Komunikaty - Pytania techniczne
Anonymous - Nie 20 Kwi, 2008 13:32
Dopiero teraz dopadłam forum, caly ranek usiłowałam się dostać i nic ;\ już chciałam wyrzucić komputer przez okno co jest przejawem chyba pewnego uzależnienia.
I najpierw strona się nie łądowałą a potem wyskakiwał jakowyś błąd
Anonymous - Nie 20 Kwi, 2008 14:17
cos wszedzie dzisiaj przerwa techniczna byla...
Admete - Nie 20 Kwi, 2008 19:47
Cudem się zalogowałam - cały czas mnie przez ostatnią godzinę wyrzucało albo nie chciało zalogować :-(
praedzio - Nie 20 Kwi, 2008 19:47
U mnie też podobnie. Wejść mogę, ale z zalogowaniem się już jest problem.
Teraz jakoś działa. I Bogu dzięki!
Harry_the_Cat - Nie 20 Kwi, 2008 19:49
Ja ma to, co Mag...
Anonymous - Nie 20 Kwi, 2008 19:55
niestety prykra sytuacja jeszcze się powtarza incydentalnie teraz też
ŁukaszG - Nie 20 Kwi, 2008 23:38
Jutro zadzwonię do firmy, na serwerach której znajduje się nasze forum i ponarzekam im za to, co się dzieje od wczoraj. Tylko tyle mogę uczynić w tej sprawie z mojej strony.
Łukasz
Admete - Pon 21 Kwi, 2008 12:16
Dziś jest już w porządku
Tamara - Sob 26 Kwi, 2008 16:14
Ratunku!!! Coś niechcący wcisnęłam (ale nie wiem co ) i Mag13 znalazła się na mojej liście ignorowanych a ja nie chcę !!! Czy mogę prosić o poradę , jak przywrócić Mag do życia ?
Tamara - Sob 26 Kwi, 2008 16:19
Ratunku !!! Coś niechcący wcisnęłam , ale nie wiem co i Mag13 znalazła się na mojej"liście ignorowanych" a ja nie chcę i jako żywo nikogo nie ignoruję Czy mogę prosić o poradę , jak przywrócić Mag do życia ?
Harry_the_Cat - Sob 26 Kwi, 2008 16:20
To si chyba w Profilu zmieniało... zaraz sprawdze...Tak, wydaje mi się, że to tam.
trifle - Sob 26 Kwi, 2008 16:21
Aż sama zachciałam się dowiedzieć i zignorowałam Lady_Kaśka, bo mi się nawinął (to nie celowe, Kasiek, naprawdę, przypadek ) i potem znalazłam sobie w którymkolwiek wątku posta Kaśka, wcisnęłam jeszcze raz "ignoruj", pokazało mi się, że "użytkownik jest już na Twojej liście ignorowanych" i tam się pokazują odnośniki, żeby wrócić do tematu albo przejść do listy ingorowanych - i właśnie to przejście do ignorowanych trzeba wybrać - tylko SZYBKO, bo mi potem jakoś automatycznie wskakiwał temat.. I tam już tylko krzyżykiem usunąć użytkownika. No. Pewnie da się inaczej, to jest silnie naokoło, ale jedyne co znalazłam
Tamara - Sob 26 Kwi, 2008 16:25
Dzięki Trifle , Mag wróciła :ociera pot z czoła: .
Straszne to zwierzę ten komputer, jak człek nie umie sie z nim obchodzić
Sofijufka - Sob 26 Kwi, 2008 16:26
Znalazłam coś takiego:
Wejdź przez listę użytkowników na dole strony na swój profil, kliknij po prawej w link "Lista ignorowanych tematów" zafajkuj ten temat i na dole strony kliknij usuń.
Tamara - Sob 26 Kwi, 2008 16:53
Dziękuję Wam za pomoc , bez Was nie dałabym rady
Harry_the_Cat - Sob 26 Kwi, 2008 17:08
Czy ktoś się zna na Macinoshach? Mam parę trywialnych pytań...
Anonymous - Sob 26 Kwi, 2008 17:43
| trifle napisał/a: | | to nie celowe, Kasiek, naprawdę, przypadek |
gdzieżbym mogła się gniewać.
Sofijufka - Sob 26 Kwi, 2008 17:48
| Harry_the_Cat napisał/a: | | Czy ktoś się zna na Macinoshach? Mam parę trywialnych pytań... |
Hmmm... ja cztery lata temu pracowałąm na nich, ale.... czy coś pamiętam
trifle - Sob 26 Kwi, 2008 17:57
| Sofijufka napisał/a: | Znalazłam coś takiego:
Wejdź przez listę użytkowników na dole strony na swój profil, kliknij po prawej w link "Lista ignorowanych tematów" zafajkuj ten temat i na dole strony kliknij usuń. |
Ale to temat, a użytkowników ingorowanych też tak się da? Bo ja próbowałam właśnie tak, ale tylko tematy były..
Harry_the_Cat - Sob 26 Kwi, 2008 18:38
| Sofijufka napisał/a: | | Harry_the_Cat napisał/a: | | Czy ktoś się zna na Macinoshach? Mam parę trywialnych pytań... |
Hmmm... ja cztery lata temu pracowałąm na nich, ale.... czy coś pamiętam |
Jak cztery lata temu, to może nie miałaś takich problemów - że np nie widzi mi dysku zewnętrznego.... chyba poszperam w necie....
ale dzieki i tak
Sofijufka - Sob 26 Kwi, 2008 18:40
| Harry_the_Cat napisał/a: | | Sofijufka napisał/a: | | Harry_the_Cat napisał/a: | | Czy ktoś się zna na Macinoshach? Mam parę trywialnych pytań... |
Hmmm... ja cztery lata temu pracowałąm na nich, ale.... czy coś pamiętam |
Jak cztery lata temu, to może nie miałaś takich problemów - że np nie widzi mi dysku zewnętrznego.... chyba poszperam w necie....
ale dzieki i tak |
Nie - nie miałam takich problemów...
Gunia - Sob 26 Kwi, 2008 20:12
Za pomocą małego przycisku "Preferencje" na dole strony można w ogóle wyłączyć przyciski ignorowania.
Tamara - Nie 27 Kwi, 2008 11:00
To ja chyba ślepa jestem ,bo patrzę aż mi oczy wyłażą , a preferencji nie widzę..
Harry_the_Cat - Nie 27 Kwi, 2008 11:02
Na stronie głównej, Tamaro.
Tamara - Nie 27 Kwi, 2008 20:29
Znalazłam Nie widziałam przedtem , bo patrzałam na lewą stronę strony głównej , a to jest po prawej
Niestety czasem tak mam
|
|
|