Z Południa na Północ Jane Austen, Elizabeth Gaskell, siostry Brontë - forum poświęcone ich twórczości, ekranizacji ich prozy i nie tylko.
Seriale - SUPERNATURAL
Aragonte - Czw 13 Lis, 2008 00:14
Deanariell napisał/a:
Aragonte avek wolny, możesz się przebierać, kiedy zechcesz
Aragonte napisał/a:
Co tu kryć, najbardziej seksownym organem u facetów jest dla mnie mózg, a Sam ma nie tylko odpowiednią otoczkę, ale i intelekt
Hmmmmmm... Sugerujesz Sssssskarrrbie, że Dean jest mniej seksowny, bo nie ma mózgu? Oj, oj...
Gdzieżbym śmiała, ssskarbie
Ale odpowiada mi Samowy rodzaj intelektu
Riella, ja uwielbiam obu braci, ale jeśli mam wybierać, to... sama wiesz Aragonte - Czw 13 Lis, 2008 00:18
praedzio napisał/a:
Może i ma, gdybyż tylko jeszcze z niego korzystał...
Praedzio, pax, pax
Riella, ujawnij się ze swoim avkiem, Admete będzie miała jutro ubaw, jak zobaczy obok siebie dwa bliźniacze trifle - Czw 13 Lis, 2008 00:30 Dostaję schizofrenii Aragonte/Riella/Riella/Aragonte Ja ślepa jestem i dopiero po przyjrzeniu się braci odróżniam jak takie małe buzie na zdjęciach mają
Ja byłam we frakcji Sama, więc mam Deana, a teraz nie wiem, w jakiej jestem. Obu lubię, bo jeden bez drugiego taki jakiś wybrakowany Zamierzam zatem zmieniać sukienki od czasu do czasu (monogamia w fikcji chyba nie dla mnie )Aragonte - Czw 13 Lis, 2008 00:33 A może załóż sukienkę z oboma braćmi, Trifle? Deanariell - Czw 13 Lis, 2008 00:37
Aragonte napisał/a:
ja uwielbiam obu braci, ale jeśli mam wybierać, to... sama wiesz
SAMA wiem - i rozumiem Ja mam identycznie, tylko w drugą stronę
Aragonte napisał/a:
Riella, ujawnij się ze swoim avkiem, Admete będzie miała jutro ubaw, jak zobaczy obok siebie dwa bliźniacze
Ujawniam się Admete to mnie jeszcze "opierniczy", że siedzę po nocach zamiast popracować uczciwie (albo spać )... Ale ja się napiłam kofffffeiny i nie mogę spać Zresztą... jak tu przy Was spać?
trifle napisał/a:
Dostaję schizofrenii Aragonte/Riella/Riella/Aragonte Ja ślepa jestem i dopiero po przyjrzeniu się braci odróżniam jak takie małe buzie na zdjęciach mają
Ja rozróżniam - nawet z daleka Harry_the_Cat - Czw 13 Lis, 2008 00:40
Deanariell napisał/a:
Ja rozróżniam - nawet z daleka
No ba! Aragonte - Czw 13 Lis, 2008 01:05 Ja też rozróżniam te dwa bliźniacze avki bez problemy
Ale jak one uroczo obok siebie wyglądają! Harry_the_Cat - Czw 13 Lis, 2008 01:10 to też dla potomności:
trifle - Czw 13 Lis, 2008 01:26
Aragonte napisał/a:
A może załóż sukienkę z oboma braćmi, Trifle?
To jest w planie! Ale póki co, miejcie sobie saviorów - batman jest mój trifle - Czw 13 Lis, 2008 01:28 A swoją drogą ciekawe jest, że przy Deanie jest pytanie "czy zaakaceptowałaś...", a przy Samie stwierdzenie "Zaakceptowałam..." Interesting praedzio - Czw 13 Lis, 2008 06:39 No, dobra, przespałam się i stwierdzam, że wczoraj trochę byt ostro zareagowałam. Tak więc wycofuję się i mówię, że Dean Winchester mózg posiada i czasem nawet z niego korzysta.
Tylko w inny sposób
<-------------------- A serce ma jak dzwon! aneby - Czw 13 Lis, 2008 07:02 U mnie bracia pojawiają się na przemian, żeby żaden nie był pokrzywdzony.
Choć skłaniałabym się ku frakcji D Harry_the_Cat - Czw 13 Lis, 2008 08:18 to o dzisiejszym odcinku chyba - fragment jakiegoś wywiadu Jareda:
q: You and Jensen are really close so is it that much harder to do those scenes where basically you have to watch Dean get torn apart and whatnot?
a: Yeah, we did that yesterday. He sort of talks about his time in Hell and he knocked it out of the park. He did an amazing job, he's a fantastic actor and always impresses me. Just watching him do it - it was his coverage I didn't even have a camera on me - I was just watching him and I started to like, tears were rolling down my cheek and I was going, "[fake sniffles and eye wiping] Uh...it's dusty...something flew in my eye."Admete - Czw 13 Lis, 2008 13:42 Tak filologicznie zapytam - co znaczy to określenie: "knocked it out of the park".Calipso - Czw 13 Lis, 2008 14:10
lady_kasiek napisał/a:
Harry_the_Cat napisał/a:
Calipso w Deanowej ostatnio chciala, tak?
czyli następna do relegowania?
Najs. Luźniej się robi u Nas
O nie,tak nie będzie Mam dwie nogi i mogę stać w dwóch kolejkach
Wracając do tematu,umęczyłam się od rana i zabieram się do powtórki pierwszej serii Harry_the_Cat - Pią 14 Lis, 2008 06:43 Dobra, poczytałam trochę spoilerów, jeśli ktoś nie może wytrzymać (wiecie na jaki temat )
Spoiler:
w tym odcinku Sam (niestety z Ruby) ale to raczej nie o tą scenę chodziło w tym spoilerze, co to go Admete wklejała. W tamtym chodzi o Deana i to ma być za tydzień. A przynajmniej wszyscy tak twierdzą
Harry_the_Cat - Pią 14 Lis, 2008 14:42 Tak to zabrzmiało, jakby to było cos złego...Admete - Pią 14 Lis, 2008 15:30 Ja teraz taka lakoniczna jestem, bo nie mam na nic czasu To dlatego.praedzio - Pią 14 Lis, 2008 16:36 A my teraz będziemy zachodzić w głowę, o co ci chodzi. trifle - Pią 14 Lis, 2008 16:39 O rany, przecie to już piątek znowu praedzio - Pią 14 Lis, 2008 18:03 Spoilery sprzedane przez samą Serę Gamble:
Spoiler:
Oto słowa kluczowe (oczywiście te zdarzenia nie występują w jednym i tym samym odcinku): Przebłyski lat licealnych Sama i Deana; Castiel i Uriel; czarodzieje w stylu Vegas [nie byłam pewna, jak przetłumaczyć
Harry_the_Cat - Pią 14 Lis, 2008 21:15 Czy ktoś już obejrzał? Jutro wyjeżdżam i ciekawa jestem opinii...praedzio - Pią 14 Lis, 2008 21:38 Za chwilę zasiądę do oglądania. Harry_the_Cat - Pią 14 Lis, 2008 21:43 No ja widziałam. Internet eksploduje po tym odcinku, to pewne (pewnie już się to stało, ale staram się omijać )