Z Południa na Północ Jane Austen, Elizabeth Gaskell, siostry Brontë - forum poświęcone ich twórczości, ekranizacji ich prozy i nie tylko.
Seriale - SUPERNATURAL: Heaven, Hell and in-between
spin_girl - Nie 01 Lut, 2009 11:57 Nie wiedziałam, że przesunęli premierę aneby - Nie 01 Lut, 2009 12:44 Obejrzałam odc 13. Stary dobry SPN powraca Nawet piosenka fajna się pojawiła
Spoiler:
"Młodzi" poradzili sobie całkiem nieźle, chociaż Dean wydaje mi się za bardzo wyrośnięty. Okazuje się, ze Sam był wrażliwy na słowo "freak" juz od najmłodszych lat Fajny był tekst o family business - gdyby ten biedny nauczyciel wiedział co to za biznes ...
aneby - Nie 01 Lut, 2009 17:57 Jeszcze coś mi się przypomniało odnośnie 13 odc. Baaardzo ważna rzecz : młody Dean miał tak samo długie rzęsy jak starszy
Czyżby to było kryterium doboru aktorów ?
Spoiler:
i jeszcze jeden tekst "ghosty, ghosty come out wherever you are "
Harry_the_Cat - Nie 01 Lut, 2009 18:55 Też zauważyłam. Ogłoszenie na casting było coś w stylu "powinien wyglądać jak młody Jensen". Mogli mu sztuczne zaserwowac.BeeMeR - Nie 01 Lut, 2009 19:50 rzęsy jak rzęsy, Jensen to to nie jest
*wtrąciła się ta, która nie widziała odcinka *aneby - Nie 01 Lut, 2009 19:52
BeeMeR napisał/a:
*wtrąciła się ta, która nie widziała odcinka *
I się czepia w dodatku Agn - Nie 01 Lut, 2009 20:00 Ja też nie widziałam i póki co ten chłopak też mi Jensena nie przypomina. Może jak w końcu zobaczę *spogląda smętnie na nieistniejący póki co 04x12* to zmienię zdanie. aneby - Nie 01 Lut, 2009 20:22
Agn napisał/a:
też mi Jensena nie przypomina
Czy ja wiem ?
Spoiler:
Jak się doda kurtkę i resztę
Agn - Nie 01 Lut, 2009 20:24 No, Aneby wytoczyła ciężką artylerię. Tak, coś w sobie Jensenowego ma. Esp. na dwóch pierwszych fotkach.aneby - Nie 01 Lut, 2009 20:25
Agn napisał/a:
Aneby wytoczyła ciężką artylerię.
Trza się jakoś bronić Agn - Nie 01 Lut, 2009 20:28 No widzę właśnie, że nawet ze ślepakami nie próbowałaś, od razu ostra amunicja. Admete - Nie 01 Lut, 2009 20:36 Może nie przypomina Jensena/Deana na fotkach, ale zagrał faktycznie w stylu Jensena. Nieźle mu wyszło.BeeMeR - Nie 01 Lut, 2009 20:41 Ale chyba nikt się nie obrazi, gdy napiszę, że niezależnie od podobieństwa czy gry tego młodego etc. Jensen podoba mi się bardziej trifle - Nie 01 Lut, 2009 20:43 I tak pięknie młody Dean powiedział do nauczycielki, na pytanie czy ma coś do powiedzenia o sobie: Not really, sweetheartHarry_the_Cat - Nie 01 Lut, 2009 20:46 Ale ogólnie się nie umywa do Jensena...Anonymous - Nie 01 Lut, 2009 20:55
trifle napisał/a:
Not really, sweetheart
taaa to było bardzo w stylu Deana trifle - Nie 01 Lut, 2009 21:06
Harry_the_Cat napisał/a:
Ale ogólnie się nie umywa do Jensena...
Niet. Choć akurat w tym odcinku - Dean w tym czerwono-białym stroju praedzio - Nie 01 Lut, 2009 21:11 Żeby było śmieszniej - młody Dean jest wyższy o parę cm od "starego". Aha - i taka ciekawostka:
Śmieją się, że jak tak dalej pójdzie, to chłopak zagra 3 brata W.
Harry_the_Cat - Nie 01 Lut, 2009 21:20
trifle napisał/a:
Choć akurat w tym odcinku - Dean w tym czerwono-białym stroju
A mi się podobał spin_girl - Pon 02 Lut, 2009 09:51 Młody Dean jest niezły, ale gdzie mu tam do "starego" I te rzęsy ma faktycznie długie, ale jasne i nie takie podwinięte. Brakuje mu też piegów.Anaru - Pon 02 Lut, 2009 10:37
spin_girl napisał/a:
Młody Dean jest niezły, ale gdzie mu tam do "starego" I te rzęsy ma faktycznie długie, ale jasne i nie takie podwinięte. Brakuje mu też piegów.
Po co młody Dean???
Bo jakoś mi się przeoczyło
Niepodobny, niezależnie od rzęs spin_girl - Pon 02 Lut, 2009 10:45
Anaru napisał/a:
spin_girl napisał/a:
Młody Dean jest niezły, ale gdzie mu tam do "starego" I te rzęsy ma faktycznie długie, ale jasne i nie takie podwinięte. Brakuje mu też piegów.
Po co młody Dean???
Bo jakoś mi się przeoczyło
Niepodobny, niezależnie od rzęs
Po nic młody- oceniam podobieństwo aktora, grającego młodego Deana do Jensena. Nie bój się, żadna wymiana nie jest na razie planowana aneby - Pon 02 Lut, 2009 10:55
Anaru napisał/a:
Po co młody Dean???
Anaru, don't panic Stary ma się całkiem dobrze. Młody jest potrzebny do retrospekcji Anaru - Pon 02 Lut, 2009 10:59
aneby napisał/a:
Anaru, don't panic Stary ma się całkiem dobrze. Młody jest potrzebny do retrospekcji
Ok , skojarzyło mi się z kronikami młodego Indiany Jonesa i nie spodobała mi się wizja... Wolę nie dorabiać wielce skomplikowanych dziejów sprzed wydarzeń
Dużo tego młodego jest?BeeMeR - Pon 02 Lut, 2009 11:04