Seriale - SUPERNATURAL
Calipso - Śro 12 Lis, 2008 23:11
| lady_kasiek napisał/a: | Calipso chyba praedzio wypadła z kolejki do Sama... jak myślisz...
|
Chciałabym,ale nie mogę się tak wpychać
| Harry_the_Cat napisał/a: | Really? Bo mi nawet na moment nie przyszło, żeby dziś zamienić Priestleya na coś innego |
Jeszcze nic straconego,dziś niedługo się kończy
Calipso - Śro 12 Lis, 2008 23:14
Będzie ciekawie Jared w roli malarza
praedzio - Śro 12 Lis, 2008 23:15
Z jakiej kolejki????
Ja wam dam!!! To ja tu się jednoczę z fan(k)ami OBU braci, próbując nie zapomnieć, że tak naprawdę wszystkie kochamy i Sama i Deana, nie mówiąc o Johnie, Bobbym i... Impali, a te mi tu dywersje jakoweś szerzą!!! Oj, złoję skórę!!
Aragonte - Śro 12 Lis, 2008 23:17
| praedzio napisał/a: | Z jakiej kolejki????
Ja wam dam!!! To ja tu się jednoczę z fan(k)ami OBU braci, próbując nie zapomnieć, że tak naprawdę wszystkie kochamy i Sama i Deana, nie mówiąc o Johnie, Bobbym i... Impali, a te mi tu dywersje jakoweś szerzą!!! Oj, złoję skórę!! |
A ja Ci pomogę!!!
Harry_the_Cat - Śro 12 Lis, 2008 23:20
| Calipso napisał/a: |
Będzie ciekawie Jared w roli malarza |
Widziałam kawałek. Tak za wiele to się nie spodziewajcie
praedzio - Śro 12 Lis, 2008 23:25
Tapetki: http://www.fanpop.com/spo...am+winchester/3
Anonymous - Śro 12 Lis, 2008 23:28
| Harry_the_Cat napisał/a: |
Really? Bo mi nawet na moment nie przyszło, żeby dziś zamienić Priestleya na coś innego |
ciii to miało podkreślić siłę mego zaskoczenia.
Calipso to zrobimy tak... ja się wpycham w miejsce Praedzia a Ty bierzesz moje
I nie bić mnie jest sezon ochronny na studenta dziennego bezrobotnego.
Calipso - Śro 12 Lis, 2008 23:30
| Aragonte napisał/a: | | praedzio napisał/a: | Z jakiej kolejki????
Ja wam dam!!! To ja tu się jednoczę z fan(k)ami OBU braci, próbując nie zapomnieć, że tak naprawdę wszystkie kochamy i Sama i Deana, nie mówiąc o Johnie, Bobbym i... Impali, a te mi tu dywersje jakoweś szerzą!!! Oj, złoję skórę!! |
A ja Ci pomogę!!! |
Mnie nie możecie pobić No przeciez nadal sterczę za Wami
Edit: sorki Kasiek,strachliwa jestem i postoję tutaj
Deanariell - Śro 12 Lis, 2008 23:50
| praedzio napisał/a: | Ja wam dam!!! To ja tu się jednoczę z fan(k)ami OBU braci, próbując nie zapomnieć, że tak naprawdę wszystkie kochamy i Sama i Deana, nie mówiąc o Johnie, Bobbym i... Impali, a te mi tu dywersje jakoweś szerzą!!! Oj, złoję skórę!! |
Słusznie Nie wolno tak podstępnie wykorzystywać dobrej woli Siostry Praedzi
Koniec tego dobrego - przebieram się, bo i mnie ktoś niecnie wypchnie z kolejki, a miejsce zacne - wystałam sobie z ciężkim trudem - żal byłoby stracić Zbliża się godzina duchów, czas wrócić do właściwej postaci - jak w Kopciuszku... dean, dean, dean... zegar wybił północ i czar prysł...
Harry_the_Cat - Śro 12 Lis, 2008 23:51
Ja juz nie wiem, która z Was w której kolejce chce stać... Calipso w Deanowej ostatnio chciala, tak?
Anonymous - Śro 12 Lis, 2008 23:52
| Harry_the_Cat napisał/a: | | Calipso w Deanowej ostatnio chciala, tak? |
czyli następna do relegowania?
Najs. Luźniej się robi u Nas
Aragonte - Śro 12 Lis, 2008 23:56
Ja konsekwentnie jestem w drużynie Sama, przywdziałam wdzianko z Deanem dla podkreślenia solidarności
Co tu kryć, najbardziej seksownym organem u facetów jest dla mnie mózg, a Sam ma nie tylko odpowiednią otoczkę, ale i intelekt
praedzio - Śro 12 Lis, 2008 23:56
Dobrze gada! Polać jej!
P.S. No i oczywiście te "puppy's eyes"...
Aragonte - Czw 13 Lis, 2008 00:00
Już sobie polałam i pifffo piję
praedzio - Czw 13 Lis, 2008 00:02
*patrzy smętnie na pusty kubek po herbacie*
Taaa...
Deanariell - Czw 13 Lis, 2008 00:02
Aragonte avek wolny, możesz się przebierać, kiedy zechcesz
| Aragonte napisał/a: | | Co tu kryć, najbardziej seksownym organem u facetów jest dla mnie mózg, a Sam ma nie tylko odpowiednią otoczkę, ale i intelekt |
Hmmmmmm... Sugerujesz Sssssskarrrbie, że Dean jest mniej seksowny, bo nie ma mózgu? Oj, oj...
Harry_the_Cat - Czw 13 Lis, 2008 00:03
| praedzio napisał/a: | Dobrze gada! Polać jej!
P.S. No i oczywiście te "puppy's eyes"... |
tiaaaaa.. i tak nie uwierzę, że Praedzia stawia mózg przed puppy eyes
Harry_the_Cat - Czw 13 Lis, 2008 00:04
| Deanariell napisał/a: | Aragonte avek wolny, możesz się przebierać, kiedy zechcesz |
Nie wytrzymałaś?
| Cytat: |
| Aragonte napisał/a: | | Co tu kryć, najbardziej seksownym organem u facetów jest dla mnie mózg, a Sam ma nie tylko odpowiednią otoczkę, ale i intelekt |
Hmmmmmm... Sugerujesz Sssssskarrrbie, że Dean jest mniej seksowny, bo nie ma mózgu? Oj, oj... |
The Dean? Coś się Aragonte pomyliło
Anonymous - Czw 13 Lis, 2008 00:05
piffoo
Tez kce!
idę z tego wątku...
do zobaczenia dziś, ale później . Nie upijcie się(beze mnie )
praedzio - Czw 13 Lis, 2008 00:07
| Harry_the_Cat napisał/a: | tiaaaaa.. i tak nie uwierzę, że Praedzia stawia mózg przed puppy eyes |
Zdziwiłabyś się.
| Deanariell napisał/a: | Sugerujesz Sssssskarrrbie, że Dean jest mniej seksowny, bo nie ma mózgu? Oj, oj... |
Może i ma, gdybyż tylko jeszcze z niego korzystał...
Harry_the_Cat - Czw 13 Lis, 2008 00:08
Wywiad z Jaredem z czerwca: http://pl.youtube.com/watch?v=TPVbLa3-Urg
45 minut! Nie maiałam pojęcia, że to mozliwe na YT
Harry_the_Cat - Czw 13 Lis, 2008 00:08
| praedzio napisał/a: | | Harry_the_Cat napisał/a: | tiaaaaa.. i tak nie uwierzę, że Praedzia stawia mózg przed puppy eyes |
Zdziwiłabyś się.
| Deanariell napisał/a: | Sugerujesz Sssssskarrrbie, że Dean jest mniej seksowny, bo nie ma mózgu? Oj, oj... |
Może i ma, gdybyż tylko jeszcze z niego korzystał... |
Harry_the_Cat - Czw 13 Lis, 2008 00:09
BTW - czy ta cała zamiana avków nie zaczęła się od tego, jakie to głupie kłócić się o braci??
Deanariell - Czw 13 Lis, 2008 00:10
| Harry_the_Cat napisał/a: | Nie wytrzymałaś? |
Nie chciałam popaść w herezję na dłuższą metę
| Harry_the_Cat napisał/a: | The Dean? Coś się Aragonte pomyliło |
Najprawdopodobniej Poza tym prawdziwy bohater potrzebuje przede wszystkim wielkiego serca , chłodny intelekt bywa czasami lekko przerażający jak dla mnie...
Deanariell - Czw 13 Lis, 2008 00:12
| Harry_the_Cat napisał/a: | | BTW - czy ta cała zamiana avków nie zaczęła się od tego, jakie to głupie kłócić się o braci?? |
Ale my się przecież wcale nie kłócimy, prawda? Dyskutujemy
A ja znowu siedzę po nocach zamiast iść spać...
|
|
|