Seriale - Supernatural
Agn - Śro 18 Lip, 2007 13:38
Praedzio, esz, konkurencją mi jesteś. *przybija piątkę*
Cait, ja kocham surowych ojców, więc nie umiem być obiektywna wobec papy Winchestera. Ale bić nie zamierzam, no skąd.
Co do rozdzielczości - a juści! Może być! Koffana...
praedzio - Śro 18 Lip, 2007 13:40
Auć! *dmucha na rękę* Spokojnie! Podzielimy się!
Agn - Śro 18 Lip, 2007 13:43
Oj, przepraszam, chciałam mocniej.
Pewnie, że się podzielimy. Sam to dosyć wysoki facet, więc dla każdego starczy. Zresztą nie możemy narzekać - Dean jest niższy i jego wielbicielki mają większy problem, hehehe.
praedzio - Śro 18 Lip, 2007 13:45
Prawda? Nie mówiąc o tym, że Deanowych wielbicielek jest więcej...
Agn - Śro 18 Lip, 2007 13:47
Ja się im nie dziwię, on ma dużo zalet, ale... hmmm... ja chyba po prostu lubię młodszych braci. Michael, Charlie... teraz Sam.
PS Ktoś coś wspominał o grochówce i Spn. Ja poproszę mimo wszystko o wyjaśnienie, choćby na priva. Niesmaczne czy nie, ale kiedy dojdę do właściwego odcinka, to chciałabym wiedzieć, o co chodzi. Proszę!
praedzio - Śro 18 Lip, 2007 13:57
Wyjaśnienie poszło na priva. Btw. kto to jest Charlie? Czyżby ten z Lostów?
Agn - Śro 18 Lip, 2007 14:12
Co? Nieee, Charlie jest z Numb3rs. W Lost szalałam za Sayidem. Nieważne.
Za wyjaśnienie dziękować po stokroć!
Właśnie słucham sobie piosenek z Spn. Jejku, jak ja dawno takich kawałków nie słuchałam!
praedzio - Śro 18 Lip, 2007 14:17
A ja wracam do kolejnego odcinka SpN. Widzę, że Sammy coś tu przeskrobał... Zaczynam się bać.
EDIT: I skończyłam. Wow... Normalnie brak mi słów... Sammy tym razem jako bad guy! Aż mię w żołądku coś wzięło i ścisnęło.
Nie powiem, podobał mi się w tym wydaniu (UWAGA! SPOILER!) (nie licząc oczywiście tych trupów, a właściwie jednego, którego zostawił za sobą) Zwłaszcza jego głos, który stał się głośniejszy i bardziej wyraźny.
O tym, jaki Dean był zestresowany przez cały ten czas, może świadczyć jego - ekhem - dowcipna uwaga na końcu:
- Stary, miałeś w sobie dziewczynę w pełni przez cały tydzień. - To dość niegrzeczne.
Caitriona - Śro 18 Lip, 2007 15:39
Czyli o dwie mniej w kolejce do Deana? Jak dla mnie bomba
Jedno co Sammy ma a Dean nie to wzrost Uwielbiam wysokich...
A, fajny był ten odcinek, kiedy Sammy był zły - pasowało mu to
Admete - Śro 18 Lip, 2007 16:29
Jakby to powiedzieć Ackles nie ejst taki niski - ma 180 cm ale Padalecki to taki wybryk natury i ma 190 Pewnie po przodkach z Polski Uśmiech ma rzeczywiście porażający, od razu się wokół jaśniej robi
Oczywiście, że był zestresowany w czasie, gdy mu braciszek zginął i później...On biedaczek ciągle jakieś stresy przeżywa. Agn czekam na twoja reakcje na finał sezonu 1.
A tak w ogóle to jestem po ostatnim odcinku 3 sezonu Lost i mam mieszane odczucia. Chyba napisze coś w odpowiednim wątku.
praedzio - Śro 18 Lip, 2007 16:34
Za Wikipedią:
Jensen Ackles - 185 cm
Jared Padalecki - 193 cm
P.S. O tym, że jutro J.P. ma urodziny, chyba nie muszę przypominać?
Agn - Śro 18 Lip, 2007 16:35
On nawet nie wygląda na niskiego. Jest ładnie, hmmm, jakby to ująć - "wysoko" zbudowany. Ale Padalecki nie dość, że wyższy, to jeszcze jak szczypior, co go dodatkowo wydłuża czasami.
| Admete napisał/a: | Uśmiech ma rzeczywiście porażający, od razu się wokół jaśniej robi |
*lost* O którym piszesz? Bo się zgubiłam...
praedzio - Śro 18 Lip, 2007 16:37
*leci z kompasem* No, jak to? O Sammym!
Admete - Śro 18 Lip, 2007 16:38
O Samie - Padaleckim - ma naprawdę śliczny uśmiech Mogłabym mieć takiego młodszego brata, mam doświadczenie w kontaktach z młodszymi braćmi
Jared ma urodziny? Nie wiedziałąm, zaraz do Rielli napisze Bardzo juz za nami tęskni - pisała mi dziś, że właściwie mogłaby juz wrócić. Wraca z poniedziałku na wtorek, a na 27 jesteśmy umówione na Pottera w Krakowie
Caitriona - Śro 18 Lip, 2007 16:44
Jej, serio? Nie wiedziałam ze Dean ma 180cm. Mi wystarczy
A tu tak rodzinnie:
Agn - Śro 18 Lip, 2007 16:46
Tak tylko pytam... ustalam fakty...
Niby zdanie wcześniej było o Padaleckim, ale żeś wielbicielką Acklesa, to wolałam się upewnić.
Dobra, zamykam paszczę i zabieram się za dwudziestkę, bo zaraz mnie wywróci na lewą stronę z ciekawości!!!
EDYCJA: Cait, jesteś boska, wiesz? Piękna tapcia! To ja cię będę teraz dręczyć... Mogęęęę??? Pamiętasz te tapetki?
http://forum.northandsout...ighlight=#94521
Ja bym prosiła w tym klimacie tapetkę z Samem. I, o ile to możliwe, dorzucenie zielonej barwy. Nie wściekłej zieleni, jak Avada Kedavra, ale coś trochę jaśniejszego od butelki. Prrrrooooszęęęęę!!!
Admete - Śro 18 Lip, 2007 16:51
Agn jedno drugiemu nie przeszkadza. Obie z Riella doceniamy równiez urok młodszego brata I jeśli już teraz wywraca cię z ciekawości, to zapewniam cię, że zaraz po zakończeniu 22 odcinka I serii będziesz chciałą obejrzeć pierwszy z II ;-D
Agn - Śro 18 Lip, 2007 16:59
Wiem, wiem, ale rozumiesz... ja nie wiem, na ile wy ów urok doceniacie.
NIECH MI KTOŚ POWIE, DLACZEGO JA CIĄGLE POSTUJĘ?!
Caitriona - Śro 18 Lip, 2007 17:12
| Agn napisał/a: | EDYCJA: Cait, jesteś boska, wiesz? Piękna tapcia! To ja cię będę teraz dręczyć... Mogęęęę??? Pamiętasz te tapetki?
http://forum.northandsout...ighlight=#94521
Ja bym prosiła w tym klimacie tapetkę z Samem. I, o ile to możliwe, dorzucenie zielonej barwy. Nie wściekłej zieleni, jak Avada Kedavra, ale coś trochę jaśniejszego od butelki. Prrrrooooszęęęęę!!! |
Po pierwsze: dziekuję
Po drugie: oki. Oczywiście to już idealne to samo nie będzie, ale coś pokombinuję I będzie zielone I z Samem
asiek - Śro 18 Lip, 2007 17:17
| praedzio napisał/a: | Ojciec dla braci jest prawdziwym wzorem, co nie znaczy, że ma nadprzyrodzone moce... Część opowieści o nim bierze się z prawdziwej miłości, którą chłopaki do niego czują. On ich wszystkiego nauczył (zwłaszcza Deana). W dalszych odcinkach jeszcze pokaże, na co go stać. Zwłaszcza w końcówce sezonu i odcinku pierwszym sezonu drugiego... |
Dzięki za info. A ja się właśnie spodziewałam, że ojciec posiada MOC ...i zrobi porządek z upiorym towarzystem.
A jeszcze sie nieśmiało zapytam, który mamy sezon w TVN ?
Agn - Śro 18 Lip, 2007 17:27
Ja nie mówię, że to ma być IDEALNIE to samo. Ma być "coś w tym guście". Borze, wredna jezdem. Żądam i żądam.
Caitriona - Śro 18 Lip, 2007 17:33
Pierwszy (?) sezon
Agn, póki mi robota sprawia frajdę mozesz nawet i żądać Dobra: zielony Sammy dla Agn - zrobi się
praedzio - Śro 18 Lip, 2007 18:27
| Caitriona napisał/a: | | Dobra: zielony Sammy dla Agn - zrobi się | ...i praedzia...
Btw. zielony to mój ulubiony kolor...
Agn - Śro 18 Lip, 2007 19:29
Ja też lubię zielony, ale poprosiłam o niego głównie dlatego, że ładnie wygląda na pulpicie, to kolor, przy którym oczy się tak nie męczą (w związku z czym szansa na wywieszenie tapety na przynajmniej cały dzień wzrasta, bo padre lubi mi od razu podmieniać, okraszając ową czynność okrzykiem: "Co to za wstretny facet?!" <--- powiedział tak samo o moim ukofanym PB. Chlip! ). Poza tym myślę, że Sam będzie się ładnie prezentował w tym odcieniu.
Obejrzałam dwudziestkę. Może być. Sierżant Papa Winchester i jego dzielne żołnierzyki, hehe. Sam mi się b. podobał. No, kurczę! Dean grzecznie wykonuje rozkazy i nawet się nie zastanawia (takie chowanie). Ale Sam się nie boi pokłócić z ojcem. Jawnie się stawia. I jak tu chłopaka nie lubić?! Podobały mi się też zmiany nastroju między ojcem a jego młodszym synem. Raz napięte, raz z uśmiechem (faktycznie, Jared ma wyjątkowo piękny uśmiech), wszystko sobie wyjaśniają, by zaraz potem znów wróciło napięcie i Sam do ojca (zwężając oczka): "You know what? I don't get you!" Kłótnia wisi w powietrzu, aaaaale... Dean wkroczył do akcji: "With all your respect, sir, we just saved your ass." (Czy coś koło tego.) Miodzio.
Tylko te wampiry takie tandetne...
Admete - Śro 18 Lip, 2007 19:53
Wampiry mało ważne Ważny jest colt - pojawił się już, prawda? Oj też mi się te ojcowsko - synowskie i braterskie motywy strasznie podobają. Dzielne żołnierzyki Poczekaj do odcinka Tall Tales w II serii ;-D Pośmiejesz się.
W jakim stopniu doceniamy Sama? Powiedziałabym w całkiem sporym - zwłaszcza po odcinku Heart
|
|
|