio, cudna fotka Jareda...
Eeee... Która? A zresztą... obie ładne. Dzięx.

A za mną Roadkill. To nawiązanie do Szóstego zmysłu to nawet ja zauważyłam. :roll:

Dean: Idziemy, Haley Joel! :mrgreen:

Agn - Czw 19 Lip, 2007 14:08

No ta obok tortu. Innych nie widziałam. Czyżby coś mi się nie wyświetliło? :mysle:
praedzio - Czw 19 Lip, 2007 14:13

Aaaa... bo ja jeszcze myślałam o tej wczorajszej. Zapomniałam, że już ją widziałaś. Mea culpa.
Ja, jak wczoraj wpadłam w wir poszukiwań zdjęć dla Caitriony, to się naoglądałam... *rozmarzyła się*

Agn - Czw 19 Lip, 2007 14:18

Zaraz ja się rozmarzę... Idę sobie pooglądać 22 odcinek. Póki mama nie patrzy. :twisted:
praedzio - Czw 19 Lip, 2007 15:33

Aaaaa....!!!! Jak wczoraj poryczałam się ze śmiechu i dziś jeszcze mam czkawkę, tak teraz po obejrzeniu odcinka Heart (ten z wilkołakiem) tonę we łzach... :cry2: :cry2: :cry2: Rrrannyyy!!! *rozgląda się za suchą chusteczką*

Chcieliśta angstowego Sama, no to macie!

P.S. A na scenę miłosną mogłabym patrzeć i patrzeć... :serduszkate:
P.S. Sorry, to przez ten upał..... :rumieniec:

Agn - Czw 19 Lip, 2007 15:43

Ja widzę, że twórcy Spn robią wszystko, by widzowi z serca zrobić sieczkę. Raz doprowadzają człowieka do łez ze śmiechu, raz do łez z rozpaczy.
Jeszcze wszystko przede mną, jak na razie braciszkowie ratują tatusia... Ale szkoda mi było Meg. Biedna dziewczyna. :( I Sammy taki poobijany pysio ma...

[EDYCJA] Skończyłam właśnie 22... WTF?! Co? Jak? Dlaczego? ALE JAK TO??? Normalnie... *speachless* ONI ŻYJĄ, PRAWDA??????????

[KOLEJNA EDYCJA] Aczkolwiek doceniam teraz to, co zrobiła mama. Ona to chyba czuła. Wiedziała, co mnie czeka w ostatnim odcinku I sezonu... Kurczę... po 01x22 to bym dopiero nie mogła zasnąć! :paddotylu: